נופר האם קבלת את ההודעה הפרטית שלי לגבי יום רביעי?
נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב
92נופר האם קבלת את ההודעה הפרטית שלי לגבי יום רביעי?
[/QUOTE]
זה שייך כבר למחלקה הטכנית ... תפתחו עיניים בתיבות הדואר הפרטיות שלכם יש הסברים ...
הואל בטובך להיכנס לתיבת הדואר היוצא שלך ... מצא את ההודעה ששלחת לה ובדוק את הסימול לידה.
בתחתית הדף יש הסבר לסימונים:
ההודעות ישארו בדואר יוצא עד שהמקבל לא ימחק את ההודעות. |
![]() ![]() |
לכן שאלות מסוג זה לא מקובלות בדיון !
שימי בנירוונה לילית
93אצל נופר הייתי לראשונה במיקום הקודם שלה בבוגרשוב. שם נפגשתי איתה ועם חברתה סנדרה לשלישייה כיפית שעליה דיווחתי בשרשור הזה:
![]() |
נופר – סטודנטית מאהבת סקסית ומסעירה |
האמת שהבטחתי לעצמי עוד אז שאפגוש את נופר המתוקה סולו, אבל הייתי עסוק במקביל גם במטרות אחרות, כך שהעניין קצת התעכב...
מה שזירז את העניין הוא דבר קצת מפתיע שקרה: לנופר לא סיפרתי בזמנו(בשלישייה) על כך שאני חבר פורום, למרות שהיא מיוזמתה החלה לדבר עליו. אני תמיד בא כמי שאני ולא מזכיר את היותי חבר פורום לעולם.
ובנוסף, גם לא מדבר ולא מזכיר את הפורום כלל!
. הסיבות לכך הן רבות, אבל המרכזית היא שאני אדם דיסקרטי ועם זאת ספונטני, יצרי, זורם ומספיק בטוח בעצמי כדי לא לשים את שמי - "לקסר" - כאיזשהו זרז שיגרום לבחורה לתת שירות טוב יותר. מעולם לא עשיתי כך וגם לא אעשה.
בלי קשר - גם לא הייתי בטוח לגבי עמדתה של נופר בנוגע לפורום(זה היה לפני שהיא החלה לפרסם כאן), ונמנעתי לדבר עליו(כמו שאני עושה תמיד בלי קשר אליה). לפי מיטב הבנתי - בהתחלה נופר לא התלהבה מהפרסום לו זכתה כי הדבר הביא לעומס לא קטן של טלפונים עליה ועל חברתה סנדרה, אבל אח"כ זרמה עם זה ופתחה פוסט משלה
.
עכשיו נגיע למה שזירז את עניין הפגישה שלי איתה: לפני כשבוע וחצי קיבלתי ממנה(לא התכתבתי איתה בפרטי קודם) במפתיע הודעה שבה היא שואלת לאן נעלמתי ושהיא תשמח לראותי שוב...
כמו שאמרתי - לא סיפרתי לה בזמנו על היותי חבר פורום ולבטח לא הזכרתי את שמי - לקסר. עשיתי אחד ועוד אחד והבנתי שהיא פשוט קראה את הדיווח המפורט שלי על השלישייה וקישרה בין שמי בפורום לאותו אחד שהיה איתה ועם סנדרה(אני)
.
סבבה. האמת שבלי קשר מזמן רציתי לפגוש אותה וכך קבענו בפרטי להיפגש. לאחר תיאום טלפוני הגעתי למשכנה החדש בדיזנגוף ונופר פותחת לי את הדלת כשהיא בחוטיני וחזייה
. על ההתחלה - עוד לפני שאמרתי שלום - היא מחבקת אותי וסוטרת בחיבה על שתי לחיי כשהיא אומרת:"זה על הדיווח"
(עליה ועל סנדרה) חחחחחחח
. כבר בהתחלה נוצרה כימיה וחיבור מצויין בין שנינו
עם הרבה צחוקים וכיף.
באופן כללי נופר היא גם אשת שיחה מצחיקה ומאוד זורמת, ומאוד כיף לשהות במחיצתה. התחלנו קצת להתמזמז
תוך כדי דיבורים והרצת קטעים וצחוקים על האורגיה הקודמת. לטענתה היא וסנדרה ממש התלהבו ממני ברמות והתפוצצו מצחוק
כשראו את הדיווח, או כהגדרתה:"באת לנו טוב אז. נהנינו איתך חבל"ז"
. סבבה
. בין לבין נופר כבר החלה להתחרמן
ונצמדנו זה לזו בחיבוקים, מזמוזים ונשיקות צרפתיות רטובות ועמוקות
. אחחחחח... איזה כיף למזמז את הישבן העגול והמוצק שלה!
חבל"ז!
אוקיי. נופר זירזה אותי להתפשט ולהתקלח כי היא כבר נהיית חרמנית רצח עליי. חחחח...
ומה אני אגיד?
בין מיזמוז אחד לשני היא פתחה את מכנסיי ואני התפשטתי ונכנסתי להתקלח. יצאתי, התנגבתי, ושוב נצמדנו והדבקנו אחד לשנייה נשיקות צרפתיות עם לשונות והרבה תשוקה וחרמנות
. לפתע נופר אומרת:"תן לי להגיד לו שלום"
, התכופפה כשאני בעמידה והחלה למצוץ וללקק את ביציי מלמטה
. מצצה וליקקה את הזין לכל אורכו, הוסיפה משחקי ביצים, וניסתה למשוך אותי למיטה, אך אני רציתי שנמשיך להתמזמז ולהתחרמן עוד קצת על הספה בסלון
.
נשכבה על הספה, ואני באתי מעליה בנשיקות וחירמונים(מתנשקת מעולה!) ונופר שלחה ידיים לאיברי שכבר התקשה(איך לא?
) ולאט לאט ירדה עם ראשה למטה כשאני בפישוק מעליה. החלה למצוץ כשאני מוריד ומעלה את הקצב וממש מזיין לה את הפה
. אין מה לומר - בהחלט יודעת את העבודה בקטע האוראלי
, ולא שכחה במקביל לשחק באשכיי.
לפתע ירדה עם ראשה יותר למטה והחלה ללקק את ביציי מלמטה וגם את מפשעתי, ולשחק עם האצבע בישבני.
כבר נהייתי חרמן אש עליה וביקשתי שנעבור למיטה. עברנו למיטה והמשכנו להתנשק ולהתמזמז, נופר הורידה את חזייתה, ואני השכבתי אותה על הבטן, ולאט לאט ליקקתי את ישבנה
המגרה והורדתי את החוטיני שלה. פערתי את שני פלחי ישבנה והענקתי לה רימינג עצבני
+ליקוקים מושקעים בכוס כשהיא עדיין שרועה על ביטנה. לאצבעות היא לא מוכנה לצערי. מצינו את הקטע, נופר התהפכה ושוב התחלנו להתנשק ולהתמזמז בחרמנות גוברת
, תוך שאני יורד בליקוקים במורד ביטנה על לכוס המתוק שלה ומעניק לה ירידה משובחת ומושקעת
. אח"כ נופר שוב ירדה למטה כשאני עם הברכיים על המיטה, והחלה במציצה המושקעת והמחרמנת שלה
.
לאט לאט היא שוב נשכבה בין רגליי כשאני בפישוק מעליה, ושוב חזרנו על הקטע המחרמן שאני מזיין אותה בפה. נופר ניצלה את הגמישות והאתלטיות שלה והשתחלה מתחתיי עוד יותר והחלה ללקק את ביציי מלמטה
. בשלב מסויים היא השתחלה מתחתיי עד שהגיעה מאחוריי(ממש גמישה במיטה
) ואני התייצבתי בדוגי וקיבלתי ממנה ליקוק ביצים מאחוריי, רימינג לייט(יותר העברת הלשון על החריץ בלי "קידוחים" בתחת שלי
), ליקוק מפשעה, לקיחת הביצים בפיה ומשחקים בזין שלי.
מצינו, ועברתי לשכיבה על הגב. נופר באה מהצד ושוב החלה למצוץ מציצה עמוקה ומושקעת+משחקי ביצים וליקוקי מפשעה תוך שאני ממזמז וסוטר על התחת המוצק שלה
. העברתי אותה ל-69 והיא המשיכה במציצה המעולה שלה בעוד אני יורד לה על שני החורים ומעניק לה רימינג חודרני+ליקוקים בכוס המתוק שלה
לקול גניחותיה. איזה תחת מחרמן יש לה!!! חבל"ז!
חפרתי עם לשוני בין שני פלחיה, בעוד היא מוצצת ומשחקת בביציי. מצינו ו... יאללה! נעבור למנה העיקרית!
נופר הלבישה קונדום והחלה לרכב בפראות. אני מצידי כופפתי אותה אליי, הדבקתי לה כמה צרפתיות, אחזתי בתחת שלה, והתחלתי לזיין אותה בעוצמה מלמטה תוך כשאנחנו תוקעים מבטים חודרים
ומחרמנים
זה בזו. הגברתי קצב, נופר ממש 'קיפצה'
על הזין שלי מחמת האינטנסיביות והעוצמה, מצינו והפכתי אותה למיסיונרית. חדרתי אליה תוך כשאני מדביק לה עוד צרפתיות מחרמנות, הקצב הפך להיות פראי ומהיר כמו שאני אוהב
, נופר גנחה בקול, אחזה בתחת שלי, ומתחה את רגליה משני צידי גופי(כבר אמרתי שהיא אתלטית וגמישה במיטה?
), אני המשכתי בפמפום האגרסיבי, אך רציתי לגמור בדוגי כשאני מפמפם את התחת המוצק והמגרה שלה!
ממש סמוך לגמירה שלפתי את הזין ממנה והפכתי אותה לדוגי. חדרתי אליה במהירות תוך שאני אוחז בחוזקה במותניה. נופר מצידה הוסיפה משחקי ביצים מלמטה ונתנה קונטרות מעולות(בהחלט יודעת את העבודה!
), אני זיינתי אותה חזק וחזק יותר תוך הוספת כאפות על ישבנה המחרמן
, הזיון תפס תאוצה רצינית ונהיה פרוע ואגרסיבי מרגע לרגע, נופר כבר צעקה מעוצמת הפמפום, עד לגמירה האדירה והארוכה שלי לתוך הגומי.
הורידה לי את הגומי(הרבה ילדים היו בתוכו... וואחד כמות!
), ונשכבנו זה לצד זו כדי לשוחח קצת.
כאן המקום לציין שנופר די דומה לי בהעדפותיה במיטה, וגם היא - כמוני - אוהבת סקס מהיר ו"משתולל". סבבה! אמרה לי יותר מפעם אחת שהיא חולה על בחורים שמזיינים בקצב ובעוצמה כמוני
, וגם מתחברת ונהנית איתם יותר
.
מהר מאוד נהייתי שוב חרמן והתחלתי למזמז אותה במיטה, נופר השיבה לי בנשיקות ומזמוזים משלה, אך הציעה שנתקלח לפני המספר השני. סבבה.
למרות שהמקלחת אצלה די קטנה ביקשתי שנתקלח יחד(חולה על מקלחות משותפות!
), ונופר המתוקה נכנסה בשמחה יחד איתי. במקלחת אני ונופר קצת רבנו
על המים(היא אוהבת חמים ואני קרים, בייחוד בקיץ), ובכלל לאורך כל המפגש היו המון צחוקים וזרימה הדדית בינינו. לא היה משעמם איתה
. כבר במקלחת חזרו המזמוזים והנשיקות העמוקות שלנו, ואני התחלתי לשפשף את הכלי על התחת המחרמן של נופר
. נופר מצידה מרחה סבון נוזלי על החריץ שלה ועל הזין שלי, הסתובבה והשתפשפה עליי תוך נתינת קונטרה מעולה!
מחרמן בטירוף!
בין שני האקטים גם שוחחנו קצת על עצמנו, על החיים, על הפורום ועוד, ונופר בהחלט התגלתה כאשת שיחה נעימה ומעניינת. לכל אורך המפגש האווירה במחיצתה הייתה נינוחה וכיפית.
מצינו את קטע המקלחת המשותפת, יצאנו, התנגבנו וחזרנו למיטה לקראת ההמשך. שוב חזרנו על "זיון הפה"
כשאני בפישוק מעליה, שוב ליקקה את ביציי ומפשעתי מלמטה והשתחלה מאחוריי באקרובטיות
. התייצבתי בדוגי, ושוב חירמנה אותי קשות מאחורה בליקוקי ביצים, רימינג לייט, אצבע בישבן+כאפות עידוד, ומשחק בזין שלי. נשכבתי על הגב, נופר החלה שוב במציצה המצויינת והמחרמנת שלה
, האיבר נעמד בקלות במלוא הדרו
, והעברתי את נופר ל-69 כי התחשק לי שוב למזמז וללקק את התחת העגול והמזמין שלה
.
ב-69 נופר המשיכה במציצה+משחקים וליקוקים בביצים, אני מצידי מזמזתי בחרמנות את התחת שלה וסטרתי עליו, במקביל ירדתי לה בחרמנות על שני החורים, מצינו, וביקשתי מנופר שתתחיל לרכב עליי. הביאה גומי, מצצה עוד קצת כדי להקשיח את איברי עד למקסימום
, הלבישה את החליפה והחלה לרכב. שוב חזרו המבטים הטיזריים
והחודרניים
של שנינו, שוב זיינתי אותה בעוצמה אדירה מלמטה תוך שאני אוחז בתחת שלה, עד שמצינו והפכתי אותה למיסיונרית.
שוב התחלתי לפמפם אותה בקצב מהיר וחזק, נופר מצידה סטרה על ישבני בחרמנות תוך שאני נצמד אליה ואנחנו מנשקים ומלקקים זה את זו, שוב הוכיחה את גמישותה כשמתחה את שני רגליה מצידי גופי
ואני המשכתי לזיין אותה בעוצמה ובמהירות כמו שאני אוהב
. התחשק לי לראות את התחת העגול שלה מולי
והפכתי אותה לדוגי. חדרתי אליה במהירות ושוב הזיון תפס קצב עצבני, אך החלטתי שהפעם אני גומר כשהיא על ביטנה
.
נשכבה על הבטן, חדרתי אליה בפראות ומהר מאוד(כבר הייתי חרמן פצצות מלפמפם את התחת המגרה שלה) גמרתי בעוצמה תוך שהיא מכווצת את שרירי הווגינה ואת פלחי ישבנה, ומנענעת את כל האגן ימינה ושמאלה כדי להגביר את החיכוך. אחחחח!!! פשוט תותחית!
איזו גמירה כיפית זאת הייתה!!!
המשכנו עוד קצת להתמזמז במיטה, כמובן שהייתי יכול עוד מספר עם המתוקה, אך הזמן כבר אזל והיא ממש הייתה צריכה "לקלף" אותי מעליה מרוב שהייתי חרמן
...חחחחחח...
נכנסתי לעוד מקלחת זריזה, יצאתי שוחחנו עוד קצת על מגוון נושאים ובכלל - לאורך כל המפגש הייתה תיקשורת מצויינת בינינו. נופר היא בהחלט בחורה כיפית ומעניינת שגם נעים לשוחח איתה
.
בלי ששמנו לב - ואולי מרוב שנהנינו - עברה לה כמעט שעה וחצי!
ויש לציין - בלי שום לחץ של זמן מצידה לאורך כל המפגש!
מתוקה אמיתית!
נפרדנו בחום רב ובעוד חיבוק וצרפתית מושקעת(+כמה מזמוזים קטנים לסיום), השארתי לה(באמת מכל הלב
) גם טיפ על השירות המסור והמושקע
, והבטחנו להיפגש לעוד חוויות מסעירות.
לסיכום: אין מה לומר... חוויה כיפית, מסעירה ומושקעת כאחד! נופר מתוקה אמיתית, סבלנית, כיפית, קופצנית, משקיעה, לא לוחצת בזמן ויודעת היטב את העבודה. ובנוסף גם מעניקה חווית GFE משובחת מאוד, אינטילגנטית, נינוחה וכיף מאוד לשהות במחיצתה. למי שמחפש משהו מעבר לסתם זיון היא מאוד תתאים. בנוסף לביצועים המצויינים היא גם אשת שיחה מעניינת ורהוטה. שווה ביותר!
לנופר: את מתוקה אמיתית, ועם זאת גם מקצוענית וביצועיסטית מעולה. מאוד נהניתי איתך, ומבטיח לחזור למפגשים נוספים. תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת. נשיקות!!!
אח"כ. הלכתי לכריסטינה מדיזנגוף 184. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:
![]() |
לא רק ג’וליה לבדה - דיווח |
94לקסר, דיווח מרשים, כהרגלך
נופר בהחלט אישה נדירה (חולה עלייך, מותק!!! ) והסיכום שלך מתאר אותה מצויין.
רק שכחת לציין שהיא ממכרת
95אח....לקסר אתה תותח-על!!!!!
אחרי שעה וחצי איתך צריך מנוחה וסיגריה (למרות שאני לא מעשנת)
חולה עליך אתה
----050-6884710----
97נופר נופר אין לי הרבה מה להוסיף הבחורה בהחלט מאיכותיות שיש
נהנתי מאוד לא פגשתי עדייין בחורה עים גישה וראש טוב כזה
יצא לי לדבר איתה די הרבה והרגשתי בבית מזל שהיא הזכירה לי לשלם
הבחורה היא שנפל מהשמיים
98yo11 כתב:
נופר נופר אין לי הרבה מה להוסיף הבחורה בהחלט מאיכותיות שיש
נהנתי מאוד לא פגשתי עדייין בחורה עים גישה וראש טוב כזה
יצא לי לדבר איתה די הרבה והרגשתי בבית מזל שהיא הזכירה לי לשלם
הבחורה היא שנפל מהשמיים
יו תגיד,,,מה גמרת?!
יייווו........
99לקסר אחי, אפשר תמונה שלך לתלות בבית ?
אחרי שעה וחצי (ושתי גמירות) עם נופר המשכת עוד לדיזנגוף 184
אחי שנה את השם לסופרמן !
הלוואי עלינו ועל כל עם ישראל ואמרו, אמרו אמן.....
100----050-6884710----