כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 8 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

72
[QUOTE=אפרודיזאק]

נופר תודה על התשובה
!

אני אוותר (אני בטוח שזה שובר אותך....)
מבחינתי תמונת גוף אמיתית היא מינימום !!!

בהצלחה !

נ.ב

חייב לומר שאני לא מצליח להבין את ההגיון
שבדבר (לא להעלות תמונה עם פנים
מסתרות)

[/QUOTE]

ההפסד כולו שלך, אפרודיזיאק. מניסיון.
אז אגמור בשיר מזמור

73

ביקרתי את נופר

בחורה מקסימה וזורמת בחורה עם ראש על הכתפיים ויודעת את העבודה , לא מסתכלת על השעון והכי חשוב אישה אישה עם אישיות כובשת , למרות שזאת הפעם הראשונה אצלה הרגשתי כמו חבר ותיק שלה

לנופר למרות התקלה הטכנית אצלי בצנרת ( עבר מהר מאוד!!) נהנתי מאוד

שלך בידידות

לשעבר גלגל עמוק

74
[QUOTE=ניר10]

לאפרודיזאק. צריך לכבד את הבחורה אני מבין אותה

[/QUOTE]

משהו בדברי היה לא מכובד ? או לא מכבד ?

סה"כ בקשתי בקשה, הודתי לבחורה על אף שקיבלתי תשובה שלילית....כך שאיני מבין את הבעיה !

נ.ב

אני חושב שזה אינטרס של כל חברי הפורום שבנות יעלו כאן תמונות !!!

המטרה של פורום מהסוג הזה היא לדאוג לנו הצרכנים ולנו יש אינטרס מובהק לראות תמונות, הלא הפורום הזה בעצם קם, חי ונושם סביב הצורך ליצר מערכת מידע מינימאלית על הבחורות (שירות, אופי, אינטלגנציה, מיקום אך בראש ובראשונה מראה ! אחרי הכל מחפשים כאן פורקן ולא מערכת יחסים....)

הכל מכל כל....

75

היום פגשתי את נופר ,

אם אני יכול לסכם במילה אחת חויה.אבל לא אסתפק במילה אחת .צביעות יהיה לומר שאני לא הולך למפגשים האלה בשביל הסקס ,אבל אני בפרוש לא הולך רק בשביל סקס.אני חייב את הדבר הנוסף,האינטראקציה הבין אישית,להרגיש את הכימיה.בשביל אביונה (אורגזמה) נטו,יש לי את יד ימין ובחינם .נופר בהחלט עונה על הדרישות שלי ובגדול.גם סקס נהדר,אוירה נינוחה והתיקשורת ביננו היתה כמו שני אנשים שכבר מכירים.כמו שכבר נאמר כאן לפניי,נופר בחורה אינטילגנטית ומעניינת ובהחלט עושה לי חשק להכיר אותה עוד יותר,מה שאני מקוה, יקרה בפגישות הבאות.

הפגישה עם נופר נקבעה בעוד מועד,ונופר דאגה לעדכן אותי בזמן, על דחיה של רבע שעה.לא נאלצתי לחכות מעבר לזה.מתנהל כאן ויכוח האם נופר צריכה לפרסם תמונות שלה,אני באופן אישי חושב שלא,זכותה לעשות מה שהיא חושבת לנכון.אני יכול לעזור לכם בלהבין איך נופר נראית.לנופר יש את הגוף הנשי האידאלי כמו שאוגוסט רנואר צייר את הנשים הערומות,למי שמכיר,או כמו הפסלים של העת העתיקה שניתן לראות במוזאינים באירופה,הונוס של מילו בלובר בפאריס.היא בהחלט לא דומה לקרשים המהלכים מערוץ האופנה.

אני לא מתכוון להכנס לתאורים הפלסטים של הסקס,יש אחד בשם יוניקורן שעושה את זה בצורה נפלאה,וזה יהיה פאטתי מצידי לנסות להתחרות איתו.אני גם לא אחלק ציונים,השיטה הזו לא אהובה עלי,אבל אני בטוח שהצלחתי להעביר את סוג החויה שמחכה לכם אצל נופר.

נופר תודה רבה על שעה הנפלאה שהענקת לי,ההרגשה הטובה מלוה אותי עד עכשיו.

עדיף למות מאושר מלחיות בעצב

76

להלן ציור של רנואר (נקרא הרוחצות)

מי עדיין חושב שאין צורך בתמונה ?

רוצה לומר, יופי הוא בעיניי המתבונן ולכן תיאור מילולי לעולם ייחטא לעובדות, לדיעות ולטעמים השונים - זו בדיוק הסיבה שתמונה אחת שווה אלף מילים......

(שוב מדובר על תמונות ללא פנים)

נ.ב

הנהלה יקרה, היות שמתפתח כאן דין ודברים בנושא כן או לא תמונה ובכדי שלא לפגוע בנופר חלילה יהיה מגניב אם תוכלו לפצל את החלק הרלוונטי של הדיון לעץ שיעסוק רק בכן או לא תמונות.

תודה !

19LOLx82009-8-21 1:13:34
הכל מכל כל....

77
[QUOTE=אפרודיזאק]

מי עדיין חושב שאין צורך בתמונה ?

נ.ב

הנהלה יקרה, היות שמתפתח כאן דין ודברים בנושא כן או לא תמונה ובכדי שלא לפגוע בנופר חלילה יהיה מגניב אם תוכלו לפצל את החלק הרלוונטי של הדיון לעץ שיעשוק רק בכן או לא תמונות.

תודה !

[/QUOTE]

איזה דין ודברים מתפתח כאן על תמונות?

מישהו חולק על העובדה שהיינו שמחים לראות תמונות?

ואם נגיע כולנו למסקנה פה אחד שאנחנו רוצים, זה ישנה משהו מהעמדה של הגברת [עמדה די מובנת אגב] - שלא לפרסם?

לא מבין את תכלית הדיון שאתה מעוניין לפתוח.

זו רק שאלה של בחירה. היא בוחרת אם לפרסם תמונה או לא [לצערנו בחרה שלא]. אתה בחרת שלא ללכת אליה [לצערך] אם אינה מפרסמת.

מה עוד נשאר לדון?

Biv

78

אפרודיזאק,

קודם כל להשכלה כללית,שכנראה אין לך,קוראים לזה אפרודיזיאק עם "י" ולא כמו שכתבת,הנשים הערומות שרנואר צייר,נחשבות ליופי האידאלי הנשי,כמובן שלא ידעת את זה,כמו שרצת מהר לוויקיפדיה בשביל לראות מי זה רנואר ולהוציא דוקא את אחת התמונות היפות ביותר שנוצרו בהיסטוריה של הציור.

לנופר גוף מדהים מדליק וסקסי מי שהיה אצלה יכול להעיד על כך ואכן רבות נכתב על זה בפורום.לא יעזור לך בויכוח הזה אתה לא צודק ואם נופר על מנת לשמור על פרטיות לא מעינינת לפרסם תמונות אז זה זכותה!

אתה לא מוכן ללכת למי שלא מפרסמת תמונות גם כן זכותך,אבל ההפסד כולו שלך,אולי שתגדל תבין דברים שנראים לך כרגע לא מובנים.

ההתעקשות שלך בנושא לא מובנת ולא במקום.

עדיף למות מאושר מלחיות בעצב

79

לשאלתך דלת אחורית:

" מתנהל כאן ויכוח האם נופר צריכה לפרסם תמונות שלה,אני באופן אישי חושב שלא "

(מדבריו של ידידינו ג'מילי)

ובנוסף שאלת:

ואם נגיע כולנו למסקנה פה אחד שאנחנו רוצים, זה ישנה משהו מהעמדה של הגברת [עמדה די מובנת אגב] - שלא לפרסם?

אז התשובות היא:

כן ! בוא נקח רק לשם הדיון מקרה קיצון ובו כל חברי הפורום יחליטו פה אחד (ברור שלא יקרה רק נניח....) שלא הולכים לבחורה שלא מפרסמת תמונות - מבטיח לך שהן תפרסמנה גם תפרסמנה !

הרי הן לא מפרסמות תמונה בשבילי ובשבילך הן עושות זאת ממניעים שיווקים ואם בכדי לעשות כסף הן ירגישו "חייבות" לפרסם תמונות הן תפרסמנה.

אם אתה טוען שלנו יחד אין כח להפעיל "לחץ" על הבנות אתה בעצם טוען נגד אירגוני הצרכנים באשר הם ובכדי להתווכח אם זה רק אפנה אותך לראות מסלול סלולארי של בני ישיבות (דוגמא לכח צרכני מבריק) בוא נאמר שבעוד אני ואתה משלמים 19 אג' לדקת שיחה הם משלמים 2 אג' לאותה יחידת זמן.....

גם לי שאלה אליך, ברשותך ידידי דלת אחורית, מה בעמדה של לא לפרסם תמונה מובן לך ?

כמה בחורות אתה יכול לזהות לפי הרקטום שלהן ? כמה לפי הישבן כולו ? יודע מה כמה בחורות אתה מזהה בוודאות לפי תמונה של כף רגל עד צוואר ?

(בכדי לחסוך שורות נסכים כבר כעת שאם יש להן קעקוע/סמן לידה בולט/אחר שיכול להסגיר אותן גם אותו הן יטשטשו/ימחקו - בינינו מי שמרוויחה 600 ש"ח לשעה יכולה להרשות לעצמה לשלם לגרפיקאי (רמז זה אפילו לא עשר דקות עבודה שלה) הלא כן ? )

הכל מכל כל....

80

ג'מילי אני אמנע מלהביך אותך עם תשובה לסוגיית הכתיבה אותה העלת,

כמו גם לאור רמתי האישית הנמוכה אמנע מלהגיב על יתר תחושותיך לגבי מנת המשכל והידע הכללי שלי.

רק אומר שאהבתי את התחכום הרב בהתנהלותך הגורס כי אם תגן בחירוף נפש על (מה שגם אין צורך להגן) עמדתה של נערה עובדת כזו או אחרת אולי בפעם הבאה היא תשקיע בך ב- GFE קצת יותר - מאוד מתוחכם גבר גבר.....

אסיים ואומר תודה - איזה כיף שאתה חושב שאני ילד !!!

הכל מכל כל....

חזור אל “המחסן המוסתר”