כ סקס וזיונים בפולין - סקס אדיר

סקס וזיונים בפולין

2

ידידי

ברוך הבא לגן עדן

המקום הטוב ביותר עלי אדמות - עם בנות מדהימות (ולא הגיפות שיש פה) במחיר ממוצע של 50 יורו

פשוט וקל...כנס לאתר odloty.pl ופשוט תבחר

הבנות מקוטלגות לפי אזור, מחיר, טעם וכו...

יש גם שלשות רבעיות והריוניות....רק תבחר

מקנא בך!!!

סקס וזיונים בפולין

4

לא כי לא הייתי שם תקופה ארוכה - אבל קשה ליפול שם

אני ממליץ שתקרא גם פידבקים ותבחר מישהי שיודעת אנגלית וסכם הכל מראש

בשביל עוד 50 זלוטי יבואו גם למלון למרות שאני העדפתי ללכת אליהן

בכל מקרה לא ללכת לתיקתוקיות (מדביקים פליירים בכל מקום)

חפש בנות שנמצאות דווקא מחוץ למרכז (אני תמיד חיפשתי ב wola)

סקס וזיונים בפולין

5

פולין, לודז' - דיווח

הייתי בפולין במסגרת נסיעת עבודה/עסקים. ביקרתי בווארשה ובעוד כמה עיירות, אך עיקר הזמן הייתי בלודז'.

לפני שאפתח בדיווח אציין שהייתי ספונטני לחלוטין בהחלטותיי שם. לפי מה שאני קורא כעת בשרשורים אודות פולין הייתי צריך כנראה לנהוג אחרת(להזמין מאתרים, או ללכת לפרטיות שמפרסמות), ואז הייתי זוכה לדברים עוד יותר טובים ממה שהיו לי שם(והיו לי הרבהקריצה). לא בדקתי מידע לפני שנסעתי לשם. פשוט אמרתי שיאללה, נזרוםחיוךTongue. מה יהיה - יהיה. להבא - אם וכאשר - אאמץ את המלצותיהם של החברים היותר מנוסים בכל מה שקשור לסקס בפולין. כנראה שהחוויות שלי יהיו עוד יותר טובות ממה שהיהחיוך.

לעינייננו: לפי מה שהבנתי לודז' בת ה-700,000 תושבים בערך היא העיר השנייה בגודלה בפולין אחרי וארשה הבירה שבה חיים בין מליון וחצי לשני מיליון איש. העיר עצמה בנויה עם ארכיטקטורה מזרח אירופאית מסורתית, והרחוב הראשי בה(מקביל - נניח - לדיזנגוף בת"א מבחינת המרכזיות שלו) שסביבו בנויה למעשה כל העיר הוא פיוטריקובסקה. זהו למעשה מדרחוב מרוצף וארוך שרק למוניות ותושבי הרחוב מותר לנהוג לאורכו. את הרחוב חוצים כמובן הרבה כבישים רגילים. פיוטריקובסקה עמוס בתי קפה, מסעדות, פאבים, מועדונים, אך אין בו מועדוני סקס!(או בשפת ארץ הקודשצחוק - תיקתוקיותקריצה). אך יש ברחובות סביבו מספר מועדוני חשפנות כפי שאפרט בהמשך. אוסיף גם שלודז' לא נחשבת לעיר מתויירת, בוודאי בהשוואה לוארשה הבירה. אני אישית פגשתי בשיטוטיי שם אולי 5-6 תיירים... לא יותר. גם היו כאלה שאמרו שאני הישראלי הראשון שהם רואים בחיים שלהםצחוק. כמובן שכל מקומות הבילוי שם כולל התיקתוקיות ומועדוני החשפנות מכוונים למקומיים ולא לזרים.

הייתה לי בעיה אחת ויחידה עם הפולנים: הם ברובם לא מדברים אנגלית קיבינמאט!!!כועס ואלה שכן מדברים יודעים ברובם אנגלית בסיסית מאוד. לא מעט פעמים מצאתי את עצמי מתקשר בתנועות ידיים שםצחוק אבל! יש לא מעט נהגי מוניות שכן יודעים אנגלית(וזה עזר לי כפי שאפרט בהמשךקריצה), ואפשר לתקשר איתם. גם מלצריות וברמנים במועדונים יודעים טיפה אנגלית לפעמים והיו לי קטעים מצחיקים לאללה שם בהקשר הזהצחוק.

לפי מה שהבנתי הם אכן לומדים אנגלית בביה"ס, אבל ברמה נמוכה מאוד, ועם רובם אי אפשר לתקשר בשפה הזאת. אבל בכל זאת הסתדרתי שםחיוך.

בפיוטריקובסקה יצא לי להסתובב הרבה בלילות(זה היה הזמן הפנוי היחיד שלי שם), והרחוב הזה שוקק חיים לכל אורך היום, ובלילהקריצה... אוחחחח!!!!TongueStar הסתובבתי וחגגתי והשתוללתי ורקדתי ושתיתי והתחלתי כמעט עם כל בחורה פנויה בכל המועדונים שהייתי בהםStarStarStarTongueEmbarrassed. וכאן אני מגיע לנושא המרכזי: יופיין של הפולניותחיוך גדול.

תקשיבו טוב: אלו מכם שמכירים אותי יודעים שהטעם שלי הוא בחורות שחומות/שחרחרות או אקזוטיות בעלות מראה ים תיכוני/דרום אמריקאי או כוסיות שחומות/שחורות. נו, הבנתם את הסגנוןקריצהצחוק. אני אומר לכם כאחד שהיופי הסלאבי-מזרח אירופאי של הפולניות הוא לא כל כך הטעם שלו - הפולניות יפות מאוד, ואפילו אומר שיש שם הרבה מאוד יפייפיות מדהימות!!!ShockedStarמוחא כפייהTongue

באמת שהופתעתי לטובה מהמראה המטופח והמוקפד של רובןStar, וגם מהאופי המקסים והמתוקחיוך גדולEmbarrassed.

אני אומר לכם שוב ועוד כאחד שלא כל-כך נמשך לסוג המראה הזה שהפולניות באמת ניראות טוב מאודStar. נדלקתי על הרבה בנות שםEmbarrassed. בכלל, היה איזה קטע במועדון שראיתי איזה בלונדינית גבוהה וכוסית במיוחד עם מיני סקסיTongue(אוחחח!!פצצה חבר שלי מלמטה מתעורר עכשיו כשאני נזכר בזהEmbarrassedצחוק), נגשתי אליה אך לצערי אמרה לי במתיקות שהיא עם החבר שלהמבולבל... בעסה! אבל היא הייתה כזאת כוסיתTongue שניסיתי שוב לגרור אותה לרקוד איתי שםקריצה ושוב התנצלה וסירבה בחיוך... כזאת מותק אבל לא הלך. נו, הייתם מאמינים?צחוקקריצה אוהב שחרחרות/שחומות כמוני נדלק על בלונדיניתצחוקצחוקEmbarrassed.

בכלל, הייתה לי פאדיחה כבדה שםמבולבלצחוק: הוצאתי ואף הציעו לי מיוזמתן הרבה טלפונים שםShocked(הפולניות הפתיעו לטובה גם כאן בזרימה שלהןמוחא כפייה מי אמר שהן קרירות?צחוק) אבל בלחץ שלפני הנסיעה שכחתי לפתוח את הטלפון שלי לשיחות חו"לכועסכועסכועס. כוסאמק!!כועס מקבל טלפונים בלי סוף ואין איך להתקשרכועס כי כמה טלפונים כבר אפשר לעשות מהמלון? יאללה, שיהיה. להבא כבר יהיה בסדרקריצה. טוב, בואו נעבור לדברים המעניינים באמתקריצה:

סצינת מועדוני החשפנות בלודז':

ברחוב הראשי פיוטריקובסקה אין מועדוני חשפנות ובטח שלא תיקתקויות. אך יש מספר מועדוני חשפנות ברחובות שסביבו. אני ביקרתי באחד מהם בשם "פרדייס גו גו קלאב"(pradise gogo club).

נמצא ברחוב זמנהוף הסמוך ולמעשה חוצה את פיוטריקובסקה. מועדון קטן מאוד ואינטימי. כניסה 30 זלוטי.

הערה: אין לי סבלנות להפוך כל פעם את ערך הזלוטי לשקליםצחוק אז תחשבו את זה ככה: 1 זלוטי = בערך 1.25 שקל. עקרונית אפשר גם להשתמש ביורו שם, אך עדיף את המטבע המקומי שבו כולם משתמשים. גם רוב המקומות לא יקבלו יורו לדעתי... למעט אולי חלק מנהגי המוניות שגם עשיתי איתם צ'יינג' שהיה לי יורו והייתי צריך להחליף.

משקה - אם אני זוכר טוב - 15 זלוטי. יורדים מקומת הכניסה שבה ממוקם בר+קבלה למטה ושם נמצא המועדון הקטן. ספות המוצבות בריבועים(דומה לארץ) ובאמצע במה ומראות. הייתי שם פעמיים. פעם הראשונה נכנסתי בסוף השבוע מתוך סקרנות ובפעם השנייה מתוך שיעמום רגעי+לפגוש איזה מתוקונת שהכרתי שם כפי שאפרט עוד מעטקריצה.

הבנות יפייפיות וחלקו אף ניראות כמו איזה דוגמניות שנשלפו מתוך ערוץ האופנהמוחא כפייה. מה שהפתיע אותי שלא ראיתי אף בחורה סביבי רוקדת על לקוחShocked, למעט אחת שרקדה ערומה לחלוטין פרט לנעלי עקבצחוק על חתן בתחתונים שישב בכיסא על הבמה(מסיבת רווקים). כולן יושבות, משוחחות וצוחקות עם הלקוחות, ומדי פען מישהי אחרת עולה לרקוד על הבמה. קראתי לברמנית ונסיתי לשאול פרטים לגבי לאפ דאנס ושוב היא התחילה להסתבך עם האנגלית או יותר נכון חוסר האנגלית שלהצחוק, ושלחה אליי חשפנית יפייפיה וגבוהה בת 23 עם שיער שטני שהסתבר שהיא סטודנטית שמשלימה הכנסה במועדון(מזכיר קצת את ישראל לא?צחוקקריצה). ממנה סוף סוף קיבלתי פרטיםמוחא כפייה. תחזיקו חזק: 100 זלוטי(125 ש"ח) ללאפ דאנס באורך שיר אחד!!!!!!ShockedShockedכועסכועסמבולבלמבולבל מה לעזאזל.....??!! בארץ מקבלים בשביל סכום כזה 6 לאפ דנאסים!!!

חשבתי שמנסים לעבוד עליי בגלל שאני תיירכועס, אז המשכתי לשבת ולשוחח איתה(מאוד אדיבה, נחמדה וסבלנית כמו מרבית הפולניותחיוך), והיא הסבירה לי שאלה חוקי המקום. עדיין לא האמנתי, עד שראיתי בחור שניגש לבר לידי עם אחת החשפניות(יש בר בקומה התחתונה בנוסף לזה שלמעלה), מוסר שטר של מאה זלוטי לברמנית, ואז הולך מאחורי פרגוד שחור לחדר נפרד ששם מתבצעים הלאפ דאנסים.

הבנתי שאין מה לעשות, אני לא בישראל, והדברים כאן שונים. המשכתי לקשקש עם המתוקה, נוצרה כימיה מינימלית, אפילו קצת התלהבה שאני ישראליEmbarrassed(כמו מרבית האנשים בלודז' - לא פגשה ישראלי מעולםצחוק), ואמרתי - יאללה, מה יכול להיות? אני כבר פה לא? בוא נראה מה הלאפ דאנס שווה... שיהיה. שילמתי בבר והובילה אותי מאחורי הוילון. אין להם חדרים פרטיים שם. הלאפ דאנס עצמו היה כיפי, אך גם קצר. הבחורה מתוקה מאוד, יפה גבוהה וחטובה, יודעת לזוז ולהתפתל, אבל הריקוד היה קצר. חוץ מנשיקות בגוף ומזמוזים - אין כלום. בטח שלא החדרת אצבעות, ירידות לכוס או צרפתיות. נפרדה ממני בהמון חום וביקשה שאשוב אליה לפני שאני חוזר לישראלקריצה.

במילים אחרות - אני מציע למי שמגיע ללודז' לא להיכנס למועדוני החשפנות(אלא אם כן סתם בא לו לשבת, לצפות בכוסיות רוקדות ולשוחח איתן), ואם כן - אז בטח שלא לקחת לאפ דאנס!!! למרות שהנושא קצת פתוח למשא ומתן וכאן נגיע לביקור השני שלי במקום:

באחד הערבים באמצע השבוע הרגשתי קצת משועמם ועברתי במקרה שוב ליד המקום. בהחלטה של רגע(כבר אמרתי שהייתי ספונטני לחלוטין בכל ההחלטות שלי שם?קריצהחיוך) אמרתי שבוא נבדוק אם המתוקונת נמצאת שם. גם בגלל שהתחשק לי לקשקש קצת עם איזה כוסית שיודעת אנגלית ברמה סבירה לשם שינויצחוק, ועל הדרך לצפות בכוסיות אחרות. נכנסתי והתברר שאני לבד שם, ובאותה משמרת היו רק שתי בנות. הסטודנטית החמודה שלי לא הייתהDisapprove. אבל היו שתי כוסיות גבוהות אחרותTongue. איך שנכנסתי התחילה מוזיקה ושתי הבנות ירדו מקומת הכניסה והחלו לרקוד אחת אחרי השנייה(כי כשאין לקוחות מן הסתם הן יושבות ומעבירות את הזמן). אחת מהן ניגשה אליי אחרי הריקוד והתחילה/ניסתה לקשקש איתי באנגלית עילגתצחוק. הציעה לי מופע לסביות באורך שני שירים(יענו איזה 10 ד') איתה ועם חברתה, אך הבחורה השנייה(כוסית בלונדינית וגבוהה עם סיליקונים) לא רצתה. המשכתי לקשקש קצת עם הילדונת הברונטית הגבוהה בת ה-19 שהתיישבה לידי, והיא הסכימה לתת לי זמן כפול ללאפ דאנס(שני שירים). אז הבנתי שאפשר קצת להתמקח איתן לפעמים. הלאפ דאנס עצמו היה נחמד, ואפילו זרמה איתי לצרפתיות, אבל לא יותר מזה. גם היא בעלת אופי מתוק ואדיב בדומה למרבית הפולניות. רקדה והתפתלה והתנשקה והתמזמזה איתי במשך 10 ד', ואז נגמר ונפרדתי ממנה בחיבוקים ונשיקות. כאן הסתיימו הביקורים שלי במועדוני חשפנות בלודז'.

מועדוני חשפנות נוספים בלודז' שבהם לא ביקרתי:

"סוהו"(soho luxury gentlemen's club). גם הוא נמצא לא רחוק מפיוטריקובסקה. הבנתי שהפרטים שם דומים למועדון ה"פרדייס" שבו ביקרתי - כניסה 30 זלוטי, לאפ דאנס 100. זה האתר שלהם למי שמעוניין:

מועדון "מגנס"(magnes club gogo) לא רחוק מעבר לכיכר שבה מתחיל רחוב פיוטריקובסקה. לפי מה שהבנתי מנהג מונית מקומי - מועדון החשפנות הכי טוב בלודז'. רציתי לבקר שם, אך זה היה יום ראשון, ויום ראשון בפולין הוא כמו שבת אצלנו, וחלק מהמקומות סגורים בינהם המגנס וגם הסוהו וחלק מהתיקתוקיות כפי שאפרט בהמשך. זה האתר שלהם:

עכשיו "לתיקתוקיות"(בכוונה כתבתי בגרשיים כי אין מה להשוות בכלל לתיקתוקיות בארצנו):

אלו שביקרתי בהן ניראו יותר כמו מועדוני הסקס הישנים, היוקרתיים והטובים שהיו בשונצינו בתקופת 'משולש הזהב'Starקריצה. דומים במיוחד ל'שונצינו 4'(למי שהכיר/זוכר - מין מועדון חשפנות מעורב עם מכון ליווי). עקרונית התיקתוקיות פתוחות משעות 20:00-21:00 בערב(תלוי במקום, יש כאלה שפותחים מוקדם או מאוחר יותר) ונסגרות בשעות לפנות הבוקר עם אחרון הלקוחות... סביבות 5:00 אני מניח.

כל המקומות שהייתי בהם נמצאים במקומות נידחים יחסית בעיר, ולא באיזור פיוטריקובסקה המרכזי. כולם בנויים בסגנון דומה: מבנה סגור שמבחוץ כתוב "night club" (מועדון לילה) בחלקם, וחלקם האחר זה סתם מבנה בלי שום דבר בולט מבחוץ. כולם היו מוקפים גדר או חומה+אינטרקום שצריך לצלצל ואז יוצא שומר לפתוח. לפעמים צריך לדבר עם הפקידה באינטרקום ואת זה עשו הנהגים שלקחו אותי לשם כי אני לא דובר פולנית.

בכלל, הגעתי למקומות האלה לאחר שתפסתי נהגי מוניות מקומיים שיודעים אנגלית(משימה לא פשוטה בפני עצמהצחוק. תמיד עברתי איזה 3-4 נהגים לפחות עד שתפסתי אחד שמדבר אנגליתצחוק) ברמה שניתן לתקשר איתם, והסברתי להם מה אני מחפש. כמו שאמרתי - זרמתי בספונטניות ולא חיפשתי בעיתונות המקומית/ארצית או באינטרנט מודעות ליווי/פרטיות שמארחות/מתארחות באיזור.

המקום הראשון בו הייתי נקרא "קאמפרי"(campari).

היחיד מבין הארבעה שבהם ביקרתי שקרוב יחסית לפיוטריקובסקה. מוקף חומה עם חנייה פנימית. מרחק 5 ד' נסיעה בערך. הייתי שם פעמיים בסה"כ. בפעם הראשונה רציתי להיכנס עם כוסית ברונטית בשם פטרישיה, אך היא הייתה צריכה לצאת לליווי במלון, אז נכנסתי עם אחת בשם שרה. ברונטית בת 34, רזה עם חזה קטן וקצת קעקועים, והיא הייתה היחידה מבין הבנות שם(חוץ מהפקידה) שדיברה אנגלית. המקום עצמו בנוי מקומת קבלה עם ספות שבה יש גם במה לחשפנות+בר שניתן לשתות בו בתשלום. בקומה יושבים הלקוחות יחד עם הבנות ולרוב גם מפטפטים ושותים איתן בכיף. אחת הבנות גם עשתה מופע חשפנות שם בשביל כמה חבר'ה שבאו יחד+שיתוף אחד מהם ולאפ דאנס עליו. נראה לי שכל העניין היה על חשבון הבית.. לא יודע....

פרטים: 200 זלוטי לסקס+מציצה מקונדמת, 100 נוספים למציצה לא מקונדמת. מספר אחד בלבד. אם רוצים שניים צריך להוסיף 50 או 100, תלוי בבחורה. גם תנוחת 69 היא בתוספת תשלוםכועס. הייתי חרמן ואמרתי יאללה, בוא נראה מה יהיה. סיכמתי עם שרה מציצה ללא קונדום ומספר אחד תמורת 300 זלוטי. עליתי מקומת הקבלה(הבניין עצמו הוא 3 קומות, אבל למטה אין כלום) לקומת החדרים. די דומים לחדרי תיקתוקייה סטנדרטית בישראל - מיטה זוגית+מקלחת. התקלחתי וניגשנו לעניין. המציצה עצמה הייתה טובה מאוד, הבחורה ידעה מה היא עושה, אך בשל היותה רזה היה לה קשה בסקס עם הפיזיות והאנרגטיות שליEmbarrassedמבולבל. גם הזיון עצמו לא היה משהו. גם ל-69+ירידה שלי ואצבעות היא הסכימה רק בתוספת של עוד 100 זלוטי. נתתי לה ושיחקתי לה בכוס ובתחת ב-69+החדרת אצבע לרקטום שלה. לכוס היא לא ממש התלהבה שאדחוף אצבעות. הגמירה הייתה שאני מפמפם אותה בעוצמה כשהיא על ביטנה תוך שהיא מתקפלת ומתקשה מאוד עם העוצמה והאינטנסביות. בגדול החוויה הראשונה שלי במקום הייתה בינונית מינוס. אך אח"כ הייתה חוויה מתקנת עם פטרישיהקריצה.

ביום אחר הגעתי משם לאחר שביקשתי מנהג המונית להתקשר לשם ולשאול אם פטרישיה נמצאת. ענו לו בחיוב והגעתי למקום. לאחר המתנה קצרה נכנסתי איתה כששרה דוברת האנגלית(שאותה פימפמתי כמה ימים קודם) 'מתווכת' בינינוצחוק במעמד הפרטים כי פטרישיה לא דוברת אנגלית. סוכם על סקס עם גמירה אחת+מציצה חשופה בעבור 300 זלוטי. עלינו למעלה ולאחר מקלחת נפרדת של שנינו זכיתי לשירות הכי טוב ומפנק שקיבלתי בפוליןStar: מלבד זאת שהבחורה כוסית ברונטית, אדיבה וסבלנית ברמות - היא פינקה אותי לכל אורך ורוחב הגוף באיטיות מחרמנת שכללה ליקוקים, מזמוזים, נשיקות בגוף בלבד(לא זרמה לצרפתיות לצערי אך זה היה ה"מינוס" היחיד אצלה)מציצה מעולה שהעיפה אותי ונתנה לי זרמים אדירים בגוףStarTongue, ליקוקי ביצים ואף רימינג ופרוסטטה שבוצעו ביוזמתה!Shockedמוחא כפייה. גם היא - כמו שרה לפניה - הסכימה ל-69 רק בתוספת 100 זלוטי וגם אז רק לירידה ללא אצבעות. שילמתי כי הייתי חם בטירוף ללקק ולטעום מהישבן הסקסי שלהTongue. הזיון עצמו היה נמרץ כמו תמיד אצליקריצה, בשלל תנוחות עם שיתוף נהדר מצד פטרישיהמוחא כפייה, וגמירה כשהיא על ביטנה. כאן תמו החוויות שלי במועדון הזה. רציתי לחזור אליו פעם נוספת אך זה היה יום ראשון והוא היה סגור.

מועדון 'צימפריסובה':

הנידח מכל המועדונים בהם הייתי. בניין בעל קומה אחת ומוקף גדר, שנמצא על מין שטח נפרד שמובילה אליו דרך עפר באיזו שכונה בשולי העיר. מרחק של כ-15 ד' נסיעה מפיוטריקובסקה. בפנים בר וחדר קבלה קטן עם עוד מספר לקוחות ו-4 בנות. גם כאן הבנות יושבות, שותות ומשוחחות בכיף עם הלקוחות בחדר ההמתנהחיוך. שתיים רזות ושוות כאלה, עוד אחת סוסה ברונטית חטובה-בריאה כזאת עם ישבן וציצים כמו שאני אוהבStar שעליה ישר שמתי עיןTongue, ועוד אחת מלאה גדולה ושופעת עם תחת נכבד ביותר שניראית כמו דודה כזאתי אך עם זאת סקסית, וגם הייתה יחסית מבוקשת שם כי היא לא שהתה כמעט בחדר ההמתנה.

אני ישר ננעלתי על הסוסה בת ה-20 בעלת קעקוע גדול וסקסי על גבה ששמה מגדהחיוך גדול. הייתה עם לקוח שהמתין לפניי ואז נכנסתי. 250 לסקס+מציצה מקונדמת, תוספת של 50 למציצה חשופה, ועוד תוספת למספר נוסף. סה"כ - 350 זלוטי. נכנסנו ולאחר שהתקלחתי היא התחילה לרקוד בחושניות מטריפה במיוחד לצלילה המוזיקה בחדרTongue(יש לציין שהחדרים שם הם המושקעים ביותר שראיתי בכל המכונים בהם ביקרתי בלודז'. הרבה קישוטים, תמונות, שידה, שטיח, כורסא, מקלחון ומיטה מאוד מסודרת ויפה). ונצמדה אליי בנענועי ישבן סקסיים בטירוףTongue. שוב הזין שלי מתעורר עכשיו כשאני נזכר בה רוקדת בחושניות כזאתEmbarrassed אוחחחח!!!!פצצה הבחורה יודעת לזוזמוחא כפייה. היא ישר קלטה שאני מתחבר לסקס פראי ואנרגטיאצבע למעלה והתחלנו במשחקי שליטה חמודים כשהיא דוחפת אותי למיטה בכוח ואנחנו מעיפים ספנקינג הדדי אחת לשניקריצה. לאחר מכן מצצה בהתלהבות אך לא הסכימה לליקוק ביצים. ליקקה רק את הזין. מצצה עם המון אנרגיה, ואז עברנו לזיון שהתחיל ברכיבה, רכיבה הפוכה, מיסיונרית פראית, ודוגי עצבני במיוחדTongue(גם הקעקוע על הגב שלה הוסיף לחרמנות הרותחת ממילא שליצחוק) כשאני מנחית כאפות עידוד על התחת הסקסי בטירוף של המתוקה הזאתחיוך גדול.

מנוחה, יצאה לקחת לה שתייה מהבר, מקלחת שלי, ושוב שמה מוזיקה בחדר, ניענעה את גופה בסקסיות אדירה והתחככה עם הישבן בזין שלי. אח"כ התיישבה על 4 עם התחת למעלה בכורסא בחדר ושיפשפה שוב את התחת שלה על הכלי שלי שכבר נעמד כמו ברזלפצצה. הסתובבה ושוב מצצה בהתלהבות כשהיא יושבת על הכורסא ואני מולה, ושוב עברנו למשחקי שליטה חמודים בינינו, המון מזמוזים וחירמונים פראייםStar, המון זרימה, ספונטניות ואנרגטיות מצד הסקסית הזאתמוחא כפייה, וזיון נוסף בשלל תנוחות שנגמר בפימפום כשהיא על ביטנה. לא זרמה לצערי לצרפתיות מלאות אלא רק לנשיקות קטנות על השפתיים. נפרדה ממני בהרבה חום, חיבוקים ונשיקותחיוך גדול. מתוקה אמיתית!Star

זאת הייתה החוויה היחידה שלי במועדון הזה. למרות שרציתי לחזור לסוסה האנרגטית הזאת לא יצא לי להיות שם שוב לצערי.

מועדון וילה רוזה(villa rossa):

המועדון עם המבחר הכי גדול של כוסיות ובנות בכלל מכל אלה שהייתי בהם. גם הוא נמצא באיזו שכונה צדדית ומוקף בגדר. שם גם נחלתי את האכזבה היחידה שלי בלודז'כועס(למרות שתיקתוק לא היה וקיבלתי את מלוא הזמן שעליו שילמתי) שתוקנה בחוויה נוספת ויותר חיובית שהייתה לי בביקור השני שלי במקום. זה האתר שלהם:

בפעם הראשונה שהייתי שם נכנסתי להלם!Shocked אשכרה הזכיר לי את הימים הטובים של שונצינוStarTongue. אני נכנס לחדר קבלה עם עמוד חשפנות ובמה קטנה בין הספות ומתיישב על הבר כשהחדר עדיין ריק. פתאום הסרסור בבר קורא לבנות לרדת ובזו אחר זו פתאום יורדות מהקומה העליונה 7-8 יפייפיות פצצות מדהימותStarStar שהכניסו אותי לסחרחורת דומה שהייתה לי שהתוודאתי בזמנו ל-101 בשונצינו לפני 10 שנים. ממש תצוגת אופנה למול עיניי!Shockedצחוק וכאן הייתה פאשלה שלי: בנוסף לזה שבאתי קצת שתוי ובמצב רוח טוב - לא הקשבתי לאינסטינקטים שלי!! ששוייפו והתחדדו ב-10 שנות ניסיון בתחום. גם האלכוהול ששתיתי קודם עימעם במקצת את החדות הטבעית שבי, ותוסיפו לזה את העובדה שלא ראיתי כמות כזאת של יפייפיות ב-LIVE במקום אחד כבר 7 שנים בערך(מאז סגירת מכוני המשולש בשונצינו) ותבינו איך קרה לי הדבר הבא:

התבקשתי ע"י אחת הבנות לשבת על הספה כשכל הפצצות האלה מתיישבות סביביShockedTongueStar(אני הייתי הלקוח היחיד באותו רגע). אחת מהן בשם מרתה(בלונדה חמודה עם סיליקונים) שדיברה אנגלית טובה הציגה לי את הפצצות בשמותיהן. 200 זלוטי לסקס+מציצה מקונדמת. הייתי כל נלהב מכמות הכוסיות במקום שהחלטתי לקחת 2 במחיר של 400 זלוטי. לקחתי יחד עם מרתה עוד אוקראינית פצצה גבוהה עם חזה בינוני טבעי ותחת שלא מהעולם הזה. עגול, מוצק ומחרמן בטירוף. וכאן עשיתי את הטעות: כשהתחלתי לשאול לגבי פרטים נוספים, כמו כמה גמירות, מציצה חשופה/לא חשופה וכ'ו כמו שאני עושה תמיד - מרתה האיצה בי לעלות בהתלהבות ואמרה שיהיה בסדר ונסגור פרטים למעלה. כל הרושם היוקרתי של המקום+החוויות הטובות הקודמות שהיו לי בפולין+כמות הכוסיות במקום אחד כמו שלא ראיתי כבר שנים+האלכולהול שעימעם קצת את החדות שלי = לא הקשבתי לאינסטקטים הטובים שלי שאמרו לי שמשהו כאן לא כשורה.

עליתי עם שתיהן. במקום 3 קומות. בשתיים העליונות יש חדרים מרווחים, אך פחות מושקעים ומצויידים מאלה שראיתי ב'צימפריסובה'. הופתעתי לרעה גם שהמקלחות ממוקמות מחוץ לחדריםShocked. פעמיים יצא לי להיתקל בלקוחות שיצאו מהמקלחת עם מגבת. לאחר מקלחת הובלתי לחדר גדול כשמרתה הולכת להתקלח בחוץ ואני מתחיל למזמז את האוקראינית, ללא שיתוף מיוחד מצידה, אבל בסדר. מרתה חזרה, התחלתי למזמז אותה כשהיא שכובה על המיטה, בעוד האוקראינית יוצאת להתקלח אחריה. כשהיא חזרה היא הצטרפה מאחוריי, נשכבתי לקבל מציצה והם אמרו לי שזה בתוספת 100 זלוטי אם אני רוצה מציצה לא חשופה. אבל רק אחת מהן תמצוץ את הזין החשוף. לא שתיהןמבולבל. נו, שיהיה. נתתי את השטר למרתה שהתחילה למצוץ באגרסיביות, בעוד אני צריך ממש 'לאלץ' את האוקראינית להתמזמז איתי במקביל למציצה או במילים אחרות - לתבוע את השירות ששלימתי עליוכועס. ברוב הזמן מרתה כלל לא מצצה אלא עשתה לי ביד ולפעמים הייתי צריך ממש לדחוף לה קצת את הראש למטה כדי שתיתן לי את המציצה החשופה שעליה שילמתי לשרמוטה תוספת.

האוקראינית התערבה כל הזמן בניסיונות האלה שלי, דחפה את גופה החטוב מעליי כדי שאמזמז ואמצוץ את שדיה, ובכך התחמנית הקטנה 'העסיקה' אותי והסירה בעדינות את ידיי מהראש של מרתה. בכללי הן יותר קישקשו ביניהן כשהן משחקות לי קצת בביצים ומביאות ביד מאשר התעסקו איתי. כבר התחלתי לקלוט שאני טיפש שלא הקשבתי לאינסטינקטים הטובים שלי, שהוכיחו עצמם עשרות פעמים בישראל כחדים ומועילים... עשיתי טעות. אמרתי שלפחות נהנה מהזיון עם האוקראינית, וגם כאן הייתי צריך 'לאלץ' את מרתה חברתה להתעסק איתי בזמן שאני מזיין את האוקראינית(מרתה הבת זונה הזאת בכלל יצאה בקטע מסויים מהחדרכועס בעוד אני טוחן באגרסיביות את חברתה). לבסוף גמרתי שהאוקראינית על ביטנה ומרתה יענו עושה טובה שמשחקת לי מאחורה בביצים השרמוטה הזאת.

הלכתי להתקלח, וגם הן הלכו אחריי ופתאום חוזרות לחדר לבושות. "מה עם עוד מספר?" אני שואל. עונות לי בפליאהShocked:"מה, שוב פעם סקס?!" "אלא מה???"כועס אני עונה, "אז על מה שילמתי לכן אינעל ראב ראבק?!"כועס בכלל, חלק גדול מהזמן העברתי בויכוחים עם השרמוטות. אל תעשה ככה, לא מתנשקות, בלי אצבעות ועוד שטויות. לאוקראינית היה גם איזה קטע שהיא התלהבה לצבוט אותי בפיטמותמבולבל לא ממש הפריע לי, וגם שיתפתי פעולה וצבטתי אותה חזרהצחוק+כאפות עידוד על התחת המוצק והעגול שלה. התבאסו מזה שאני רוצה לזיין שוב, ובקושי התפשטו(יותר הרימו את החצאית כדי שאוכל למזמז ולזיין) והייתי ממש צריך לתבוע כמעט בכוח את מה ששילמתי עליוכועס.

כמו שרובכם מכירים אותי - יש לי כבוד רב לבנות המין היפה, ואני שונא ומתעב עד מוותפצצה אנשים שמכים, מתעללים, אונסים ומשפילים בנות או שמאלצים אותן בכוח לעשות דברים בניגוד לרצונןכועס. מאחל מוות בייסורים של ימי הביניים לבני זונות כאלה!!! אנשים כאלה הם לא גברים בעיניי אלא אפסים שרמוטות שלא מסוגלים להתמודד מול גבר אמיתי בכוח שלהם, אז הם מרגישים עצמם "גברים" על בחורותכועס. בעיניי אפילו ג'וקים שווים יותר מזבלים כאלה. בני-שרמוטות!!כועס

גם כאן לא הייתי אלים אפילו לשנייה, אבל הרגיזה אותי הגישה החפיפניקית שלהןכועס, במיוחד לאור החוויות הטובות הקודמות שהיו לי במועדוני הסקס בלודז'. לבסוף הם יענו עשו טובה, בקושי הסכימו להתפשט(ממש הייתי צריך להפשיט אותןמבולבל, ראבק!!!כועס) וגם למציצה חשופה נוספת לא הסכימו בטענה שהתוספת ששילמתי היא רק למציצה חשופה אחתShockedShockedכועסכועס

פה כבר באמת חטפתי קריזה והתחלתי לצעוק עליהן שזה לא שווה ת'כסף, ואני שילמתי על מה בעצם??? קיבינימאט, רק מזיינות ת'שכל אחת לשנייה, בקושי מתעסקות איתי וכל זה עבור 500 זלוטי(625 ש"ח)?! כוס אמ אמ אמק!!!כועס והן רק אומרות לי להירגע ולא לצעוק, ואלה החוקים ואין מה לעשות ושלא שילמתי על שירות מלא וכ'ו וכ'ו תירוצים מפה עד זובי, ששמעתי בישראל לא פעם ולא האמנתי שאישמע גם בפולין במיוחד לאור החוויות הקודמות הטובות שהיו לי עם הפולניות בנסיעה הזאת.

מרתה מצצה עם קונדום, האוקראינית קצת מזמזה, מרתה בקושי הסכימה לעבור לרכיבה הפוכה השרמוטה(כשרכבה הפוך כיפכפתי אותה בישבן קצת כעונשכועס), הפכתי אותה לדוגי ואח"כ על ביטנה אבל כבר הייתי עצבני מדי מכדי לזיין. פימפמתי את מרתה על הבטן כששוב אני צריך לכוון את האוקראינית להתעסק איתי בזמן הזיון. היא שיחקה לי בביצים מאחורה בעוד אני מזיין את מרתה אבל תם הזמן ולא גמרתי מרוב עצבים ובעסה.

קמנו והתלבשנו, תוך שאני שוב אומר לשרמוטות שזה לא שווה ת'כסף, ועל מה שילמתי בעצם, ועל כל דבר כמעט הן אומרות לא ושוב אותם תירוצים הן אומרות לי. בכלל יצאתי משם בעצביםכועס. האוקראינית עוד באה למטה כשחיכיתי למונית וניסתה להרגיע ולחבק וללטף אותי ואני שלחתי אותה קיבינימאט!! איפה היית עם הדברים האלה בחדר יא בת זונה!כועס את אותו לילה תיקנתי בביקור השני ב'קאמפרי' עם פטרישיהStar המקסימה כפי שתואר לעיל.

הפעם השנייה שבאתי הייתה אחרי שחשבתי לעצמי ואמרתי - אוקיי, התאכזבתי מהשתיים ההן(למרות שקיבלתי את מלוא הזמן ששילמתי עד הדקה האחרונה - בקטע הזה האמת שהן לא הלחיצו - וגם זיינתי בפועל פעמיים, אך לא גמרתי פעמיים מהעצבים שחטפתיכועס) אבל יש שם עוד איזה 5-6 בנות כוסיות לא?Ermm בוא ננסה מישהי אחרת... מה יכול להיות? הרוב שם ניראות ממש מקסימות.

נסעתי לשם שוב, והפעם לקחתי בלונדינית סיליקונית חמודונת-כוסית כזאת בת 25 בשם מגדה(לא מגדה הסוסה שזיינתי ב'צימפריסובה'Tongueצחוק, מישהי אחרתקריצה) בעוד מרתה לא מעיזה לדבר איתי(בקושי העיזה להסתכל לי בעיניים השרמוטה), וגם ישבה רחוק ממני בניגוד לפעם הקודמת שישבה צמוד אליי ותירגמה עבור הבנות שלא יודעות אנגלית(האוקראינית גם היא ידעה אנגלית בסיסית). גם האוקראינית ישבה רחוק ממני ולא החליפה מילה רק חייכה כשראתה אותי הבת זונהכועס. עם מגדה סיכמתי על מספר אחד ב-200 זלוטי+מציצה חשופה תמורת 200(!!!!!) זלוטי נוספיםכועסכועס לא מוכנה בפחות. כוס אמק!כועס טוב, בכללי היא עשתה רושם טוב מלבד המחיר המופקע רק חבל שהייתי צריך "לתקשר" ו"להתמקח" איתה(אם אפשר בכלל לקרוא לדו שיח הזה 'תיקשרות' ו/או 'התמקחות'צחוק) בעיקר בתנועות ידיים מאחר והיא לא מבינה מילה באנגליתמבולבל.... אולי YES, NO, THANK YOU, PLEASE וזהו בערךצחוק. על ההתחלה טפחה על ישבני בחרמנות בעליה למעלהTongue וכבר הבנתי שאולי גבתה מחיר מופקע על מציצה חשופה, אבל חוויה טובה תהיי לי איתה וכך היהחיוך.

לאחר מקלחת נצמדנו והתמזמזנו(לא מוכנה לצרפתיות לצערי) והיא במהירות ירדה על ברכיה מיוזמתה למציצה מעולה ואנרגטית ומשחקי ביצים מחמרמניםאצבע למעלה. בכלל, הבחורה עצמה אתלטית ופעלתנית ומאוד נהניתי איתהחיוך גדול. עברנו למיטה כשהיא ממשיכה למצוץ במהירות, וכך המשכנו עוד איזה רבע שעה ואף יותר כשהיא מנסה לגרור אותי לסקס אך רציתי להנות עוד מהמציצה החשופה המעולה והאנרגטית שלהTongue. ל-69 היא רצתה תוספת של עוד 100 וכאן החלטתי שזהו!!! יש גבול לחארטות האלה! כל דבר תוספת!כועס ויתרתי ונתתי לה להמשיך למצוץ ולשחק לי בביצים. גם משכתי אותה שתמצוץ מהצד כדי שאוכל למזמז את הטוסיק החמוד שלהTongue. ניסיתי לסגור איתה על מספר נוסף ומציצה חושפה תמורת עוד 300 זלוטי אבל שוב - הבחורה לא מבינה מילה באנגליתמבולבלצחוק, ולאחר הרבה תקשורת בפנטומימהצחוק ויתרתי על ה"ויכוח" והמשכנו. עלתה בהתחלה לרכיבה עליי, ואח"כ רכיבה הפוכה כשהיא מדרבנת אותי להוריד לה כאפות לישבן ואף כיפכפה את עצמה בתחתTongue, ואח"כ מיסיונרית טובה כשהיא מורידה לי כאפות לתחת, אוחזת בו בחרמנות ומשחקת בביציי, וסיום בדוגי מעולה כשהיא משחקת בביציי ואני מוריד לה כאפות עידוד בטוסיק הסקסי שלה(היה לה גם איזה קעקוע חמוד על התחת שחירמן אותי עוד יותרTongue).

התלבשנו וירדתי למטה, כשהסרסור ישר התקשר למונית שלי כשראה אותי יורד. הנהג השאיר את הפרטים בקבלה כי לא הייתה לו סבלנות לחכות ליצחוק. כך היה בכל המקרים שנהגים הביאו אותי למועדונים האלה. בזמן שחיכינו לו ניסיתי שוב להתמקח עם מרתה על מספר נוסף+מציצה חשופה הפעם בעזרת תירגום מאחת הבנות אבל לא הגענו להסכמה. בינתיים הנהג שלי כבר הגיע ולא היה לי נעים שוב לייבש אותו, לאחר שכבר לקח אותי ל-4 מקומות שונים באותו לילה ועוד עשה שיחות טלפון בשבילי על חשבונו כדי לברר איזה מהמקומות פתוחים. וכל זה בשביל 70 זלוטי בסה"כ.

הערה: בפולין רמת החיים יותר נמוכה מישראל ולכן המחירים שם זולים יותר. מלונות, מוניות, מסעדות, מועדונים, פאבים, שתייה, הכול!!!מוחא כפייהApproveאני אישית אכלתי שם ערימות של אוכל במסעדותצחוק שבארץ היה עולה לי פי שניים לפחות.

לאחר שהחזיר אותי למלון קרה לי אחד המקרים הכי ספונטניים בפולין: עברתי דרך איזה פאב על הדרך ושתיתי איזה 2 אבסולוט, והמשכתי ברגל למלון. בדרך אני רואה איזו זונת רחוב בלונדינית כבת 35-36, ניראית שמנמנה חמודה כזאת, אבל מה שהדליק אותי היה התחת העגול שלה שהיה ארוז במכנסונים שחורים צמודים. לא יודע מה נכנס בי באותו רגע...מבולבל אולי הריגוש של לזיין בחוץShocked(הסיכוי להיתפס תמיד מגביר את הריגושקריצה)... אולי התחת העגול שלה שהדליק אותי...Tongue אולי הסקרנות לזיין פעם ראשונה זונת רחוב... ואולי סתם הייתי עדיין קצת חרמןצחוק ומבואס מזה שלא הגעתי עם מרתה ב'וילה-רוזה' להסכמה בנוגע לעוד מספר(גם בגלל חוסר הנוחות מנהג המונית המטורטר שלי שיחכה לי עוד). החלטתי בספונטניות של רגע לזיין את השמנמונת החמודה הזאת. לראשונה בחיי לתקוע זונת רחוב באיזו פינהEmbarrassed.

100 זלוטי עבור מציצה חשופה+זיון. שאלתי אותה איפה נזדיין והיא הצביעה לתוך חצר סמוכה למקום שבו עמדה. הלכנו לשם ונעמדנו מאחורי איזה פינה של בניין עם מבנה אבן קטן מלפנים שהסתיר אותנו מהרחוב. פתחה את מכנסיי והחלה למצוץ מ-ע-ו-ל-ה!!!!!!מוחא כפייהאצבע למעלהTongue אני אומר לכם חד וחלק: המציצה שלה משתווה ואף עולה על המציצות שקיבלתי מהזונות ה'יוקרתיות' במכוניםמוחא כפייה. ממש הפתיעה אותי בקטע הזה...Shocked וגם הריגוש של לזיין בתנאי שטח רק הגביר את האפקטחיוך גדול. נהניתי כל-כך מהמציצה שמשכתי עוד ועוד את המעבר לסקס, ובמקביל מזמזתי את התחת החמוד שלה, סטרתי עליו קלות, אך ביקשה להימנע מהחדרת אצבעות. גם לאנאלי לא מוכנה(שוב - כל התיקשרות נעשתה בתנועות ידייםצחוקקריצה).

מצצה שהיא משעינה אותי על הקיר ומתכופפת מהצד כשהיא עומדת לידי(מה שאיפשר לי למזמז בחרמנות את התחת העגול שלה), ומיד פעם עוברת מקדימה ומתכופפת על ברכיה כדי להמשיך למצוץ בהשקעה מאוד ראויה לציוןמוחא כפייה. מדי פעם גם הרמתי את הזין ונתתי לה ללקק לי את הביצים וגם את זה עשתה בהמון השקעה ומסירותאצבע למעלה. תותחית!Star נעמדדה והפשילה את המכנסונים, ולעיניי נגלה התחת המפתה שלה. הלבישה גומי וזיינתי אותה מאחורה בעמידה כשהיא נשענת על עץ, כשמדי פעם אנחנו מפסיקים בגלל אנשים שעברו בקרבת מקוםShocked. בכלל - ממולנו היו עצים כאלה, ומעבר להם מין פארק מואר, והיה ניתן מבין השיחים להבחין בנו במעומעםShocked וזה למרות שהיינו בפינה חשוכהקריצה.

יש לציין שלמרות היותה זונת רחוב היא הריחה מצויין, וגם הייתה מאוד אסטטית ובעלת עור רך ומאוד נעים למגע(במיוחד הישבן המגרה שלהTongue). נו - חשבתי לעצמי - גם זונות הרחוב בפולין הן כנראה בקלאסהקריצה. כל כך נהניתי מהזיון ומהריגוש עד שלא שמתי לב שעבר הזמן(חצי שעה)מבולבלצחוק. רציתי עוד להנות מהשמנמנה המתוקה הזאתTongue, אז נתתי לה 100 נוספים שתתחיל שוב למצוץ ואח"כ אזיין אותה. הורדתי את הקונדום, ואז היה איזה קטע הזוי שאיזה דפוק מבין השיחים הציץ עלינוצחוק והיא יצאה קדימה וקיללה וצעקה עליו שיעוף משוםצחוק חחחחחחחחצחוק איך צחקתי בקטע הזה!צחוקקריצה חזרה למציצה המצויינת שלהStar ושוב העמדתי אותה כשהיא מכופפת ונשענת עם היד על העץ, וכך זיינתי אותה מאחורה עד הגמירה והלכתי לישון במלון שמח וטוב לבחיוך גדול.

הערה: זו לא פעם ראשונה שאני מזיין בתנאי שטח. בחיי הפרטיים יצא לי כמה פעמים לזיין בחוץ, ובסקס בתשלום יצא לי גם פעמים בודדות - 'המפורסמת'קריצהצחוק שבהן זה עם טליHeart המלכה מחיפה בשירותי קרון הרכבת בנסיעה לחיפה לאחר האורגיה המטורפת עם אנטוני פרקר - אבל זו הפעם הראשונה עם זונת רחוב. אני מודה שהריגוש והסכנה להיתפס עוררו בי יצרים חייתיים וריגושים חדשים שמאוד נהניתי לגלות מחדשEmbarrassedApprove. חוויה כיפית בסה"כ - דווקא בגלל הספונטניות שבהStar.

הייתי במועדון נוסף בעל שם ארוך מסובך כזה... לא זוכר את השם הזה... אבל עזבתי אותו די מהר. הוא אומנם נראה מושקע כמו האחרים, עם שומרים וגדר מסביב ומפואר מבפנים והכל, אבל הבנות שם היו ברמה אחת מתחת לבנות במקומות אחרים(אבל עדיין שוות, על אחת כמה וכמה שמשווים אותן לסחורה בתיקתוקיות אצלנו) ולמרות ששמתי עין על אחת מהן בעלת גוף טוב וחטוב אך פנים מבוגרות יחסית שהעידו על גילה - החלטתי להמשיך ונסעתי לביקור השני שלי ב'וילה רוזה' עם מגדה.

בנימה אישית אני רוצה להוסיף ולומר שהייתי קצת עצוב שנסעתי משם... כנראה שהוקסמתי יתר על המידה מיופיין ומתיקותן של הפולניותEmbarrassed... נו, שיהיה. לא נורא. בקטנהקריצה.

לסיכום: מי שרוצה מוזמן - בהתאם לשיקוליו כמובן - לנסוע ללודז' בפולין ולטעום מהמקומות שדיווחתי עליהם, אך קחו בחשבון שהמחיר הבסיסי(200-250 זלוטי) בהם הוא למספר אחד ומציצה מקונדמת בלבד לזמן של שעה, וכמעט כל דבר נוסף עולה עוד כסף(מציצה חשופה, 69, מספר נוסף, צרפתיות וכדומה). הפלוסים הגדולים הם שאתם מקבלים מכונים מהסוג שנעלם מארצנו כבר לפני 7-8 שנים. מבחר גדול של בנות שנראות 2-3 דרגות מעל הבנות הממוצעות בתיקתוקיות אצלנו. רובן צעירות וכוסיות מאוד, מהסוג שהיה בשפע ב'משולש הזהב' האגדי, אך כמו שציינתי המינוסים הן התוספות שצריך לשלם. כמו כל דבר בחיים - יש פלוס ויש מינוס... בכללי - למעט חוויה אחת מאכזבת - היו לי רק חוויות טובות שם. באופן אישי אני ממליץ להיצמד להמלצות שכתבו כמה חבר'ה מנוסים כאן לפניי ולהתקשר דרך האינטרנט או העיתונות המקומית למודעות ליווי/אירוח. אני אישית לא ניסיתי כי הייתי זורם וספונטני לחלוטין וגם קצת סקרן לחקור את עולם הסקס בתשלום בפולין, אבל בפעם הבאה בהחלט מתכוון לישם את ההמלצות של חברים כאן ולתפוס בחורות עצמאיות לליווי או אירוח. מקווה שעזרתי עם המדריך שכתבתי כאן על לודז'.

המשך שבוע נעים לכולם.
לקסר2010-08-25 23:35:02
zooz

סקס וזיונים בפולין

7

בכיף חברים!חיוך גדולקריצה

שכחתי לציין משהו - מה שהרשים אותי באמת אצל הפולניות הוא שרבות מהן ניראות גבוהות וחטובות/אתלטיות כאלה(כאילו יש איזה מצעד של דוגמניות ברחובות שםShockedמוחא כפייה), מה שלרוב התבטא היטב בין הסדיניםTongueקריצה.

ושוב - עדיין מוקסם קצת מיופיין ומתיקותן של הפולניותEmbarrassed... אבל כבר נרגעתיצחוק ולבטח 'יעבור לי' בזמן הקרובצחוק חחחחחחצחוק

אשכרה הופתעתי מעצמי שם...Shocked שאוהב שחרחרות/שחומות כמוני יידלק על כל כך הרבה בחורות אירופאיות?Shockedצחוק לא האמנתי על עצמי!מבולבל חחחחחחחחצחוק
לקסר2010-09-01 15:14:11
zooz

סקס וזיונים בפולין

8
לקסר - כל הכבוד על הדיווח המעניין והיסודי!
כבר מזמן שמעתי שהרמה של הבנות בפולין היא גבוהה מאד, חבר שלי שהיה דייל באל-על מצא לעצמו דוגמנית מקומית בקרקוב, והיה תקופה די ארוכה נוסע אליה לסופי שבוע מפנקים במיוחד.

שמעתי שגם בורשה יש סצינה די מפותחת בענייני מין. גם אני מקווה לבדוק הכל באופן אישי כשיזדמן. קריצה

שתהיה שנה טובה ומענגת!
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”