כ שירן בתא מפרסמת אינדיאנית / ישראלית - דף 2 - סקס אדיר

שירן בתא מפרסמת אינדיאנית / ישראלית

11

טוב. אחרי שהייתי אצל נופר המתוקה הלכתי לסידורים, ובין לבין החלטתי להתפנק באיזה מסז'. למי שמעוניין לקרוא את הדיווח של נופר הוא מופיע כאן:

נושא חם ללא תגובות חדשות נופר- מאהבת פרטית !

חשבתי שאם שאני כבר בדיזנגוף אולי אקפוץ לקליניקה בדיזנגוף 184 כדי לפגוש שוב אינגה(שדיווחתי עליה בשרשור אחר) שמאוד נהניתי איתה במפגש היחיד שלנו - אבל בטלפון מסרו לי שהיא כבר לא עובדת שם. בעסה... אם מישהו יודע איפה היא עובדת עכשיו(אם עדיין עובדת) אני אשמח לשמוע.

החלטתי לנסות את שירן. האמת שרציתי ללכת אליה כבר לפני כמה חודשים - לאחר שראיתי את מודעתה ביד 2 - אך העיניין פרח מזכרוני. כנראה בשל עודף מטרות.

אגב, נדמה לי שאותה שירן רצתה לפתוח שרשור בפורום הפירסומי, אך הוא צונזר מטעמי אימות כנראה... נתקלתי באיזה שרשור מצונזר שם שמדבר על "שירן מתל אביב"... אולי זאת היא... טוב, לא חשוב.

התקשרתי אליה ולאחר שקצת חקרה איך הגעתי אליה כיוונה אותי לדירתה באיזור בן-יהודה. הגעתי למקום לפי הדרכתה ונכנסתי. מולי ניצבת בחורה ישראלית שחומה, בת 27, בערך 165 ס"מ, אולי פחות, שיער חום כהה, פנים די מתוקות, מבנה די רזה וקומפקטי(טיפונת בשר באיזור המותניים), חזה קטן וקצת קפלים בבטן, וישבן קטן וחצוף. קעקועים חמודים על הרגל והכתף.

בכללי - לא כוסית על, אבל ניראית בסדר. יש לציין שהתמונות במודעה שלה לא אמיתיות כמובן, אבל נותנות כיוון נכון - בחורה קומפקטית ושחומה. רק שהיא פחות חטובה ושחומה ממה שנראה בתמונה.

מארחת בדירה קטנה. רק אומר שהיא לא גרה שם, אלא רק עובדת בה. עובדת בימים קבועים, אך עדיף להתקשר ולוודא. היכרות נעשתה, שוחחנו קצת ושירן הגישה לי שתייה. הפנתה אותי למקלחת ובינתיים אירגנה את החדר. איך שהתפשטתי היא החלה להתפעל מהגוף, מיששה את החזה שלי אמרה:"בואנ'ה, איזה שרירים! יש לך חזה יותר גדול משלי" חחחחחחחחח....... נו, גם צחוקים ואווירה כיפית הייתה במפגש. סגרנו פרטים - 250 מרשרשים ל - 40 דקות.

יש לציין שיחד איתה הייתה איזה כלבה קטנה, אבל היא הזיזה אותה החוצה שלא תפריע. עשתה רושם התחלתי של בחורה די נחמדה. כבר הבנתי שנפילה או תיקתוק לא יהיו כאן.

סיימתי להתקלח ושירן כבר חיכתה לי עירומה בחדר. ביקשה ממני לשכב על הגב, והחלה להתחכך עם שדיה וביטנה על איברי. בין לבין - ניסיתי לגרום לה לזרום לצרפתיות אבל ביקשה להימנע מכך... מאפשרת רק נשיקות על השפתיים ללא לשון. נו.. שיהיה. המשיכה להתחכך בי, אני מצידי מזמזתי אותה בחרמנות, הזין נעמד, ושירן שאלה אותי אם אני אוהב פרוסטטה. עניתי שסבבה. נזרום. מרחה שמן על הזין והחלה להביא ביד+אצבע בישבן. די טובה בזה בסה"כ.

סובבתי אותה ל-69 ודחפתי לה אצבעות ל-2 החורים. לא התנגדה, אבל ביקשה שאעשה זאת בעדינות. רציתי אולי גם לרדת לה, אבל הכוס שלה לא היה ממש מגולח, מה שהוריד לי קצת את החשק. ככה המשכנו שאני דוחף אצבעות לשני החורים שלה והיא משחקת באיברי ובאשכיי. בין לבין - החמיאה לי על הגוף והאסטתיות ודיברה איתי קצת על ספורט.

בקטע הזה שאלתי לגבי אקסטרות ואמרה שלא עושה. קצת ניסיתי לשכנע, אבל לא הרבה כי בתכל'ס באתי להנות ממסז' מפנק. הסתובבתי לדוגי כשהיא ממשיכה להביא לי ביד ולחשק בביצים, ושוב דחפה אצבע לישבני. הסתובבתי בחזרה, ושוב הצבתי אותה ב-69 כשאני משחק לה בשני החורים+דחיפת אצבעות, והיא ממשיכה ב'עבודתה' על החבר מהקומה למטה.

אבל החלטתי שאני רוצה לגמור בשפשוף על ישבנה("גמירת פלחי ישבן מלוקסרת" כמו שהמציאה/הגדירה טלי המלכה). הסכימה בכיף ונשכבה על הבטן. נשכבתי מעליה והתחלתי לשפשף בחוזקה את הכלי על ישבנה החצוף. לאחר כמה ד' השפרצתי בעוצמה על גבה וישבנה זרם רציני שהגיע כמעט עד שיערה. שירן ההמומה אמרה:"שתהיה בריא. מאיפה כל הכוח הזה?" חחחחח.... נצמדתי אליה מאחור ונישקתי את צווארה והיא אמרה שאיזהר שלא אמרח את כל החומר על הגב שלה... ביקשה שאעזור לה להתנקות, אז הלכתי להביא נייר מהשירותים וניקיתי אותה מהמטען החורג שהתפזר לה על כל הגב.

יש לצין שלאורך כל הביקור היא כלל לא הלחיצה בזמן, והייתה די נחמדה וסבלנית בסה"כ. ביררתי שוב לגבי אקסטרות ואמרה שעושה רק אוראלי אבל עם גומי. אמרה שאבוא ופעם הבאה תעשה לי. לסקס לא מוכנה בשום אופן.

הערה: לדעתי היא פשוט רוצה להכיר את הלקוח טוב יותר לפני שהיא זורמת איתו לאקסטרות. בנוגע לסקס - התחושה שלי שהיא לא תזרום לזה בכל מקרה. מקפידה לשמור על עצמה לדבריה.

התלבשתי, שוחחנו בכיף עוד קצת ויצאתי לדרכי כשהיא מבקשת ממני לחזור לעוד מפגשים. לפני שנפרדנו זרמה איתי לעוד איזו נשיקה על השפתיים(אך עדיין ללא לשון). סה"כ הייתי שם כ- 40 דקות+ בלי שום לחץ של זמן מצידה!.

לסיכום: בחורה נחמדה, די יודעת את העבודה, לא מלחיצה ושירותית יחסית, אך גם לא כ"כ ליברלית, והעיסוי הוא די סטנדרטי. לא משהו ליפול מהרגליים. חוויה נחמדה ולא מעבר. האם שווה את המחיר? די גבולי אך אני נוטה לומר שכן. בסה"כ חוויה חיובית. כמשהו חד-פעמי זה יכול להיות נחמד.

אח"כ הלכתי לקלאודיה מלה-גרדיה. יש דיוחח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות קלאודיה בתמונות-מאהבת פרטית ממכרת בטירוף?

12

לקסר ידידי התותח (תרתי משמע)

אני קורא הודעות שלך, ובכל סיום הודעה : "לאחר שסיימתי הלכתי ל-...X"

אני עובר לשרשור הבא לקרוא ואז שוב : "לאחר שסיימתי, הלכתי ל-..Y"

אני מאמין שרוב האנשים מתפעלים מכוח הגברא שלך, אני דווקא נמצא בצד השני של המטבע

אין לי את הבעיה הזו...... וכמו שאומרים :"כמה שיותר, יותר טוב".

אבל!

אותי מפליא דבר אחר, במה לעזעזאל אתה עובד שיש לך כסף יותר מלרוטשילד?

לא נכנס לך לתחתונים (את זה אשאיר למומחיות ), אבל אני ממש מתפעל מהכמות הלא נגמרת (ולא של השפריצים של "גיסנו - עבאדן:-))

רק אם אשיג ספונסר, אוכל לצאת איתך לתחרות :-)

תמשיך לתת בראש ולשתף אותנו בחוויות מדהימות.....

ממני - בונבוניקו

13

"אותי מפליא דבר אחר, במה לעזעזאל אתה עובד שיש לך כסף יותר מלרוטשילד?"

בדיוק גם אני חשבתי על זה

אבל ראשית נוסיף ונאמר חמסה חמסה חמסה ובלי עין הרע,

אבל לקסר אחינו זרוק שם של מקצוע כי אנחנו כנראה לא במקצוע הנכון....

אפרודיזאק2009-10-21 16:22:5
הכל מכל כל....

15

מדובר באותה שירן מהשרשור הזה:

נושא חם ללא תגובות חדשות שירן בת"א מישהו מכיר?

מספרי הטלפון בלינק בהודעה מעליי ובשרשור ששמתי כאן זהים. זו אותה אחת. כמובן שהתמונה שהיא שמה במודעה בלינק ששם חולה כוס אינה אמיתית. מפרסמת גם ביד 2+תמונה אמיתית ששמה רק לאחרונה כנראה:

כשyad2.co.il/Alternative/hotPicAlternative.php?Ca tI%20D=11&SubCatID=0&MystiqueID=48240

הייתי אצלה לפני כמה חודשים. הייתה לה אז תמונה אחרת ביד 2 - לא שלה. אגב - בעבר היא פירסמה רק ביד 2, כנראה שרק לאחרונה גם התחילה לפרסם בסקסאדיר. נדמה לי שהיא ניסתה לפני הרבה זמן לפתוח גם שרשור פירסומי כאן בפורום תחת השם 'שירן מתל-אביב' - ללא הצלחה יתרה(אולי מטעמי אימות... לא יודע...)

בגדול היא בסדר, אבל לא משהו יוצא דופן. חוויה נחמדה ולא מעבר. דיווחתי עליה בפירוט בשרשור שהוספתי.

לקסר2009-12-26 4:41:40
zooz

17
לאחר שקראתי פה את כל המידע לגבי שירן, זה נשמע מתאים למה שאני מחפש (צעירה, שחומה, שעושה בודי+הרפיה+מקלחת משותפת). התקשרתי אליה והיא ענתה מיד. תיחקרה אותי איך אני יודע ששמה הוא שירן (במודעה ביד2 היא מורן) ועניתי שמהפורום. שאלה מה כתוב עליה בפורום ועניתי שחלק טוב וחלק פחות טוב. ענתה שהיא הכי טובה בתחום והיא לא מבינה מה כבר אנשים יכלו לכתוב עליה דברים רעים. שאלה לגילי ורק אז נתנה לי כתובת בשדרות נורדאו בתל אביב (מופיע בפרסום שלה ב-xfinder). אמרה שהמחיר הוא 350 ש"ח ל-40 דקות ונשמעה ישראלית לחלוטין ולא רוסיה או בעלת מבטא זר אחר.

הגעתי לכתובת שמסרה לי, התקשרתי ונתבקשתי להמתין 5 דקות. התקשרה אליי מחסוי וביקשה שאגיע לבניין הסמוך. נתנה לי את הקוד לאינטרקום והפנתה אותי לקומה השנייה. המעלית עושה טובה שהיא זזה, אז עליתי במדרגות והיא כבר חיכתה לי עם דלת פתוחה. נכנסתי לדירה קטנה ופונקציונאלית שמשמשת אותה לעבודה אך היא אינה גרה בה.

שירן היא בחורה ישראלית, בתחילת שנות ה-30 להערכתי, בגובה 156 ס"מ לדבריה, רזה אך לא שחיפית, שזופה באופן עדין ויפה, אך עם פסי שיזוף לבנבנים באזור הביקיני, שיער חום ארוך וחלק, עיניים חומות, פנים חמודות מאוד, מאופרת קלות, חזה גדול יחסית לממדי גופה (כנראה סיליקון), בטן שטוחה עם פירסינג נאה בטבור, תחת הורס, עור חלק מאוד וקטיפתי למגע ואופי נחמד. בקיצור צעירה וחמודה...

הגישה לי כוס מים וביקשתי עיסוי לשעתיים. הופתעה מהבקשה, חישבה ואמרה שזה 600 לשעה, "תעשה את החישוב לבד". 1200 ש"ח לשעתיים זה יקר בטירוף כי זה יוצא 10 ש"ח לדקה ואף אמרתי לה את זה. החלטתי שמכיוון שהיא באמת צעירה שנראית טוב ואף טענה בשיחת הטלפון שהיא הכי טובה, שווה לתת לה את הזכות להרשים אותי ושכעת חובת ההוכחה היא עליה. שילמתי מראש והיא ביקשה שאתפשט ושלחה אותי למקלחת. כמובן שביקשתי מקלחת משותפת. היא הופתעה מהבקשה וטענה שהיא לא עושה זאת. הראיתי לה דרך הסמרטפון שלי את כל הפוסט שלה ושכתוב בפורום שהיא עושה מקלחת משותפת, אז היא טענה שזה בתשלום נוסף...

לבסוף הסכימה בלי תוספת במחיר, אך אמרה שזה רק בסיום הטיפול. היה יום חם, אז ביקשתי שזה יהיה עכשיו והיא לבסוף נעתרה לבקשתי. אמרה שהיא לא עושה אקסטרות ואין סקס בשום מצב, גם לא בתמורה לסכום נכבד נוסף. יצאה מהדירה עם הכסף בידיה וחזרה לאחר דקה, עירומה לחלוטין וישר למקלחת. לא היו מים חמים משום מה, למרות שהיא הדליקה בוילר, אז חיכינו כמה עשרות דקות למים החמים שלא הגיעו. בזמן הזה פיתחנו שיחה מרתקת, שבה היא התגלתה כאישיות בהחלט אינטליגנטית ומעניינת בלי חפירות מיותרות. ביקשתי שתסבן אותי והיא עשתה זאת עם הרבה סבון נוזלי ריחני לבקשתי. בשלב מסוים הבנתי שמים חמים כנראה כבר לא יגיעו וכבר נמאס לי לעמוד במקום ללא תנועה, אז שטפתי אותה ואז את עצמי, התנגבנו והמשכנו למיטה. היא לא סיבנה לי כלום מעבר לחזה ולבטן ולא הגענו אפילו למצב שאני אסבן אותה. כמו כן לא הסתבנה בעצמה...

המשכנו לשוחח כשאנו יושבים על קצה המיטה, שיחה מאוד מעניינת עליה ועל חייה, תוך כדי שאני מלטף אותה. תענוג לדבר איתה, אך רציתי כבר להרגיש את הטיפול שלה. נשכבתי על הבטן והיא הציעה עיסוי עם קרם וכמובן הסכמתי. שאלה באיזה עוצמה אני רוצה ובחרתי בליטופים, כי באתי ליהנות ולא לעיסוי רפואי. סיפרה שבאים אנשים שרוצים עיסוי חזק והיא כזו קטנה ושברירית שזה ממש מחסל לה את הכוחות...

המשכנו לשוחח והיא ממש עניינה אותי בסיפוריה והשיחה גלשה לעיסויים טנטריים שחוויתי. היא לא מכירה את הנושא, אז עדכנתי אותה במה מדובר והמלצתי לה לנסות את החוויה עם בן זוגה. שאלה המון שאלות בתחום, אז התהפכתי על הגב כדי לראות את פניה, כי אני שונא לדבר לכרית...

חיש קל היא עברה לעיסוי הירכיים והמפשעה. המגע שלה היה כל כך עדין ומטריף, שמהר מאוד קיבלתי זקפה חזקה מאוד. היא המשיכה להטריף אותי באיטיות ובעדינות, עד שהרגשתי איך עם כל תנועה של היד שלה על הזין שלי, מגיע גל נוסף של אורגזמה, עד שהתפוצצתי במטח חזק וארוך עם רעידות בלתי נשלטות בכל הגוף !

הודיתי לה על החוויה המענגת והיא ניגבה את עצמה והניחה עליי מגבונים לשירות עצמי. ביקשתי שתנגב אותי וכך היא עשתה. נתפס לה שריר ברגל ומכיוון שהייתי בטוח שזה רק סיבוב ראשון, הצעתי לה עיסוי, אך היא סירבה ושלחה אותי למקלחת לבד. הפעם כבר היו מים רותחים. כשסיימתי להתקלח, הצצתי בשעון ונדהמתי לגלות שהשעתיים איתה עומדות להסתיים. הזמן איתה פשוט טס !!!

היא חזרה לדירה כשהיא כבר לבושה ונפרדנו בנשיקה על הלחי עם הבטחה שעוד אחזור...

לא קיבלתי שום עיסוי בודי או נשיקות והיא דיי קרירה ולא ממש מתמסרת כפי שמצופה בסקאלת המחירים הזאת. לא מבין למה היא מכונה "אינדיאנית". היא לא כזו במוצא או במראה. היא עישנה כשבאתי וגם לאחר שסיימתי להתקלח, לי זה מפריע.

בדרך חזרה לביתי עיכלתי את החוויה והרגשתי ששילמתי הון תועפות על שירות בינוני (מקלחת משותפת בקושי, אין מים חמים, אין בודי ואין נשיקות).

לסיכום: מעסה חמודה, צעירה וכוסית (לדעתי) שיודעת להטריף, אך יקרה מאוד מאוד ולכן אתן לה רק פעם אחת נוספת להרשים אותי ולשפר את השירות. במחיר כזה אני מבלה עם דניאל מהקריות לשלוש שעות וזה כולל טיפ...
יחס גורר יחס

20
אני הייתי אצלה לפני שנתיים. היא קצת ערסית, לא הסגנון שלי, אנורקסית. התלהבה רצתה אחרי העיסוי שאלקק לה את הטוסיק ואמשיך לא נמשכתי אז לא יודע לאן זה היה הולך. ריח של סיגריות מהפה, דירה ומיטה לא אסטטית.

אבל כוסית היא כן כי היא אנורקסית והרפיה יש וסבלנות גם
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”