כ מאיה בארבית בלונדינית_דיווח קצר מחרמן א’ - דף 5 - סקס אדיר

מאיה בארבית בלונדינית_דיווח קצר מחרמן א’

41
[QUOTE=ויאגרו]

אתמול בלילה הייתי בבן יהודה 38 הייתה מלי שמנמונת רוסיה ועוד צעירה ומלאה עם חזה ענק שנשפך לה החוצה כבר מהחזייה. ראיתי את ההיא שבהריון והבטן שלה ממש גדולה זה הגעיל אותי ועוד לחשוב שהיא מזדיינת ככה. עוד רזה אחת שחומה סגנון מרוקאי שנראתה לי קצת רדומה.

בחרתי במאיה שנראתה הכי טוב בחזיית בגד ים שחורה ותחתון עם דוגמת צבעים פסיכודליים.
הכל סטנדרטי לפי הספר ובלי תחושת תקתוק. 250 ש"ח הלכו לבלי שוב בערך בין 2 ל 2.5 בלילה.

[/QUOTE]

המלי הזאת אפשר יותר פירוט איך היא נראית וכמה ענק החזה שלה ואם אפשר להעריך לפי מידה יותר טוב.

44
[QUOTE=ויאגרו]

בחרתי במאיה שנראתה הכי טוב בחזיית בגד ים שחורה ותחתון עם דוגמת צבעים פסיכודליים.
הכל סטנדרטי לפי הספר ובלי תחושת תקתוק. 250 ש"ח הלכו לבלי שוב בערך בין 2 ל 2.5 בלילה.

[/QUOTE]

תהרגו אותי אבל לא מבין איך בחורה בשעות הקטנות יכולה להזדיין בכיף עדיף להישאר בבית מאשר ללכת לזיין בשעה כזאת בחוץ

לא מבין אותכם

זה לא בעייה ...

45

הערב מצאתי את עצמי עומד מול מאיה הכוסית בבן יהודה.

שילמתי 250 שח בשביל להתפרק, נראית טוב ונראית מאושרת. לא מבין מה יש לבחורה בבית זונות להיות מאושרת.

ביקשתי מסז' ועיניינים בשביל להאריך, לקח לי ממילא הרבה זמן לגמור הערב והשפרצתי בסוף בדקה ה-90 .

סה"כ נחמד למי שאין לו הרבה דרישות ורוצה איזה התפרקות.

בחיאת לפחות גם תענו לי על השאלה שכתבתי בפורום על כריסטינה.

כל שנחוץ לי לשפיץ זה רק ציץ. ושלא תהיה לי עציץ !

46

תהרגו אותי אבל אני לא יודע מה גרם לי להכנס איתה, היא לא הטעם שלי בגרוש, אבל הייתי "חרמן טילים" כמו שאומרים והשעה היתה מאוחרת ולא היתה אופציה אחרת, ולמרות שבמקרים כאלה אני מעדיף לוותר ולסגת הביתה - הפעם נכנסתי.

היא נראית כמו בתמונות, ושוב שיקרו בגדול לגבי הגיל (טוענת 26 ונראית יותר לכיוון ה- 30)

אומרת שהיא ממוצא צ'כי, המבטא שלה אכן אישש את דבריה.סך הכל בחורה נקיה מאוד, מורחת על עצמה קרם גוף אחרי כל לקוח (בנוסף למקלחת) והעור שלה רך ונעים למגע.

וכאן הגיע הרגע המעצבן... הבחורה הכניסה את הזין לחור שלה, וסירבה לשחרר את היד... אחרי כמה שניות גמרתי (מהלחיצה של היד+החור) ותוך כדי הפליטה היא מושכת אותו החוצה

אין דבר יותר מעצבן מזה ... כאילו לקחו ממך את הרגע ששילמת עליו 250 ש"ח... פשוט לא נהניתי.

שורה תחתונה: הבחורה נראית טוב לאוהבי הז'אנר (בלונדיניות ארופאיות עסיסיות)...

לקח: אל תתנו לה בשום אופן להחזיק לך את הכלי בחדירה.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”