כ שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים - דף 20 - סקס אדיר

שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים

191
יקירי הנכבדים אסגור את הנושא בהבהרה- הפלפון שלי מקבל נון סטופ שיחות ביום חלקם שיחות מזוהות וחלק ללא שיחה מזוהה,
אני אף פעם לא שומרת טלפון עם שם של אדם מחמת הדיסקרטיות- מספיק שבטעות הפלפון יגיע לאדם הלא מתאים- מיותר שיהיו מ"ס עם שמות....
באמת שלא ידעתי לקשר בין בונבוניקו למ"בס פלפון.... אני חושבת ובטוחה שבונבוניקו קיבל את ההתנצלות,
שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה- יש מספיק דברים להתעסק בהם.

192
הצעת ייעול - הודעה בתא הקולי
היתעייפת, נתקעת בפקק, סתם בא לך להישתזף
שימי הודעה בתא הקולי שאומרת שאת לא זמינה והפגישות מבוטלות
נסחי אותה באופן קצת יותר טוב ופתרת 99% מהמיקרים.

[QUOTE=אנגלינה]יקירי הנכבדים אסגור את הנושא בהבהרה- הפלפון שלי מקבל נון סטופ שיחות ביום חלקם שיחות מזוהות וחלק ללא שיחה מזוהה,
אני אף פעם לא שומרת טלפון עם שם של אדם מחמת הדיסקרטיות- מספיק שבטעות הפלפון יגיע לאדם הלא מתאים- מיותר שיהיו מ"ס עם שמות....
באמת שלא ידעתי לקשר בין בונבוניקו למ"בס פלפון.... אני חושבת ובטוחה שבונבוניקו קיבל את ההתנצלות,
שתהיה שנה טובה וגמר חתימה טובה- יש מספיק דברים להתעסק בהם.

[/QUOTE]

193

אהלן חברים

האמת שלא ציפיתי שתוך יממה אקבל כ-15 הודעות על כך. בטח ובטח שביקשתי בהודעתי שלא להפוך את השרשור להתקפה על אנג'לינה.

המטרה הייתה שהיא תבין שגם זמנם של אנשים אחרים חשוב, וגם יחס קצת יותר הוגן לאחר שקובעים זמן.

אנג'לינה, אין טעם שתנסי לענות ולהסביר מאחר ותמיד יהיה מישהו שירצה לומר עוד משהו וכך זה לא יגמר לעולם.

מאחר וכבר כתבת תגובה בנושא השיחות המזוהות והלא מזוהות, אני חושב שהוספת "שמן למדורה" ופגעת באינטלגנציה הבסיסית בעיקר שלי, אך גם של שאר חברי הפורום.

לא ידעת לקשר בין הטלפון שלי לשם שלי? מי אמור להתקשר מספר פעמים (ממספר מזוהה) באותה שעה בה קבעת פגישה?

והדבר היותר חשוב, שלחתי לך הודעת SMS (שתמיד מזוהה) ואת ההודעה הזו לא יכולת לקשר לאף אדם אחר.

לגבי זה שכתבת שקורה שאין לך חשק או משהו, יכולת לענות ולומר: "תשמע, אני בלי מצב רוח וממש לא בא לי" תשובה כזו אולי תבאס אותי, כי בכ"ז הגעתי פעמיים.... אך היא יכולה להתקבל בהבנה, ותאמיני לי שאני רגיש בטירוף לדברים הללו. אך לא לענות, בעיקר כשבחלק מהפעמים שחייגתי, הטלפון שלך היה תפוס - מה שאומר שהיית נגישה לטלפון, קצת מעליב.

זהו חברים, מבחינתי השרשור בנושא הזה מסתיים כאן. אשמח אם לא תתחילו מחדש את הדו שיח על זה.

וגם לך אנג'לינה, אם יש דברים חשובים לומר, אשמח להתכתב איתך בפרטי.

ושוב, אאחל לכולם

שנה טובה ומתוקה

שנת אושר ועושר

שנת בריאות והצלחה

שנה בה יתגשמו כל משאלותיכם לטובה

ואיך לא? שנה של סקס מדהים........

ממני - בונבוניקו

194

אוקיי, חברים. לפני שאכתוב את רשמיי על ביקורי האחרון אצל הנסיכה הפצצה האקזוטית אנג'לינה - ברצוני להגיב על הנושא שהתפתח כאן בעיניינה. קודם כל, קצת סדר בבלאגן:

1) למי שלא יודע - אנג'לינה לא נפגשת עם כל אחד(כמו שכתבה בפתיח שלה כאן), וגם לא נפגשת כל יום. גם שהיא נפגשת זה עם שניים, אולי שלושה(זה כבר נחשב הרבה אצלה) אנשים ולא מעבר. תדעו לכם - דווקא על זה אני מעריך אותה! היא לא ממוסחרת בשום מובן, ונותנת יחס חם ואישי מאוד לכל מי שמגיע אליה. יש כאן מספיק דיווחים בשרשור שמאמתים את זה. כל מי שהיה איתה יודע שהיא מעניקה את כל כולה במיטה, ולא סתם אני חוזר אליה שוב ושוב.

היחס האישי הזה מתאפשר בשל היותה לא ממוסחרת, ובשל כך שהיא מקבלת אנשים רק ש"שורה עליה המוזה", כלומר - שהיא במצב רוח מתאים וחשק רב לסקס. לכן היא גם מעדיפה שלא לקבל אנשים כשאין לה חשק, כי הדבר יאלץ אותה לעשות סתם הצגה מאולצת שלבטח תאכזב את אותו אחד שיבוא. השירות המדהים שכולם מדווחים עליו מתאפשר הודות לכך שהיא נפגשת רק כאשר יש לה חשק ומצב רוח מתאים.

בגדול - היא מעדיפה להיפגש כשיש לה חשק, או לא להיפגש כלל. לעשות הצגה מכנית, או סתם לתקתק בנאדם ממש לא מקובל עליה!!! מהיכרות אישית עמוקה איתה אני יכול לומר שמדובר בבחורה שאוהבת להיות בחברת אנשים, ואוהבת מאוד להעניק ולתת מעצמה. אבל שוב - רק כשיש לה חשק/מצב רוח מתאים.

2) אלו מכם שמכירים אותי - יודעים שיש לי סטנדרטים גבוהים מאוד בכל מה שקשור לבחורות פרטיות. תאמינו לי שלא סתם היא נחשבת לאחת הפייבוריטיות הגדולות שלי.

אני יודע טוב מאוד כמו קשה להגיע אליה. בפעם הראשונה לקח לי אולי 3 שבועות של ניסיונות בלתי פוסקים - כמעט כל יום - עד שהצלחתי. לבסוף אכן נפגשנו, אך מסיבות אישיות היא לא יכלה לקבל אותי בדירתה והשכרתי חדר במלון כדי שנוכל להיפגש שם. מאז כבר הספקנו להיפגש אינספור פעמים, כשבכל פעם רק נשאר לי טעם של עוד ממנה.

אבל! גם אני מודע לעובדה שיש לה חיים מעבר לעיסוקה בסקס בתשלום, וגם אני מודע לזה שהיא לא נפגשת תמיד, ושיש לה קצת בעיות בכל מה שנוגע לסדר ואירגון. למרות שהיא באמת השתפרה מאוד ביחס לעבר - עדיין קורים מקרים כמו זה האחרון שקרה לידידנו בונבוניקו.

בביקורי האחרון אצלה שוחחתי רבות עם אנג'לינה על הבעיות בקביעת הזמנים/ביטולים אצלה. היא מודעת היטב לבעיה הזו, וכמו שאמרתי - היא השתפרה ביחס לעבר ועושה מאמצים להשתפר עוד יותר. לצערי עדיין קורים מקרים כמו של בונבניקו, וזה נובע לא רק מעניין הסדר והאירגון, אלא גם ממבול הטלפונים שהיא מקבלת.

תראו, כשאני הייתי אצלה הטלפון פשוט לא הפסיק לצלצל, ואנג'לינה המתוקה השקיטה אותו כדי שתוכל לתת לי את מלוא תשומת הלב. בלי קשר - הסברתי לה שכולם יודעים על השירות המדהים שלה, אך הבעייתיות בקביעת/ביטול מפגש עימה פשוט מבאסת אנשים. היא הבטיחה לעשות מאמץ ולהשתפר עוד(למרות אינסוף הטלפונים שהיא מקבלת) ואני מקווה שבזאת תם העניין. אני גם מקווה בשביל החבר בונבוניקו שהכל יסתדר לטובה, ושהוא ייפגש ויקבל פיצוי מאנג'לינה כמו שרק היא יודעת לתת.

טוב. מספיק עם זיוני השכל ו...יאללה בלאגן!!!

למרות שכבר דיווחתי עליה כמה פעמים בעבר בשרשורים השונים שנפתחו בעיניינה, אני מרגיש צורך להוסיף עוד דיווח לשרשור החדש שלה, כי פשוט מגיע מכל הלב למהממת החושנית הזאת!

אז ככה: עבר הרבה זמן, אולי יותר מדי מאז ביקורי האחרון אצל אנג'לינה היפייפיה. מדי פעם התכתבנו בהודעות פרטיות והיא שאלה שוב ושוב מתי אני כבר בא לבקר, כי באמת עבר הרבה זמן(כמה חודשים) מאז נפגשנו לאחרונה בדירתה. האמת שפשוט הייתי עסוק במטרות אחרות ולכן קצת התעכבתי במימוש הבטחתי אליה לבקרה עוד פעם(הפעם המי יודע כמה...).

לאחר תיאום טלפוני של יום מראש הגעתי לדירתה של הנסיכה. אנג'לינה פותחת לי את הדלת כשהיא בשמלה קייצית קצרה, ושמחה מאוד לראותני סוף סוף. התחבקנו בחום+צרפתית קטנה לפתיחה, והתיישבתי בחברתה על הספה. המתוקה הביאה לשנינו שתייה קרה, ובין לבין שוחחנו בכיף כשמדי פעם מלווים את השיחה ליטופים, חירמונים ונשיקות צרפתיות קטנות. הנסיכה ביקשה ממני להשעין את ראשי על החזה המפואר שלה ולשכב לצידה. עשיתי כדבריה, וכשראשי שעון על שדיה הגדולים היא החלה ללטף את ראשי ופניי ולומר לי:"כמה התגעגעתי אליך מתוק". וואלק... הרגשתי כמו איזה תיכוניסט מאוהב או משהו.... חחחח.... איזו מקסימה!

מיצינו את הקטע, ונכנסתי להתקלח. אנג'לינה בינתיים פשטה את שמלתה ונשארה בחוטיני וחזייה שבקושי ריסנה את שדיה הגדולים והזקורים. יצאתי מהמקלחת והיפייפיה כבר שוכבת על המיטה ומחייכת אליי בחושניות. נשכבתי מעליה והתחלנו להתמזמז ולהתנשק כשאני לאט לאט מסיר את חזייתה, מלקק ומוצץ את פיטמותיה הזקורות, אח"כ מסיר את תחתוניה, ומתחיל ללקק לה את הדגדגן כמו שאני יודע שהיא אוהבת. אנג'לינה כיוונה את תנועות ראשי עם ידה(אני כבר מכיר טוב את הקטע הזה שלה) עד שקיפלה את רגליה וגמרה בצעקות לאחר כ-10 ד' של ליקוק מושקע ומפנק מצידי.

המתוקה ביקשה ממני לעלות עם הזין שלי שכבר נעמד דום(איך לא?) מעל שדיה ולהתייצב בפיסוק מול פיה כדי שתוכל למצוץ. עשיתי כדריה והנסיכה החלה למצוץ בחרמנות את איברי, שיחקה בביציי ואף דחפה אצבע לישבני מאחור. אני מצידי המשכתי ב"זיון הפה" הזה, עד שמיצינו ונשכבתי לצידה. אנג'לינה באה מהצד כשישבנה מופנה אליי ושוב החלה במציצה העמוקה שלה+ליקוקי ומשחקי ביצים ואצבע בתחת שלי. בשלב מסויים היא עברה ל-69 מעליי(אחחחח!!!! איזה תחת סקסי ומגרה יש לה!!!) והמשיכה בפינוק שלה על איברי, בעוד אני מלקק לה את שני החורים ואף משחק בהם בצבעותיי, תוך שהיא סוגרת לאט לאט את רגליה על פניי.

אני חייב לעצור ולציין מה שכל מי שפגש בה יודע: הבחורה הזאת זזה במיטה בחושניות וחתוליות שלא תיאמן ממש! ועוד תוסיפו לזה את הקול המתוק והמפתה שלה ותבינו עד כמה היא סקסית בטירוף בהתנהגותה במיטה, מלבד היותה כוסית על אקזוטית מהממת. בנוסף - אסתטית מאוד, נקייה ומריחה מעולה! נסיכה פצצתית כבר אמרתי? ואם כל זה לא מספיק, בקטע מסויים באקט הראשון היא אומרת לי:"אחחח, אני מפנטזת עליך לפעמים איך שאתה מזיין בחורות אחרות. שמעתי שאתה מזיין איזה 7 בחורות ביום, הייתי רוצה להיות איתך ביחד ולראות איך אתה מזיין מישהי.... תגיד, את מי אתה הולך לזיין אחריי?"(האמת שהיא כבר הייתה איתי וראתה - בשלישייה האלוהית עם המלכה טלי)חחחח..... חשבתי לעצמי... נו, בטח קוראת את הדיווחים ודי בקיאה בנושא.

בשלב מסויים התהפכתי לדוגי, ואנג'לינה כמובן עטה על המציאה והתייצבה בדוגי הפוך כשהיא רוכבת על גבי בישיבה/שכיבה לסרוגין. תוך כדי היא דחפה אצבע עמוקה לישבני, סטרה עליו, שיחקה בביציי ובאיברי, ובשלב מסויים דחפה את ראשה מתחתיי ומצצה לי מלמטה+ליקוקי ביצים ומפשעה. מיצינו, ואנג'לינה התייצבה מאחוריי כשאני עדיין בדוגי, שוב שיחקה בישבני ובביציי, ושוב מצצה כשראשה תחוב מתחת למפשעתי.

מיצונו את עניין הדוגי, ונשכבתי על הגב כדי לקבל מציצה מהנסיכה שתכין את איברי הזקור לזיון. אנג'לנה שוב מצצה ושיחקה בביציי ובישבני, קונדום הולבש, והיא החלה ברכיבה עליי. רציתי מהר מאוד להגביר קצב מהחרמנות, אך היא בלמה אותי מעט ואמרה:"לא. אני אשלוט" סבבה. החלה לרכב בקצב שלה, תוך שהיא שוב מנענעת את גופה הברזילאי החטוב בתנועות סקסיות מדהימות. לא יכולתי להתאפק עוד, אחזתי בישבנה והתחלתי לזיין אותה במהירות אדירה מלמטה לקול גניחותיה שרק התגברו.

מצינו את העניין, והפכתי אותה למיסיונרית תוך שאני חודר אליה לאט לאט, ואח"כ מגביר לקצב הפראי האהוב עליי. לפתע הנסיכה עצרה בעדי ואמרה:"רוצה לעזור לי לגמור(שוב)?" למה לא? ביקשה שאשחק עם האצבע כשהיא חודרת מעט לכוס שלה, בעוד היא משחקת עם הדגדגן. אמרה לי:"ברגע שאגמור אני רוצה שתדחוף לי את האצבע חזק פנימה" בכיף. מי אני שאסרב? החלה לשחק לעצמה בדגדגן בעוד אני משחק לה בחור מתחתיו. לאחר כ-10 ד' של משחק הויברציות ברגליה הגיעו לשיא, והיא ממש צעקה באקסטזה:"אחחחח!!! אני גומרת!!!! יואוווו!!!! אני גומרת!!!" זכרתי את בקשתה ודחפתי לה אצבע עמוק לכוס, מה שהגביר את צעקותיה ותזוזת רגליה עד להרטבה המיוחלת של החור המתוק שלה.

לאחר הפורקן של הנסיכה נשכבתי לקבלה ממנה שוב מציצה מפנקת כמו שהיא יודעת לתת, הזין שוב נעמד במלוא הדרו, קונדום הולבש, והנסיכה חזרה לרכב עליי. לאחר רכיבה אינטנסיבית קצרה הפכתי אותה למיסיונרית, וחדרתי אליה במהירות לקול גניחותיה. זיינתי אותה בקצב הולך וגובר, תוך שהיא צועקת וגונחת, סוטרת על ישבני ודוחפת לו אצבע, ואף משחקת בפיטמותיי. בין לבין גם הדבקתי לה צרפתיות מתוקות תוך שהיא צועקת:"כן! תזיין אותי חזק!! אני מתה על הזין שלך!!!" מצינו, והפכתי אותה לדוגי.

אחחחח!!!! איזה כיף זה לזיין אותה מאחורה! עם התחת השחום והסקסי שלה! התחלתי לזיין אותה בדוגי בקצב רצחני שגרם למיטה לרעוד(מה לעשות... כבר הייתי חרמן אש ממנה) תוך שהיא מוסיפה משחקי ביצים מלמטה ונותנת קונטרות מעולות!. רגע לפני הגמירה השכבתי אותה על הבטן, חדרתי אליה כמו טיל, ולאחר פמפום אגרסיבי במיוחד גמרתי כשהיא מנענעת את אגנה ימינה ושמאלה+כיווצי פלחי ישבנה מה שהגביר והעצים עוד יותר את הגמירה הפראית!!!

קמנו, הלכתי להתקלח, ומהר מאוד חזרנו למיטה מרוב חרמנות למספר נוסף. שוב עליתי בפיסוק מעליה, שוב החלה למצוץ מעולה+סיבובי ידיים ומשחקי ביצים, לא שכחה לדחוף אצבע לישבני, ואני המשכתי ב"זיון הפה" שלה עד ששיניתי תנוחה ובאתי מהצד. אנג'לינה סובבה את ראשה לצד, אני נשענתי עם הידיים קדימה וזיינתי לה את הפה מהצד תוך שהיא שוב משחקת בביציי ובאחוריי במקביל. מיצינו, והמשכנו כשאני עומד על הברכיים במיטה והיא ממשיכה בפינוק האדיר של החבר מלמטה+האשכים. בשלב מסויים נעמדתי ליד המיטה, ואנג'לינה באה בדוגי מולי והמשיכה למצוץ מעולה. תוך כדי היא שינתה תנוחה והתיישבה ממולי מה שאיפשר לה לשחק טוב יותר בביציי ובישבני עם האצבע העמוקה והמחרמנת שלה.

אח"כ עברתי לשכיבה, כשאנג'לינה משיכה במציצה מעולה ושואבת+סיבובי ידיים על האיבר וכמובן משחקי וליקוקי ביצים בתוספת אצבע מיומנת ומגרה בתחת שלי. סה"כ הנסיכה העניקה לי מציצה מחרמנת ועמוקה במיוחד בשלל תנוחות במשך לא פחות מרבע שעה ואלי אפילו 20 ד'! עברנו קצת ל-69(פשוט התחשק לי שוב לראות את התחת השחום והמפתה הזה וגם ללקק ולשחק לה קצת בחורים המתוקים שלה), ולאחר מכן קונדום הולבש ואנג'לינה החלה לרכב עליי.

תחליה רכבה כשהיא על בירכיה, לאחר מכן כרעה על רגליה וממש 'קפצה' על האיבר שלי(אוחחחחח!! לראות את השדיים המפוארים שלה קופצים מולי ככה.... חבל"ז קטלני!!!) לעיתים גם התכופפה לעברי והוסיפה קצת ליקוקים בפניי+צרפתית מחרמנת. לבסוף הסתובבה עם הגב אליי, נשענה עם ידיה מאחור, והחלה לרכב עליי הפוך.

מיצנו את הריכיבות למיניהן והעברתי אותה למיסיונרית. שמתי את רגליה על כתפיי - מה שמאפשר חדירה עמוקה יותר - והיא אמרה לי:"כן! תפתח אותי לאט! תחדור אליי עמוק! אני רוצה שתזיין אותי ככה חזק!!!" אוחחחחח.... לא מספיק כמעט התפוצצתי מרוב חרמנות ממנה, היא רק הוסיפה שמן למדורה. חדרתי אליה לקול גניחותיה כשרגליה על כתפיי, התחלתי לזיין בקצב מהיר, עד שהיא הורידה את רגליה משני צידי גופי וממש התחילה ל'השתולל' איתן במגוון תנוחות. ממש יודעת להזיז את גופה בחושניות וסקסיות חתולית שגורמת לך להזיל ריר ולהתחרמן פצצות ממנה!!!

המשכתי במיסיונרית תוך שאני מדביק לה מדי פעם איזו צרפתית רטובה, מלקק את לחיה וצווארה, והיא מצידה סוטרת בחרמנות על התחת שלי ודוחפת אצבע. המשכתי לזיין אותה כך עד שהפכתי אותה לדוגי והחלטתי שאני גומר בתנוחה זו. פשוט חולה על התחת המגרה והסקסי שלה!!! חדרתי אליה מאחור והקצב נהיה אגרסיבי ופראי מרגע לרגע, אנג'לינה גנחה בקול רם, ולמעשה צעקה ממש מעוצמת הזיון, אני אחזתי במותניה והוספתי עוד ועוד כאפות עידוד על ישבנה המגרה, הקצב התגבר לשיא המהירות והעוצמה עד שגמרתי בצעקות תוך שהיא מקמרת את גופה בסקסיות ושולחת יד לביצים.

קמנו להתקלח ולהתארגן לתזוזה. כמובן שיכולתי להמשיך עוד, אך המתוקה אמרה שהיא תמיד עושה רק שני אקטים, וגם ככה כבר הייתה קצת מותשת ממני... סבבה. השארתי לה גם טיפ בנוסף ל-600 השקלים. באמת מגיע לה מכל הלב על חוויה מטריפה נוספת שהיא העניקה לי. בסה"כ הייתי שם כשעה וחצי+ בלי שום לחץ של זמן מצידה!!! הכל אצלה בזרימה ובכיף, בלי שום סטופר.

בתכל'ס גם ככה נגמר הזמן, ואנג'לינה היפייפיה הייתה צריכה לזוז ללימודיה. נפרדתי ממנה בחום רבובצרפתית חושנית+הבטחות למפגשים נוספים שכמובן יגיעו.

לסיכום: 2 גמירת שלי+2 שלה(ואולי יותר). אין מה לומר... הייתה ונשארה פצצת סקס אקזוטית מדהימה וחושנית. נסיכה יפיפייה שחומה וגבוהה, בעלת מראה אצילי ממש, ובנוסף בעלת התנהגות חתולית ומחרמנת אש במיטה. הייתה ונשארה אחת הפייבוריטיות הגדולות ביותר שלי. מלבד המראה החיצוני המהמם שלה - בחורה איכותית ואינטליגנטית ברמה גבוהה. בנוסף - בעלת אופי חם ומפנק, אוהבת לתת מעצמה ולעשות טוב לאחרים, יודעת היטב כיצד להטריף את חושיו של הגבר ולצלול איתו לעירפול חושים במיטה, ופשוט שווה כל אגורה ממה שהיא גובה!!! מומלצת בחום רב!!!

לאנג'לינה הנסיכה: למרות שכבר הפסקתי לספור כמה פעמים נפגשנו, כל חוויה איתך משאירה אותי עם טעם של עוד. מודה לך מכל הלב על עוד מפגש סוער, מחרמן, סקסי, חושני, פראי ומטריף כמו שאת יודעת ואוהבת לתת. תמשיכי להיות בחורה כיפית, זורמת, מתוקה, ושאוהבת להעניק מעצמה כמו שאת. את נסיכה אמיתית ויפייפיה ומבטיח לחזור אלייך לעוד ועוד מפגשים סוערים ופראיים כמו ששנינו אוהבים. שוב תודה על הכל. אוהב אותך!

אח"כ הלכתי לאינגה מדיזנגוף 184. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות היום 20/07 אצל אינגה

לקסר2009-9-17 4:27:48
zooz

196

מדהימה מדהימה מדהימה ! (על משקל "מחול מחול מחול")

כן חברים, אחרי הפנצ'ר שהיה לי השבוע עם אנג'לינה, התהלכתי ביומיים האחרונים עם תחושה לא טובה, לסיים את השנה בצורה כזו? לא - לפחות לא אני.

הרמתי טלפון לאנג'לינה ואחרי מספר נסיונות תפסתי אותה. אמרתי שאני לא מסיים את השנה בצורה כזו ואני רוצה לראות אותה "לא מחר, אלא היום".

סיכמנו שעה מסויימת וידעתי שהפעם זה הולך לקרות בלי פנ'צרים נוספים.

התארגנתי לי, קניתי קצת "פררו רושה" א' לשנה החדשה שאכן תהיה מתוקה... ב' לדפדף את העמוד המלוכלך לדף חלק ונקי... ו-ג' שוקולד תמיד פותח את ה"צאקרות".

חצי שעה ממועד הפגישה הרמתי צלצול קטן כדי לוודא שלא נשכחתי, אמנם לא קיבלתי מענה, אך אחרי דקה קיבלתי טלפון בו אנג'י אמרה שהיא מחכה.....

נכנסתי בדלת עם נשיקה קטנה לפתיחה, וכמובן מתיישבים בסלון לשיחה (תתפלאו, אבל לא רציתי לדבר בכלל על הפנצ'ר למרות התנצלות של 100 פעם מאנג'י) על אה ועל דא.

לאחמ"כ מקלחת קצרה (לא מתנגד לשטיפה א'פעם, למרות שהתקלחתי והתבשמתי לפני שבאתי) ומשם לחדר הביצועים...

ניתן היה לראות הפתעה על פניה של אנג'י הנסיכה לאחר שאמרתי לה : "יאללה על הבטן" ופצחתי במסאז' אותו אני נורא אוהב לעשות (מגע נעים וטוב, בהחלט יש לי)... אנג'י התמסרה ונהנתה מכל רגע.

את המשך הסרט, אתן לדמיון שלכם לעשות את העבודה..... מאחר ולא אני זה שארשום תיאורים מחדר המיטות. לכך יש רבים וטובים ממני.

ולסיום? אני לא יכול שלא לשתף בקטע קצת לא נעים (מבחינתי) שעשיתי.

בדר"כ אני נותן את התשלום על ההתחלה, א' כדי שזה לא יציק לבחורה בראש ו-ב' כדי לא לשכוח...

הפעם משום מה בלהט העניינים העניין נשכח, ויצאתי את הבית תוך מתן נשיקה ואיחולי שנה טובה, אך הכסף נשכח לו בכיסי!

(בטח יש כאן אנשים שאומרים :"פראייר, היה צריך לנסוע ושתשכח מהכסף" אבל לא, אני לא מאמין בבולשיט הזה. אדם שמחזיק ביד כסף שלא שלו, הכסף לא ישאר אצלו - נקודה).

מאחר ומטבעי אני אדם מסודר ועם זכרון באמת פנומנאלי (מסוגל לשחזר כל פעולה שעשיתי לפני 3 ימים בפרוטרוט), הרגשתי ש"משהו לא בסדר"... גישוש בכיס הסביר לי את הסיבה.

הרמתי טלפון, אך אנג'י לא עונה. לבסוף אחרי כמה שניות הצלחתי להשיג אותה, ועליתי לשלם לה את המגיע לה... אמנם הציעה שבגלל הפנצ'ר אתן לה פחות מאיה, אך לא הבאתי שוקולדים ואת עצמי כדי לזכות ב"הנחה". ושוב, ברכתי אותה בברכת שנה טובה - והנה אני כאן, אך הפעם שמח ומאושר!

אנג'י - שתהיה לך שנה מקסימה, שפע והצלחה בכל התחומים (המון הצלחה בלימודים!)

המשיכי להיות סקסית ומדהימה כמו שאת.

ממני - בונבוניקו

חזור אל “פורום בנות פרטיות ועצמאיות / בנות דרך צ'אטים / הכרות-מפגשים ותמיכה”