שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים
203אנ'גי את לא עונה,
אשמח להפגש...
שלחתי לך SMS ללא תשובה חזרה,
לא יפה לפגוע כך באהבה שלי עליך
אשמח לשוחח אני מבטיח שאני לא נושך....
Freak4Love
yours for ever
204
ולחברי הפורום דרך צלחה בכל שתעשו והיו בני אדם המכבדים את האחר

מתגעגע אלייך...

205לאור המלצה שקיבלתי, אני מעתיק מהדיון הזה - http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=14406& ;PN=1
את הדיווח שלי על אנג'לינה:
לתת רק ציונים בלי מלל זה קצת בעייתי, אפילו במדור הספורט בידיעות אחרונות התחילו לכתוב משפט על כל שחקן בליגת העל ליד הציון שלו. אבל בשביל לשרת את מטרת הדיון, אני אנסה: הייתי אצל אנג'לינה ואצל דניאל, ולהלן רשמיי:
שם הנערה: אנג'לינה
מחיר: 600 ש"ח
ציון לפנים: 9 - יפות וחתוליות.
ציון לחזה: 10 - גדול, רך וטבעי. פרופורציות של דוגמנית על.
ציון לישבן: 9
ציון לגוף: 9.5
ציון כללי למראה: 9.9 - רק בגלל ששום דבר לא מושלם. אמרתי לה את זה אישית ואני אחזור על זה פה: היא נראית כמו דוגמנית צמרת. אני רואה בטלוויזיה כל יום עשרות בחורות שלא מתקרבות לקרסוליים של המראה שלה.
ציון למציצה: 8
ציון ל-GFE: 9
ציון לזיון: 8
ציון לשירות: 6.5 - פה קצת ארחיב: התלבטתי לגבי הציון הזה מאוד. היא חברותית, מקבלת אותך בסלון, יושבים כמה דקות על סיגריה וקצת פיטפוטים, היא לא עומדת עם אצבע על הדופק מבחינת הזמן. בכלל, אתה יוצא משם בהרגשה שהיית עם ידידה שלך. אבל לדעתי יש בעיה אחת עיקרית בשירות שלה - היא מתעסקת בהמון דברים תוך כדי. במחשב, בטלפון, במה לא. בפעם האחרונה שהייתי אצלה, אחרי הסיבוב הראשון, כשניסיתי להתאושש, שמעתי אותה בטלפון קובעת עם חברות לצאת לבלות. היא באה די מהר לנסות את הסיבוב השני, וכשהתברר שהייתי צריך עוד זמן היא התחילה עם "לא נורא, לא חייב פעמיים, העיקר שנהנית". זה קצת איכזב אותי, ואמנם היו עוד קצת עניינים אח"כ אבל הלכתי משם לא מסופק - כי בשבילי סיפוק זה קודם בראש ואח"כ בגוף, בשביל סיפוק פיזי בלבד יש לנו את יד ימין. מאז לא חזרתי אליה בגלל האכזבה הזו למרות שאני בטוח שאשוב בעתיד, בחורה כזו לא קל למצוא, גם לא בסוכנויות ליווי באירופה ב-1000 יורו לשעה, ואני לא מגזים. אבל יש מקום להגיד את הדברים הללו, בעיקר לטובתה ולטובת שביעות רצון מבקריה.
במקרה הזה התנהגתי שלא כמו בד"כ, (כשאני לא מרוצה ממשהו אני אומר את זה בגלוי ובבירור): בגלל שהיא כזו בחורה טובה ונעימה לא אמרתי לה כלום, לא היה לי נעים ממנה אישית ועכשיו היא תקרא את זה פה ואני בטוח שאני אקבל בראש... אבל אנג'י מותק, אני מקווה שתקחי את זה באופן חיובי כביקורת בונה בשבילך.
ציון לדיוק בזמנים, שזמינות טלפונית ואי הברזה: 10. אם קבעת שעה, תהיה בטוח שהיא תחכה לך בשעה הזו.
מלל חופשי: את המלל החופשי קיבלתם בציון לשירות בכמות נכבדת
206שלום לכולם אנג’לינה - דיווחים
208עייפתי מכל הקרבות וההקרבות איתה. לא טוב להיות אדם טוב איתה כי בסוף
אתה מקבל נוקאאוט ממנה.
אני עדיין ממליץ ללכת אליה ולקבל שירות מצויין בתשלום.
זאת הייתה שנה של רכבת הרים איתה וכעת אין לי כבר כוח.
בהצלחה לכם חברי הפורום עם ההתמודדות איתה בזירה.
209הן לא מחפשות רומן אלה פרנסה ואתה כנראה לא מסוגל להבדיל בין אחד לשני.
[QUOTE=Carebear]אני זורק בזאת רשמית את המגבת לזירת האיגרוף עם נכבדת שרשור זה.
עייפתי מכל הקרבות וההקרבות איתה. לא טוב להיות אדם טוב איתה כי בסוף
אתה מקבל נוקאאוט ממנה.
אני עדיין ממליץ ללכת אליה ולקבל שירות מצויין בתשלום.
זאת הייתה שנה של רכבת הרים איתה וכעת אין לי כבר כוח.
בהצלחה לכם חברי הפורום עם ההתמודדות איתה בזירה.
[/QUOTE]
210ניתן או לשלוח הודעה בפרטי או להתקשר ל 0544390503....
אני מזכירה שזה מיועד לחברים בפורום ... בעלי שם משתמש....
תודה רבה... המשך חופשה נעימה.....