כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 20 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

192
למירב, היי יש לי כמה שאלות אלייך : קצת קשה לקרוא ככה הכל ולעבד את המידע שהכל פה מבולגן אבל...אנסה לשאול כמה שאלות :

* מה כל כך שיעמם אותך בחיים בקיבוץ ועם הורייך שהחלטת לברוח לאילת? האם היית מקובלת בתיכון ובבית הספר ?
האם ניסית סקס לפני אותם אירועים בחוף באילת ? או שפעם ראשונה ניסית סקס בתשלום ?
* את כועסת על הבחורה ההיא בים שצחקה על הסיפור שלך והפנתה אותך לעבוד בזנות ?

* מה בעצם גרם לך לחזור לזנות כל פעם מחדש ? את חושבת שאת נימפומנית ? אוהבת להרגיש חום אפילו רק בסקס ? כלומר אמרת שעשית שירות צבאי רגיל והכל היה בסדר..מה היה תוך כדי השירות ? התאהבת ? שכבת עם חיילים ? מה גרם לך לבוא לחפש את עצמך בדרום תל אביב אחרי הצבא ?

* כשעבדת ביפן...לא נגעלת מהיפנים ? מהמראה שלהם מהאיברים הצנומים והמוזרים שלהם ? ואז לילה אחד החלטת לחתוך עם הכל ?

* הבנתי טוב? מגיל 23 עד גיל 30 עשית הפסקה לגמרי..? עשית בגרויות ותואר? עבדת בתור מנהלת משרד בארץ ובעולם? הוכחת לעצמך שאת יכולה ושאת חכמה? וניסית לחיות חיים נורמליים ? האם עשית סקס נורמלי ? או שגם חיפשת סקס כל הזמן ? האם לדעתך ניהלת משרד ותפקידים בכירים בזכות ההשכלה שלך ? או שגם פה המראה עזר לך לטפס למעלה ?

* מה גרם לך לעזוב הכל בגיל 30 ולחזור לעבוד במכון ב250 שקל ? את חושבת שיש לך הרס עצמי ? שאת נימפומנית ?או שפשוט האקשן הזה שיש שם עושה לך את זה? את פשוט נהנית מסקס כמו שגבר נהנה..ואומרת לעצמך שככה את לא צריכה להתאמץ ? את שוכבת באיזו דירה...ובאים אלייך כל היום גברים ואת נהנית וגם מקבלת על זה כסף ?

* תוכלי לספר אלו מקרים מוזרים קרו לך בעולם הזה עם הלקוחות ? מה הדברים הכי קינקיים שעשית עם לקוחות ? או דברים מוזרים שביקשו לקוחות ? האם קרה שלקוחות רק דיברו איתך במקום לזיין ? כאלה שהתאהבו בך ? כאלה שלא עמד להם ? כאלה שהיו כל כך חמודים שויתרת להם על הכסף או עשית להם הנחה ? האם עשית אורגיות עם לקוחות?
האם קרה שאת ביקשת מגברים לעשות לך משהו תוך כדי הסקס?

* תוכלי לספר מה הקוים האדומים שלך ? מה לא עשית ולא תעשי בחיים? האם בגלל המקצוע שלך את אף פעם לא תוכלי להיות מאוהבת ובקשר רציני ? בגלל הצורך שלך בסקס רב פעמי ?

* מהנסיון שלך האם הגודל והעובי של הזין קובע ? או הבן אדם שמזיין ?
Love is in the air - Blinding me with smoke,

You are the air i breathe - When i choke

Get out of my row boat

193

ספרתי..... 45 שאלות בפוסט אחד !!!

dude, בנאדם, שאלות שואלים בטיפטופים ולא בהרעשה ארטילרית כזו

חוץ מזה, אני לבד יכול לענות לך על חלק מהשאלות רק מלקרוא את הפוסטים של מירב קצת יותר ביסודיות, אבל אני אשאיר את זה למירב. היא בטוח תעשה זאת טוב ממני...

מירב,
בהצלחה

Chikita, if you haven't been touched by a Latino Lover before, you're still a virgin in so many ways

196

לקסר:
כתבת: "
ובקשר לסקס עצמו - אם את אוהבת סקס אנרגטי ופראי על גבול האגרסיבי ממש+הרבה מגע, נשיקות ומזמוזים - בלי להשתחצן חלילה - זה בדיוק הסגנון שלי, לא ידעתי שאת אוהבת את הסגנון הזה.." – למרות שעל פי התיאורים האחרונים שלי מיום מחמישי 5.11, ומיום שבת 31.10 אפשר להסיק שאני מתחברת בעיקר לסקס עם גוון אלים- אך זה לא מדויק, אני אוהבת מין על כל גווניו- עדין ופראי כאחד. מדליק אותי גבר ביישן שלא ממש יודע מה לעשות, אחד שיודע ועושה זאת בעדינות מופלאה וגבר אסרטיבי שתובע את השליטה לידיו.

למשקיף:
יש דברים רבים שקשורים לחיי הפרטיים אשר בהם מידע רלוונטי המעיד על זהותי האמיתית... ואם נתתי כאן את הרושם שהתחביב היחידי שלי הוא חדר הכושר זה בעקבות חישובים מאוד הגיוניים שעשיתי עם עצמי. אל תטעה ותחשוב שאני מעודדת כאן רק תגובות שמחמיאות לאגו שלי, אני מקבלת כל דעה מנוגדת ככל שתהיה לשלי- כל עוד היא לא נאמרת ממקום יהיר ומתנשא ועוד מאדם שלא שוטט
אפילו יום אחד בנעליי ובקורות חיי, להפך, אני נהנית להתנצח בכתב עם מי שדעתו מנוגדת לשלי אם מתוך הרצון לשנות את דעתו ואם מתוך האפשרות שאני טועה - במקרה כזה יהיה הוא שישנה את דעתי.

לthe dude:
OMG !!! חטפתי התקף חרדה ביצועי למראה ההתקפת השאלתית שהנחתת פה, אבל עכשיו ברצינות, חמוד שלי: לא אמרתי שאני מקיבוץ ולא ברחתי מתוך שעמום, ממש לא, כן, לא, לא. קשה לענות על זה על רגל אחת, לא, כן, מלא דברים, לא, כן, משיכה מגנטית לדברים דרומיים?. לא, לא, כן, כן, כן ולא, כן, כן, מה זה נורמאלי?, מה זה נורמאלי?, לא, כן ולא, זה תמיד עוזר. המפה האסטרולוגית, כן, לא- עניתי כבר, גם, כן ולא, בגדול כן. אני מספרת- תקרא, אוף... מלא, יש המון מוזרות, ברור, קרה, לא קרה הרבה, ממש לא, בעבר כן, בטח- כל הזמן. כל מה שלא נוח לי, הרבה, אני מקווה שלא, מקווה גם שזה לא צורך, חד משמעית הגודל והעובי לא קובעים אלא האדם ששולט על הציוד מה שכן הם לא מזיקים אף פעם.

חוליו: הרעשה ארטילרית חחח...

לטוחן
:
משיב על שאלה בשאלה? לא קיבלתי תשובה האם אתה כלל נשוי (אך בשם הדיסקרטיות אני גם לא מצפה לאחת) מה שכן- לא יפה לייבש אותי פה על ארבע עם טבעת מנצנצת...ועוד במערת הנטיפים..קריר פה משהו...לפחות תשאיר איזה מעיל לפני שאתה עושה לי "מיפ מיפ" ובורח....

קישור לאתר הפרטי שלי:

197
האם את נמרצת כמו הGIF שמאייר את הניק שלך......

http://www.youtube.com/watch?v=qkwD261MHsc&feature=relat ed

לא מסר סמוי, רק עוד שיר מרגש על חיים אחרים.

החיים על קו התפר, החיים הכפולים, הצורך להכמין חלק מהם, בשם מוסרנות וצדקנות.

נמצא שם בעל כורחי.

HFDJKFV DCJHDC ASDIUJDSN DJDF DJUDJ HDJ EDJIRENCD.KMC DWKJVFN SDL,IEWOP DRIKERWMLX RWEIJRFJKNFD FEWKLFRN

ר"ת של הפרטים המוכמנים

עוד משהו, VHUO TBH NCHI THZV FH; KNMU. ZHHI

its 4 in the morning the end of December

198
שלום לכל קוראי הפורום.

קודם כל תוכן ההודעה שלי יראה לכם מוזר וזה כנראה כי זאת ההודעה הראשונה שאני כותב באתר הזה, אין לי מוסג ירוק מה הולך בעולם ה"ליווי",אני איפשיהו מפחד להכנס לזה כי לדעתי זה ממכר, וברגע שאני אתחיל עם זה, יהיה קשה מאוד להפסיק, מה גם, לא נראה לי שחברה שלי תאהב את התחביב הזה

נכנסתי לאתר הזה עקב שעמום וחרמנות יתר בסופ"ש, והפוסט הנ"ל היה ראשון אז נכנסתי אליו, והתחלתי לקרוא.
מירבי - את העברת לי כל כך הרבה שעות, יש לך סגנון כתיבה ממש מושך, פשוט לא יכלתי להפסיק לקרוא!
קראתי כמעט הכל...זה היה הרבה יותר מעניין מכל המאמרים שקראתי במהלך התואר שלי
ממש לא מעניין אותי אם את "מירב האמיתית" או לא(שנראה לי שכן..צריך יותר מדי דמיון בכדי להמציא את כל מה שכתבת פה) וגם לא הייתי רוצה לדעת מי את באמת כי זה רק יהרוס את הפנטזיה.

רציתי להגיד לך שתמשיכי לכתוב, אני משאר שיש רבים כמוני שלא מגיבים לך, אך קוראים בשקיקה את הפוסטים שלך. זה מאוד מעניין לקרוא מה קורה מהצד השני של הנערות שעובדות בזנות, מה הן חושבות על הלקוחות, וכו'
אל תתעצבי על המגיבים פה, מאחורי מסך האנונימיות של האיטרנט כל אחד הוא חכם גדול...
שיהיה לך בהצלחה עם הספר!

ואגב, לכל מי שטוען שמכוון שסגנון הכתיבה הוא איכותי אז כנראה שמירב לא אמיתית, אז אני אספר אנקטודה קצרה.
יש לי חבר טוב שרצה לנסות פעם שירות ליווי(נשמע ממש פוליטיקלי קורקט...מה הביטוי הנהוג לזה ברחוב?) והוא אמר שאם כבר הוא מנסה אז הוא הולך על משיהו יקר...עלה לו איזה 500 ש"ח שעה...
הוא הגיע לדירה פרטית, פתחה לו בחורה שנראת נורמאלית לכל דבר, הם התחילו לדבר ומסתבר שהבחורה היא בת למשפחה עמידה, והיא היתה סטודנטית לפסיכולוגיה(כן..הוא גם לא האמין בהתחלה והתחיל לשאול אותה שאלות על החומר שהיא לומדת, מהר מאוד הוא הבין שהיא לא משקרת) מה שאומר שיש בחורות "איכותיות" שבחרו לעסוק בזה, כך שבהחלט יתכן שמירב היא בחורה משכילה אינטלגנטית וכן, גם זונה.

--

א.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”