כ הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ] - דף 9 - סקס אדיר

הג’ינג’ית המשפריצה [ + תמונות אמיתיות ]

81

[QUOTE=tarzan]

צר לי לחלוק על רוב החברים

הייתי ולא נהנתי
.....

שנית לא היה רימינג
שלישית לא אהבתי את זה שהיא השפריצה עלי, לא על הזין שלי בזיון ולא על היד שלי
מציצה סבירה ולא יותר

[/QUOTE]

דבר ראשון יקירי (למרות שאין לי מושג מי אתה כי לא הזדהית בפני בכינוי שלך), מי שלא אוהב השפרצות על הזין שלו או על היד שלו, אין לו מה להגיע למישהי שמראש מודיעה שהיא משפריצה.

דבר שני, אני לא עושה רימינג לכל אדם ולא זכור לי שהתחייבתי באיזשהו מקום לעשות רימינג לכל אחד. גם כששואלים אותי לגבי זה אני אף פעם לא מתחייבת מראש לפני שהתקרבתי לאזור המדובר.

דבר שלישי והכי חשוב, צר לי שלא נהנית, למרות שבלי לדעת מי אתה אני די בטוחה שעשיתי כל שביכולתי כדי שכן תיהנה ואני מצטערת שזה לא קרה ומקווה שאצל הבאה בתור כן תיהנה.

[QUOTE=ירוני]

היא הייתה בראש רשימת המטרות שלי

אבל אני לא מצליח להתגבר על הקטע הזה עם הילדים שלה,

המחשבה שהם בדירה או עלולים להגיע גורמת לי לוותר

[/QUOTE]

ירוני היקר,

בכל פעם שמישהו פנה אלי בקשר לפגישה וביקש באופן מיוחד להיפגש איתי בזמן ש"הילד" (מאוד מצחיקה אותי ההגדרה שלו כ"ילד", אבל שיהיה) שלי לא יהיה בבית, אני נעניתי לכך כשיכולתי ובמידה ולא יכולתי עניתי לאותו אדם שכרגע זה לא בר-ביצוע והבחירה היתה בידיו אם לקבוע איתי או לא.

עוד לא קרה שהבטחתי למישהו שנהיה לבד והפרתי את ההבטחה שלי, כך שאם מישהו רוצה לקבוע איתי בתנאים האלו כל שעליו לעשות הוא להדגיש זאת בשיחת טלפון איתי. זה הכל.

82

רותי,

ראשית, תודה על ההתיחסות

הספקתי כבר לקבל הודעה מאחד החבר'ה שניתן לתאם פגישה

ללא נוכחות ה"ילד" ואעשה זאת כשיזדמן לי.

מקווה שלא נפגעת כי זכותך לעשות כרצונך כמובן

לי, שמרן שכמותי, רק המחשבה עלולה לגרום לאין-אונות

מקווה להינות ולענג בקרוב

ירון

83

שלום לכולם,

החלפתי את מספר הפל' שבו אני זמינה. ניסיתי לערוך את הפרופיל כך שהמספר יופיע בתחתית הודעה שלי, אבל אני לא בטוחה שהצלחתי ולכן אני כותבת הודעה נפרדת.

המספר החדש שלי הוא

המספר שהופיע קודם בוטל, נמחק, נעלם, לא קיים יותר וכל אלו ששמרו אותו בזיכרון אני מבקשת למחוק אותו ולהשתמש במספר שמופיע כאן.

לא לשכוח חבר'ה, מספר הפלאפון שלי לתקשורת הוא

לא לשלוח לי SMS'ים כי אין לי אפשרות לענות לכם. פשוט תתקשרו, ואם לא עניתי, נסו שנית

רותי

נ.ב.

מי שקיבל ממני מספר שונה בהודעה פרטית, יכול להמשיך להשתמש בו.

88

כמה מילים על רותי..

אישה מקסימה עדינה בשנינותה ואשת שיחה .

אכן נראית באזור גיל ה 50 , אוהבת סקס ונהנית ממנו באמת רואים זאת ומרגישים.

כמה שאמרו אחרים מי שמחפש כוסית שיחפש במקום אחר. מי שמחפש סקס מלא תאווה וליברליות + אינטרקציה

שילך והיא תספק לו אחלה חוויה.

רותי היה כיף אתמול .. תודה.

90

14 אוקטובר 2009

אז ראיתי את ההמלצות על רותי בסקס אדיר ואת ההודעות שלה ונדלקתי. אני אוהב נשים בוגרות ותמיד מחפש את הנשים הדבר הנוסף כמו שרותי רשמה היא משפריצה.

אז קבענו בטלפון להיפגש, הגעתי והקדמתי בכשעה אך היא קיבלה אותי בכיף. נכנסו לסלון, דיברנו קצת ומשם המשך לחדר השינה. הדבר שהפריע לי בדירה זה חוסר הפרטיות המלא בגלל שהבן שלה גר בידרה למרות שלא הפריע לנו.

התפשטנו ונשכבנו על מיטה, נשיקות צרפתיות, חירמונים הדדים, עברתי למצוץ את החזה הנפלא שלה ומשם ירדתי למטה ל 15-20 דקות של ירידה שלי לרותי החדרת אצבעות וממזמוזים שלה כשאר מידי פעם אני עולה לנשיקות ויניקת החזה שלה.

לאחר שהיא הגיע לאורגזמה אך לצערי לא השפריצה כמצופה נחנו קצת והיא ירדה לי עד שגמרתי.

שוב נחנו אך לצערי היה קשה לי להעמיד אותו שוב ונפרדנו לאחר כשעה של הנאה הדדית.

אני כנראה יחזור אך זאת במיוחד כדי לחוות גמירה נשית עם השפרצה

יוסי

19LOLx82009-10-14 20:14:50

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”