כ שמנה תשוקתית ...מרכז. - דף 5 - סקס אדיר

שמנה תשוקתית ...מרכז.

41
[QUOTE=הילה שכזאת]

קודם כל ולפני הכל -

עושה זאת מפנטזיה בלבד, לא מכנית

מאוהבת בתשוקה...

איכות נורא חשובה לי .

כדי למנוע אי נעימויות , אני מדגישה :

אני שמנה

פנים יפות , חזה שופע (D),בהירה וחלקה.

ממוקמת במערב ראשל"צ .

המחיר הוא 300 ש"ח לשעה

(לא עומדת עם סטופר) ..

המשך יום מענג...

הילה.

[/QUOTE]

8 למען 1 ו-1 למען ה-8 קבוצה סגורה של 8 פריקים אין עלינו עם כל הטריקים !

שמנה תשוקתית ...מרכז.

45

ביקרתי את הילה לפני מס' ימים אז להלן הדיווח.

קבענו להיפגש בערך בשעה 16:00 הגעתי לפי הנחיות של הילה,

מקום דיסקרטי יחסית אזור מיושב ליד מרכז מסחרי.

קיבלה אותי בחיבוק עם בקבוק מים מינרלים-אחלה אירוח

הילה בת 20 לערך מלאה אך מאוד סימפטית, אוהבת סקס ומגע.

התחלתי באוראלי ודאגתי לכך שתסופק נאנחה ונראה היתה שמאוד אוהבת את חדירת האצבעות,

לאחר גמירה ומקלחת קצרה, התחילה בירידה קטלנית כולל שאיבת בייצים ולאחר מס' דקות

של הנאה הגיע הגמירה המיוחלת.

לאחר מקלחת נוספת הפעם שלי, התפננו לאקט של 20 דקות בה הרגשתי אותה עליי,

והאמת למרות שהבחורה רחוקה מלהיות רזה נהנתי מכל שנייה, הפידבקים וההתאנחות שלה גרמו

לי להתענג איתה.

סה"כ שווה את ההשקעה...

נראה לי שאחזור.

ולהילה- תודה על האירוח היה סבבי.

יובל נאור2009-8-23 16:46:25
יובל

שמנה תשוקתית ...מרכז.

46

ובכן חברים זהו הפוסט הראשון שלי בפורום.

אני חייב לציין שזה פורום נהדר ומודה לכל הדיווחים מהשטח זה באמת מועיל ואני חושב שאני "אפול" הרבה פחות בעתיד בעזרת הפורום הזה, זהוא הדיווח הראשון שלי ואני מקווה שאדווח עוד בעתיד ואתרום את חלקי לפורום זה.

ובכן לעיניין, גם אני הלכתי לבקר את הילה בעקבות הדיווחים כאן (והנושא חם חם יצאתי לפני שעה...) ונתחיל בסיכום, היה שווה כל שקל!!

שינויים בלו"ז בעבודה הביאו אותי לכביש מס' 1 מוקדם מהצפוי ובאמתחתי מספר שעות פנויות שאין לי יותר מידי מה לעשות בהן, מאחר ואני חובב נשים צלצלתי לה ל"הילה שכזאת" וביקשתי לדעת אם היא זמינה ומוכנה לשעת עינוגים, קבענו ל 4 וחצי ואני וה GPS משתפים פעולה בחיפוש אחר היעד...

החבר הכריז בגאון שהגעתי ליעד ושוב התקשרתי לקבל הנחיות סופיות. כשהגעתי הציצה מהדלת הילה, וכשפתחה עמה מולי אישה גדולה עם פנים של ילדה לבושה בבגדי יום יום, אה וגם הכלב שלה או של השכנים היה שם, וגם הוא אוהב ללקק .....

נכנסנו לדירת חדר קטנה, מסודרת ונקיה, הילה הציעה לשתות וסיפרה לי שהיא עושה את זה בגלל איזו פנטזיה שלה ושהיא מאוד נהנית כשמענגים אותה. דיברנו קצת על הפורום והיא לא כל כך הבינה למה הוא טוב (חוץ מלפרסם את עצמך כמובן), הסברתי לה שהוא מאוד עוזר לנו לא "ליפול" כי אין חכם כבעל ניסיון.

הילה הוציאה לי מגבת ונכנסתי להתקלח, המקלחת אומנם קטנה אבל נקיה. כשיצאתי חיכתה לי הילה בתחתונים וגופיה צמודה שמבליטה את שדיה, ומיד התחלנו להתנשק (ולקודמים שתהו גם לשון הולך), התגלגלנו למיטה ופשטנו את מעט הבד שעוד היה לגופינו ומכיוון שהבנתי שבניגוד לנערות עובדות אחרות הילה באמת נהנית מהסקס עצמו ולא רק מהקש התחלתי לענג אותה אני, כמובן שהנחתי שאם היא תסופק היא תדאג גם לי בהתאם, נישקתי את כל גופה שעל אף גודלו הוא מוצק ולא רופף ומידלדל, בכל מגע שלי איתה היא ממש נאנחה והרגשתי את הצמרמורת שעוברת בגופה בגל נגיעה באיזור רגיש, היתה תחושה של חברה/מאהבת ולא של נערה עובדת... עינגתי אותה ומהר מאוד היא גמרה באנחה מרטיטה. היא החמיאה לי על המהלך ועברה לטפל בחבר מהקומה למטה שחיכה בסבלנות לתורו, היא ליקקה ושאבה אותו בצורה מעוררת כבוד (יחסית לגילה הצעיר) ולאחר מספר דקות נפרצו הסכרים ופרקתי את מטעני בפיהה (כמובן שרק אחרי שביקשתי רשות...) .

ישבנו לקשקש קצת, הילה נשמעת כבחורה על הכיפק, עם ראש על הכתפיים, כשהיא מספרת מה היא עושה בחייה אתה מבין שהיא כנראה באמת בחורה איכותית ושה"עבודה" הזו היא באמת לא רק למטרת הכסף אלא מסתתר משהו נוסף מאחורי הדברים, בקיצור היה נחמד גם משגל השכל שעברנו שנינו ( בצחוק דיברנו אבל ממש לא בצורה מעיקה).

טוב כמו שאמרתי זהו הפוסט הראשון שלי בפורום וכנרה שאני לא באמת רגיל לכתוב כל כך הרבה, אז התעייפתי, את הסיבוב השני אני לא אתאר בפירוט ורק אגיד שהוא כלל תנוחות מספר ונגמר בשפיכה מיוחלת לתוך החליפה ושהוא היה די מענג ועם קונטרות מצויינות.

לסיכום, המפגש עם הילה הוא בהחלט חוויה, למי שאוהב נשים במימדים הללו, הילה לא מלחיצה בזמן ואותי היא פינקה עם כל הלב (אני מניח שזה בגלל שגם אני פינקתי אותה ולא תיקתקתי אותה ) היתה ממש הרגשה נעימה ולא מלחיצה.

שוב לאוהבי המימדים הללו מומלצת בהחלט!!!!!!

הילה היה לי נעים מקווה שגם לך, מקווה שיצא להפגש שוב.

HardOn

שמנה תשוקתית ...מרכז.

49

היי לכולם :

תודה על כל המחמאות ,

לידיעתכם :

הפסקתי עם העניין כבר לפני חודש , מיציתי את הפנטזיה

ופניי לדרך חדשה .

אודה מאוד אם תכבדו את רצונותיי ובקשתי.

אנא לא לפנות אליי בפרטי יותר (גם לא "קבועים")!!!!

להנהלה : אם אפשר להסיר את הפוסט שלי אשמח.

בהצלחה..

הילה.

וּתְשׁוּקָה כִּי תְּרֻסַּן-

כְּשַלְהֶבֶת תִּבְעַר עַד כְּלּוֹת.

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”