זו אחת הבחורות מבן יהודה 38. באתר שלהם שמה אילנית.
מעניין אם זו אותה אילנית שדווח עליה בשרשור הזה:
![]() |
אזהרה-אילנית בת 20 [+תמונות ] בהריון !!! |
לפי התמונות(החדשות) באתר שלהם, היא ניראית די זהה במבנה הגוף, צבע העור והשיער לתמונות הישנות יותר בשרשור ששמתי כאן. אם זו אכן אותה אחת - לפי התמונות החדשות היא כבר אחרי הלידה.
בכלל, למרות שכולנו יודעים שבן יהודה זו תיקתוקייה לכל דבר(למרות שהיו, ועדיין יש שם כמה מציאות קטנות), חייבים לציין שהם מתמחים בהבאת כוסיות.
רק עכשיו הסתכלתי באתר שלהם ובנוסף ליסמין, שני ההודית, קרן, ואולי גם מיקי(בגלל האנאלי המשובח), שמת עין ןהוספתי לרשימה גם כמה חדשות כגון: מישל, ושאנל. שלא לדבר על נופר הכוסית(שכבר הייתי אצלה) שחזרה, וגם על חברתה - מעיין.
אין מה לומר... תיקתוקייה או לא... יודעים להביא בחורות שוות המניאקים... אגב, בגלל זה - אם אני בכל זאת כבר בא לשם - מעדיף לבוא בשעות היום. הסיכוי לתיקתוק הוא קטן בהרבה בשעות האלה. למרות שגם בביקוריי בערב חוויתי שם לא מעט הצלחות. בכללי, המקום הזה הוא תמיד בעדיפות שנייה או שלישית אצלי.
בלי קשר, גם בירקון 98 - שכף רגלי מעולם לא דרכה שם - שמעתי שמתמחים בהבאת כוסיות. הבעיה היא שהמקום הוא התיקתוקייה הכי גדולה שהייתה ושתהיה בישראל. היו לי שם כמה מטרות, אבל קיבלתי כ"כ הרבה אזהרות להתרחק ממדיניות התיקתוק המהיר המוצהרת שלהם שם - שהחלטתי לוותר.