כ דניאל -ישראלית אטרקטיבית בת 19 [+תמונות] - דף 3 - סקס אדיר

דניאל -ישראלית אטרקטיבית בת 19 [+תמונות]

22

קראתי,שמעתי,הייתי,ראיתי ! ישראלית חמודה מאדדד אבל לא יותר מזה. לא יודע מה התלהבתם כולכם ובתור חדש בשטח אם ממנה אתם מתלהבים אז מה זה אומר ? שהמצב כנראה גרוע וצריך להכפיל את המחיר כדי להתקרב למשהו שווה לאל אללה ? מצטער אבל אין לי 500 לזרוק הספיקה לי החוויה שעלתה לי 250 אצל דניאל. פששש יותר מידי עדנדינה אבל גוף סבבה לגמרי. לפחות לא רוסיה עם אף בעננים. לא נפילה בלשון שלכם, לפחות זה.

ללא מילים

26

אחרי שכמעט עברו חודשיים מאז נתקלתי בפורום לגמרי במקרה בתוצאות החיפוש התמימות של גוגל ואחרי מאבק פנימי עם עצמי, כן/לא להתחיל ללכת לזונות (קראתי גם את השרשורים בעיניין הזה) היצר גבר וכנראה על מצבים כאלה נאמר "איזהו גיבור הכובש את יצרו" אז אני לא גיבור ואני לא חובש את היצר שלי בחגורת צניעות והאמת שדי נמאס לאונן מול המחשב והמחשבה בגדול הייתה "עדיף למשש ולגעת בבחורה אמיתית גם אם היא נפילה חלקית" לאחר גילוי הפורום זה אמור להיות המצב הגרוע ביותר שצפיתי "נפילה חלקית" ולא כמו שאנשים כתבו בשרשורים למיניהם על נפילות כואבות, האמת שדי קל לי באופן אישי להזדהות עם תחושת ה"באסה" בנפילה עם מישהי שמנסה לחפף אותך ולא מתייחסת יפה.

הערב יום שישי בלי תוכניות לבילוי שזה דבר שבשיגרה אצלי אחרי שנשרף לי המח מלשבת מול המסך בדיקת הארנק מראה על תקציב מוגבל ביותר 250 עד 300 ש"ח לשלם למישהי פה בעיר תל אביב.

האמת שניסיתי לקבוע עם שרון לשעה 10 בלילה או 11 אבל היא הסבירה לי שהיא תפוסה. התקשרתי לטלפון הראשון שדניאל מפרסמת בדף שלה

http://03sex.co.il/page22.html

03-525 עונה פקידה שאומרת שדניאל לא נמצאת אבל יש בחורות אחרות בבן יהודה 38

מחייג למספר השני ( 888 בסוף ) דניאל נמצאת בוולפסון 48 א במרתף של דקל וכו' וכו' איך להגיע ולהיכנס מרחוב העליה. זכרתי שהיו אזהרות לא להגיע לתקתוקיות בימי שישי בלילה אבל העיניין למטה לחץ. איך כתב יוזם השרשור, אומץ להמר (אני בטוח שאני רחוק מיכולות הטוחן מרחק שנות אור אבל לפחות יש מודל לביטחון עצמי).

הגעתי למקום, חיכיתי באיזה חדרון/כוך המתנה משהו כמו 25 דק' עד שדניאל קיבלה אותי.

תראו, אני קצת ביישן וזאת האמת ולא התנהגתי בצורה שאני מנסה לאכול מה שיותר ובאמת התנהגתי איתה בכבוד וניסיתי לדבר היא מצידה שיתפה פעולה גם אחרי שגמרתי כשביקשתי שלא תברח לי ותלטף אותי כשאני שוכב על הגב וככה גם יכולתי להמשיך לגעת בה ולדבר איתה.

בסיכום הבחורה נראית כמו בתמונות ישראלית צברית למי שזה מעניין אותו אני לא מומחה גדול לסקס אבל אני יכול להגיד שנהנתי מהביקור הפיזי אצלה גם או היה היה קצר וכבר נגמר עם טעם של עוד. לא מדדתי את הזמן אבל גם אם זה היה חצי שעה או שעה עדיין זה נחשב בעיניי לביקור קצר.

הקלות של כל העיניין של ללכת לזונה לשלם ולקבל אותה בלי בגדים רוכבת עליך היא הבעייה האמיתית. זה נראה קורץ וכנראה שעכשיו אני מבין את ההתיחסות לצריכה של שירותי זנות כממכרת. מזלי שאני חנון ובדרך כלל תפרן שמתעצל לצאת מהכוך שלו.

NWG החנון במשקפיים

28

אני מניח שלכל אחד יש עליות וירידות ותלוי את מי הוא משרת, מתי ואיך שני העולמות נפגשים.
אמנם אני חנון אבל מבין שצריך סטימולציה דואלית על מנת להפיק ריאקציה כימית כדי להפוך אנרגיה פוטנציאלית לאנרגיה ממשית. עכשיו אני הולך לישון אחרי שלא התאפקתי ושוב עשיתי ביד שזה גם סוג של התמכרות בעייתית.

29

חנון במשקפיים הבאת אותה באחלה דיווח שמרגישים שיוצא מהלב, אני אישית מזדהה איתך בעיניין של ההתמכרות השנייה. הייתה תקופה שהשתלטתי על עצמי אבל די מהר זה חזר לי.

השאלה מה עדיפה, התמכרות לסקס בתשלום (יקר מאד) או התמכרות לאוננות רבה שמכלה לי את האנרגיות ומקשה עליי לגמור עם בחורות. הייתה פעם אחת לירון ביצועיסטית שהצליחה לעשות לי את זה אבל נעלמה.

לפי הדיווח לא נראה שדניאל מולפסון/בן יהודה היא ביצועיסטית כמו לירון ולכן אין לי מה לטרוח ללכת אליה. כנראה שפיספסתי את הרכבת ללירז מב.ע8 כי גם היא נעלמה האם יש ביצועיסטיות מציצה וזיון אחרות או להמר על שרון?

אנימה וקומיקס אמריקאי

30

אני לא רציתי לדווח על זה אבל הייתי חיב לאור הביקורת החלקית על דניאל.

הלכתי לרחוב וולפסון 48 שאני חם אש , עברתי את כל הבחורות עד שנתקלתי בדניאל שנראית יחסית טוב , רזה ועם חיוך חמוד , אמרה לי ישר שהכל עם גומי והסכמתי ואמרה 15 דקות אני מגיעה.

לאחר הרבה יותר מ 30 דקות (הספיקה לקבל יותר מ 1) הגיעה ושלחה אותי להתקלח וכנראה שבזמן הזה נכנסה עם עוד לקוח.

החוויה עצמה הייתה קשה , הכל היה מאולץ , נעלם לבחורה החיוך פתאום , הכל עשתה בלי חשק ורק מבטים על השעון , בלי ליקוקים על הגוף , בלי נשיקות בלי כלום , עדייף לזיין באוטו זונת רחוב. היא פשוט סגנון זיין אותי ועוף לי מהפנים.

מצד שני , בקשתי ממני למצוף היא מצצה 20 דקות , זיינתי אותה בכל תנוחה והיא הקשיבה לכל בקשה , לאחר מכן בקשתי ממנה למצוץ שוב והיא מצצה ובאופן כללי עשתה כל מה שאני רוצה.

הבחורה רזה אבל החור שלה רחב ואין הנאה ממנו.

לסיום:

א. אין בעייה של זמן ואין סרבנות מלבד בנושאי נוחות , מוצצת רק בדרך מסוימת כי רק ככה נוח לה וזה לא כייף כי לא רואים אותה מוצצת.

ב.רמה כזאת של חוסר אכפתיות , כאילו לזיין גוויה שעושה מה שאומרים לה וזהו. את הבסיס של הנחמדות אין לה.

לא הנפילה הכי גרועה שהייתה לי בחיים אבל למי שמחפש להנות זה בטח ובטח לא הכתבות , ויש לציין כי אני נראה טוב , בדיוק באתי לצאת אז הייתי מריח מעולה ונראה טוב.

הערה: לא לשפוט מקום בגלל בחורה אחת , ימית הייתה החוויה הכי טובה שלי אי פעם ואני לא משיג אותה מאז , פרס למוצא.

שלח תגובה

חזור אל “סינון סקס מרוכז”