כ צריך את זה ועכשיו, ויטה סקסס או נפילה ? - דף 3 - סקס אדיר

צריך את זה ועכשיו, ויטה סקסס או נפילה ?

21

ידידי DDDD4

ליבי איתך ואני בהחלט מבין את כעסך ותיסכולך. במקומך הייתי מרגיש את אותו הדבר ואם הפיוז היה קופץ לי ייתכן והייתי מגיב אף אחרת...

האמת - אני מכיר היטב את המצב ששמוליק דורש פורקן והארנק בוכה כי עד תחילת השנה גם אני הייתי מבקר תדיר את הדירות האלה פעמיים בשבוע עד ש.... נתקפתי תיסכול כי כל פעם שהייתי יוצא אחרי זיון הייתי יוצא מבואס מהתיקתוק (אין מה לעשות - אפילו בתור מבקר קבוע עם פרוטקציה בחיים לא קבלתי יותר מ-20 דקות ברוטו - לפעמים אפילו רק 10 ) עד שהחלטתי שבמקום לשלם סכום "זול" פעמיים בשבוע אשלם סכום "יקר" על פרטית איכותית ואבקר אותה רק פעם בשבועיים . בסה"כ אני עומד בתקציב החדשי שנשאר אותו הדבר ואני כל כך מרוצה מההחלטה שקבלתי.

25

DDDD4
אתה אחלה גבר אבל את הוויכוחים האלה היה עדיף לנהל במקום יותר ברמה שבו הוצאת יותר כסף.

זה בטח השפיע עלייה קצת ואם לא עלייה אז על החברות שלה שהיא תספר להן את הסיפור . עם חצי מהאנשים היו כמוך לא היו תקתוקים בכלל.

וולפסון 40 מקום מגעיל פעם נכנסתי לשם ראיתי 4 דודות סופגניות שנראו בנות 60 יושבות יחד ומסתכלות במקום דוחה מייד יצאתי אפילו לא שאלתי איפה וויטה.

טיפ קטן אל תלכו אף פעם למקום שאין בו שמץ דיסקרטיות כי שה מקום שלא מכבד את הלקוחות שלו ובעיקר נוטה לסגנון בהמי נכל בחינה אחרת

27

דיווח על ויטה

אכן, נראית מבוגרת מאוד וחשבתי לברוח כשראיתי אותה בפעם הראשונה, אבל בהתאם להמלצות שקיבלתי כאן - אמרתי אנסה, מה יש להפסיד...

אז ככה, הבחורה חרמנית - אש. כבר בהתחלה רציתי ללכת להתקלח, לא נתנה לי, התחילה לחרמן אותי בעמידה שאני לש, ממזמז ומוצץ (ביקשה בלי שיניים) את שדיה האדירים.

ויתרתי על המקלחת.

בהמשך, השכיבה אותי על המיטה, והתחילה למצוץ לי מציצה מקונדמת רוויה ברוק וקולות של הנאה.

לאחר מכן, שכבר חשבתי להשפריץ הושבתי אותה עליי והתחלתי למצוץ לה את הפטמות (ושוב, ביקשה בלי שיניים)

אחר כך הפכתי אותה והכנסתי את השטרונגול לחריץ שבין שדיה. באמצע, כדי לא לגמור, עשיתי הפסקה מתודית קצרה והיא קיבלה את זה בהבנה.

אחר כך דפקתי אותה במיסיונרית, והיא עושה קולות של הנאה כאילו לא ראתה גבר יובלות.

אחר כך, בקשתי ממנה דוגי והיא נעתרה ברצון. בדוגי נתתי לא ספנקינג בטוסיק הלבן שלה. לא אהבה את זה אז הפסקתי.

ואז השפרצתי בקול תרועה רמה שאני גוער מאחוריה ותופס את שדיה האדירים.

בקיצור, מבוגרת מאוד יותר מדי לטעמי אבל החזה גדול כמו שאני אוהב. כמו כן הבחורה משקיענית.

שווה את ה- 150 ש"ח שנתתי לה

ת ב ו

30

לדעתי ויטה יותר מומלצת מאירה..,, וזה מהסיבה שהכוס של אירה רחב בצורה מוגזמת.

אם ויטה הייתי 4 פעמים.. פעמיים בוולפסון 40 , ופעמיים במכון הקודם שבו היא עבדה - סלמה 50 פינת בן עטר.

יש לה חזה סוף הדרך.. והיא ללא ספק GILF בת 53.

מסומנת כחיובית!!

מומחה לפתיחות שושנה מ"ס 1 בישראל

שחשף את פרשת השחיתות של הפורום

שף המכונים והדירות הדיסקרטיות

וזיין המכוניות האולטימטיבי באיזור המרכז .

*אומן הפיתוי*

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”