כ לימור-אתיופית -נתניה, מסג’ מציצה והרפיה - דף 3 - סקס אדיר

לימור-אתיופית -נתניה, מסג’ מציצה והרפיה

22

תודה ל-asstriks על הדיווח על מיטל האתיופית

דגמתי אותה השבוע בעקבות הדיווח.

כפי שדווח , צעירה שחורה עם חזה שופע.

לא הסכימה להתנשק או לזיון. סגרנו על 200 למציצה בלי אבל לא הסכימה לגמור בפה

היא גם נותנת להתחכך בתחת שלה וזה מחרמן מאוד (ככה גמרתי).

הבחורה משתדלת לתת שירות טוב אבל לא הייתה מדהימה במציצה.

המקום נמצא בתוך סמטה לא הכי סימפטית בחושך. אין הרבה מקום להמתנה ונאלצתי לחכות לה בחצר של התיקתוקיה שמלאה בפסולת בניין עד שהתפנה מקום נורמלי.

לסיכום - תמורה לא מדהימה ל-200 שקל (אין זיון ולא גמירה בפה) אבל יש בחורה אתיופית צעירה, די נאה שמתקשרת לא רע וחזה עסיסי. הייתי חייב לטעום פעם שחורה עם גוף כזה אבל לא בטוח שאחזור

UMA2013-03-02 15:19:26

23
ל-booma :

אני שמח שנהנית..ואני מסכים איתך לגמרי שהמחיר מוגזם מכיוון שבאותו דירה אפשר לזיין בחורה אחרת ב-200 או להכנס עם 2 ב-300. אז אין פה הגיון. למרות זאת יש לה חזה נדיר בגודלו, עסיסי זה אנדרסטיימנט!!

אולי אתה יודע מה עם לימור האתיופית? הטלפון שלה סגור בזמן האחרון ):

שנה טובה.

24
שמעו איזה קטע: הייתי היום בבוקר בנתניה ובאזור התחנה המרכזית פתאום אני רואה את לימור הולכת מולי!! הרחוב היה ריק אז שאלתי אותה מה שלומה והיא ענתה שהיא לא יכולה לדבר..שאתקשר אלייה. אני חייב להגיד שהיא נראית מדהים ככה שהיא רק בג'ינס קצר וגופייה..היא ההפך המוחלט מפרחה!!

לא יכלתי להתאפק אחרי זה ונכנסתי אלייה לטיפול מפנק ביותר...היא רק התחילה לעבוד והריחה מצויין בכל הגוף(גם למטה) בניגוד להערות שנכתבו עליה.. איי הדבר היחיד שמבאס אותי זה שהייתי רוצה אותה בתור חברה ואפילו רק לדבר איתה ולהכיר אותה...נמאס רק לגמור וללכת אוהב אותך לימור!!!

asstriks2010-5-18 18:48:27
שלח תגובה

חזור אל “פורום קשקשת סקס מרוב דיבורים אפשר להתעשר אבל אין למי להיתקשר”