כ מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל - דף 2 - סקס אדיר

מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל

11

דגמתי את אוה השמנה הבלונדינית

מלאה חזה בינוני גיל 50 פלוס ישבן גדול מראה כללי בינוני מינוס

סבלנית מאוד לא מלחיצה מתנשקת צרפתיות חופשי נותנת לגעת לדחוף אצבעות ולשון

מוצצת בלי עד הסוף לא בולעת

100 שקל היא שווה לתפרנים שאין להם 500 שקל לזיון עם חתיכה צעירה

gili1960

מבוגרת בעלת כוס נפוח וחלק 100 שקל

17
אז מאחר ואני חובב דודות היום הייתי בביקור בדירה, בטלפון שניהן היו איתי סבלניות ולא ניתקו לי בפרצוף (כמו רוב המקומות במחיר הזה) וענו על כל השאלות ששאלתי, המקום נמצא ברחוב הרצל 114 בחור שנמצא בתור חור אחר (דרום ת"א נו מה לעשות).

מגיע למקום, מתקתק שומע "פתוח!" פותח את הדלת, רואה את 2 הגברות שם שוכבות על הספה בכניסה, אחת היא אווה הגבוהה יותר, גובה באיזור 1.72-1.74 הייתי אומר, נראית בת 50 לדעתי אבל מנותחת משהו בפרצוף, נראית כמו איזה בן אדם אחד שעשה פעם ניתוח בפנים בשביל להיראות כמו נמר אז לזה היא דומה, היא שמנה עם בטן ועוד בטן מתחת לבטן ממש מעל השבלול שלה (צריך ליראות בשביל להבין), חזה שניראה כמו שקית שוקו, שיער צבוע לבלונד מנפוח ומורם למעלה, נכנסתי עם אווה כי איתה סכימתי בטלפון לגבי ביזאר כלשהו (שעליו אני לא יפרט מטעמי צניעות ), הבחורה השניה היא לא נמוכה היא פשוט יותר רזה מאווה ויותר נמוכה ממנה אבל בכלליות לא הייתי אומר שהיא נמוכה.

נכנסים לחדר, שאלתי אותה שוב למחיר על מנת לאמת פרטים, שילמתי 100 שקלים לאקט הרגיל עד חצי שעה ותוספת של 50 לביזאר שלי, בנתיים ביקשתי להתקלח וכשיצאתי אווה עדיין חיכתה בחדר ושאלה איך אני רוצה לשלב את הקטע הביזארי ומתי אז אמרתי לה איך ומתי וניגשנו לעניינים, התחלתי לשכב על המיטה וביקשתי את המציצה בלי קונדום ותנו לי לאמר לכם שהמציצה שלה היא ממש טובה, היא שואבת את האיבר חזק בלי שיניים ותוך כדי מסובבת את הלשון בפנים, אחרי כמה זמן אמרתי לה שאני רוצה 69, הסתובבה עם השבלול שלה לפנים שלי והתחלתי להריח אותו לפני כן אבל היה לו ריח של דגים אז פשוט הבטתי בו ופתחתי אותו וסגרתי, ניסיתי להחדיר לה אצבעות תוך כדי אבל החור של השבלול שלה היה דיי קשה משום מה, אחרי המציצות עברנו לקטע הביזארי ואחריו עברנו לסקס, אני שוכב על הגב והיא עלי, קצת קשה לזיין אותה בצורה הזו אז החלטתי לזיין אותה בדוגי ושם דווקא דיי נהניתי ולפני שהרגשתי שאני בא לגמור פיתאום היא מתחילה למשש לי את הביצים וזה מעצבן! ניסיתי להתעלם מזה ולהתרכז בגמירה עד שהיא שוב פעם עשתה את זה וטחנתי אותה דק דק וכבר עוד מעט נגמר לי הזמן והיא שאלה:"קשה לך לגמור?" אז אמרתי לה "מה פיתאום דווקא אני נהנה" אבל בתאכלס כבר נגמר לי הכח והתנשפתי יותר מידי אז אמרתי לה שתעשה לי ביד וכך נסיים את זה, עשתה לי ביד כמה דקות והזמן כבר עבר אז אמרה שאוכל לשלם עוד 50 ש"ח עבור עוד רבע שעה וציינה שאם הייתי נותן לה את ה50 שקלים בהתחלה אז הייתי מקבל שעה מלאה (כלומר עוד חצי שעה במקום רבע שעה), התחילה לעשות ביד במרץ ומהר וראיתי שכבר העייפה לה היד אז הצעתי שאני יחליף אותה והיא הוסיפה שכדאי שאני ישב מולה איכשהו והיא תאונן מולי ואולי זה יעזור לי לגמור, אז היא שוכבת על המיטה ומאוננת מולי וזה דיי חירמן אותי אבל לא גמרתי כי אצלי אני צריך לגמור בהזדמנות הראשונה אחרת זה יכול להארך להמון המון זמן וגם הפעם לא גמרתי ולא האשמתי אותה אז היא אומרת לי:"זה בגלל הסטרואידים שאתה לוקח! (אני ניראה דיי גדול אבל לא נוגע בדברים האלה) זה בטוח זה! כי תמיד באים אלי אנשים רגילים שלא נמצאים במכון כושר והם מזיינים כמו נמר וגומרים מהר בפעם אחת, וכל מי שבא אלי אחרי המכון כושר או שהוא לוקח סטרואידים מאוד קשה לו לגמור זה אני יודעת!" חחחחח אמרתי לה שאצלי המצב שונה כי זה ככה עוד מלפני שהתחלתי להתאמן ובלה בלה בלה...

בכל אופן, למי שאין בעיה עם מבוגרות מלאות עד שמנות עם נטיה לשמנות שדומות לנמרים אז היא דווקא נותנת שירות ממש סובלני! לא תיקתקה אותי ונתנה לי את השירות המלא כמו שצריך.

חזור אל “מרכז מיון וזבל - פורום מוסתר”