אז הסיפור הוא כזה, לפני כחודש פגשתי אשה פרטית אמיתית ומילפית אמיתית, אשר באמת אין לה הרבה סקס, ומאוד חסר לה קצת מזומנים, היא חששנית ופוחדת וכו', לאחר מסע מתיש נפגשנו בביתה הפרטי, קיבלה בביישנות את האתנן המכובד, לאט לאט היא הפשירה, הפגישה ארכה כשעתיים, אני פינקתי אותה והיא גם אותי (לפי הסדר הזה), היא מאוד נהנתה, ממש התחננה שאחזור אליה - לדבריה בחיים היא לא גמרה כ"כ טוב לאחר שירדתי לה (או כן או לא). החמש דקות שלי גם היו די בסדר (אני יכול רק פעם אחת בלבד) כי יש לה מערה רחבה ועמוקה...
כעשרה ימים לאחר מכן נפגשנו שוב, שוב היא קיבלה את מנת הפינוק שלה (גם אני מאוד אוהב לרדת ולראות אשה גומרת באמת), ולאחר מכן, כששיחקתי עם 2 פלחי ישבנה המתוקים (באמת), היא הציע מיוזמתה שננסה לעשות אנאלי. מי גבר שלא יקפוץ על המציאה. אולם, כשהתחלתי להכניס אצבע, נוכחתי להיווכח שבניגוד לקדימה - פי הטבעת שלה מאוד הדוק וצר.
כמובן שאמרתי לה שזה אמור לכאוב לה, ואולי היא רוצה לסגת. אבל, כדי לרצות אותי היא התעקשה שאני אמשיך באנאלי והיא תעמוד בזה. הסטואציה מאוד גירתה אותי, ולא יכולתי לסגת, וע"כ המשכתי לשמן ולחפור, ואח"כ גם חדרתי לה לטוסיק הנחמד, כל התהליך לקח די הרבה זמן, והכאבים שלה היו באמת חזקים, אבל היא עמדה בזה בגבורה, ובראש שלי עובדים כל הזמן מחשבות שאני סתם מתאכזר לאשה מסכנה, אשר הנסיבות הביאו אותה לכך שהיא רוצה לרצות אותי גם במחיר כבד.
ועכשיו ללבטים שלי, הגיע הזמן לפגישה שלישית, ואני יודע טוב מה בתפריט. וכשהיצרים גועשים קשה לשלוט, ואני מתלבט האם זה נכון והגון לעשות כך, להכאיב בצורה חזקה לאשה הנותנת את עצמה מתוך כורח המציאות לכאב ולסבל.
אני באמת מעוניין לשמוע מה דעתכם.