כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 16 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

151

איזה אחר צוהריים נפלא ,בילוי עם שתי החמודות האלה נופר וסנדרה.

הפגישה נקבעה עוד בתחילת השבוע,קיבלתי SMS מנופר,כשעה לפני המועד כדי לודא שאני מגיע בזמן,ואכן נכנסתי אליהן בדיוק בשעה שנקבעה.את נופר אני מכיר ומוקיר מביקוריי הקודמים,את סנדרה פגשתי בפעם הראשונה.סנדרה בחורה בהירת עור גבוהה גוף חטוב חזה בינוני עומד,ונופר כבר תוארה כאן פעמים רבות בעבר,גוף גיטרה ספרדית חזה קטן וחמוד,עושה לי חשק לנשק אותו.מהתחלה האוירה היית נהדרת משוחררת,קצת דחקות קצת צחוקים,מזמוזים,מקלחת שלי ואני וסנדרה עוברים למיטה,נופר נכנסה להתקלח.התחלנו אני וסנדרה להתמזמז,קיבלתי ממנה מציצה ולאחר מכן אני עברתי להעניק לסנדרה טיפול אוראלי לשבלול המתוק שלה,כאשר היא שוכבת על הגב ואני על הבטן עם הראש בין רגליה,נופר שהגיעה בינתיים הציעה שאני וסנדרה נשנה תנוחה על מנת שתוכל להתעסק עם הזין שלי,עברתי למצב שכיבה על הגב סנדרה רוכבת מעל הפנים שלי וממשיכה לקבל טיפול מהלשון שלי,בינתיים אני מקבל טיפול נעים להפליא מנופר שכלל מציצה רכיבה ועבודת יד,נורא מחרמן אותי לרדת לבחורה לכן השילוב של שתיהן הביא אותי לגמירה מהירה יחסית.

שכבנו שלושתינו על המיטה ופטפטנו וצחקנו כרבע שעה,עשרים דקות עד שמראה גופן הערום של נופר וסנדרה ששוכבות לצידי,גרם לי להתעוררות מינית,מקלחת זריזה ואני וסנדרה שוב ביחד במיטה ונופר במקלחת.אני מזכיר לסנדרה שאותה הזין שלי לא ביקר וביקשתי ממנה להלביש גומי ולהסתובב על ארבע לדוגי,איזה מראה נפלא,הטוסיק הלבנבן של סנדרה,התחלתי לזיין אותה די באגרסיביות,לסנדרה כוס צר ובנוסף נותנת יופי של קונטרות,נופר מצטרפת אלינו ועוזרת לי בזיון ע"י דחיפת ישבני קדימה ואחורה,זה היה כלכך מחרמן שהגמירה השניה לא אחרה לבוא.עבר הרבה זמן מאז גמרתי פעמיים רצוף והתודה שלי נתונה לשתי הבנות הנהדרות האלה.

אין ספק החוויה המשולשת הזו שווה כל אגורה.

GAMILI2009-10-7 22:12:45
עדיף למות מאושר מלחיות בעצב

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

152

תודה יקירי...גם אנחנו נהננו מ א וד !!!!!!

הבהרה קטנה בנוגע לסנדרה:אנחנו עדיין שותפות.

אך ניתן להגיע אליה בנפרד יש לה פירסום נפרד.......0527969071 יחד עם שירי והן מארחות באותה דירה.

אנחנו מתחלקות בזמנים..

אני נמצאת חצי מהזמן(בחצי הנותר הן מתחלקות בינהן.)

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

חזור אל “המחסן המוסתר”