כ שמנה תשוקתית ...מרכז. - דף 2 - סקס אדיר

שמנה תשוקתית ...מרכז.

12

ל-bowownz אם תפנה אליה בפרטי תוכל לקבל תשובות על כל השאלות שלך. מבטיח...

ולידידי זיינפלד, שוחחתי איתה היום בפרטי ואחרי שקיבלתי את הנתונים שבהחלט ענו מעל ומעבר לכל ציפיותי, החלטתי שאני בדרכי אליה מתוך כוונה לבלות במיטתה היום בצהרים....

משהו לא צפוי דחה לצערי את התוכניות לתחילת שבוע הבא.

תאמיןם לי ידידי, שאני כבר מפנטז על המפגש איתה. ובינתיים מחכה לדוגם הראשון

כל היום חושב על זיונים

שמנה תשוקתית ...מרכז.

16
טוב, במקום ללכת לבית הכנסת ולהתאבל על חורבן מקדשנו כמו שהיה ראוי לעשות, נסעתי היום בערב לבקר את הילה...

השרשור שלה תפס לי את העין בתחילת היום, מאותו רגע החלטתי שאני צריך לבקר מה שיותר מהר לדגימה.. המיקום האטרקטיבי והעלות הסבילה של הביקור מבחינתי לא השאירו לי סיכוי... לאחר התכתבות קצרה בה"פ בצהריים, קיבלתי ממנה מספר וקבענו שאני אתקשר ב-6,התקשרתי וקבענו לשמונה בערב, היא כיוונה אותי לשכונת מגורים בעיר ראשל"צ ששוכנת בקרבת הים והסופרלנד, בשעה היעודה התקשרתי והיא כיוונה אותי לביתה, (הרבה חניות באיזור לבאים עם רכב..) עליתי במעלית של בניין מגורים, הרמתי צלצול אחרון כדי שתפתח את הדלת, דלת נפתחה.. וכאן בעצם מתחיל התיאור...

אז קודם כול, מדובר בבחורה שאכן באיזור ה170 ס"מ גובה, אבל מבחינת גזרה היא דווקא מאוד מאוד שמנה..
מבחינת פנים יש לה פנים סבירות, עגולות עם עיניים חומות אבל לא משהו מסנוור.. ישראלית ממוצא עיראקי לדעתי (השערה על פי תווי פנים)בת 20.
מבחינת חזה אכן יש לה חזה גדול ומרשים..
מבחינת בטן + אגן + ירכיים, במילה אחת - קולוסאלית...
שיער כהה ומתולתל ועור בהיר שעבר שיזוף די אינטנסיבי..
היא הזמינה אותי להיכנס לדירת חדר מסודרת ונקייה שבה היא מתגוררת, (אם יש ספק - היא פרטית לחלוטין.) 300 ש"חים הונחו על השולחן אתנן והעניין עמד לצאת אל הדרך...
כאן אני חייב להגיד שנכנסתי איתה לאו דווקא כי אני כזה חובב של ז'אנר השמנות, אלא כי הרגשתי פונטנציאל לסקס טוב וזרמתי עם הרגש.. זה הסתבר בדיעבד כהימור מוצלח...
התחלנו בשיחת חולין קטנה, הילה לדעתי היא בחורה נבונה עם ציניות שבמינונים הנכונים מאוד משעשעת..
לאחר מכן נשכבנו על המיטה והתחלנו להתחרמן... מהר מאוד עברנו לשלב הסקס וכאן אני לא מהמפרטים יתר על המידה...
אבל הנה התייחסות למספר נקודות בנוגע לביצועים שלה :

GFE - מבחינתי היה מצויין, נשיקות (לא ניסיתי עם הלשון)חופשי, שיתוף פעולה מלא עם הרבה אמביציה ונכונות לרצות מצידה,לא הלחיצה בזמנים ולא התלוננה שכואב לה גם כשהטורים בסקס עלו...

מציצה - בלי גומי, מוצצת טוב מאוד, לא מתעייפת מהר ומשלבת טוב עבודת יד, עושה גרון עמוק ואפשר לגמור לה בפה...

סקס - לא הכי מקצועית אבל נתנה לי קונטרות טובות, מידי פעם זורקת קריאות עידוד וניכר עליה שהיא נהנתה באמת מהסקס..

רימינג - לחובבי הז'אנר - היא לא ממש בעניין לדעתי וגם אתם לא...

לחובבי החזה הגדול - יש להילה חזון מרשים טבעי ורך, מעדן...

שאר הגוף - כאמור שמנה, הגוף לא נוזל או נשפך ועדיין מוצק, אבל היא עבה,אפילו מאוד, שיער ערוותה היה במצב זיפי בזמן פגישתנו ולי זה טיפה הפריע..

אנאלי - אין.

לבעלי אבר המין הגדול שנתקלים בקשיים עם חורים צרים - יש תו תקן מה"מטול" ...

סדר וניקיון - היא עושה רושם נקי, החדר מטופח עם טיפה בלאגן, מקלחת נקייה, יש לציין שבין האקטים היא לא עשתה מקלחת..

יחס לזמנים - מאוד מאוד לא תקתקנית, התשלום היה כאמור לשעה ונשארתי הרבה יותר מזה (מתקרב לשעתיים) בלי שום לחץ, לא היו גם בעיות מיוחדות אחרות עם הזמנים..

זמינות - הילה מתעסקת בתחום המין בתשלום רק כהשלמת הכנסה לשני עיסוקים אחרים שיותר משמעותיים בעיניה כרגע, מאחר והמין בתשלום הוא רק דבר שהיא עושה בין עיסוקים אלו רוב הסיכויים שרמת הזמינות שלה רוב הזמן תהיה נמוכה...

ולסיכום :

לי אישית היה אחלה איתה, גמרתי פעמיים, לא נסעתי רחוק מידי ולא יצאתי בתחושה שכיליתי את כספי לשווא..
אבל לדעתי הכול זה עניין של כימיה שבמקרה הייתה לי איתה, אם אין כימיה אז לדעתי גם יש בה פונטנציאל להיות מייבשת רצח וצריך לקחת זאת בחשבון...

שורה תחתונה : לחובבי ז'אנר השמנות - מומלץ בחום, לכול מי שלא, רוב הסיכויים שאתם לא תיכנסו...

אני אישית יצאתי מרוצה ובהרגשה שיש תמורה לאגרה, למרות שהשאלה אם אני אחזור היא כרגע עדיין אמביוולנטית מבחינתי...

במידה ויש למישהו שאלות / טענות / מענות הוא מוזמן לשלוח אליי הודעה בפרטי, מקווה שעזרתי...

טאזז

ובנימה אישית להילה - אני מצטער אם ההודעה פוגעת בך באיזשהו אופן אבל אני מחוייב לאמינות בדיווח, לי אישית היה כיף איתך ושאפו על הביצועים! אבל יש משהו טיפה מטעה בפרסום שלך בעניין מידות הגוף ולכן צריכה האמת להיאמר, אני מציע לך לסקור שרשורים אחרים בפורום סקס פרסומי כדי ללמוד איך לשווק את עצמך נכון, כמו כן אני מקווה שתראי בהערות שלי ביקורת בונה ותקבלי אותן ככזאת.. שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך!

TAZZ2009-7-30 4:21:2
"אל תאמר לכשאפנה אשנה, שמה לא תיפנה"

שמנה תשוקתית ...מרכז.

20

טוב...

לאחר לבטים עקב המיתון החלטתי שמן הראוי לבדוק את העיניין

שלחתי לה ה"פ והילה חזרה אליי בהודעה חזרה... קבענו היום בשעה 16:00

לאחר שהגעתי למקום... עליתי לאותה קומה אבל פדיחה... (היא אמרה שהדלת תיהיה פתוחה) אבל שני דירות היו פתוחות... ועוד קפץ עלי הכלב של השכן .... לא נורא... אחת השכנות שאלה מה אני עושה שם... אמרתי לה שהיתבלבלתי בקומה... ירדתי רגלית ותוך שניות היא חזרה אלי בטלפון, עליתי חזרה ואז ניפגשנו.

תראו, אני חובב מלאות/שמנמנות והילה התאימה לי בול, אחרי שהכניסה אותי לחדרה (אנשים- פרטית לחלוטין) ואחרי שהציעה לי לשתות משהו קל, שאלתי אותה אם היא מעדיפה תשלום לפני או אחרי - אמרה שלו משנה לה (אחלה גישה - הילה קבלי שאפו גדול על הפתיחות).

ואחרי שדפקה בי מבט של "בא לי לזיין אותך" ניגשתי אליה לצרפתית מענגת שלא מביישת אף אישה בוגרת, למרות שהייתי אחרי מקלחת ניכנסתי שוב לרחוץ את גופי, אחרי המקלחת היא ניגשה אלי ... ניצמדת... נותנת לי מחמאות על הסקסיות שבי נצמדת אלי ומצפרתת אותי (GFE מצויין) כראוי ודוחפת אותי כלפי המיטה ומפה אני כבר אתן לדימיון שלכם להשתולל.

כמה דברים על הילה, בין מספר הראשון לשני יצא לנו לדבר על הא ודא, והיא אחלה בחורה עם ראש על הכתפיים שבאה להנות וכסף הוא לא רק תמריץ...

1. היא באמת אוהבת סקס- וזה באמת מטריף אותה (גמרה פעמיים).

2. שעון?!?!? לא יודע מה זה... הייתי אצלה כ שעה וחצי

3. מתברר שיש לנו לא מעט נושאים משותפים (M16 בארטים והמבין יבין ).

והילה... אחלה אירוח

אני מאחל לך הצלחה באותו תחום שדיברנו עליו, זה רק יפתח לך דלתות...

סקס בגיל 90 זה כמו לנסות לשחק סנוקר עם חבל.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”