כ דניאל -ישראלית אטרקטיבית בת 19 [+תמונות] - דף 2 - סקס אדיר

דניאל -ישראלית אטרקטיבית בת 19 [+תמונות]

12

אחרי שהייתי עם כריסטינה מדיזנגוף 184 החלטתי לבדוק מה קורה בבן יהודה 38 כי יש לי כמה מטרות מסומנות שם. למי שרוצה לקרוא את הדיווח על כריסטינה הוא מפיע בשרשור הזה:

נושא חם ללא תגובות חדשות לא רק ג’וליה לבדה - דיווח

התקשרתי לבן-יהודה 38 ונאמר לי שדניאל שמסומנת אצלי כמטרה נמצאת במשמרת ערב. האמת שאת הביקור אצלה סיימתי ברגשות די מעורבים למרות שקיבלתי מה שהובטח לי. אז ככה:

את הזמן שנותר עד למשמרת הערב ניצלתי לסידורים נוספים ולקראת חילוף המשמרות הגעתי למקום. דניאל נכנסה לחדר. תמונות אמיתיות. בחורה שחרחורת, בערך 166-7 ס"מ, חזה קטן, שיער שחור, פנים חמודות-ילדותיות במקצת, די חייכנית, חמודה כזאת בכללי, מבנה גוף די רזה אך לא איזו אנורקסית, וישבן חמוד וחצוף.

סיכמנו על שתי אקטים במסגרת של עד 40 ד'. מדיווחים קודמים הבנתי שהיא לא תקתקנית וגם עשתה עליי רושם של בחורה נחמדה, אבל היה עליי להמתין כי היה לקוח שחיכה לה לפניי.

המתנתי, ומדי פעם הצצתי בשעוני. כבר עברו למעלה מ-50 ד' מאז שהיא נכנסה עם הלקוח הקודם, מה שאומר שתקתוק כבר לא יהיה פה. בינתיים הפקידה נכנסה לחדר וביקשה שאמסור לה את הכסף(250 ש"ח למי שעדיין לא יודע), ושאמתין לדניאל בחדר למעלה.

עליתי לחדר. המתנתי לה עוד כ-10 ד', ודניאל נכנסה עטופה במגבת וביקשה שאתקלח. נכנסתי למקלחת, יצאתי,התנגבתי, והתחלתי למזמז קלות את דניאל שביקשה שאשכב על גבי. החלה במציצה מקונדמת.. שאלתי אם אי אפשר בלי גומי אמרה שלא. הכל עם גומי... ניסיתי קצת לשכנע... לא הלך. היא בשלה. טוב. האמת היא שכבר במעמד הפרטים היא מסרה לי שהכל עם גומי. המשיכה למצוץ די איטי אבל עמוק. אני אישית לא אוהב מציצות עם גומי אבל הייתי כבר די חרמן ממנה אז הזין נעמד מהר יחסית.

שאלתי לגבי נשיקות - גם לא מסכימה. שוב נסיתי קצל לשכנע אך מוכנה רק לנשיקות בגוף... נו, מה לעשות... בחורה די עדינה ולא זורמת. חדשה בתחום. לדבריה עובדת שם רק כ-3 שבועות+. המשיכה במציצה וביקשתי שתעבור ל-69. עברה לתנוחה זו אך לא מסכימה שיירדו לה. נו... גם לא ליברלית במיוחד...

המשיכה במציצה המוגנת תוך שאני ממזמז וסוטר בחרמנות את ישבנה החצוף שמרוח על פניי ומנסה מדי פעם ללקק לה את אחד החורים בתקווה שתזרום איתי לכך, אך היא 'קפצה' קצת וכיווצה את שרירי הישבן כדי להימנע מזה. נו, עדיין לא זרמה איתי... המשכתי לנסות ו'לשחרר' אותה קצת... ללא הצלחה מרובה. בנוסף הייתי צריך קצת 'לכוון' אותה כדי שתמצוץ טוב ועמוק יותר וגם תשחק בביצים במקביל.

ביקשתי שתתחיל לרכב עליי. עלתה עליי והחלה לרכב באיטיות. אחזתי בישבנה והגברתי קצב בזיון מלמטה תוך שאני מכופף אותה אליי ומנסה לגרום לה לזרום לצרפתיות - עדיין ללא תוצאות. שמתי לב שהיא לא אוהבת זיון אגרסיבי ומהיר, וקצת כאב לה מהקצב המוגבר אז הורדתי הילוך. הדבר האחרון שרציתי לעשות זה להכאיב לחמודה הזאת.

עברנו למיסיונרית וחדרתי אליה באיטיות תחילה תוך שאני מגביר לאט לאט את הקצב. שוב שמתי לב שזיון קצבי ועוצמתי קצת מכביד עליה אז האטתי, תוך ניסיונות נוספים לצרפתיות שלא צלחו. לנשיקות בפנים ובגוף דווקא אין לה בעיה. הפכתי אותה לדוגי ושוב התחלתי לזיין אותה בפראות(תחת חצוף ומגרה יש למתוקה הזאת), אך המתוקה ביקשה ממני קצת יותר בעדינות כי אני מכאיב לה. שוב הורדתי קצב כדי שלא יכאב חלילה למתוקה הזאת, והמשכתי בזיון רגוע יותר, אך רציתי לגמור שהיא על ביטנה.

כאן המקום לציין שלמרות שהיא לא ליברלית ולא אוהבת זיון אגרסיבי - היא די זורמת עם התנוחות ולא מתווכחת כלל כאשר היא מתבקשת להחליף תנוחה. גם בזמן היא לא ממש לוחצת...

עברה לשכב על ביטנה וחדרתי אליה תוך שאני נצמד אליה מאחור ומנשק את לחיה בניסיון לגרום לה לזרום שוב לצרפתית, אך היא התחמקה ממני וסובבה את פניה... נו, לא הלך...

המשכתי לזיין אותה על ביטנה עד לגמירה. קמנו, הורידה לי את הקונדום, ושאלתי אם אפשר עוד מספר כפי שסוכם. אמרה שכן אם אספיק בזמן שנותר - קצת יותר מ- 10 ד'. סבבה. ביקשתי לגמור בשפשוף על ישבנה והיא סירבה. הצעתי תוספת תשלום - עדיין סירבה. נסיתי לשכנע אותה שוב ושוב שאני גומר מהר ככה - עדיין סירבה והסבירה שהיא נגעלת מדברים כאלה, ואף הביאה לי דוגמאות מחייה האישיים.

יש לציין שהבחורה אומנם לא ליברלית אבל מאוד נינוחה ובסה"כ גם די עדינה ונחמדה. כל השיחה איתה התנהלה בשקט וברוגע ללא עצבים או חוסר סבלנות מצד שנינו.

אוקיי. אז סיכמנו שאשפשף עליה עם קונדום. נשכבתי על הגב ודניאל החלה שוב במציה מקונדמת, הזין הוקשח, ביקשתי שמן אך לא היה בחדר והיא יצאה להביא מחדר אחר. חזרה, מרחה שמן על ישבנה ונשכבה על הבטן.

התחלתי לשפשף, וגם חדרתי אליה בשלב מסויים, אך זה היה כבר המספר החמישי שלי להערב, והקונדום די חנק את הזין שגם ככה לא ממש עמד מהשפשוף המקונדם שהוריד המון מהאפקט, וכך יצא שהאיבר קצת התרפה.

הורדתי את הקונדום, שוב ניסיתי לשכנע את דניאל לגמור בשפשוף ללא קונדום עליה, שוב סירבה נחרצות, אז אמרתי לה שאשפשף עליה ללא קונדום, ואגמור על המזרון. סבבה. לזה היא הסכימה. מרחתי שמן והתחלתי לשפשף, ובסמוך לגמירה זזתי הצידה אך לא הצלחתי להשפריץ... ניסיתי שוב, התחלתי לשפשף על התחת החצוף שלה והפעם בסמוך לגמירה זזתי הצידה וגמרתי על המזרון.

האמת שאני מתבאס רצח לגמור ככה, אבל כמובן שכיבדתי את רצונה, כמו שאני עושה תמיד עם כל אחת. אמרתי זאת לדניאל, והיא הסבירה שוב שהיא לא מאפשרת לאף אחד נשיקות, גמירות על הגוף/בפה, ירידות וכ'ו, ובאופן כללי שומרת היטב על בריאותה, לא מתנשקת עם לקוחות ולא מאפשרת ירידות או מציצה חשופה...

האמת? במקום כמו שהיא עובדת בו אני די מבין אותה, למרות שהתבאסתי... ציפיתי ליותר לאור הדיווחים החיוביים עליה. היא אומנם לא מתקתקת כלל, ועומדת במה שהבטיחה, אך גם לא זורמת ולא ליברלית. לדעתי היא פשוט הציבה לעצמה גבולות ברורים תוך זמן קצר כי בדיווחים קודמים הבנתי שלא הייתה איתה בעיה בקטע של מציצה חשופה+צרפתיות.

סיימתי להתלבש, ולפני יציאתה מהחדר הצלחתי - סופסוף - לגרום לה לזרום איתי לנשיקה על השפתיים כדי להיפרד. נפרדה ממני בחיוך ויצאה.

לסיכום: בגדול עומדת במילתה ומעניקה את מלוא הזמן+שני אקטים כפי שהובטח. בקטע של התנוחות אין איתה בעיה, בחורה נחמדה, ודי נינוחה בסה"כ, אבל עם זאת - לא ליברלית, לא זורמת, קצת אפאטית במיטה(צריך להפעיל ולכוון אותה), ויש לה גבולות מאוד ברורים שלא ממש מוכנה להתפשר עליהם. האם שווה את המחיר? רק לאלו שרוצים לזיין כוסית צעירה בכל מחיר, ומוכנים להתפשר מאוד על ביצועים. שכל אחד יעשה את שיקוליו. אני אישית כבר לא אחזור אליה. מלבד חוסר הליברליות שלה היא גם עדינה מדי לטעמי.

כך הסתיים עוד יום שכלל 5 מספרים עם 3 בחורות שונות. למרות הסיום הקצת מבאס היה די כיף באופן כללי.

המשך שבוע נעים לכולם.

לקסר2009-8-25 7:59:50
zooz

15

שלום.

אני יחסית חדש בארץ אז צאר לי מראש על כל השגיאות שאני אעשה בכתיבה.

בקשר לדניאל:

הייתי באמצה השבוע שעברה בפעם הראשונה בבן יהודה 38 ב שעות הלילה.

חיקיתי בחדר אחד בקומה קרקה, קרוב לכניסה והיגיעו כמה בחורות:

אחת מבוגרת שהיציגה את עצמה כמאוד ליברלית, אחת בלונדינית (לא טבעי) מייה או מיקה פנים נעות אך מיקצועית מדי, יסמין, גוף פצצה אבל פנים לא יפות, הדס, אתיופית נמוכה, הרבה פחות סקסי מהאתיופית הממוצה, נינה שמנמנת צעירה וחמודה אבל אני אוהב רזות.

שאלתי על דניאל לפי משקראתי בפורום שהיא בת 19, יפה וחטובה ויחסית חדשה בתחום.

ציפיתי למשהו אחר.

דניאל לפחות בת 23 , 1.64 + -, 52 kg + - , מוצה מרוקית, וחוץ מהפנים אפשר לראות את גופה בתמונות, ו הפנים נעות אבל רחוק מאוד מי יפה או כוזית על.

בחורה אדינה, נחמדה, מתאימה אולי כדי לישתות כפה אבל פסיבית מדי כדי לקיים יחסיי מין איתה, פשות לא נימצה נוחה עם משעושה.

ראוים את הסימנים שעברה לידה בעבר וזאות הסיבה העיקרית למה היא עובדת.

למיש מחפש בחורה קייפית לשיחה (מדברת ספרדית מעולה), פסיבית אבל נחמדה, מומלץ.

למיש מחפש חויה משותפת, לא מומלץ.

ללא קשר, באורוגואי וארגנטינה יש פורומים מאוד דומים לפורום של sexadir.

האבדל המשמעותי ביותר : שם הפורום עצמאי לגמרי, אפילו אסור לפרסם בפורום מודעות, והאתר לא שייך לשום אתר שמפרנס אנשים מסוימים אלה לבחור רגיל שמשלם מכספו עם עזרה של כמה חברים את כל ההוצאות.

אני אמשיך עם הדיווח הבא על מור מפתח תקווה.

יום טוב לכולם.

16

דניאל יא חיוך של חצי מנה פלאפל אם את קוראת את זה שלחי לי הודעה פרטית

19LOLx82009-8-26 12:41:58

20
סליחה אם אני מבקש את התשומת לב של הטוחן אבל אני סקרן לדעת
אם אתה יודע מה קורה עם ההודית שמאד בא לי לנסות בשביל החוויה

לא מצליח לקבל תשובה מתי בדיוק עובדת, היא כל הזמן בחופש
סקס, בשבילי, זה כמו גרביים:

יש הרבה מזה בסביבה,