כ הטוחן מדווח ... קצת אחרת ! בעייתי ושלילי - סקס אדיר

הטוחן מדווח ... קצת אחרת ! בעייתי ושלילי

3

אוי לעיניים שאת זאת קוראות

הטוחן, אני מניח שאחרי ההודעה שבישרה על התפנית בהתנהגותו של grandi החזרת לו מנה אחת אפיים אז הוא הגיב ואתה הגבת והוא הגיב..... תקן אותי אם אני טועה....

אני במצב כזה פשוט לא הייתי טורח לענות, חוסם את החבר ומדווח לרשויות.
כל ניסיון לענות לאדם כזה רק מלבה אצלו את היצר להקצין את התגובה שלו עוד ועוד.

אבל, אם כבר הגיעו מים עד (גועל) נפש, כמו שקרה בצורה קיצונית במקרה שלפנינו, אז פתיחת הדיון הזה היא בהחלט הצעד הנכון שהוא גם בבחינת יראו וייראו !!
כל ה- grandi הפוטנציאלים למיניהם יחשבו פעמיים ושלוש לפני התפרצות חסרת רסן שכזו.

עד לרגע זה לא נתקלתי אישית, לשמחתי, בחבר פורום שדבר אלי בצורה דומה, אבל טוב לדעת שיש מקום מסודר "לספר לחבר'ה".

באותה נשימה, אני מבקש מכל החברים ל-ה-י-ז-ה-ר בכבודם של חברים אחרים ובאמת כשכלו כל הקיצין ואחרי שהודעתם לחברי ההנהלה והתייעצתם איתם לגבי פרסום דבר מה על חבר כזה או אחר בדיון הזה, רק אז להעלות את הדברים על הכתב כאן (כפי שעשה הטוחן).

כל מי שלא נזהר בעניין הזה הרי הוא בבחינת "מלבין פני חבר (פורום) ברבים" ואפילו שאנחנו לא מכירים אחד את השני בפנים, זה עדיין ברבים ולכן זה תופס !

Hulio2009-11-4 16:9:22
Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

הטוחן מדווח ... קצת אחרת ! בעייתי ושלילי

10

לטוחן הגדול מכולם

אני מצדיע לך על התגובה שלך ועל השליטה העצמית. בהחלט יש לי עוד הרבה מה ללמוד ממך.

אני בוודאי הייתי מתפוצץ מעצבים(כמו שקרה לי בשרשור שהוספת), אבל אתה יודע לשמור על פאסון. וזה דבר נוסף שהופך אותך בעיניי(כמו שכבר כתבתי בפוסט של טלי) לתותח הכי כבד כאן.

עם כל הכבוד וההערכה

לקסר

zooz
שלח תגובה

חזור אל “דברו אלינו...-נושאי דיון עם ההנהלה_/_הכרזות עידכונים וחדשות”