סוס מת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גמורה לחלוטין .
כ
סוס מת !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גמורה לחלוטין .
טוב, רבותי, אז איך מוצאים את הכוח אחרי נפילה כל כך משמעותית, לשבת ולפתוח את הפורום ולהתחיל לשפוך מלל ודיווח מפורטים.
באמת שהייתי רוצה לסלסל בתיאורים מלהטטים על הביצועים המרטיטים של ילנה, האמינו לי שיצאתי באמצע יום עבודה והשארתי אחרי הר של מטלות לא בכדי לשוב מאוכזב, אלא, באמת, לתת לכם את מה שאני יודע לעשות, וזה לכתוב, ומכל הלב.
אבל לא.
ילנה תקתקה אותי, כמו שבחיים נערה עובדת לא תקתקה לקוח.
אל ילנה הגעתי לאחר המלצות ולאחר אכזבות חוזרות ונשנות. כידוע לכם, לאחר לכתה של ניקול ובעקבות הפסקת העבודה של דנה מבן יהודה, נותרתי יבש, אומלל ובדד לגמרי. אני חובב הז'אנר של נשים רוסיות ומבוגרות מעט, אני טוען שאלו הביצועיסטיות הטובות ביותר, וגם הבשלות והטעימות ביותר. מה לעשות, זה אני.
אמרו לי שילנה היא בדיוק כזו. יפה, נאה, אסתטית, מעט מבוגרת, ומאד מאד מפנקת. טלפנתי, קבענו והגעתי אליה.
אני מגיע לביתה של ילנה ברחוב ד"ר כהן ברמת גן. את הדלת פותחת לי אשה חלומית, הרבה מעבר למה שציפיתי ודמיינתי. המראה של ילנה הוא בדיוק מושא חלומותי ופנטזיותי.
מדובר ברוסיה, בגילאי הארבעים, אשה אצילית, בעלת פנים של נסיכה מתקופת הרנסנס המוקדמת. יש לה תלתלים זהובים המשתפלים מפניה המשורטטות ויורדים במורד כתפיה הענוגות.
גופה חלק למשעי וחלבלובי לחלוטין. גופה כל כך חלק, שברגע שאתה רק נוגע במקום אחד, ידך פשוט מחליקה, ללא שתרצה כלל, לאזורים אחרים בגופה. אין בבשרה מתום, לא פצעון, לא שריטה ולא קמט. אני עובר על גופה עם ידי, ומלטף הכל.
את השדיים הכמעט מושלמות שלה (והטבעיות לחלוטין). הפטמות הזקורות והצבועות בגוון עז ונכון, בשני פלחי ישבנה המרטיטים, בגבה, בבטנה, כתפיה, הכל כל כך עדין, מענג ומושלם.
אבל כאן נגמר גם העונג.
אני נשכב על המיטה והיא מתחילה בעיסוי משומן של רגלי. רגל אחר רגל. היא מורחת (תרתי משמע) את הזמן במשך כמעט שבע דקות, מרוכזת רק ברגליים. אני מאבד סבלנות ומרמז לה לעלות במעלה ההר. היא נענית, אך את המלאכה היא מותירה לידיה בלבד. הפה לא משתתף בחגיגה.
אני מתהפך. נוקט בטקטיקה של "פנים אל פנים", אולי נקבל איזו תפנית בעלילה. אך לא. היא ממשיכה למרוח את הזמן ואת הגוף עם כמויות אדירות של שמן. מידי פעם פולטת גניחה קלה ומזויפת.
בשלב מסויים היא תופסת לי את ה"זיינצ'יק" ומחדירה אותו למשולש שהיא יצרה בין כתפיה לצווארה. יודלה התמוגג לעיל מהאסטרה יוצאת הדופן, ואני ראיתי בזה מריחה של ממש.
הייתי מכנה זאת: זיון עורפי. זה מה שעשתה לי.
המשכנו הלאה למציצה, היא התחילה עם קונדום, אני ביקשתי בעדינות בלי. היא סרבה. רציתי פשוט לקום וללכת מאכזבה. זיינצ'יק עשה סימנים של "אני הולך הבייתה", ורק ברגע האחרון, שלפתי את הקונדום והיא התחילה במציצה מעט יותר עמוקה, אבל מאכזבת במיוחד.
בשלב מסויים היא נשכבה על הבטן וציוותה עלי להתחכך בגופה. היה סוג של חצי מין אנאלי, גמירה, המאכזבת ביותר בחיי, וזהו. חזרתי למקלחת להסיר את כמויות השמן האדירות שספג גופי.
לפני היציאה היא ניסתה להפציר בי (משל הבינה שאני מאוכזב), אולי תרצה כוס מים, כוס מיץ, כוס קפה. לא כוס ולא כוס קפה, אלא כוס...
זהו, אין לי כח אפילו לתת ציון לזיון. (לפחות חרוז יצא).
מישהו היה אצלה בחודש האחרון?
תמיד שאני מתקשר היא לא זמינה אני סקרן מאוד במה מדובר.
מישהו יודע מה נסגר עם הגברת ?
אין קול ואין עונה, לא ילנה לא ציפורה ולא נעליים...שו האדה?
אחים שלי יקרים, אהבתי אליכם ואהבתכם לסקס במזומן תשתלם, בקרוב מאד דיווח חי וטרי מרמת-גן על גברת חדשה, שטרם התקלקלה, אשר נותנת את שירות החלומות האולטמטיבי.
stay tuned
ילנה מרחוב ד"ר כהן אנחנו כבר לא צריכים אותך .
יש לנו ילנה חדשה שטרם התקלקלה!
להתראות ולא להראות!
חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”