כ מסיבת רווקים פת - סקס אדיר

מסיבת רווקים פת

1

ערב טוב לכולם וחג שמח.

כ"כ רוצה לעגיד תודה לכל החרוצים שנמצאים בפורום.

אני רק לאחרונה גיליתי את הפורום ונכנסתי לים סוער של דיווחים מעניינים.

עדיין לא ניסיתי שום המלצה אבל כרגע אני זקוק לעזרה.

אני מערגן מסיבה לחבר שלי בסאונה בפ"ת. עכשיו לאחר הכול רוצים לעשות לו הפתעה ולהביא 2 חשפניות שאפשר לדגום אתם גם בהמשך הערב.

אין לי מושג מי מומלץ ומה מס'.

מבטיח לדווח לאחר מסיבה אבל כדי שדיווח יהיה מעניין תעזרו לי בבקשה.

matrix

מסיבת רווקים פת

3

לדעתי לא משתלם פשוט להזמין חשפנית למסיבת רווקים. בעלות של איזה 800 ש"ח לבחורה לשעה, בדרך כלל מזמינים שתי בחורות שבאות, מנענעות קצת וממשיכות הלאה. אי אפשר לדעת אם יהיה או לא יהיה אקסטרות, ובכמה כסף.

לדעתי עדיף ללכת למועדון חשפנות אחרי שהזמנתם מקום מראש, לשבת לשתות ולהתחרמן כמה שעות ואז לזרום לאיזה תקתוקיה מאלה שיש בהן גם בר שאפשר לשבת ולהוריד שם עוד כמה דרינקים בכיף וגם לזיין לקינוח. ירקון 98 יכול להתאים נגיד.

זה יכול לצאת אותו מחיר כמו של שכירת מקום והזמנת ליווי, קנית אלכוהול, חשפניות וכ'ו

מסיבת רווקים פת

4

kamikaza תודה רבה על העזרה.

אבל בכל זאת המקום כבר הוזמן, רק אין לי מושג מאיפה להביא בחורות ואם אפשר לסגור איתם על אקסטרות כמובן שזה לא יזלוג מעבר לגבול....

מועדון חשפנות זה נחמד אבל כולם הולכים לשם ואני רוצה לעשות לו הפתעה.

חוץ מזה חבר שלי הוא בחור מעוד ביישן אז אני לא יודע עד כמה הוא יכול להינות במועדון חשפנות. אני רוצה להרגן לו מסיבת רווקים רק קבוצה קטנה של 4-5 חברים טובים ולא יותר מזה שהוא גם יזכור את המסיבה ויתפרק כמו שצריך.

matrix

מסיבת רווקים פת

5

קבל

1. http://www.rikudmushhat.co.il/

2. http://www.bluedance.co.il/

3. קריסטין הכוסית מבית עובד 8 גם יוצאת למסיבות רווקים (אם מצליחים לתפוס אותה) הסתדרה לבד עם 5 חבר'ה שלי. חושב שהייתה גם אופציה לצרף עוד מישהי אבל חבל שזאת לא הייתה לירז. תריץ חיפוש עליה בפורום הראשי.

מסיבת רווקים פת

7

שלום חבר

מניסיון שלי עם המקומות שהוזכרו אין מצב לאקסטרות והתמונות רחוקות מלהיות אמיתיות.

כול העיניין הוא הימור, מישום שאין דרך ליראות את בחשפניות ליפני ויש בעיה נוספת, אם מגיעות

חשפניות לא משהו לא נעים לבאס את החברה ולבטל.

עצה שלי, לכו ישר למועדון, הפוסיקט לדעתי הטוב מכולם ואי אפשר ליפול.

תהנו.

שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”