איב חזרה מנופשון בכוחות מחודשים ומה אומר לכם , חברה, הבחורה חזרה פנתרה.
יש לי כבר היסטוריה איתה שהחלה עוד בימי בן יהודה 38 העליזים ומאז שהיא נהיתה פרטית השירות שלה הולך ומשתבח.
מתאבן:
ישר שפתחתי את הדלת איב קיבלה אותי בברכה ומייד "צירפתה" את שפתי .
החבר הקטן שלי מיד התחיל להתעורר ולצמוח ומייד ניגשתי להתקלח.
מנה ראשונה:
התחלנו סדרה של נשיקות ומזמוזים הדדיים בעודינו עומדים ומייד גלשו להן בגדיה של הגברת וחבריקו קיבל מבט מקרוב על כל הטוב המצפה לו.
מנה עיקרית: לשון עם תוספות – ואיזה תוספות היו שם
שכבתי לי על גבי בפנאן, ואיב התחילה נשיקות וליקוק אוזניים פרט שממש עשה לי את זה. לאט לאט ירדה דרומה . פתאום היא נתנה נשיכונת על הפיטמות ומייד התחיל לו מעין משחק תופסת לשונות כשאני מתחיל להתרומם קצת בשביל לתפוס לי חופן בעוד שה"ממזרתה" הזאת פסחה בסוג של קריאת תגר על איזור "פרו ורבו" והמשיכה הלאה לכיוון רגלי , הטיזרית הזאת גילגלה את עיניה כאילו אומרת לי "תפוס אותי אם תוכל" אך לפני שיכולתי להתחיל במרוץ היא הגיעה לאצבעות רגלי והתחילה שוב את מסע הליקוקים משם . אף אצבע לא קופחה. לאחר מכן, התחיל המסע חזרה צפונה. חבריקו מייד התחיל לצמוח כאילו אומר לנו "עד כאן אף אחד לא עובר אותי הפעם" . קיבלתי מייד רימינג פיצוץ בסגנון העוף הקפוא. מה אומר לכם, מרוב טיזינג רמ"ח אברי כבר הזדקפו בציפיה. איב הפנתה את ישבנה אלי קיבלתי "אסקרגו" אל מול פני( חלזונות בחמאה ושום ) והתחלתי למצוץ את שבלולה של איב בתאווה. בינתיים היא הכניסה כוס מים קרים לפיה ונתנה לחבריקו את שלו. עומד לי שוב רק בלהיזכר בעונג שחשתי מהמציצה התאילנדית הזאת. הניגוד שבין חום פיה של איב לבין קור המים פשוט הטריפו לי את כל החושים ולאחר זמן שנראה כמו נצח פשוט התפוצצתי לה בפה ופרקתי את מטעני באטרף, גמירה שהיא "חצי חוויה דתית". מזמן , אבל מזמן, לא פרקתי כל כך טוב.
בין לבין שוחחנו על דא ועל הא ושוב התמזמזנו לנו בכיף ורציתי רק לציין שאיב היא פרטית המקבלת מספר מצומצם של לקוחות ביום , כמו כל פרטית טובה השירות הוא נהדר מכיוון שהוא לא המוני.
לפתן:
איב שוב נתנה לי סידרה נוספת של מציצות עד שחבריקו צמח לו שוב. כובעון גומי הולבש ועברנו לדוגי עצבני כשאני מפמפם כל עוד נפשי בי תוך קבלת קונטרות נפלאות מאיב עד שהגעתי לגמירה המיוחלת .
לסיכום:
ארוחה נהדרת שנמשכה 60 דקות קסומות במסעדה פרטית ואינטימית.
שווה כל שקל מה 400 שהשקעתי בה. בונוס נוסף: פלאפל פרישמן נמצא ליד לכל האוהבים.
נ.ב
מכיוון שאיב עדיין קצת מתקשה להתבטא בשפת הקודש היא בקשה ממני להודיע עבורה כמה דברים:
1) מי שחפצה נפשו במציצה תאילנדית מתבקש להודיע על כך מראש בזמן שהוא מסכם עמה את הפרטים
2) אם לא תופסים אותה ורוצים שהיא תחזור נא לשלוח SMS למספר הטלפון שלה ולא להשאיר הודעה קולית.