אח שלנו, היתכוונו למיתלהבים באופן חיובי ולא שלילי.
ואנחנו מסכימים איתך לחלוטין טעם וריח והעדפות מיניות (וגם כלכליות) הם עיניין אישי לחלוטין.
[QUOTE=לקסר]
אחים שלו גברים - אני מקווה ומאמין שאתה לפחות לא באותו ראש עם החרא הקטן הזה שהועף מכאן(אוהב דגדגנים ילדון הכאפות).
האמת שהתרשמתי מזמן שאתה כמה רמות מעליו, ולכן אגיב לך בצורה מכובדת ואחזור על המשפט שנאמר כבר מאות ואולי אלפי פעמים בפורום הזה: על טעם וריח אין מה להתווכח.
מכיוון שאני מאוד אוהב בחורות בעלות מראה לטיני/ספרדי/דרום אמריקאי/ים-תיכוני או כושיות אמריקאיות(כמו הכוסיות שרואים בסרטים הכחולים
) - אני מודה שיש לי משיכה לבנות בעלות חזות אקזוטית כמו של אנג'לינה.
כמו שיש גברים שאוהבים בלונדיניות, ברונטיות, חזה גדול/קטן, גבוהות/נמוכות וכו'... כל אחד והטעם שלו. מכיוון שהיא באמת יפייפיה לטעמי(וגם לטעמך כפי שהבנתי) אני אכן חוזר אליה שוב ושוב.
כל אחד מתאר את הבחורות ומדווח מנקודת מבטו בלבד. מי שניראית יפה למישהו אולי תיראה פחות יפה למישהו אחר. כנ"ל לגבי הדיווח. כל אחד ודרכו/צורת כתיבתו. למשל - אתה מעדיף שלא לפרט יותר מדי בדיווחיך. גם זו זכותך, וגם זו דרך להביע את עצמך. כמו שאמרתי - כל אחד והדרך שלו+טעמו האישי ונקודת מבטו לחוויה שעבר עם בחורה מסויימת.
אני למשל, בד"כ אוהב לפרט ולמסור את מירב האינפורמציה(למעט פרטים דיסקרטיים מאוד), אך לפעמים אני גם מרגיש שאין כל-כך צורך לחזור על הדברים בפרטי פרטים לגבי בחורה כזו או אחרת שכבר נאמר עליה הכל. בכללי - אני מחשיב עצמי כחבר פורום שיתופי שלא רק שואב מידע, אלא גם תורם משלי כדי שאחרים גם יוכלו להנות.
זו - לדעתי - מטרת הפורום. לשתף ולהעביר מידע למען כולנו נוכל להנות.
[/QUOTE]