כ צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ? - דף 2 - סקס אדיר

צריכת שירותי סקס בכסף -בגידה או לא ?

12

זה בכלל לא תלוי במה שאתה חושב, אלא רק במה שהיא (אשתך) תחשוב כשתתפוס אותך.

או אז, נסה לשכנע אותה בכל מסכת השכנועים שלעיל (זה לא בגידה, ריקון ביצים, זה לא כולל התאהבות וקשר, ואין שיחות טלפוניות סמויות מהצד) ונראה אם היא תסכים...

האמת, לא נראה לי שהיא תסכים, ודי סביר שהיא תטגן לך ת'ביצים!.

שימון (שמלטף עכשיו את הביצים שלו בחוסר נוחות)

13
מסכים עם יוניקורן במאת האחוזים, ורק אוסיף שהדברים כל כך נהירים וברורים, מדוע לא להציפם באופן כנה ואמיתי אל פני השטח ולמסדם במערכת היחסים. מעיין מערכת אמון הדדי חדש ומעודכן, המתאים לרוח הזמן, הצרכים והרצון.
סליחה על הצדקנות, אך באופן אישי איני מסוגל לחיות בשקר ומבחינתי בגידה ומעילה באמון שניתן בי היא בראש וראשונה בגידה בעצמי, בכבודי ובמילתי. אם לא טוב, פועלים לתקן. ואם אי אפשר לתקן, אני בוחר להמשיך הלאה ולא להתפשר על חיי דמה צבועים.

18

לפני כשלוש שנים קרה לי מקרה שדי נגררתי לתוכו ולאחר שהרשתי רע עם עצמי נכנסתי לגוגל וחיפשתי מה היא בגידה. למרות שלא מצאתי את אותו מאמר עכשיו אז טני אספר לכם ממה שקראתי.

כשאתה בוגד הצד השני לא יודע על המעשה לכן אתה היחיד שנפגע מזה כי מצפונך אינו שקט. בגידה מתקיימת לפי הפרת הסכם מוקדם של שני הצדדים וזה אומר לדוגמא אם מבחינת בת זוגתך לשבת בבר ולפלרטט אם בחורה שזה עטה הכרת זו בגידה אז זו בגידה מאידך אם אתה בנשואים פתוחים עם בת זוגתך ומקובל עליה שתשכב עם נשים אחרות אזי זו לא בגידה

מקווה שהבנתם

19

לא יעזור כלום - זה סוג של בגידה , אם תרצו בגידה היותר הכרחית והפחות כואבת או הבגידה הקלה. הכי נכון - המעשים שימנעו בגידה אמיתית..

אנו הגברים שנותנים לאישה הכל, כנראה זקוקים לדברים שהיא לא יכולה לפתור ולתת וזה לא במקומה אלא איזה שהיא "תרופה" שאנו צריכים ליטול מפעם לפעם..

זה תבוע בנו .. הצורך הזה..

לשלמה היו 1000 נשים.. מי אני לידו ?..

אבל אם זה ממלא אצלנו את מה שצריך וכל השאר דופק כמו שצריך עם האישה וזה שמור בסוד וכתוצאה מכך לא מכאיב או מפריע- אז זה נותן חוזק ומונע בגידות אמיתיות ופרוק משפחה.

אין לדעת מה גורם לאישה שלנו למלא איזה שהוא צורך שלה גם אם הוא לא ממש כזה

אצלי האישה מקבלת סכום חודשי יפה לכל הנאותיה.. - חלקםהרב נראים לי מיותרים אבל אני שותק..

שאני עם בחורה עובדת זה נגמר שאני בדלת החוצה .. לכן , קניתי מוצר בסהכ ופה זה נגמר, וזה נפרד לגמרי . אצל אשתי - יש מקרים רבים שהיא קונה יותר מידי מתנות לעצמה ולא מספרת לי על כולן - גם זה בגידה באמון..

הרווקים מתיחסים אחרת לדיון מאשר הנשואים וזה נכון - אנחנו מנסים לתת הסברים ולנקות את המצפון , אבל אני אישית לא מרגיש שאני בוגד והמצפון שלי שקט ונקי - אני בעל מדהים לדעתי ומסתבר שלא הכל מושלם אצלנו..(וגם אצלן ;)

לפעמים צריך הרבה לדגום עד שמוצאים אותה פתאום...

חזור אל “ריכוז מאמרים ראויים לשבח דיונים משלנו וכתבות רשמיות בנושאי הפורום”