כ טופז רוסייה בלונדינית רזה ירוקת עיניים - דף 2 - סקס אדיר

טופז רוסייה בלונדינית רזה ירוקת עיניים

11
[QUOTE=שדון היום]

אני לא יודע אם הייתי צריך לעשות פוסט נפרד כי טופז לא קשורה לדיון, אז אם תרצו תעשו הפרדה.

[/QUOTE]

אתה ילד "גדול" ... ובהחלט מסוגל לפתוח נושא חדש על טופז ...

אנא, הפסיקו לספק לנו תעסוקה של "שוטרי תנועה" וניתוב תגובות.

תודה.

-אחרי שתפתח נושא חדש, אמחק כאן את התגובות הלא שייכות על טופז.

המלאך רפאל2008-8-17 11:5:46
ברוכים הבאים למשמרת שלי

Raphael

12

העתקתי מהדיון ג’ני_ניקול_סמית—חזה_גדול_אנאלי_וגרון_עמוק לראשונה הכרתי את טופז בשם מיכל כשעבדה בבקרים.

עדכון משבוע שעבר.

מצאתי את מיכל ששטותיק ואני דיווחנו עליה בפוסט הנ"ל בזכות פקידה אחת נחמדה.

שטותניק כתב:

......

אחרי שהתלבשתי ביקשתי כוס קפה לחדר, היא חזרה לחדר עם הקפה ועם חברה שהיא הציגה כחדשה במקום:

שמה מיכל רזה כמעט בגובה שלי משהו כמו 1.75 בלונדינית עיניים ירוקות אבל חזה לא ענק כמו של ג'ני אלא סולידי ובינוני - נראית טוב 27-30 וכל קשר עם השם העברי מיכל והחזות החוצלארצית שלה הוא מקרי ! אם מישהו מזהה על מי מדובר יהיה נחמד לקרוא דיוח ביצועים עליה.

שדון היום כתב:

שתוטניק הלכתי היום לשם ופגשתי את המיכל שסיפרת שהיא יפה אבל היא סטרילית מדי מדי.
לא עושה מציצה בלי אבל הייתה טובה והיה לה זמן בשבילי כי באתי מוקדם מאד.
רוסיה עם פנים טוסיק ובטן נאים וגוף נעים. סבלנית אך לא משחררת נשיקות ופינוקים מיוחדים בתוך השירות הרגיל שלה.

כניסה 08:30 לא פגשתי איש במזל
יציאה 09:05 חזרה לעבודה
מחיר 200 ש'ח

הבחורה עברה לעבוד בערב והחליפה את השם ל-טופז (כנראה מסיבות אישיות או שבגלל שיש שם מיכל אחרת בערב?)

מה שחייב אותי להגיע אחרי העבודה במקום על הבקר. אז אני צריך להיזהר מריחות שלא יידבקו בי כשאני חוזר הביתה.

13

הערב ביקרתי בוולפסון ובאמת מאיה כוסית אבל בחרתי לנסות את המזל שלי עם טופזי כי היא ממש גבוהה ורזה עם רגליים ארוכות ועוד הולכת על עקבים.

בלונדינית לגמרי טבעית ככה נראה לי. היא רוסיה על בטוח אבל מאד שזופה ככה שהכל התחבר טוב טוב עם עיניים כחולות.

שבאה למצוץ רצתה להלביש קונדום אבל ביקשתי לוותר אז היא ביקשה רק לא לגמור לה בפה מוצצת טוב אני חושב תלוי למה משווים בישבילי זה היה מעולה. יש לה פס של שערות הכוס כאילו עבר טיפול אצל מעצב שיער בטן אבל עם סימן קטן ולא מלאה בכלל. הרגשתי אותה יופי טופי בסקס שעשינו והיא לא ברחה החוצה אחרי המקלחת...

הרושם שהכי מתאר אותה: צוחקת הרבה מאד ומחייכת מאד זרמה איתי

בקיצור ממליץ.

14

קלאס של בחורה יפה עם חזה קטן שמוצא חן בעיניי רגליים ארוכות ארוכות אבל לא הכי צעירה משהו כמו 30. נותנת מספר אחד טוב ומספק אבל הכי חשוב המצברוח ואחרי שגמרת לא מזדרזת לברוח. עלה לי 250 ש בבן יהודה 38 במלונית.
בשביל לקבוע כמוני מתי היא בנמצא צריך להתקשר כמה פעמים עד שתופסים אותה.לא לתת לפקידה שעונה לעבוד עליכים ולשאול את מי אתה רוצה כי פעם היא הביאה אותי שטופז לא היתה.

פשוט תשאלו מי נמצאת ותקבלו רשימה של הבנות רק אם טופז שמה ברשימה תלכו.

03-5-25-24-24

15

שלום לחברים.

שאלה קטנה לי על טופז, היא גם מתנשקת או שהיא לא מסכימה כמו הרוב בתקתוקיות (שם מצחיק חחח) וקצת בילבל אותי העינין שהתקשרתי ממודעה באתר עם התמונות שלה שלחו אותי בכלל להגיע לבן יהודה.

אני יודע שהזמן שלכם יקר אבל אם מישהו היה ויודע לענות ....... התמונות שלה עושות לי את זה.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”