יוניקורן כל הכבוד!!!
נהנתי
אגב, תאר לך אותה את האישה הזו לפני 20 שנה??!
כ
יוניקורן כל הכבוד!!!
נהנתי
אגב, תאר לך אותה את האישה הזו לפני 20 שנה??!
אתמול זכיתי לבלות במחיצתה של רותי היקרה.
כפי שציינו קודמי , זוהי חוויה עשירה ומלהיבה, ייחודית בהצע הבילויים להם אנו חשופים בפורום.
ממה יהנה המבקר, ובאיזו רמה, תלוי מאוד במבקר : אישיותו, ניסיונו, מצב רוחו.
אם התקתוקיות הן דוכן פלאפל , הפרטיות הן ביסטרו נחמד בו יושבים בנחת 30-50 דקות, אזי רותי היא מסעדה קלסית, ריסטורנטה, בה מבלים בניחותא ערב שלם.
יש אפשרות לרדת לה ?ללקק כפות רגליים כי היא אומרת שיש לה כף רגל יפה ?
יש אפשרות לרדת לה ?ללקק כפות רגליים כי היא אומרת שיש לה כף רגל יפה ?
[/QUOTE]
לרדת לה?
אפשר בגדול !! היא מאד אוהבת.
כפות רגליים - לא יודע. אתה יכול פשוט לשאול אותה בפרטי, אבל נראה לי, כמו שאני זכיתי להכירה,
שאין לה עכבות לגבי שום איבר (חוץ מלגמור בפה).
תהנה !
אבוד
אהלן חבר'ה אני חדש פה לפני כמה ימים הצטרפתי, זה הדיווח הראשון שלי על בחורה פה
רציתי להתנסות פעם ראשונה איך זה יהיה עם מבוגרת סוג של קינק של כל בחור צעיר אני מניח , כמובן שכישורי ג'י פי אס לא התברכתי אז כמובן שוב הסתבכתי עם הרכב ברחובות תל אביב הגדולים ...איכשהוא בסופו של דבר הגעתי אל היעד הנכסף.
דירה דיסקרטית ביותר בבניין די קטן שהלובי שלו והכניסות הזכירו לי משום מה סרטי אימה ידועים
התגברתי על הפחד התאורה מסביב ועליתי אל הבחורה פתחה לי את הדלת כאמור ה"ג'ינג'ית המשפריצה".
ישר חיוכים , מבטים - אני אישית לא התלהבתי מהמראה אבל אמרתי לעצמי שאני חייב לדגום אישה מבוגרת ממני סוג של פנטזיה אז זרמתי עם זה ..היא כמובן הציעה לי לשתות..ישבנו קצת במרפסת פטפטנו ואני חייב לומר שבתור שיחת ובן אדם היא בן אדם פשוט נפלא ..מדברת איתכם בחופשיות על הכל צוחקת מדברת על החיים כל מה שבא לכם.
התחלתי להרגיש שאני נמצא אצל פסיכולוג אבל בסופו של דבר התגברתי על השיחות המתמשכות והלכנו לחדר של העלמה.
התפשטתי ונשכבתי על המיטה קצת קשקשנו בדיבורים(שוב פעם-פסיכולוגית אמרתי ?) ותוך כדי היא התחילה לשחק לי בזין ובביצים , וכמובן שהחבר היקר לא נשאר חייב והתייצב דום מיידית ודבר ראשון עלייה אני יכול לאמר בחיוב היא יודעת לרדת ואף משמיעה קולות מוזרים בירידה אני חייב לומר - התחילה לגנוח ברגע שהיא ירדה לי זה היה לי קצת מוזר אבל זרמתי כמו תמיד
עכשיו מגיע לי הקטע המוזר ביותר...
לפני שאני יפרט אני חיב לומר שהיתי בכמה תיקתוקיות..ונכון בחורות מתקתקות אבל יש בחורות שנראות בהחלט טוב ששייכות לקטגוריית "הכוסיות" שיכולות לגרום לי הנאה מרובה רק להסתכל עליהן אני כבר נכנס לעניינים .
בחזרה לג'ינג'ית שלנו...תראו אני בדר"כ גומר מבחורה בזמן סבבה אני לא ישבח את עצמי ויגיד שאני "אריה" ו"גבר אמיתי" אבל אני סוחב ...העלמה שאלה אותי אם אני רוצה סקס והיתי כבר חרמן מת אמרתי לה ברור עליתי מעליה והתחלנו בסקס בכל מיני תנוחות ובמשך יותר מ30-40 דק אני פשוט לא גומר ...ירדה לי..עשתה לי ביד פשוט שום דבר..תשאלו אפילו את הבחורה כאבה לי היד ממני כבר (מסכנה) עד שבסוף איכשהוא גמרתי מעשייה ידנית.
וחבר'ה את זה סיפרתי כדי להגיע למסקנה החד משמעית שיש לי מהפגישה איתה :
קשה לי אישית לגמור מבחורות שלא עושות לי את זה וקשה עד כדי כך שהראש כנראה לא יכול להדחיק את זה, הגינג'ית הזאת היתה בחורה מקסימה נפלאה ואשת שיחה מדהימה אבל המראה החמדמד שלה כנראה לא הספיק לי וזה הקשה עליי להגיע לסיפוק אני שמח שהתנסתי עם בחורה מבוגרת ממני וזה לימד אותי הרבה אך יחד עם זאת אני חושב שמעכשיו אם מדובר בבחורות פרטיות אני יגיע רק לבחורות ששייכות לקטגוריית הכוסיות והצעירות כי כנראה זה מה שיגרום לי להנאה הכי מרובה שאפשר לבקש.
ג'ינג'ית מקווה שלא נפגעת זאת היתה חוויה מרתקת בשבילי , אני אמשיך הלאה בתקווה לדיווח הבא הרבה יותר רטוב ומחרמן.
שלכם,
חסוי 24
חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”