כ לימור-אתיופית -נתניה, מסג’ מציצה והרפיה - דף 2 - סקס אדיר

לימור-אתיופית -נתניה, מסג’ מציצה והרפיה

11

יוניקורן, כל הכבוד על הדיווח המאוזן.

אז כל מי שאימר שאתה רק מתלהב מבחורות ונשפך בדיווחים מבין עכשיו שאין דברים בגו. ואתה בהחלט מדווח מהימן ויודע להבדיל בין נערה טובה לכזו שעדיף להתרחק ממנה. ומהר...

כל היום חושב על זיונים

15
לגבינט-

היא לא עושה סקס אבל היא מאוד ליברלית במסאג' ובחיים לא אמרה לי "אל תיגע פה אל תיגע שם" כמו הרבה בחורות שעובדות בעיסוי אומרות.

נראה לי שכתבתי עליה דיווח לפני כמה שבועות אז זאת אותה אחת כי אני לא הולך לאתיופיות אחרות בזמן האחרון.

הכל תלוי בכימיה בין 2 בני אדם ולי יש חיבור איתה אז הפינוק בהתאם...

17

רציתי רק להעיר שאי אפשר להתייחס לדיווח הזה כדיווח על נפילה. מדובר כאן במישהי שהתגלתה כצעירה מאוד, בעלת גוף שופע מצויין (לחובבי הז'אנר), מתנשקת, בעלת נכונות לפתח מסז' למציצה בלי בתוספת תשלום, פתוחה לנגיעות בכל האיזורים האסטרטגיים ללא צווחות מיותרות ואף בשיתוף פעולה נהנתני, שלא נכנסה להיסטריה כשיוניקורן ידידנו קישט לה את האף בצאצאיו, ומחוייבת לשירות הלקוח תוך נאמנות לקודים של עצמה.

אז נכון שזה לא מדיווחי "רוצו בהמוניכם" שהיינו רואים בראשית העשור, על דוגמנית רוסיה כוסית-על שאוהבת אנאלי ונותנת GFE, וכל זה בפחות מ250 ש"ח, אבל מה אפשר לעשות... השנים ההן חלפו עברו להן, וצריך לחיות היום עם מה שיש (:

ועיקר שכחתי - דיווח על בחורה שהיא לא תקתקתנית א' א' בנתניה ! איפה נשמע כדבר הזה ?

המשך במלאכת הקודש יוניקורן. יום אחד עוד נוציא ספר מכל הדיווחים שלך (:

redone2009-8-5 1:40:16

18
לכל חובבי האתיופיות המקומיות,

יש עוד אתיופית בנתניה ששמה מיטל. זה מצחיק, הגעתי אליה השבוע (אחרי התנזרות של שבועיים) וישר זיהיתי אותה מדירה של מסאג'ים בחדרה..היא גם זיהתה אותי מייד. היא נמוכה ומלאה במקומות הנכונים(לא יותר מדי), פנים בסדר, חזה ממש ענק!!

לגבי השירות: לא מסכימה לחדירה, רק מציצה בלי גומי ובודי מסאג' ב-200 ש"ח. התנשקה איתי אבל לא יודע אם זה חלק מהשירות. המציצה היתה דיי טובה וארוכה, מאוד ליברלית..אחרי שגמרתי על התחת( תחת מדהים!) המשיכה לאונן לעצה ורצתה לגמור ע"י חיכוך הזיין שלי בשפתיים והדגדגן שלה. לא הסתכלה על השעון..אבל אני התעייפתי.

לסיכום: לחובבי הציצים הגדולים, אבל עדיין אין כמו לימור האתיופית

נ.ב: הטלפון 054-2548663

שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”