כ מישהו מכיר את זאת שבתמונה ? נראית כוסית - סקס אדיר

מישהו מכיר את זאת שבתמונה ? נראית כוסית

1

זו אחת הבחורות מבן יהודה 38. באתר שלהם שמה אילנית.

מעניין אם זו אותה אילנית שדווח עליה בשרשור הזה:

נושא חם ללא תגובות חדשות אזהרה-אילנית בת 20 [+תמונות ] בהריון !!!

לפי התמונות(החדשות) באתר שלהם, היא ניראית די זהה במבנה הגוף, צבע העור והשיער לתמונות הישנות יותר בשרשור ששמתי כאן. אם זו אכן אותה אחת - לפי התמונות החדשות היא כבר אחרי הלידה.

בכלל, למרות שכולנו יודעים שבן יהודה זו תיקתוקייה לכל דבר(למרות שהיו, ועדיין יש שם כמה מציאות קטנות), חייבים לציין שהם מתמחים בהבאת כוסיות.

רק עכשיו הסתכלתי באתר שלהם ובנוסף ליסמין, שני ההודית, קרן, ואולי גם מיקי(בגלל האנאלי המשובח), שמת עין ןהוספתי לרשימה גם כמה חדשות כגון: מישל, ושאנל. שלא לדבר על נופר הכוסית(שכבר הייתי אצלה) שחזרה, וגם על חברתה - מעיין.

אין מה לומר... תיקתוקייה או לא... יודעים להביא בחורות שוות המניאקים... אגב, בגלל זה - אם אני בכל זאת כבר בא לשם - מעדיף לבוא בשעות היום. הסיכוי לתיקתוק הוא קטן בהרבה בשעות האלה. למרות שגם בביקוריי בערב חוויתי שם לא מעט הצלחות. בכללי, המקום הזה הוא תמיד בעדיפות שנייה או שלישית אצלי.

בלי קשר, גם בירקון 98 - שכף רגלי מעולם לא דרכה שם - שמעתי שמתמחים בהבאת כוסיות. הבעיה היא שהמקום הוא התיקתוקייה הכי גדולה שהייתה ושתהיה בישראל. היו לי שם כמה מטרות, אבל קיבלתי כ"כ הרבה אזהרות להתרחק ממדיניות התיקתוק המהיר המוצהרת שלהם שם - שהחלטתי לוותר.

zooz

מישהו מכיר את זאת שבתמונה ? נראית כוסית

2

ובכן חברים זהו הדיווח הראשון שלי פה ולצערי קצת מעכזב..

אז ככה, נכנסו לכיסיי כמה מזומנים והחלטתי לקפוץ למקום המדובר "בן יהודה 38". הטעות שלי הייתה כבר בהתחלה שהגעתי למקום בדיוק ביום חג של הבני דודים שלנו שנהרו למקום כאילו אין מחר ובאו בקבוצות של 5 ומעלה.. כבר שם דיי התאכזבי כי זה קצת הגעיל אותי, אבל למרות הכל החלטתי בכל מקרה להיכנס ולדגום את הדס השחומה כי זה דיי משהו שרציתי הרבה זמן (להיות עם אתיופית..), מסתבר שהיא לא עובדת ובמקרה נכנסה לחדר בחורה חמודה וצעירה שלא הכרתי קודם שעונה לשם אילנית. סיפרה מה היא מציעה והסכמתי, ביקשה שאמתין כמה דקות והיא כבר איתי, עד כאן הכל יפה וטוב אבל מפה הכל רק הסתבך... ההמתנה הקטנה שלה הייתה בסביבות ה20 דקות לפחות (כן כן אני יודע שאני טיפש שחכתי אבל הייתי דיי חרמן עליה משום מה..), אחת הבנות האחרות לאחר 20 דקות ביקשה שאני יעלה לחדר 7 ואמתין לה שם אחרי מקלחת, חיוך עלה על פניי אני נעלם מהר כי בחדר חכתי עוד 10 דקות (כן אני טיפש, הבנתי) לבסוף הועילה הגברת להגיע אלי. אמרתי לעצמי "טוב נו אניכבר פה והיא חצי עירומה אז למה לא" אחרי התפשטות מהירה שלי שמתי לב שהיא לא בדיוק מטופחת, החלק התחתון מגולח בצורה מוזרה וכל הגוף מלא פצעים ויש סימניי מתחיה באיזור הבטן שלאחר הריון. התחלנו לעסוק בעבודה בשניות של ממש הגומי היה על הבחור החביב והיא התחילה במלאכה אך מאוד מאוד גרוע ועייפה, וותרתי על המציצה ועברתי למטה אך גם שם הייתה בעיה לא קטנה כשגלתי שהיא ממש ממש לא מסתדרת עם כלי עבה, אז כל האקט עצמו שמעתי בלי הפסקה נידנודים של "איי" "אחח" "כואב" וכדומה.. בקיצור גמרתי במהרה והתחלתי להתלבש ( הגעיל אותי להתקלח שם) בזמן ההתלבשות שלי הגברת נרדמה לה במיטה..

בקיצור לעניין, תמנעו מעצמכם להגיע לבחורה הזו כי אצלה אין מה לחפש.. פשוט אכזבה !! ובטח אין מה לחפש לאלה שיש לה כלי עבה וגדול כי אתם סתם תסבלו.. מצטער שהדיווח שלי הפף לחפריה אבל הייתי חייב להוציא את זה החוצה..

מקווה שבפעם הבאה הדיווח יהיה הרבה יותר מוצלח, לילה טוב לכולם..

מין זמין הכי מזמין !!
שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”