כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 18 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

174

לקסר,
לכבוד הוא לי להיכלל כשושבין בחתונה המתוכננת
תגיד, השושבינים מחוייבים לדגום את הכלה לפני שהם מאשרים אותה לחברם החתן, לא ככה?
זה מסורת עתיקת יומין שמעט מאוד מוזכרת בספרות הנפוצה על כת המורדים הטמילים הידועה. אבל סמכו עלי, אני יודע על מה אני מדבר

[QUOTE=זונה מאושרת]

....יש לי שושבינות מושלמות וערומות- אם צריך, שאני מכירה, מה שכן עקב שקט רועם מצידו של הטוחן נראה לי שיש לבטל את האולם לאלתר..

[/QUOTE]

הטוחן, זה הזמן להראות סימני הסכמה למהלך, כי זה עכשיו או לעולם לא

למירב,

וואו, ערב שהתחיל די צולע והסתיים בצורה יצרית כזו..... פשוט תענוג לקרוא
יש סיבה מדוע האינסטינקטים שלך הביאו אותך לענות דווקא לצלצול שלו באותו יום.

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

175

[QUOTE=Hulio]
לקסר,
לכבוד הוא לי להיכלל כשושבין בחתונה המתוכננת
תגיד, השושבינים מחוייבים לדגום את הכלה לפני שהם מאשרים אותה לחברם החתן, לא ככה?
זה מסורת עתיקת יומין שמעט מאוד מוזכרת בספרות הנפוצה על כת המורדים הטמילים הידועה. אבל סמכו עלי, אני יודע על מה אני מדבר

[/QUOTE]

חוליו אחי, אני לא יודע לגבי מסורת של כת המורדים הטמילים או מה שזה לא יהיה, אבל הרעיון באופן כללי מאוד מוצא חן בעיניי. לא ידעתי שיש מסורת כזאת... אבל סבבה! יאללה בלאגן!!!

עכשיו אחרי שסגרנו את כל הפינות(יש לנו אפילו צלם וגם עוזר צלם!) אפשר לסגור על אולם ולהזמין מנות. מי מתנדב לבחור את המנות? חחחחחחח....

אפרופו מנות, מירב - אני חייב להגיד לך שחלקים גדולים בדיווח האחרון שלך על הלקוח ממש הזכירו לי את עצמי!(להירגע חברים! זה לא הייתי אני בדיווח שלה)

הקטע במסעדה למשל - גם לי יש את התכונה הזאת. ממש טורף את האוכל. טלי מחיפה העירה לי על זה פעם כשישבנו שנינו במסעדה וביקשה ממני לאכול כמו בן-אדם ולא לטרוף כמו חיה. ממש התפדחה ממני...חחחחחחח

ובקשר לסקס עצמו - אם את אוהבת סקס אנרגטי ופראי על גבול האגרסיבי ממש+הרבה מגע, נשיקות ומזמוזים - בלי להשתחצן חלילה - זה בדיוק הסגנון שלי! לא ידעתי שאת אוהבת את הסגנון הזה...

תראי, אני בחור פיזי מאוד, ולכן גם הסקס אצלי הוא מאוד פיזי, עוצמתי ומשתולל(לא מתחבר לסקס עדין ומלטף). אגב, רוב הבנות שיצאתי איתן די התקשו לעמוד בקצב הזה... אבל הפרטיות הקבועות שאליהן אני הולך דווקא אוהבות את הסגנון הזה. זאת גם אחת הסיבות שאני מאוד אוהב לגוון עם סקס בתשלום. אין כמו פרטית מקצוענית תותחית שמסוגלת לעמוד בקצב התזזיתי והפראי הזה, ואף להתחבר אליו בלי להתעייף או להתלונן.

שמעי, אחלה דיווח! אני שמח שהערב נגמר מבחינתך בצורה מוצלחת.

עוד משהו. רציתי לשאול אותך: כשעבדת בתיקתוקייה הקודמת גם המשכת לקבל לקוחות פרטיים במקביל נכון?

zooz

177
מה אתה רוצה מהחיים שלה בדיוק?
מה כואב לך כל כך?

יש לנו חדשות בשבילך יש ימים אותם גם אנחנו מתחילים בחדר כושר ורק אחר כך לעבודה זה נקרא ניצול יעיל יותר של הזמן.
לא כולם צריכים לחיות בתבנית של נישואים , ילדים פנסיה ומוות בעולם המערבי כבר מבינים את זה.

הויכוח בחיים המערביים הוא מהי אותה משמעות ועם כל הכבוד לפילוסופים עדיף שכל אחד ילך אחרי האינסטינקטים שלו ולא אחרי מה שהחברה (שהאינטרסים שלה הם לאיו דווקא האושר של האינדיבידואל) מכתיבה.

זה לא אומר שאנחנו חושבים שהבחירה של מירב היא הנכונה או שבכלל יש כזו?
זה לא אומר שאנחנו לא חושבים שהדסוננס הקוגניטיבי זועק מכל הדיווחים שלה.
אבל זה כן אומר שבסופו של יום היא בחרה את המסלול שלה בחיים ונכון לעכשיו היא מרוצה ממנו מה יהיה בעתיד בעיקר שממה גרעינית ומה תעזור אז המטרה והתכלית בחיים?

[QUOTE=המשקיף]

הי מירב,

כתבת:יום חמישי קמתי בבוקר ככל האדם וכשקרני השמש מחממות את מצב רוחי שמתי פעמי אל חדר הכושר,

זהו שלא...מרבית האנשים קמים בבוקר והולכים לעבודה ולא לחדר כושר..

[/QUOTE]אחים שלו גברים2009-11-7 10:59:43

180
בלי קשר לעלבונות הסמויים והלא סמויים ניסינו להיות נביאי הזעם של הפורום את הציניקן הדביק לנו שימי הזכור לטוב ללא כל בקשה ואהבה לזה מצידנו.(זה לא באמת מפריע לנו)

איך אומרים דסוננס קוגניטיבי בעיברית נשמח לדעת ולהשתמש מעבר לזה איזה עוד ביטויים לועזיים הפריעו לך?

כמו כן זה נחמד שאתה בוחן את תגובתינו על פי מערכת יחסי החתול עכבר שבינינו לבין שרון וכמובן מתחמק מלתת תגובה עיניינית, אנחנו ממש לא ציניקנים ביחס שלנו אל שרון אבל כנראה קשה לך עם ביטויים לועזיים.(אנחנו הרבה יותר מציקנים וטרחנים מאשר ציניים)

כמו כן אם אנחנו נחמדים לבנות שנתנו לנו שרות טוב(בעיקר טלי שאנחנו גם מאוד מעריכים את התנהלותה בפורום) ולא נחמדים לכאלה שקיבלנו מהן שרות רע מה בזה דו פרצופיות? ורק למען הסר כל ספק אין לנו מושג מי זאת מירב ואין לנו כל כוונה לנסות ולהיפגש איתה בדמות הזו שלה.

נ.ב

הגישה שלך היא האבטיפוס (פרוטוטייפ הרי אנחנו חייבים מילים לועזיות) של פטרונות.

[QUOTE=המשקיף]

אחים..בעבר נטיתי להעריך את גישתך וניסיונך להסתמן כציניקן של הפורום.

אך כחלוף הזמן אתה מתגלה כ"דו ערכי"..מצד אחד ציניקן עד כדי אובססיביות לשרון וחנפן לבנות אחרות שאתה חפץ ביקרן.

לשאלתך -לא כואב לי דבר.. אינני בא למירב בגישה פטרונית ופילוסופית אלא ישירה ואמיתית.

מאמציך להשתמש בביטויים לועזיים לא מחפה על חולשת תגובתך וריקנותה.

אינסטינקטים טובים לטווח קצר ולא לאדם המעוניין לייצב את חייו,להאמין בהם ולצקת בהם תוכן.

מסכים איתך בקשר לוויכוח אחרי המשמעות האמיתית.(שונה ביו אינדיבידואל אחד לשני),רק שמהאופן שמירב מציגה את חייה והנאותיה,טוען אני שהדרייבים שלה הם בני חלוף ועלולים לעמוד לה לרועץ,אם לא תתעשת ותמצא כיוון אמיתי לחייה.

[/QUOTE]

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”