כ הסתברות הדבקה ב-HIV במין לא מוגן עם נשאית - סקס אדיר

הסתברות הדבקה ב-HIV במין לא מוגן עם נשאית

1

תגובות פוצלו ע"י ההנהלה מדיון אחר לכאן.

[QUOTE=DDDD4]

zink - תיראה היא לא בחורה שעובדת ברחוב או נרקומנית (לפחות היא לא נראית ככה), אז הסיכוי שבאמת יקרה משהו הוא מאוד נמוך, ואגב אני לא מומחה או משהו בסגנון אבל אני לא חושב שקורה משהו מחור קטנטן כמו שאתה מתאר אותו.

[/QUOTE]

תודה DDDD4 אני פשוט כל פעם שאני מסיים אצל בחורה עובדת אני נתקף בחרדות וקשה לי להרגע

אני הכנסתי לעצמי לראש שאולי היה חור בקונדום אתה מבין אני מאכיל את עצמי כל מיני סרטים אחרי הזיון.

19LOLx82009-10-1 19:49:6

4

ZINK

לא מדברים על זה בקול רם אך הנה טבלת סיכוי הדבקות בHIV. המספרים מראים מתוך 10,000 פעמים, כמה נדבקים. שים לב שבמין לא מוגן של גבר עם אשה חולה בHIV הסיכוי להידבק הוא חמש לעשרת אלפים או 1:2000

אז מה החשש? הסיכוי שהגברת חולה בHIV אפסית וגם אם כן, הסיכוי שהקונדום נקרע גם אפסי וגם אם הוא נקרע אז יש לך חשש של אחד מאלפיים להידבק.

Exposure Route Estimated infections
per 10,000 exposures
to an infected source
Blood Transfusion 9,000
Childbirth 2,500
Needle-sharing injection drug use 67
Percutaneous needle stick 30
Receptive anal intercourse* 50
Insertive anal intercourse* 6.5
Receptive penile-vaginal intercourse* 10
Insertive penile-vaginal intercourse* 5
Receptive oral intercourse 1
Insertive oral intercourse 0.5

5

"mi2dan4u" אני פשוט לא יודע מאיפה הבאת את הנתונים האלה אבל פשוט הארת לי את העיניים

ותמיד הייתי בטוח שכל מי שעושה מין לא מוגן עם אחת שחולה ישר נדבק איך זה יכול להיות שלא נדבקים ישר ושיש סיכוי של לא להדבק אותי זה מפתיע

6

ZINK

מצד אחד מדובר בחינוך של הציבור. כשמדובר במליוני אנשים שעוסקים במין לא בטוח 1:2000 עדיין יביא למספר רב של נדבקים, לכן מצניעים את הסטטיסטיקות.

ומצד שני, אם אומר לך שהסיכוי שלך לזכות בלוטו הוא 1:2000 לא תרוץ לקנות כרטיס? מדובר בחיים שלך אז המשך להיזהר אבל בלי פאניקה.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס רפואי”