יצא בהוצאת כתר אבל אני מקווה שמירב מספיק גדולה כדי לא ללמוד ממנו נהיגה
משה מינייס
כ
יצא בהוצאת כתר אבל אני מקווה שמירב מספיק גדולה כדי לא ללמוד ממנו נהיגה
משה מינייס
..... אני ומנהלי הפורום מנסים למצוא את הפורמט הכי מתאים לי בכל רגע
נתון, אז צפו להתפתחויות......
בוקר טוב! (+18:30 יום ראשון) זה עתה פקחתי עיניים ותוך כדיי גמיעה של קנקן תה ירוק אני כותבת לכם כמה תגובות קצרות, תיכף יש לי שיעור שיסתיים עוד כמה שעות ואז אתפנה להעלות את הפוסט המובטח.
ל:menice:
אחרי טוטאל לוסט אחד וכמה גפיים שבורות אני נוהגת כמו חנונית אמיתית.
לתולעת ספרים:
כל ספר שמופיעה בו האנשה של כלב מבחינתי מרגש ומעניין ונהניתי ממנו מאוד, לא נפלתי מהכיסא אבל קראתי אותו בשקיקה.
לחוליו וג'ון קונור:
תודה לכם, אבל אם אחליט לעבור למתכונת פרטית חשבתי על פגישה אחת ארוכה ביום עם אדם- ולא יותר מזה, (איכות מול כמות......) כדיי להשקיע את כולי בסיטואציה במקום להתפזר להמון כיוונים שייתכן ויפגע ברמת השירות שלי, עקב כך כנראה שארוויח בסופו של יום פחות אבל בטווח הארוך הלקוח יהיה מסופק ואני אהיה רגועה ומאושרת. כל זה רק ברמת החשיבה ואין לי תכנונים ברורים עדיין.
לoden:
תודה תודה! וההבדל הוא שאתם לא מכירים את שאר הבנות כמו שאתם מכירים אותי ואת נבכי מחשבתי ואופיי שנפרשים כאן כמעט כל יום במערומיהם.....
נתראה פה בלילה
רק אהבה
מירב
חנונים נוהגים במזדה 3
you are doomed
סתאאם אני שברתי הרבה יותר מגפיים ולא נגמלתי
משה מיניס
ל menice:
הידעת שהציור שבחרת כלוגו לשם המשתמש שלך שייך לאמן הולנדי אהוב עלי מאוד בשם מ.ק. אשר (מאוריץ קורנליס אשר)? הרישום הנ"ל נקרא " tekenen drawing hands" בעברית: "ידיים רושמות".....
לgrandi:
"מקסימום מחיר ליחידה מאשר מקסימום יחידות" נשמע just about right
לטוחן:
אני מאוד אוהבת את אופן הכתיבה שלך ואת תוכן דבריך ואתה מזכיר לי מישהו שאני מכירה.
תודה.
אני מתכוונת לעשות לי לילה ויום לבנים וללכת לישון רק מחר בערב (שני) כדיי להסדיר את השעון הביולוגי המבולבל ולחזור לשגרה של חיים באור אחרי תקופה ערפדית ארוכה, נראה אם אצליח להחזיק מעמד....
לבנתיים הנה הדיווח שהבטחתי לכם:
יום שבת: 31/10/2009 רצף לקוחות שהתחיל בסשן BDSM
הפעם הגעתי כמעט בזמן וחיכה לי לקוח שהצליח להקדים אותי, אתם מכירים אותו, זה הקנדי מיום חמישי, מסתבר שזהו יומו האחרון בארץ והוא רוצה עוד סיבוב איתי לאוסף חוויותיו מארץ הקודש שלנו. לפני כניסתו לחדר הוא שטח בפני את הפנטזיה שברצונו להגשים: סשן סאדו מזוכיסטי כאשר אני הנשלטת והוא האדון (we call it master and servant"" – דפש מוד). בהזדמנות זו אגלה לכם כי בעבר הלא רחוק הייתי עמוק בתוך סצנת הBDSM בארץ לכן הנושא מוכר לי מאוד והיה קרוב לליבי, היו לי כמה מערכות יחסים ארוכות עם שולטים ובנוסף עבדתי מעט ולפי החשק כמלכה בתשלום, אבל בשנה האחרונה עברו עלי כמה שינויים קיצוניים שגרמו לי, בין השאר, להיגמל מהצורך שלי בכאב ושליטה, היום אני לעיתים רחוקות מסכימה להשתתף בסשן בתשלום אך רק כסאבית סופר לייט.
לאחר שהבהרתי את עמדתי בנושא לקנדי החמוד, הוא נפרד מסכום יוצא מגדר הרגיל של מרשרשים ונכנס להתקלח, אני התפשטתי והתיישבתי על המיטה בתנוחת כניעה המוכרת היטב בחוגי הBDSM בעולם, ברכיים על המזרון מפוסקות מעט, גבי מתקמר אחורה ובכך מבליט את כל החלק הקדמי של גופי, ידי אוחזות בקרסוליים וראשי מוטה אחור. לא פשוט להישאר בתנועה הזו ללא תזוזה, התחלתי לרעוד קלות מציפייה ומקור, אני לא מסתכלת עליו כמו שכלב מסיט את עיניו למול כלב גדול ממנו, אני שומעת אותו יוצא מהמקלחת, מתנגב ומתקרב אלי לאט, לוקח לעצמו את הדקות וסוקר את גופי, אני מתמלאת במבוכה על אברי החשופים והרעד שעובר בי- כבר נראה לעין, הוא מתיישב בסמוך אלי ונושף לי בעדינות לתוך העיניים וכך מסמן לי לסגור אותן, יד אחת תומכת את גבי באמצעו ומפסיקה את הרעד הנובע ממתח בשרירים, עם ידו השנייה הוא מעביר אצבע בודדה לאורך כל הגוף, מהגרון עד לדגדגן במהירות וכשהגיע למחוז חפצו הוא דוחף לתוכי שלוש אצבעות עמוק יותר ויותר ובחוזקה ואז מוציא ומקרב אותן לפניי- מסמן לי ללקק את האצבעות שהיו בתוכי, הסתתי את הראש תוך עווית גועל בעיניים סגורות אבל הוא שיחרר את היד שתמכה את גבי, תפס איתה אותי בגרוני, הטיל אותי בחדות על המיטה דוחף לי את האצבעות בכוח לתוך הפה, ליקקתי אותן ביסודיות ופקחתי את עיני בחיוך שובב, הוא חייך אלי בחזרה, התקרב אלי וכשהבל פיו מחמם את שפתי עצר וחיזק את אחיזתו בגרוני עד כמעט חנק ושאל אותי באנגלית ובמבטא קנדי מתגלגל "את הכלבה היפה שלי?", "כן אדוני" עניתי בחוסר אוויר וברצינות תהומית, "טוב מאוד כלבה יפה, עתה הסתובבי על ארבע עם התחת אלי", ניסיתי להתרומם אבל ידו עדיין לפתה חזק את גרוני ומפניו ניבטה התגרות מאיימת בעוד הוא מחכה לראות מה יהיה מוצא פי, "אדוני, התתן לי למלא אחר פקודתך?" שאלתי בשקט, מנסה לשאוף כמה שיותר חמצן לריאות באותה ההזדמנות, "כל הכבוד כלבה שלי, את רשאית לזוז" ענה ושיחרר את אחיזתו, פרץ של חמצן מילא את ראותי בפתאומיות וגרם לי לסחרחורת קלה כשהסתובבתי עם אחוריים מזדקרים אליו, אמותיי פרושות על המיטה וביניהן מונח ראשי, שמעתי אותו קם ומשחרר את חגורת מכנסיו במשיכה מהירה שעשתה עם האוויר הטעון בחדר צליל של סטירה מצלצלת, נרעדתי בחשש אבל סמכתי עליו לחלוטין שימשיך ויהלך על הגבול הדק שבין טירוף לתשוקה מבלי לחצות אותו אל התחום האקסטרימי.
הוא התקרב בחזרה מטיל את החגורה באוויר מהר יותר ויותר ככל שהתקרב והניח אותה לרוחב ישבני, שמעתי אותו תר אחרי קונדום, קורע את העטיפה ופותח את שפופרת הג'ל, הרגשתי את קור המשחה מתפזר בפי הטבעת וחששתי שאני יודעת את אשר עומד לבוא. תוך כדיי משחק עם אצבעותיו שהולבש עליהן קונדום, הוא גירה את האזור ולאט הרפה את השרירים הטבעתיים, בתחילה הכניס אצבע אחת, מרחיב את פתח הכניסה ואז חודר עמוק פנימה, הוא נשאר עם אצבע אחת בתוכי, כורך את החגורה סביב גרוני בלולאה כשהוא אוחז בשתי קצבותיה ביד אחת ומושך אותה בעדינות אליו כך שכדיי לא להיחנק עלי להרים את הראש ואז את בית החזה ולהיתמך עם כפות הידיים במיטה, הרגשתי אותו דוחף עוד שתי אצבעות לתוך הקונדום ואז מחדיר אותן לחור יחד עם זאת שכבר בפנים ובו בעת מושך אליו את החגורה שסביב קנה הנשימה שלי, התנוחה הזכירה לי שאימא שלי הייתה אומרת לי בילדותי, בצחוק, כאשר הייתי מתלוננת על כאב בטן: "בואי אתן לך צביטה חזקה בלחי ותראי איך כאב הבטן יתגמד".
האוקסיטוצין או הסרוטונין בגוף שלי התבלבל ולא ידע לאן ללכת קודם כדיי לווסת את הכאב המחרמן עד שתפסתי את החגורה להרחיק אותה מהגרון, הוא הבין מייד ושיחרר את פתחי האוויר והרקטום, זרק את הקונדום, העביר את זרועותיי אל מאחורי גבי וקשר אותן עם החגורה כך שאני תומכת את גופי בתוך התנוחה עם צד פני, הוא מיקם כרית תחת האגן שלי, פתח במהירות קונדום נוסף, הלביש אותו על הזקפה המתפקעת שלו וחדר לחור התחת בקשיחות כשהוא אוחז את ידי הקשורות, גנחתי בכאב מתענג, והוא אמר בתקיפות "דממה! אף לא ציוץ כלבה" ממשיך לחדור אלי במהירות ולבעול אותי.
לאחר דקות ארוכות של חפירה בחלל הצר של ישבני הוא יצא ממני, שיחרר את ידי, ואמר "רדי לרצפה על הברכיים ותורידי את הקונדום, אני לא רוצה לשמוע ממך מילה, תיכף הכול יגמר אז תסבלי בשקט כלבה", הנהנתי בראש להבנה, הוא התיישב על קצה המיטה רגליו על הרצפה ליד בירכיי והזין שלו עומד בהצדעה, התחלתי למצוץ אותו במרץ מנסה לא להכעיס אותו ולמלא אחר כל רצונותיו, תוך כדיי כך הוא מרים את החגורה מהמיטה ואני מרגישה אותה נוחתת על אחורי ועל גבי התחתון בהצלפה אחת חזקה שגררה אחריה כמה הצלפות רכות ומאזנות, צעקתי בהפתעה עם הזין שלו בתוך פי שהתקשח עוד יותר ממה שיכולתי להאמין כי אפשרי, כשסיים להצליף זרק את החגורה הצידה וליטף את ישבני הדואב באהבה, ואז נעמד על רגליו, מרים אותי קצת יחד איתו ורוקן את עצמו בתוך פי.
"את משוחררת" אמר לי, ולאחר מכן נשכבנו על המיטה מחובקים ודיברנו על מה שהיה.
לאחר מקלחת משותפת בה הוא סיבן אותי כמו גוזל פצוע ונישק את הסימן שנותר בי מחגורתו הוא נתן לי שטר של מאה דולר והבטחה שישוב בדצמבר עם פנטזיה חדשה.
אני חייבת לציין שלא היה פשוט לתאר את מהלך הדברים בצורה ארוטית מבלי לגלוש לגסות, מקווה שעמדתי במשימה.
כשיצאתי מהחדר שמעתי את הבחורה המכוערת פחד (מיום שני) טורקת את דלת חדר עבודתה כשסיימה "לעשות" לקוח ומתחילה לצעוק בקולי קולות: "יש לו זין 8 צילינדר!!!, תצילו אותי! תצילו אותי!" במבטא גרוזיני כבד שממש הזכיר לי את פארוק מ"אלכס חולה אהבה" (כן, אני יודעת שהוא לא היה גרוזיני), כולנו נפלנו מהספה מרוב צחוק ואני גם התכווצתי בבושה מבפנים על הרמה הנמוכה.
האווירה היום במשמרת קשה והחלל סביבנו טעון בעצבים, הבנות מקשקשות ברעש יותר מהרגיל והפקידה המסכנה לא שומעת את הטלפונים המטרטרים וצורחת על הבנות לסתום את הפה, אם חשבתי שאוכל לקרוא קצת את "מאה שנים של בדידות" שהבאתי איתי לשם השראה (ובקנאה גדולה על איכות כתיבתו של מארקס) התבדיתי במהירות, הרעש כאן מוציא אותי משלוותי על אף שאני מסתגרת בחדר צידי מרוחק מייתר הבנות. כשהלקוח הצילינדרי של המכוערת יוצא מהחדר היא צועקת עליו בהחרשה: "איך היה? אני בסדר! נכון?, יופי חמודה! פעם הבאה לא חוזרת אלי, כן!" במבטא כבד ורצוץ.......
הלקוח השני היה גם קבוע שלי ששמח לתפוס אותי במקום אחרי כמה ניסיונות כושלים.
הלקוח השלישי היה צעיר וריחני שגמר במהירות היפר קולית של מאך 6 ואז קיבל טלפון מהחברה שלו שחיכתה שיבוא לאסוף אותה (כנראה הוא לא היה בקיא בחוקי המונוגמיה כמו חברתו, כי ביקש ממני לא לדבר בעת השיחה עימה).
הלקוח הרביעי היה גבר בשנות ה60 המוקדמות שכנראה במשך שנים רבות עבד אך ורק על פיתוח יכולות הירידה שלו וגרם לי לצמרמורות בלתי נשלטות.
הלקוח החמישי היה ענק מימדים ורוב הבנות אפילו לא ניגשו לתת לו פרטים מפחד שימעך אותן תוך כדיי אחת התנוחות, גם אני בהתחלה נרתעתי מהרעיון אבל כשדיברתי איתו הוא היה כל כך עדין ונחמד, ריחמתי עליו על היחס המזלזל שהוא בטח מקבל במקומות רבים ונכנסתי לתת לו חוויה שלא ישכח, תוך כדיי שאני יורדת לו ביסודיות אני שומעת אותו מבקש "84", "מה זה 84?" שאלתי, "נו, 84, 84 התנוחה הזו המסובכת...." חזר ואמר בהחלטיות, "נדמה לי שאתה מתכוון ל-69....." עניתי וטיפסתי עליו במהירות כדיי שלא ינסה הוא, בטעות, להישכב עלי.
היו עוד כמה לקוחות מקסימים ממש והזמן חלף בנועם כל עוד הייתי עסוקה בחדר, ניסיתי למשוך את זמן הזיון כדיי לא לצאת מהחדר אל הרחש העצבני בחוץ והתעלמתי מחדש בכל פעם מצלצול הפקידה שסימן כי נגמר לי הזמן, אם הזיון היה נגמר לפני תום הזמן הרשמי הייתי מכריחה את הבחור התורן במיטה להמשיך ולשכב כל עוד היה אפשר.
הלקוח שלפני האחרון היה בחור ביישן ושקט בצורה יוצאת דופן והוא הגיע במיוחד כדיי לפגוש בי לאחר שקרא תגובות נלהבות על רמת השירות שלי בפורום זה, אני כמעט בטוחה שהוא היה מרוצה עד השמיים כי כשסיים ביקש ממני לפרט לו את סידור העבודה שלי, לא עניתי לו על כך כי לא ידעתי את הסידור לשבוע הקרוב ובמבט לאחור- חבל שלא נתתי לו את מספר הנייד שלי:
לפני כניסתי עם הלקוח האחרון לאותו הערב ולאותו המקום הבנתי שזמני בדירה הדיסקרטית הנוכחית תם ונשלם, כמו שכתבתי הבוקר: הגדישו לי את הסאה ושברו את גב הנפקנית, אני לא יכולה לפרט את הנסיבות המדויקות להתפטרות כדיי שבעל המקום לא יקשר אותי עם הפוסט הזה ועל אף רעד העצבים שאחז בגופי נכנסתי לפינוק אחרון, הלקוח הרגיש מייד את האנרגיות הכעוסות שלי ושאל לפשרם, סיפרתי לו הכול והוא התעצבן יותר ממני, לאחר ששחררתי את כעסי בצורה מילולית התפניתי להתרכז בו מכל הלב והעובדה שהיה מסוקס, חתיך ובעל כישורי בעילה נעלים- עזרה מאוד, בסיום האקט ולפני שנפרדנו הוא נתן לי טיפ ממש גדול שלא היה לי נעים לקבל כי חששתי שהוא נובע מרחמים אבל הוא הרגיע אותי וביקש להיפגש איתי לערב מלא בתשלום בעוד כמה ימים ולאחר שיצא מהמקום הוא מייד גם התקשר אלי והודה לי על המפגש הנפלא.
ארזתי את הפקלאות ושמתי גז.
לא היה נורא מייגע, נכון?
רק אהבה
מירב
חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”