כ Unicorn - הודעה על פרישה מהתחום ומהפורום - דף 5 - סקס אדיר

Unicorn - הודעה על פרישה מהתחום ומהפורום

41
יוניקורן,

אני חושב שאני יודע למה אתה פורש מהפורום ורציתי להגיד לך שאתה צודק! (אל תבקשו פרשנות, הוא צודק וזהו).

אין ספק שהיית מעמודי התווך של הפורום הזה ואף של עולמן של הבחורות העובדות. אתה אדם מיוחד ואני שמח שיצא לי להכיר אותך, גם אם וירטואלית בלבד.

במידה ואתה פורש כליל גם מצריכת סקס בתשלום, אני רוצה לברך אותך בברכה כפולה. זה לא קל, ולא תמיד עומדים בהצהרה הזו, אבל אני מקווה שיצליח לך.

חברים יקרים, זו היא גם הודעתי האחרונה בפורום. לי קל יותר לפרוש ממנו לאחר שפרשתי זה מכבר מצריכת סקס בתשלום בכלל.

היו שלום ותודה על הדגים...

43

יודלה/יוניקורן...... כמו כולם פה גם אני לא ממש ציפיתי להודעה הזאת ממך! כמובן שאני מקווה ששום דבר הוא לא כזה נורא אלא סתם שלב כזה בחייך שבו החלטת שזהו,מספיק לך. אני יודע שמועלים כאן שאלות רבות (מן הסתם מדאגה ולא מחטטנות) אבלאני בכל אופן מקווה שאתה באופן אישי בסדר. אני לא אוסיף על מעלותייך ועל כתיבתך המולאה כי מן הסתם כולם כבר יודעים על זה כאן ורק יאמר לך תודה על דיווחים מהפנטים וכן על יחס אישי מצויין (בפורום הפרטי). שיהייה טוב לכולנו....

רוני גולן , אתה חסר חבר ...

47

המהלך הפרישה של של יוניקורן לאחר מכן של פשוט,עזר לי לעשות את המהלך שחשבתי עליו בתקופה האחרונה. ולכן החלטי גם כן לפרוש מחיי הפורום. אז תודה לכולם על העצות המועילות בפורום.

ולך יוניקורן, אין ספק שסיגנון כתבתך המיוחד יכנס לפנטאון.

גמר חתימה טובה! שנה של סליחות וכפרות!

48

חבל מאוד

אמנם אני לא כותב הרבה בפורום אך בהחלט מקבל מימנו מידע כמעט כול יום ,חבל לי מאוד על פרישתך ומאמין שהסיבות לכך מוצדקות בכול מקרה המון תודה על המידע הרחב והאמין שקיבלתי ממך מאחל לך שנה טובה וגמר חתימה טובה ,והרבה הצלחה בהמשך

הדבר הטוב הבא הוא ההנאה האישית שלך

49
יוניקורן אתה מלך !!! תמיד נעזרתי בך בעצות, בהודעות הפרטיות שלנו ותמיד ענית לי באדיבות והיה ממש כיף לדבר ולהחליף חוויות , אנחנו כל כך עצובים שאתה פורש
התחלתי את דרכי כגוזל, השמוליק החל לגדול, כעת אני טוחן וטוחן.. וכשאגדל אלמד להיות טבח...

50
Dear Unicorn
although we have never communicated in private but i had
the honor and th epleasure to read your posts. it was
really great and it was written in such a nice way and
funny way in many time and always very informative
I thank you for letting me read your posts and really,
good luck to you and if you have happen to come back some
day, as you can see you have a huge bunch of guys here
that will be delighted
you have a huge funs