כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 12 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

111

אני בניגוד לאחרים לא אכנס פה לעיניין אם את באמת אישה או למה את עוסקת בתחום או בלה בלה בלה אחרים .

אני מאוד נהנה לקרוא את הסיפורים שלך גם מבחינת תכנים וגם מבחינת האופן בו את כותבת.אין ספק שהכנסת משב רוח מעניין ביותר לפורום בשבוע האחרון.מה שטוח הוא (לאור הסיפורים שלך כן?)שיש למה לצפות ממפגש איתך.אז עד שתחליטי שזה ייצא לפועל המשיכי לענג אותנו בסיפורים שלך.

112

18:00 בערב יום שני, מתישהו בצהריים השמיים נפתחו עלינו ומאז כמעט ולא נסגרו. (חוני המעגל, חוני המעגל) לא ישנתי כבר 24 שעות אבל בכל זאת קשה לי להמתין עם התגובות שלי למחר, אני יודעת, הפוסט הזה ארוך- והוא רק בהתחלתו....אבל בכל זאת כדאי לקרוא בו טוב.....

לחוליו:
"my name is Inyego Mountoya you kill my father preper to die"

לאפרודיזיאק:
welcome למערך התגובות!

כתבת: לגבי הדיון האם את, מירב, גבר או אישה אין לי דעה מיוחדת ולו מפאת העובדה שמדובר בכתיבה תחת הכותרת של "פנטזיה" וככזו לא ממש משנה בעיני אם את אישה או גבר שכותב בצורה מוצלחת כל כך כאישה שהרי כבר אמרו חכמינו ש"כאשר הזין עומד הראש בתחת...."

כאן אוסיף את תשובתו החד משמעית של המלאך רפאל:
ההנהלה יודעת
בדיוק באיזו נערה עובדת מדובר. הנערה עובדת בפועל ועמית המנהל הכללי שלנו לא ילד קטן שאפשר לסובב אותו על האצבע הקטנה ולהעלות מולו מתחזה.

כתבת: את פותחת ואומרת שאת "זונה מבחירה" וששום דבר לא הוביל אותך לבחירה הזו.

עניתי למשקיף באחת התשובות שלי על אותה השאלה: נכון, אם הייתה לי ילדות מאושרת ומשפחה בריאה לא הייתי בוחרת במהלכים מסוימים שהיום באים לי בטבעיות, אבל לא הובלתי מעולם ע"י אחרים אלא רק ע"י הלך המחשבה שלי והאופי שלי, הבחירות שעשיתי בחיים היו שלי ורק שלי, על ה"למה" אפשר להתפלסף שעות וימים.

בנוסף כתבת: זוג הורים (שבעיני לפחות לא ממש זכאים לתואר הכבוד הורים) אשר חסכו לא רק אהבה אלא גם מאמץ להשיב ילדה בת 14 לביתם במקום לתת לה להסתובב באילת ובעולם.

עניתי למשקיף על אותה האבחנה: כשעמדתי אז בצומת ההיא היו עוד דרכים שיכולתי לבחור ללכת בהן, לחזור הביתה- המשפחה שלי לא חסכה במאמצים להחזיר אותי הביתה והתמונה שלי פורסמה בכל מסוף משטרתי בארץ וגם על גבי עצים בעיר מרכזית מסוימת.

וגם כתבת: אין זה הוגן לקשור בן הפוסט העתידי שלה לכתוב בשורות אלו ולו מפאת העובדה שמדובר בקידום מכירות מטורף (רעיון שיווקי גאוני לעלות בלי כוונה, להיחשף ובסוף להיחשף ולגרוף התהילה- גם אם לא נעשה בכוונת תחילה) וביתרון לא הוגן על המפרסמות האחרות בפורום.

יכול להיות שאכן לא אחשוף את עצמי בסופו של דבר- לא כי אני מרחמת על המפרסמות האחרות, לכל אחת יש את החופש לבטא את עצמה פה ולגרום לעלייה בעניין וברווחים, ראה דוגמת שרון המהוללת שלא חסכה במאמצים וייצרה פוסט שיווקי מבריק עם המון הדים תוך כדיי עבודת שטח מושקעת.

הוספתי וכתבתי על כך: יצרתי קשר עם עמית, מנהל הפורום, ושטחתי בפניו את רצוני לכתוב, לא בשביל ממון או הגדלת מספר לקוחותיי אלא לכתוב בשביל לכתוב. בנוסף, גם העליתי בפניו את הרעיון שאם ארצה לעבוד לבד ולא תחת דירה דיסקרטית ביום מן הימים, אוכל להעלות פרסום עם תמונות ולקשר את עצמי עם כתביי, על הרעיון הזה הוא עדיין חושב, ואני אחרי זמן קצר איתכם ואלפי מילים לפתע לא בטוחה שזה רעיון טוב להיפגש עם לקוח שקרא את כל הפרסומים שלי.

כתבת: אז יש הרבה פסול בלהיות זונה, לא כל מקצוע מכבד את בעליו. וכמה שורות לאחר מכן הוספת: אחרי שכל מה שאמרתי נאמר אם תבחרי לפרסם עצמך ברבים גם אני אהיה במבקרים.

על הניגודיות הזו רשמתי בפוסט מיום חמישי: מה ההבדל בין בחורה עובדת לבין לקוח הבא לקבל שירות בתשלום? מה עושה אותם יותר טובים ממני בכניסה למקום כזה? איזו זחיחות דעת לחשוב שלשלם על זה- זו מעלה, ולהתפרנס מזה- זו בושה, זה היינו הך! ושניהם לדעתי מקובלים ונכונים לכל הנוגעים.

אני מקווה שאתה לא מרגיש תחת התקפה בשום צורה, אני רק עונה לעניין וביסודיות

ואני לגמרי בעד הרעיון של להוציא רישיון כלשהו בכדיי להיות הורה!!!!

כתבת: ושוקל האם להתערב או לא, מסתבר שהחלטתי שכן.....

מקווה להתערבויות נוספות מצידך בהמשך הדרך

למשקיף:
כתבת-
מירבי, מנסה להרגיע קצת את ז
.. ),עמךאנא תעני לי תשובה כנה( אם את כל כך גאה ומאושרת בעבודתך,האם תסכימי שביתך תעבוד בזנות ?

אם אחליט להביא ילדים לעולם אתחייב לספק את כל צרכיהם הנפשיים והפיזיים ואהיה קשובה לכל דקה שחולפת בהתבגרותם ובכך לא אתן להם צורך ודחף למרוד במסגרות, לשבור את החוקים ולהימשך לדרכים אשר אני בחרתי.

קבל עם ועדה אני מצהירה שאני הייתי מעדיפה להימנע ולא להגיע למצב שבו,
ביתי מתוך בחירה חופשית שלה תבחר במקצוע הזנות לכל פרק זמן שהוא.
במידה וכן ובלבד שלא מתוך דימוי עצמי נמוך, היא תקבל את תמיכתי.

כתבת עוד: העניין והדמיון שיוצר הפוסט ,מקדמים את הציפיות ממירב לרמות היסטריות.

באמת לא אוכל להבטיח פצצות תאורה וזיקוקי דינור, וגם התיאורים שלי על ימי העבודה לא כוללים תנוחות בלתי אפשריות ומגדלים באוויר רק זרימה פתוחה ופינוק מכל הלב- כשקורים בצורה אוטומטית כאשר האישה אוהבת מגע וסיפוק עצמי בנוסף לסיפוק הגבר שאיתה.

שמחה שחזרת אחרי חופשה בת 3 ימים! סופ"ש ארוך?

לנועם:
תודה!

כתבת: תמשיכי לעשות בחיים מה שטוב לך ולא מה שלאחרים נראה טוב כי רק לאדם עצמו ידוע מה נכון לו ומה מתאים לו בכל רגע נתון. נכון מאוד, הדברים משתנים כל הזמן וכך גם אנחנו כבני אדם, היום טוב לי לעבוד בזנות ואולי מחר או עוד שנה ושבוע תשתנה דעתי ואחליף עיסוק.

שפגאטים וסלטות באוויר לא נמנים בין יכולותיי (טוב האמת ששפגאט אני קרובה להצליח לעשות- אבל לא במיטה) רק סקס טוב וקרוב.

מירב

קישור לאתר הפרטי שלי:

114

קודם כל כלהכבוד לך על איכות הכתיבה שרק הולכת ומשתפרת וגם על האומץ להיפתח כך כלפי אנשים שאת לא מכירה גם שזה בשם בדוי היית חייבת להזדהות במהלך השנים בשביל לכתוב כאן ולכתבה בבלייזר שאני זוכר שקראתי אותה (אחלה כתבות יש שם)

שנית בתור אחד שקורא את הפורום ונעזר בו הפוסט הזה הכניס הרבה עניין לפורם וטוב שכך

אני יכול רק לומר לך תחליטי מה שתחליטי לנו בפורום נותר רק לקוות שבסוף נדע מי את ונוכל לחוות את החוויה איתך

אבל אני יכול לומר לך דבר אחד בתור אחד שכבר עשר שניים ער בלילה והולך לישון בבוקר אין כמן ללכת לישון שאתה

יודע שבחוץ אנשים קמים לעבוד ואתה ניכנס למיטה

תאמין לי ג'ינג'י כל הריצה הזו אחרי בחורות זו סתם ביזבוז אנרגיה

115

מירב שלום

אני נוהג לכתוב כאן לעיתים רחוקות בלבד. ובכל זאת החלטתי להגיב הפעם.

שמחתי לגלות שגם הצד השני יכול להנות במפגש. תמיד הייתי תחת התחושה שמדובר "בעבודה" בלבד.

באופן לא מפתיע מתפתח כאן דיון של תגובות על מאמריך. לא ברור מה תכליתו של דיון זה אבל כל עוד הוא מתנהל באופן ראוי - "אז למה לא".

אין לי ספק שמפגש איתך כנראה ייחודי וכל שנותר לי הוא לקנא במי שזכה לו.

117

למירב וכל החברים שלום

אחרי קריאה מרתקת של הפוסט הייתי רוצה להוסיף,

לכל אדם יש את העולם הסובייקטיבי שלו ,את התפיסה שלו וראיית עולם אינדיבדאלית משלו.

לכן כשאנו משיאים עצות ,העצות האלה באים לפי תפיסתנו,ולא בהכרח מתאימים לאישיות

שאנו מייעצים לה.

לכן נאמר אל תדון אדם עד שלא היית במקומו. מכיוון שאין אנו במקום של מירב ולא עברנו את סבך הרגשות ,וההתרחשיות שהיא עברה וכן מעולם לא נדע איך השפיעו ההתרחשיות והחוויות על נשמתה היפה,

זה קצתיומרני לתת לה עיצות

חיבוק גדול למירב ,והנאה מכתיבתך

118

וואוו...קראתי רק חלק מהשרשור הזה...ואני די בהלם מהסיפור הזה ויכולת הכתיבה של מרב.
למירב ולקוראים פה ..יש לי לינק מעניין בשבילכם.....זה שיר שמתאר שיחה בין זונה לבין לקוח..
שיר ממש ישן של להקה משנות ה90...די חולני...ונראה לי שהוא גם מבוסס על קורנטי לאב.
שיר שמנסה להסביר את הצורך של הלקוח להתעלל במשהו..כדי להרגיש טוב..ואת ההרגשה של הזונה...מין דיאלוג כזה
אני מקדיש לך את השיר הזה מירב, מי שמבין אנגלית טוב יוכל להבין על מה מדובר שם...
לדעתי חובה לשמוע את זה..לכל אחד מבינינו...זה הלינק..אשמח לקרוא תגובה שלך מרב.

http://www.youtube.com/watch?v=QP2gJSH19sY

19LOLx82009-11-3 17:35:42
Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

119
אני לא יודע מה איתכם, אבל אני קופץ לקנות את הספר "אמנות נהיגת מירוצים בגשם".
(אגב, זה לא שהספקתי עוד לקרוא, אך השם בטוח אנזו ולא אנצו כפי שתורגם. אנזו פרארי היה האיש שהקים את חברת פרארי ואני משוכנע עוד לפני הקריאה ששם הכלב הוא על שמו של אנזו פרארי, בטוח שלא אנצו.)

נתקלתי בכל הסיפור הזה של מירב אתמול, קראתי ממנו המון אתמול והיום סיימתי.
מזל שאת עושה כותרות מודגשות לדיווחים, כי זה הפרט היחידי שמעניין אותי, יתר הדיונים והביקורות עם חברי הפורום מקבלים אחלה של דילוג הלאה.

אך את חלק מתגובותך אליהם כן קראתי ברפרוף.

אמרת משהו למעלה למעלה בפוסט ראשון או השני שדי הציק לי...
על פי המשך הקריאה אני משוכנע שכיום זה כבר לא אקטואלי, אך הצגת ניגודיות לא סבירה.
אמרת שם איפשהו שאת רוצה גבר, חבר, בן-זוג (אני לא מצטט ולא מחפש את זה עכשיו, יש כאן יותר מידי תוכן).
לאחר מכן ממש בפוסט שלאחריו (או שמא היה לפניו?) ציינת שהיה לך בן-זוג, אחריו יצא לך לחזור לעבוד והריגוש היה חסר לך ואהבה לגברים וכמה שיותר.

אז לא הסתדר לי עם עיניין הרצון לגבר כיוון שאת לא מונוגמית.

אבל אני מעריך את כתבייך, בתור עוסק בכתיבה, את צריכה להיות עורכת.
(וכראה שלעולם לא ניפגש כי בטוח את תהי יקרה יותר ממה שאוכל לשלם (באסה) תמורת סקס אי פעם)
ועכשיו ברשותך, אני קופץ לצומת ספרים.
.WTF2009-11-3 14:46:15

120

היי מירב,

לחלוטין לא מרגיש שאני תחת התקפה להיפך אני מעריך את נכונתך להגיב ושוב עוד יותר מעריך זאת לנוכח התנסחותך הנעימה והשומרת על מישלב גבוה ב-2 דרגות לפחות מהממוצע הארץ ישראלי...

אם רגע לנסות לתמצת את כל דבריי בפוסט הקודם (וואהו זה ייצא יותר ארוך משחשבתי) אז בעצם יש שתי נקודות:

1. את מציגה את היותך זונה כסוג של משהו מהנה, טבעי, לגיטמי ותולדה מלאה של בחירה חופשית - אך הדבר אינו נכון בעבור אף בחורה בכלל וגם בעבורך בפרט ! ונגד זה אני יוצא.

2. יותר חשוב מכך, לדבריך את בנקוה בה את בעצם מתלבטת בשתי אופציות, הראשונה - פרישה מהתחום ומעבר לעבדה לגיטימית רגילה ואילו השניה - מעבר לעבודה כפרטית.

ולטעמי כל מי שהוא אנושי, כנה ואמיתי פה חייב לומר לך - לכי עם הבחירה הראשונה !!!

ותנסי להתמיד בכך ככל שאפשר.

נקודה אחרונה, בצעת השוואה בין זונה ללקוח והגעת למסקנה כי הם היינו הך.

בכך, לטעמי, את שוב מספקת לעצמך תירוצים (כגון ההצהרה שאת ללא שום בעיות עבר ובהווה הינה זונה מבחירה, זונה מאושרת) כאשר גם לך ברור כי אין הדבר כך !!!

כמו שאני חושב שכבר הדגמתי, אין בי ניסיון להצתדק ואני הראשון לומר (גם עשיתי זאת בדיון אחר פה באתר) שאנו הגברים שהולכים לזונות חוטאים מוסרית וערכית ועדיין אין בכך בכדי להכליל ולומר שמצבם כמצב הזונה עצמה.

תגידי לי לדעתך יש סיכוי גבוה יותר להגיע לפגישה שניה מבין השניים ?

1. גבר שבפגישה ראשונה מספר לבת זוגו כי הלך בעברו לזונה

2. אישה שבפגישה ראשונה מספרת לבן זוגה שהיתה בעברה זונה.

(והכוונה היא להגיע לפגישה שניה מתוך כוונה רצינית ולא מתוך רצון לזיין...)

הכל מכל כל....

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”