כ נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב - דף 17 - סקס אדיר

נופר- מאהבת פרטית ! בוגרשוב

162

ביקרתי שוב אצל נופר המקסימה ו... אין לי הרבה מה להוסיף לדיווח הקודם שלי.

אותה מתוקה כיפית ומפנקת, ואותו סקס פראי, אנרגטי וחושני כמו ששנינו אוהבים.

מספר ראשון בשלל תנוחות וירידות הדדיות ואפילו קצת משחקי שליטה וקצב קטנים וכיפיים ביני לבין נופר, וגמירה חזקה כשאני מפמפם בעוצמה בדוגי. אחחחח!!!! איזה ישבן מזמין ומגרה יש לה!!! ממש היה קשה לי להוריד ממנו את הידיים לאורך הביקור.

מקלחת משותפת כשנופר משתפשפת בחרמנות עם ישבנה על איברי, ומספר נוסף - פראי ולוהט אפילו יותר מהראשון - עד לגמירה אדירה נוספת כשנופר שוכבת על ביטנה ומנענעת את כל אגנה+כיווצי ואגינה וישבן כדי להגביר את האפקט. איזו גמירה פצצתית זו הייתה!

בין לבין - המון המון צחוקים, זרימה מעולה וכימיה נהדרת בין שנינו. גם בגלל שיש לנו טעם דומה בסקס - אוהבים אותו משתולל ומלא באנרגיות. כרגיל - בלי שום לחץ של זמן! הכל אצלה בכיף וברוגע. מתוקה אמיתית!

לסיכום: כמו שכבר אמרתי - מומלצת בחום! בחורה איכותית, משקיענית ומפנקת מאוד. בנוסף מתאימה למי שמחפש את הערך המוסף שמעבר לסקס בדמות GFE נהדר, ובחורה אינטילגנטית ומצחיקה שכיף מאוד לשהות במחיצתה.

לנופר המקסימה - תודה על עוד חוויה כיפית ומהנה מאוד. עד הפעם הבאה מתוקה. נשיקות!!!

אח"כ הלכתי לשירן מפורום המסזי'ם. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות שירן בת"א מישהו מכיר?

zooz

163
[QUOTE=לקסר]

ביקרתי שוב אצל נופר המקסימה ו... אין לי הרבה מה להוסיף לדיווח הקודם שלי.

אותה מתוקה כיפית ומפנקת, ואותו סקס פראי, אנרגטי וחושני כמו ששנינו אוהבים.

מספר ראשון בשלל תנוחות וירידות הדדיות ואפילו קצת משחקי שליטה וקצב קטנים וכיפיים ביני לבין נופר, וגמירה חזקה כשאני מפמפם בעוצמה בדוגי. אחחחח!!!! איזה ישבן מזמין ומגרה יש לה!!! ממש היה קשה לי להוריד ממנו את הידיים לאורך הביקור.

מקלחת משותפת כשנופר משתפשפת בחרמנות עם ישבנה על איברי, ומספר נוסף - פראי ולוהט אפילו יותר מהראשון - עד לגמירה אדירה נוספת כשנופר שוכבת על ביטנה ומנענעת את כל אגנה+כיווצי ואגינה וישבן כדי להגביר את האפקט. איזו גמירה פצצתית זו הייתה!

בין לבין - המון המון צחוקים, זרימה מעולה וכימיה נהדרת בין שנינו. גם בגלל שיש לנו טעם דומה בסקס - אוהבים אותו משתולל ומלא באנרגיות. כרגיל - בלי שום לחץ של זמן! הכל אצלה בכיף וברוגע. מתוקה אמיתית!

לסיכום: כמו שכבר אמרתי - מומלצת בחום! בחורה איכותית, משקיענית ומפנקת מאוד. בנוסף מתאימה למי שמחפש את הערך המוסף שמעבר לסקס בדמות GFE נהדר, ובחורה אינטילגנטית ומצחיקה שכיף מאוד לשהות במחיצתה.

לנופר המקסימה - תודה על עוד חוויה כיפית ומהנה מאוד. עד הפעם הבאה מתוקה. נשיקות!!!

אח"כ הלכתי לשירן מפורום המסזי'ם. יש דיווח בשרשור הזה למי שרוצה לקרוא:

נושא חם ללא תגובות חדשות שירן בת"א מישהו מכיר?

[/QUOTE]

לקסר המלך,

אפשר להמליץ עליך כאחד מפלאי תבל? או כאתר לשימור של אונסק"ו? איזה כח

כבוד!!!!!

ערני2009-10-21 14:27:38
בואי תני לי יד ונלך

164

בגלל כל מה שתואר קודם אודות נופר ציפיתי לחוויה איכותית, אך התברר לי שלא תיארתי לעצמי עד כמה ולאחר הביקור היא הצליחה להותיר אותי מופתע לטובה.

אין שניה של לחץ והכל באווירת כיף משלב התיאום מראש ולכל אורך הפגישה. גם שרציתי לקום ולהתארגן ליציאה, בעיני נופר לא סיימנו והיא התעקשה לסיים את המלאכה...

כל זמן הפגישה אתה מאותגר ע"י הפצצה המשקיענית הזאת בביצועים וירטואוזיים משולבים בשיחה כיפית וצחוקים.

שילוב מנצח: זרימה ואוירה טובה+ביצועים ליגה.

לנופר המתוקה-תודה.

168

לו"ז בגדול לשבוע הקרוב:

ב' מ16 עד 23

ג' 09 עד 17

ד' 16 עד23

ה' 09 עד 19

ו' 09-30 עד 14

השבוע חוזרת לשיגרה אחרי מעברי הבתים(הפרטי והעבודה)

אשמח לראותכם ומצטערת על השבועיים האחרונים שהיה קשה להשיג אותי.......

קודם כל להיות בנאדם!!להאמין בטוב ולשאוף להכי גבוה...

----050-6884710----

169

אכן היה קשה להשיג את נופר אבל התעקשתי והצלחתי.

וההתעקשות השתלמה אלפי מונים.

נופר את מדהימה, יש לך גוף קלאסי וסקסי מדהים ביופיו.

נהנתי מכל דקה במחיצתך, מהמקלחת, הליטופים, הירידות, הזיונים והדיבורים.

וגם מהנשיקות, המזמוזים, הירידות, השיחות והליטופים.

וגם מהזיונים, המציצות, הפיטפוטים והחיבוקים.

הכל זרם בטבעיות ובלי לחץ. היינו ביחד הרבה מעבר ל40 דקות עליהן סיכמנו בהתחלה ונראה היה שמבחינתך ניתן היה להמשיך עוד זמן רב.

את מתוקה אמיתית בכל המובנים

אני כבר מתגעגע

להתראות בקרוב

משה מינייס

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

חזור אל “המחסן המוסתר”