צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?
3אם זה רק מדי פעם וזה לא בא על חשבון תשומת הלב לאישה וזה
לא מעיק יותר מדי על תקציב המשפחה וזה נעשה בצורה בטוחה
מבחינה בריאותית אז לדעתי זה לא בגידה, זה רק שחרור לחץ
ופינוק שמגיע לנו מדי פעם.
מצד שני אם זה נעשה בצורה אובססיבית, מהכסף שאין, כשאין
תקשורת עם האשה והראש של הגבר עסוק בזה כל הזמן והוא מביא
הביתה מחלות אז זה בגידה.
וכמובן יש הרבה מצבי ביניים וכל אחד יודע מה מצבו.
בגידה זה יותר בכיוון של לפתח מערכת יחסים עם אשה אחרת
ולהיקשר אליה רגשית.
כשאני הולך אל החביבות שלי זה לא בא למלא צורך רגשי, זה בא
למלא צורך גופני ולמטרת שעשוע בלבד.
5בגידה זה עניין יחסי
אני למשל לא מתייסר בכך! אינני רואה בגידה ללכת לבחורה עובדת אין הדבר משול לרומן שגבר נשוי מקיים עם אישה ומערכת היחסים בינהם איננה רק על בסיס סקס , יש רגשות וכו'.
אצלי הליבדו די גבוה יחסית לגילי ואישתי והתנאים בבית מונעים מאיתנו לקיים יחסי מין בתדירות שהיייתי רוצה לכן בכדי לפרוק את הצורך שלי וגם לממש פנטזיות מיניות(וגם בגלל משבר גיל המעבר) אני הולך לבחורות עובדות. אגב התשוקה בן גבר לאישתו הולכת ופוחתת בשנים , הסקס שהיה בתחילתו של הקשר אבן יסוד למערכת היחסים הופך במערכת יחסים טובה לחברות ושיתוף פעולה עסקי(כן! משפחה זה עסק!!!).
אגב אני לא צבוע אם אישתי הייתה שוכבת או שכבה עם גבר לסטוץ (הרי באמת אינני יודע) כל עוד אינני יודע והיא נהנית שיבוסם לה!
אני שמעתי על טרנד חדש אצל הנשים הנשואות מסז' עם הרפייה - אני מניח שנשים נשואות רבות עושות את זה.
חברה את תעסיקו את עצמכם יותר מידי בשאלות האלה למרות שזה מעניין כי בסופו של דבר הדיסוננס הקוגנטיבי(כמו אצלי) יצדיק את פעולתכם ואם לא זה יצור אצלכם להתחבטויות נפשיות ואז באמת אולי תפסיקו ללכת לבחורות עובדות ותאוננו לכם מול המחשב ( אגב זה בגידה ? )
6תפסיקו לעשות לנו הנחות - זאת בגידה !
חד משמעית ובלתי ניתן לערעור, מאידך זה הרע במיעוטו אני מניח אישה תעדיף את הגבר של עם זונה ולא עם מאהבת אם אין ברירה....
7כל עוד לא יצרתה קשר יום יומי עם הבחורה ולא בזבזתה טלפונים והתחמקת מאישתך בשביל לצלצל לכוסית שלך זאת לא בגידה
אין כאן אהבה יש כאן רק סיפוק יצרים וזה מותר וממש לא בגידה
גם דוד המלך הלך לזונה ואשתו נשארה איתו והוא נשאר מלך לא ???
אז לא בגידה
10[QUOTE=bowownz]its just to empty your balls[/QUOTE]
חחחחחחחחחחחח ענק