כ מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40 - דף 5 - סקס אדיר

מרינה אחות מעשית–טפול אוראלי/אנאלי 35~40

41
Dude,
כל הכבוד על גילוי הלב...
הבחורה נתנה לך מעל ומעבר.
עלית נכון על חלק מהבעיות, עייפות, סטרס, עודף מוטיבציה,
ציפיות לא נכונות.
כמו כל דבר בחיים, גם בתחום הזה יש עקומת למידה.
תעבור כמה חוויות, תבוא יותר רגוע ופחות עייף ולאט לאט תמצא
את הסגנון שלך. לא צריך להרים ידיים.
בעניין הזיקפה החלשה זה נובע מכל מה שצויין למעלה ומגורמים
פסיכוסומטיים.
אתה יכול לנסות לקחת חצי כדור סיאליס כמה שעות לפני הביצוע
וזה ייתן לך השפעה טובה גם באופן מחשבתי וגם באופן פיזי.
חוץ מזה, אפילו שלא גמרת עושה רושם שהייתה לך חווייה חדשה
ומסעירה אז תסתכל על חצי הכוס המלאה.
אז אגמור בשיר מזמור

42
מה זה ? למה מחקו את זה מהשרשור שלי והעבירו את זה לפה ? מי עשה את זה?
תודה מקס........אתה באמת חושב שהשירות שלה היה בסדר ? סהכ...עשיתי הרבה דברים שרציתי

Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

43

טוב, קראתי את הפוסט שלך לא פעם אחת ופשוט התעצבנתי ממך. אפילו התחלתי לחשוב שאתה חולה בראש.

אחי, תעשה SWITCH גדול בין בחורה שמשחק בסרט פורנו לבין בחורה עובדת. יש לי הרגשה שאתה פשוט לא יודע לעשות את ה-SWITCH הזה. נכון, שקורעים את הבחורה בסרט פורנו ושואלים אותה אם היא נהנית מה חשבת שהיא תגיד? לא, אני לא נהנית. אז כשדפקת למרינה סטירות בטוסיק ונתת לה כפות בבטן (אחי, בבטן???!!) והכנסת אצבעות והיא עוד אומרת לך שזה כואב לה בעדינות, ואתה אומר לה ושואל אותה שתגידי תאמת אם היא נהנית. אתה שואל אותה שאלות מפגרות כמו אם היא תתקתק אותך וכו'....

נתחיל מזה שיש לך מזל גדול, אבל גדול, שלא נפלת על מישהי אחרת. כי רוב הסיכויים שמישהי אחרת הייתה נותנת לך כזאת בעיטה בראש, שהראש שלך היה מסתובב מיליון פעם. תלמד להתנהג!! תגיד תודה מיליון פעם ליונקרון שהמליץ לך ללכת על מרינה.

לפעם הבאה: את אתה רוצה ללכת לבחורה עובדת, תתקשר ותשאל פרטים פשוטים ובלי שאלות מיותרות כמו אם היא מתקתקת וכו'...

אם יש לך פנטזיות של סאדו וכו'..תוודא את זה מראש ותסכם את זה מראש. אם יש לך בכלל פנטזיה באופן כללי, תשאל לפני זה.

הכי חשוב תלמד להתנהג. זה שאתה משלם כסף לבחורה, זה לא אומר שאתה יכול להשפיל אותה עד הסוף.

44
שום דבר מזה לא היה השפלה ! יכול להיות שקצת הגזמתי בתיאור..אף סטירה לא הייתה ממש חזק נגיד כמו בסאדו או שאתה מביא למישהו חזק...ובבטן זה היה יותר ליטוף כזה ונשיקות נחמד וסטירה ממש חלשה.....כמו ליטוף. ושהיא לא אהבה משהו ישר הפסקתי. אני התרשמתי שהיא ממש מקצועית - לא היה שום דבר שהיא לא הסכימה או לא נהנתה.
מה אתם תמיד אומרים מה שאתה רוצים מראש? כאילו סקס לא אמור להיות ספונטי לזרום ומה שיהיה יהיה ? ככה חשבתי

Get out of my row boat

45

לא הייתה השפלה? היא אומרת לך שזה כואב לה ותעשה ביותר עדינות ואתה עוד אומר לה אם היא נהנית מזה.

זה בדיוק מחזק את דבריי, גם כאשר תיארת פה בפורום את מה שהיה בחדר, התיאור היה מוגזם ומוקצן כמו תסריט בסרט כחול. צא מזה.

46

[QUOTE=the dude]שום דבר מזה לא היה השפלה ! יכול להיות שקצת הגזמתי בתיאור..אף סטירה לא הייתה ממש חזק נגיד כמו בסאדו או שאתה מביא למישהו חזק...ובבטן זה היה יותר ליטוף כזה ונשיקות נחמד וסטירה ממש חלשה.....כמו ליטוף. ושהיא לא אהבה משהו ישר הפסקתי. אני התרשמתי שהיא ממש מקצועית - לא היה שום דבר שהיא לא הסכימה או לא נהנתה.
מה אתם תמיד אומרים מה שאתה רוצים מראש? כאילו סקס לא אמור להיות ספונטי לזרום ומה שיהיה יהיה ? ככה חשבתי
[/QUOTE]

כן, בדיוק ככה מסכמים דברים מראש במיוחד בדברים חריגים שמו שתארת כי לא כל אחת תהיה מוכנה להיתמודד עם הדרישיות שלך ללא הכנה מוקדמת. מה זה השאלה המפגרת הזאת האם את נהנת כשאתה מכאיב לה, באמת ציפית לתשובה אמיתית? בא נראה אותך גבר מתנהג בכזאת ספונטניות עם החברה שלך, תנסה לצבוט ולהכות אותה ונראה כמה רחוק תגיע. MENINBLACK צדק בכל שאמר לך מילה במילה.

הבעיה הכי גדולה שלך היא שאתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך ולכן מנסה לקנות ושואל ללא הרף על כל המוצרים בסופרמרקט של הסקס. זונה לא מפחידים עם זיין , וגם הקליינטים שלה למדו דבר או שתיים אז תפסיק לנסות להרשים אותנו עם האבו עלי שלך כי יש לך עוד קילומטראז לעבור בשביל לצבור ניסיון מיני וזה ממש בולט. תחליט כבר מה אתה רוצה , תפסיק לקפוץ מנושא לנושא כמו אחוז תזזית ותתחיל להיות אמיתי ולדווח בכינות. הכי חשוב, תלמד להתנהג כמו בן אדם. הבנות הללו הן לא הרכוש הפרטי שלך למרות שאתה משלם להן. אם החלטת שסאדו זה השריטה שלך אז תלמד את החומר והכללים ותחפש משהו בקטע שינחה אותך.

47

the dude
לדעתי הכותבים לפני היו מעט עדינים איתך, ההתנהגות שלך היתה מחפירה, לגמרי התבלבלת, קנית ממרינה שירות ולא את מרינה עצמה, השירות אמור לכלול את מב שסיכמתם ולא כל מה שעולה לך בראש באותו רגע, בשביל זה חפש שירותי שפחות (וגם שם תוכל לעשות רק מה שסוכם מראש).

באמת יש לך מזל גדול שלא בעטו אותך משם, ועוד חשבת לקחת ממנה את ה 50 אקסטרה שנתת מראש, לדעתי היית צריך להוסיף לה על הסבלנות שגילתה ללקוח בלתי נסבל כמוך.

ושוב תזכור תמיד-

*אתה קונה שירות ולא את הבחורה עצמה*

ללקק את התות

48

אז קראתי את תגובתו של הלקקן ופתאום אני רואה משהו שם על 50 ש"ח ואז חזרתי לפוסט שלך וקראתי עוד פעם ואת האמת, אני עכשיו בטוח שאתה צריך ללכת לפסיכולוג או לפסיכיאטר. גם אני הייתי בגילך וממש לא לפני הרבה שנים והראש שלך פשוט...סליחה אבל דפוק.

אחרי כל מה שעשית עוד בכלל עברה לך איזה מחשבה של לבקש ממנה בחזרה את ה-50 שקל? תגיד לי אתה שפוי???

כבר מזמן הקריזה לא עלתה לי כ"כ מהר. תקשיב, כאשר אתה הולך לבחורה עובדת קודם כל תסתכל עליה בתור בחורה ולא כמו שאמרת: "אבל מרוב מה שקרה כבר לא הרגשתי איזה טעם זה היה בכוס ובתחת..ומה היה המגע של הציצים...והתחת...כאילו שנגעתי סתם בבשר..." בחורה זה לא סתם בשר!!

אני מבין שזה פעם ראשונה והתרגשת אולי כמ ושקנית אוטו חדש ורצית להספיק הכל ומהר. זה לא עובד ככה. אם היית מתמקד במשהו מסויים, היית נהנה. פעם הבאה תחליט שלדוגמא אתה רוצה רק אנאלי, אז תתמקד בזה. אם אתה רוצה סאדו, אז תמצא בחורה שעושה ומומחית ומוכנה לזה ותעשה את זה.

פשוט תירגע ותהנה ותכבד את הבחורה בראש ובראשונה.

49
בסדר למה אתם מתנפלים עליי ? אתם חושבים שבחורה עובדת לא יודעת להתמודד עם בחור שנראה לה אפילו קטין ובלי נסיון ? סה"כ התלהבתי קצת...ואני רק החמאתי לה ואני לא חושב שהיה שום דבר שהיא לא רצתה. ולא התכוונתי שבחורה זה בשר או משהו סה"כ אמרתי שמרוב שלא ידעתי מה שאני רוצה וכל פעם קפצתי למשהו אחר אז יצאתי מבולבל בלי תחושה של מה שנגעתי וליקקתי זה הכל. וזה לא קשור לתשלום או לא...קרה לי גם שנגעתי בציצים ובגוף של בחורות ולא הרגשתי שום תחושה...סה"כ ציצים זה כולה בשר.

לא לא באמת רציתי ממנה 50 שקל בחזרה. סך הכל במקום לשמוח על הדברים הטובים שהיו בחוויה חשבתי שהכל היה רע בגלל שלא גמרתי. והיא כל הזמן ניסתה דרכים שאני אגמור והציעה דברים. אבל מי אמר שחייבים גם לגמור? הדברים שעשיתי מסביב היו חלק מהגשמת פנטזיה וזהו.
שום דבר לא היה בלי שהיא רצתה...שנתתי לה בתחת כפות בהתחלה...שאלתי את אוהבת כואב ? היא אמרה בהתחלה כן...כאילו שהיא רוצה עוד...אח"כ שאמרה די הפסקתי...לא היה לה אפילו סימן קטן על התחת...וסה"כ הכל נישקתי לה את הבטן וקצת ליטפתי כזה שום דבר מזה לא היה BDSM. ואפילו שאולי היא נתנה לי להרגיש שולט..היא שלטה עם הנסיון שלה. פעם ראשונה לא ידעתי למה לצפות ומה הולך להיות......חשבתי שיש לי 40 דקות או שעה של זמן ושזורמים לא ידעתי שכל דבר צריך לשאול מראש. אתם צודקים אני כנראה באמת מבולבל מפורנו - בפורנו מראים לך שאתה יכול לעשות לבחרוה כל מה שבא לך וככה מגרים תאנשים ואז הם רוצים לעשות את זה במציאות. אתם מסכימים איתי או לא ? אני חושב שהבעיה העיקרית שלי היא שהתרגלתי להתגרות מפורנו ודברים גסים וככה יהיה לי יותר קשה לגמור מחדירה לכוס. כי אני רגיל לשפשף לעצמי ורק אני יודע איך להביא לעצמי לגמור או משהו. חוץ מזה נראה לי שהיא אפילו הייתה יותר חזקה ממני אם משהו לא היה נראה לה היא הייתה מעיפה אותי. אני לא מבין למה אתם מעליבים אותי אפילו לא הצלחתי לגמור בכלל. ולא ידעתי שזה ככה חשבתי שכל המטרה שסקס יהיה ספונטני ושהולכים להגשים פנטזיות במקום כזה ולא מסיונרי כמו עם חברה ?

Get out of my row boat

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”