איחוד דיונים (התמכרות לסקס, מצפון ומוסריות מול יצר וטבע) + (דיון התמכרות לסקס בתשלום הזוי משהו ...)
התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?
62חברה זאת התמכרות!!
אני מודע לכך , כמו גם ההתמכרות לאוכל, למתוק, לסיגריה(לא שאני מעשן) לכן החלטתי לקבוע לעצמי מגבלות ולכן אני משתדל ללכת לבחורה עובדת רק פעם בחודש! לא תמיד זה עובד , אבל אני מאוד משתדל וככה אני מרסן את עצמי !
מוגש ע"י כחומר למחשבה
63נמאס לחיות בשקר נמאס לעשות שטויות.
בכל פעם אני מתחרט על מה שעשיתי ומבטיח לא לשוב יותר לעולם.
אבל ברגע האמת אני נופל.
אני צריך את עזרתכם.
איך נגמלים מזה??????????????????????????????????
מתוק 30
64התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?
66התמכרות לסקס, מצפון מול יצר ואיך נגמלים ?
67למטוק 30 אחי האופציות שפתחו לך בשביל גמילה הוכיחו בעבר ועדיין מוכיחות את עצמן כיעילות אם כי עם הרבה פירצות בתוכם אתה מוזמן לנסות את כל הטריקים האפשריים ותחזור אליי אם תצליח ללרדת מפעם בחודש לפחות, אני מכיר את ההרגשה החרא הזאת שבאה שתי דקות אחרי וגם את ההבטחה העצמית ללא לחזור יותר ויהי מה כשפתאום בלי לשים לב אתה מוצא את עצמך מדמיין ואז רץ כמו אריה לטרף אז עזוב שטויות דבר אחד אני יכול להגיד לך זה אולי ישמע קצת קיצוני לך ולהרבה מהפורום פה אבל זה מוכח ובדוק הרעיון הוא לצאת מתוך אמונה שכל פעם שאתה שופך זרע לבטלה זה גורם לך לאי סדר בחיים(בכל מיני תחומים תחשוב בדיעבד)בתור בן אדם מאמין אני יכול להגיד לך שהיו צדיקים בהיסטוריה ששמרו על הברית(לא הוציאו זרע לבטלה) בשלמות דבר שהביא אותם להתעלות רוחנית והבנה שהעולם הזה אין לו סוף(לתאוות שבו)ואי לכך הביאו את עצמם למציאות של ביטול המציאות שלנו כתוב שכשאתה שומר על הברית אז יורד עלייך שפע של ברכה ושמירה בכל התחומים רבי נחמן מברסלב אומר שבן אדם פוגם בברית מתוך עצבות עכשיו אם תשאל כל אחד פה כמעט בפורום הוא יגיד לך שזה לא נכון והם מאושרים עד הגג רק שפה בעצם מתחילה הבעיה שלהם הם לא מבינים כמה הם עמוסים באגו שגורם להם ליפול כל פעם מחדש עם נערות עובדות יש כאלה שפחות יש שיותר הרעיון הוא להבין למה אתה מרגיש חלל ריק מהכל שתי דקות אחרי שהתפרקת עם נערה עובדת אם תרצה להמשיך את השיחה תחזור אליי
נ.ב
אני ממש לא טלית שכולה תכלת פשוט מנסה לברר את האמת
68קודם כל אני רוצה להודות לכל המגיבים שהגיבו עד כה:
הביישן, אלחנדרו, שמוליקז ותגובה ממש מדהימה של פיקנרול.
כולכם מודעים לבעיה ומציעים פתרונות מגוונים ויש לומר אף יצירתיים.
בינתיים אני מנסה שיטה חדשה, אולי זה יצליח. אני חייב לומר כי ההתמכרות הזו עולה לנו המון כסף, מלבד כל הסיפור של הוצ' זרע לבטלה שציין פיקנרול ובצדק.
בנוסף, אני חייב לספר לכם שהאיבר ההוא למטה מצליח לעבוד עלי בעיניים!! בחורות שלא הייתי מתקרב אליהם עם מטאטא מנויילן (חזק ,לא?), פתאום כשההוא עומד אני מוצא את עצמי איתן ורגע אחרי בא לי להקיא מהגועל הזה.
הן פשוט לפעמים ממש מכוערות ואני תופס את עצמי ושואל : איך??????????
מה זה, התחרפנתי לגמרי?
לכן השיטה הטובה ביותר היא להרעיב את הבחור. כן מה ששמעתם. הוא לא יקבל.
הגמרא אומרת: איבר קטן לו לאדם, מרעיבו שבע , משביעו רעב.
ככל שאני צריך את זה יותר וחושב על זה יותר אני גם עושה יותר וכך אני נופל ברשתו של הבולובולון פעם אחרי פעם.
אכן הדרך לחזרה בתשובה אינה פשוטה וזו הצעתי:
בכל יום שעבר אני מציין אם אני הייתי נקי היום או לא.
היום אני נקי.
נראה כמה זמן אצליח.
תחזיקו לי ידיים.
תגיבו כמה שיותר, זה מעודד אותי.
ביי אנשים.
בכ
מתוק 30
69matok30
שהייה בהצלחה ...אני ניסית ולא הצלחתי כבר 10 שנים אני הולך לנערות ליווי ובשנים האחרונות רק לדירות פרטיות..אכן מאוד יקר...מה שאני עשיתי זה בעצם ללכת פעם בחצי שנה למישהי פרטית ולא יותר..תעמוד בפיתוי או שאני אגיד תדחה את הפיתוי ותקטין את ההיצע!
פעם בכמה זמן סבבה ללכת....עדיף אתה יודע לא לפה ולא לפה ..באמצע...
בהצלחה מכל הלב!
70לפתוח השירשור, תכיר את בת זוגתך טוב טוב, יכול להיות שהיא תגלה שאתה בוגד היא תפגע נפשית (תלוי מה מידת חוזק הקשר).
גבר גבר זה זה שיכול להגיד לעצמו "מספיק" ופה הוא עוצר.
אין לזה סוף, אם החלטת על קשר רציני, לך עם זה עד הסוף, במיוחד ואם מדובר בבחורה ממעלה ראשונה.