הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
302הלכתי וזאת לא אותה בחורה שיש כאן בתמונות
ולא מסכימה להתנשק
אז הלכתי לי ודי
304מה שלא הורג אותנו - מחשל אותנו
[/QUOTE]
הבן שלי ששירת בקרבי היה מוסיף למשפט הזה:
ומה שהורג אותנו - מחשל את אמא
305הקפצות סרק חדש 2009__XX__XX__XX__XX__XX__
306=
307היי קוראים לי טלי ואני מחיפה. בת 30 bisexual, מעוניינת בקשר תמיכה חד פעמי או קבוע מארחת בדירה הפרטית שלי באווירה נעימה דיסקרטית וחברית GFE . ההנאה ו-הכימיה של 2 הצדדים חשובה שתהיה במפגש.
לא מבלה עם סטופר ולא ממהרת הכל ברוגע ובכיף, באותו מובן קשה לומר שאני בחורה שממש ''עובדת'(למרות הכישרון.. זה רק לפלז'ר הנאות וסקס טבעי) אין אצלי רצף של תנועה.אלא בחורה רגילה בבית רגיל לגמרי,מבחינתי- העניין יותר לצורך ופאן בזמני הפנוי בהנאה שלי ומבחירה שלי בתאום של שעה מראש לפחות. *שעה מלאה סקס נטו איתי ופינוקים
ללא הגבלת אקטים ואפשר לעשות כמעט הכל חוץ מאנאלי וחריגים.(כי אני יותר אקטיבית)
אתה מוזמן- רק אם אתה חילוני (למרות שאני מסורתית ביהדות) נראה טוב ,נימולת כדת משה וישראל אסתטי מריח טוב ולטעמי, מגיל 18-45 לא יותר ולא פחות . - נא לקבל בהבנה, זאת מטעמי מסורת ומצפון ונא לכבד זאת !
מי שבא אני צריכה קצת להרגיש אותו קודם ובאמת לדעת מה הרצונות שלו,בגלל זה עדיף ששנינו נדבר קודם בכיף ונצ'וטט קצת בפרטי לתאום מראש זה כמובן גם יותר נח ל-2 הצדדים.נכון שלא כל יום ולא כל שעה אני נפגשת,הזמינות שלי עם אנשים לגיטימית לגמרי ותלויה בזמני הפנוי בהרגשה שלי ובחשק המיני שלי....
תיאור שלי -1.74רזה- ולא מדי (62קג') חטובה גוף נשי, טוסיק ברזילאי ,גודל החזה- CD שחומה מוקה קעקועים ,שיער חום-שחור יפה בפנים (התמונה שבחרתי במיוחד די משקפת ...)
- עלות מפגש 600 שח' לשעה כמפורט
- יש אפשרות לצרף חבר והגשמת פנטזיות. מקבלת גם זוגות גבר+אישה-לפרטים נוספים- נדבר בפרטי.
- יש אפשרות לגמירה עד הסוף (בפה)בתוספת של 100 שח' אבל אני לא יכולה לבלוע, מצטערת... יש אפשרות גם לסטרפאון בתוספת 100 .
גברים בתולים - שמכל סיבה שהיא...רוצים לחוות סקס נורמאלי לפעם הראשונה: (רק מגיל 18 ומעלה)
יש אפשרות לקורסהדרכה מינימלית של שעה וחצי במחיר של 800 שח' למפגש הראשון.
ברשות המנהל שנראה לי שאני זוכרת אותו אני ישים כאן קישור לדיווח היפה שהוא כתב עליי:
עמית מנהל הפורום מדווח: טלי התימניה מחיפה ![]() |
19LOLx8 | 20 | 2975 |
אני אשמח לקרוא עוד דיווחים וסיפורים של חוויות איתי כאן בפורום
מי שרוצה לתאם יכול לדבר איתי כאן בפרטי -לחץ על המעטפה
בשביל לקבל את המסרים ולראות את ההודעות יותר מהר אתה יכול להקפיץ את השורה למעלה:
פורום סקס אדיר-מאגר המידע הארצי לשירותי מין בתשלום
או על - רענן (F5)
&n bsp; &a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;n bsp; &a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;a mp;n bsp; אז להשתמע....
טלי
* בהמשך למטה כבר הוספתי תמונות מחדר השינה שלי....
{בלעדי לחברי הפורום}