Unicorn - הודעה על פרישה מהתחום ומהפורום
23ליוניקורן הגדול
עזרת לכל כך הרבה אנשים כאן - ואני בתוכם - עם ההמלצות, הדיווחים-סיפורים אירוטיים מחרמנים, הידע העשיר והעצום שלך בתחום הזה ובכלל, שהמעט שאני יכול לעשות זה לכבד את רצונך ולאחל לך דרך צלחה בכל אשר תפנה. וכמובן גם להודות לך על התרומה העצומה שלך לפורום ולחברים כאן.
אין ספק שאתה מהווה את אחת הסיבות המרכזיות שהפורום הפך לאיכותי כל כך ומושך אליו עוד ועוד אנשים איכותיים שרק מוסיפים לעלות את הרמה והסטנדרטים.
זה המקום לומר שחלק מהמאפיינים בכתיבה שלי שאבתי מכתיבתך העשירה. ואכן אתה בעל שפה מאוד עשירה וציורית, ובזכותך למדתי ביטויים ומילים שלא הכרתי קודם. אכן נתתי לי המון השראה בתיאוריך מפורטים והמחרמנים כאחד
, וגם השכלתי ולמדתי ממך
.
כמו רבים - גם אני מקווה שזה זמני ושעוד תחזור אלינו, אבל אם זה סופי זו אכן אבידה עצומה לפורום שלנו, שאחד מאבני היסוד החליט לפרוש.
דרך צלחה ושוב תודה על הכל.
24יהיו סיבותך אשר יהיו אני משוכנע שהן מוצדקות.
בעבורי המלצותך, דגימותך, הכתיבה המעניינת והקולחת שלך היו מדהימות.
מכבד אותך בתור אדם וכמובן בתור אחד מאושיות הפורום הזה ובהחלט ניתן לומר בוודאות שאתה "המאגיסט" (בכלל עוד משתמשים במאגים או שיש כבר אמל"ח חדש?) שמחפה על כולנו.
בהצלחה עם ההחלטות שלך.
לזניה.
25יוניקורן האיש הסופר השגל והסקאוט בתחומו
תרומתו לפורום היתה גדולה ומאד שיתופית כמו גם סגנון הכתיבה המושך שלו
בעזיבתו ישאיר חלל ריק קטן בפורום
בהצלחה בדרך החדשה
שנה טובה
26אני מתפלא שאף אחד עוד לא עשה זאת אז אעשה זאת אני:
יוניקורן חזור בך מהחלטתך !
זה עוד לא מאוחר.
אין אנו יודעים מה המניעים שהובילו להחלטה הדרמטית אך כבדי משקל ככל שיהיו - נסה להתמודד איתם בדרך שתאפשר את הישארותך בפורום.
אני בטוח שאנשים רבים שותפים לבקשה שלי אז קח לך את הזמן, עשה את חשבון הנפש הפרטי ובהחלטתך תן גם את דעתך לכך שפרישתך היא מכה אנושה לפורום.
27Unicorn - הודעה על פרישה מהתחום ומהפורום
28רק תתן הבטחה שכאשר תהיה סופר מפורסם תתן רמז למשתתפי הפורום שה חד הקרן.
בהצלחה.
29אני דווקא מאוד שמח שהוא פרש. אם זה נעשה מרצונו החופשי ולא מסיבות אישיות כאלה ואחרות, שיהיה לו ממש, אבל ממש בכיף. הרבה אנשים היו מוכנים לפרוש מהסצנה הזאתי, אבל זה די קשה...אם יוניקרון הצליח לעשות את זה..ממש אני מפרגן לו.
30
[QUOTE=פיטר פה]
זה בגלל יסמין
גם אני כמוך
[/QUOTE]