כ סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף - דף 12 - סקס אדיר

סטודנטית בתולה בת 21 זקוקה לגואל ולכסף

111
עכשיו זה 'טוויסט' מעניין לסיפור (ולא מעט חברים חשדו בו לאורך הדרך)
חייב להודות שאני ממשיך להכנס לשרשור הזה מתוך סקרנות...לגבי הסוף.
(גם לסרט גרוע חשוב שיהיה סוף ופה כל פעם שנראה שמגיעים לסוף יש המשך...)
אבי8 יש לך אולי דרך לעלות את המידע שנחשפת אליו לפורום?
חייב לרוץ...

113

שמעו, הדיון הזה הוא כמו איזה סרט שמקבל טוויסט אחרי טוויסט בעלילה...

אני כבר הייתי בטוח שירין אכן רצינית מאוד בכוונותיה לאחר התגובה השנייה היפה והאינטיליגנטית שלה. התרשמותו החיובית של החבר בולבולקולוג ממנה בפגישתם האישית שמה חותמת סופית על הרגשתי זו.

פתאום בא החבר אבי 8 ומודיע לנו חגיגית כי מדובר כנראה באיזה סטודנטית שעשתה איזה ניסוי לשם לימודיה או לשם השעשוע או לא יודע מה... והכל מופיע באיזה עיתון סטודנטים היוצא לאור באוניברסיטה...

כמו שאמר החבר ROADRUNNER, היו פה לא מעט אנשים שחשדו שזה למעשה המניע האמיתי של ירין...

וואללה... איזה סיפור מתפתח פה!

תגידו, רק אני פה חושב שהמשך יבוא?!

אני מרגיש כאילו אני צופה באיזה סרט מותח עם אין סוף תפניות בעלילה, ומחכה כבר לראות את סופו...

zooz

118

אכן הפוסט עם הכי הרבה קשקשת ביחס לזרע בפועל שנשפך.

גם אני ראיתי את הכתבה. שום דבר מעניין למעט העובדה שגם הכתב/ת מבלה בפורום...

בכל מקרה ממליץ לקחת את היחס בין מספר המילים שבפוסטים לבין כמות הזרע שנשפכת בעקבותיו

כמדד איכותי של כל פוסט. ברור שיש יגיעו כי גמרו גם בלי הנאה רבה מהבילוי אבל אין ספק- זה מדד חביב

119

קודם כל אני שמח שמאמתים את גירסתי. sexlover

דבר שני אני אנסה למצוא את העיתון משבוע שעבר, לא חשבתי שכל כך תרצו לקרוא אותו.

ודבר שלישי אני לא טענתי שירין היא הכתבת של הפוסט או שהיא הכתבת של הכתבה, אבל מהפוסט עולה הרושם כי הוא נוצר אך ורק על מנת לסקור את התגובות שלו.

אני מכיר את הפוסט הזה כבר זמן רב ואילו ירין לא ממש פעילה בו, כמו כן מדוע בחרו כותבי המאמר להתייחס אך ורק לחברים שהביעו את נכונותם ל"גאול את ירין מייסוריה" ולא כל אלו אשר בחרו להניא את כותבת הפוסט מתוכניותיה המקוריות, לעניות דעתי הופסט הזה הינו מגמתי, והועלה על ידי מישהו לצרכים אישיים מסחריים שיווקייים.

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”