כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 23 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

221

בתחילת הפוסט הזה, לפני שנשפכו כאן הררים של מלל שרובו קש וגבבה מירב כתבה:

"הנני כאן כדי להציג את הצד השני... מחשבותיה והגיגיה של נפקנית סקס ובלי לדפוק חשבון."

אין לי מושג מי ואיך הגיע למסקנה שמירב המאושרת היא הזונה הנכונה להציג את הצד השני, הרושם שקיבלתי מהצד השני לא תמך במסקנה זו.

אבל בכל מקרה, הזונה הנכונה או לא הזונה הנכונה, תנו בבקשה למירב לרשום את "מחשבותיה והגיגיה"

ותפסיקו לזיין את השכל

משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

223

דיווח אודות קוריוז מן העבר לבקשתכם:

כמעט והחלמתי מהפציעה, אפילו חזרתי לרוץ קצת אך שוד ושבר: הדגל האדום הונף היום בראש התורן, כמה חבל...כבר קבעתי משמרת למחר אך אאלץ לבטלה.

כנערה עובדת יש לי פתרונות למצב הזה אבל כבר קרה לי שהשתמשתי באחד כזה ותוך כדיי זיון פרוע החלה זרימה חופשית של מה שהיה אמור להישאר בצדה הפנימי של הספוגית המיוחדת, הלקוח מייד שאל לפשר הזרימה במבט מבועת והיה עלי לשקר לו ולומר: "אל תדאג, זה לא התאריך המתאים, יש לך פשוט זין ממש גדול" כדיי שהוא לא יתעלף ויחזור מייד בתשובה, משום מה הוא טרף את הלוקש הדמיוני בלי בעיה למרות שאיברו היה קטן מהממוצע הישראלי ובעצם גם הסיני. מה שכן הזין שלו הבין מייד את מה שמוחו לא הסכים לעכל ולא עמד עוד לנוכח הדימום הנשי.

מיותר לציין שקיוויתי שהאדמה תבלע אותי בו ברגע ולכן מאז אני נמנעת מלקיים יחסי מין בתשלום תוך כדיי כרטיס אדום, בחיי הפרטיים אין לי שום התנגדות לדבר כל עוד הפרטנר שאיתי יודע ורוצה, ורק כאשר אני חרמנית מנשוא.

שלא תטעו: כמעט כל הזונות עובדות תוך כדיי המחזור, בדרך כלל ביום הראשון לקבלת ההפתעה המעצבנת הן ישתמשו בה כתירוץ להתחפף מוקדם הביתה אבל ביום השני הן תחזורנה לתפקוד שוטף כשהן מצוידות בפקק מתאים וכל עוד הן דואגות לפקק כמו שצריך, מה שאני שכחתי לעשות, אין שום סיכוי בעולם שהלקוח ידע שהן במחזור. לא מזמן פגשתי צדיקה אחת בסדום, בחורה יפיפייה הורסת וחמודה פחד, למרות שהיא באה לעבודה גם בימי נידתה, חמושה כהלכה, היא קיבלה לקוח, נתנה את הכסף לפקידה, שלחה אותו להתקלח ולאחר המתנה של כמה דקות נכנסה לחדר אחריו אך להפתעתנו היא יצאה מהחדר תוך דקה ושליש, כולנו קפצנו ותהינו מה השתבש וזו סיפרה לנו בקול מתוק ותמים: "הוא שאל אותי האם אני במחזור ופשוט לא יכולתי לשקר..." הפקידה כמעט הטיסה אותה למתקן ענישה בסיביר- אבל בז'רגון של בית זונות היא הצדיקה את הכינוי "צדיקה בסדום" וממש בקושי הצלחתי לעצור את עצמי מלמחוא לה כפיים.

בכלל רציתי לספר לכם קוריוז אחר, איך חזרתי לעבוד אחרי הפסקה של המון שנים:

זה היה יום חורף סגרירי והרוחות נשבו בחוץ כאילו מישהו קילל את יוצריהן, סתם, ממש לא, נדמה לי שזה היה בכלל קיץ. התפטרתי ממקום עבודה מסוים, אחרי שנה וחצי בעקבות אי התאמה הבנתית ששררה ביני לבין המעסיק בנוגע לגובה השכר שלי ומייד מצאתי עבודה חדשה אחרת במשרד קטן. העבודה החדשה לא גזלה ממני שעות רבות מידי בכל יום, לכן חיפשתי לי עיסוק נוסף להשתעשע בו.

תוך כדיי רפרוף לא מחייב במודעות הדרושים תפסה לי את העין הצעת עבודה אשר בה נכתב "דרושה פקידה דיסקרטית" ותו לא, מכיוון שכבר שנים רבות לא התעריתי בעולם הזנות גם לא ידעתי בוודאות על מה מדובר אבל הרדאר הזדוני שלי מייד התביית על הרעיון ואפילו חייג למעני את המספר המצורף, האדם בצד השני של השפופרת הסביר לי שהם מחפשים פקידה שתתן מענה טלפוני בדירה דיסקרטית בשעות הלילה, הסברתי לו שאני עובדת כרגע כמנהלת משרד בשעות הצהריים ולכן אני לא יודעת עד כמה אני מסוגלת להתחייב לעבודת לילה יום יומית (ליל לילית), הוא הרגיע אותי ואמר שאם מספיק לי חמש וחצי שעות שינה בלילה אז אני אוכל לרקוד על שתי החתונות וגם לאכול את העוגה, העבודה בדירה הדיסקרטית מסתיימת בשש בבוקר, עליי להיות במשרד בשעת חצי היום ועד חמש בערב כך שיש לי בדיוק שעה אחת עד לתחילת משמרת נוספת בדירה הדיסקרטית, צפוף מאוד חשבתי לעצמי אבל לא בלתי אפשרי. קבעתי ראיון עבודה לאותו היום והגעתי לדירה המדוברת בחמש וחצי בין ערביים, הראיון התחיל לא לפני שבעל המקום ערך בתיקי חיפוש כדיי לוודא שאין עלי ציוד הקלטה כלשהו באדיבות משטרת ישראל וכשנמצאתי נקייה מחשד הראיון זרם ללא מפריע אך הוא לא דמה לשום ראיון עבודה אלא יותר לקביעת עובדות בשטח, כנראה שהספיק להם לדעת שאני כבר מתפקדת כפקידה במקום עבודה כשר בכדיי- לתשאל אותי בנוגע לכישוריי- לשאול אותי האם אני מעוניינת בכלל בעבודה- ולספר לי שהתקבלתי לאחר כי בחרו בי מכל שאר הפקידות שלא עמדו מחוץ לדלת.

קיבלתי דף קטן ומהוהה שבצידו האחד חשבון ישן ממסעדה ובצידו השני הוראות למענה טלפוני, הבחור הסביר לי שהמשמרת מתחילה עוד חצי שעה ושמישהו יבוא לנעול לפני שהיא תסתיים, לאחר מכן הוא פלט "תתקשרי אם יש בעיה" ונעלם מהמקום במהירות. ישבתי בהלם בדירה דיסקרטית שנראתה חדשה לגמרי ומפוארת בצורה מחשידה בלי אף זבוב שיסביר לי מה זה עתה קרה וכשמבול הטלפונים החל להציף את הרצפה המבריקה הבנתי שאני גם לא יכולה לתאר את הבחורות שעדיין לא הגיעו כי מישהו שכח לעדכן אותי בנוגע אליהן, אפילו לא ידעתי את גובה משכורתי או איך להדליק את המוסיקה. התקשרתי לבחור הזריז אבל לא הייתה תשובה, שנייה לפני שאיבדתי את עשתונותיי צלצל פעמון הכניסה, קפצתי בבהלה ממקומי והייתי בטוחה שמאחורי הדלת יעמוד יגאל שילון עם סיגר לעוס ויתחיל לשיר לי "פספסת הי הו פספסת היי הוו.." אבל לשמחתי עמדו שם בחורה וחצי מתייצבות לתחילת משמרת, ממש כך בחורה אחת ענקית ועוד חצי בחורה בגודל של צרצר, שתיהן רוסיות.

הבנות עדכנו אותי בשמחה בכל החורים בהשכלה שהיו לי והסבירו לי שזו אכן דירה חדשה שנפתחה ביומיים האחרונים והפקידה שעבדה שם לפניי ברחה גם היא, כמו בעל הבית, כל עוד נפשה בה.

בגלל שאין לדירה הרבה מוניטין עדיין גם אין הרבה עבודה ועוד פחות מכך רווחים לפקידה, בעקבות זה גם אין הרבה בחורות שמסכימות לעבוד במקום חדש שנפתח- מפואר ככל שיהיה מפאת חוסר סבלנות לדיבידנדים עתידיים. המשכורת הבסיסית שלי עומדת על מאתיים שקלים חדשים כאשר מהכניסה העשירית ואילך כל חמש כניסות אני מקבלת בונוס של חמישים שקלים, ז"א: תשע כניסות על הדף= 200 שח, עשר כניסות= 250 שח, חמש עשרה כניסות= 300 שח- וכך הלאה, בנוסף יש לכל בחורה דבר שנקרא "כניסת בונוס" וזה אומר שבכניסה השביעית של כל בחורה הרווחים לא מתחלקים שווה בשווה עם בעל המקום אלא 200 שקלים הולכים לבחורה ו50 שקלים ניתנים לפקידה כטיפ על השקעתה הרבה בפיתוי לקוחות אל מפתן הדלת. באמת הדיל היה נשמע לא רע, כמה שאעבוד קשה יותר להביא לקוחות דרך קו הטלפון כך ארוויח יותר אך יש גבול לכמה עבודה אפילו המשכנעת שבפקידות יכולה להביא כשיש באמתחתה בחורה וחצי בלחץ והיום הראשון נגמר לאט נורא כשמתאיים שקלים בודדים בקושי ממלאים את כיסי, בשש בבוקר הגיע הבחור משש בערב והסברתי לו יפה שאם הוא חושב שאני אסכים לשבת במקום המאוד יפה הזה 12 שעות כל לילה בתמורה למשכורת בסיס של 200 שח- שיחשוב על זה שוב- כי אין שום סיכוי לזה, בעיקר כי הפעם האחרונה שעבדתי בשביל 16.6666666 שח לשעה הייתה אף פעם, הוא מיהר לתקן את משכורת הבסיס ל300 שח "עד שנרים את המקום על הרגליים" ושמח לשמוע שאגיע גם מחר.

כך חלף לו שבוע וחצי בו אני מג'נגלת שתי עבודות וישנה בעיקר בין צלצול טלפון אחד למשנהו, הרווחים הצפונים בהבטחה עדיין בוססו לבוא וכמעט שאמרתי נואש עד שהגיעה המשמרת ששינתה את הכול:

הפעם הגיעה ראשונה בחורה ישראלית מטורפת לגמרי שעד היום אני בקשר איתה כי אני וטירוף מסתדרים נהדר, בעלת גוף פצצה ופרצוף של אובדת עצה, ברגע שזו נכנסה לדירה האנרגיות השתנו והחליפו הילוך, היא יצאה החוצה לקנות בקבוק יין ובשובה התחלנו לשתות ולקשקש ולחקות קולות של גניחה לכל מי שהתקשר- דבר שגרם לעלייה חדה במספר המבקרים בדירה ועקב כך במספר הכניסות.

היה מאוד שמח עד שבאיחור רב הגיעה הבחורה השנייה שהעכירה את השלולית, במבט ראשון היא נראתה כמו אורית פוקס בגיל שישים + 30 ניתוחים נוספים, משהו הזוי, ובמבט שני היא נראתה ממש אותו הדבר רק היא הספיקה לדבר והסתבר שהיא יותר מעצבנת ממה שיכולנו לדמיין, מהרגע שהיא נכנסה כל מה שעשינו כולל להתעלם במכוון מהדיבור הצווחני והבלתי פוסק שלה לא גרם לה להפסיק לחפור לנו תעלת סואץ באוזן.

אחד מהתפקידים שלי כאחראית משמרת שיגולים הוא לגשת ללקוח לאחר שראה את שתי הבנות ולא בחר באף אחת מהן ולהמליץ לו על השירות שלהן או לנסות ולזווג לו מישהי שלדעתי תתאים לו, לכן כשהתפלצת התבררה ככזו בכל אופן וצורה- החלטתי להמליץ עליה ללקוח שרצה סקס אנאלי רק כדיי להיפטר ממנה לחצי שעה של מנוחה, מכיוון שזו צעקה בראש חוצות כשהגיעה שהתחת שלה פתוח לעסקים הסקתי שהלקוח יהיה מרוצה על אף המראה המסולקן- ולא בטוב טעם- שלה.

הזיווג צלח והשניים נכנסו לחדר בצחקוקים והשאירו אותי ואת הישראלית לחגוג בשקט אך לא חלפו להן עשר דקות והלקוח יצא מהחדר בסערה לבוש במגבת והחל צועק עלי שהוא רוצה את כספו בחזרה, מה מסתבר? הקרפדה הבטיחה לו חדירה אנאלית תמורת 100 שח נוספים מכספו אך כשראתה שהבחור מצויד באיבר שלא מבייש סוס הרבעה ערבי גזעי, במקום להתנצל ולהחזיר את התוספת ששילם על האנאלי היא הגיעה עם עצמה להחלטה תמוהה שעדיף לנסות להערים עליו ולהשחיל את איברו לחור הלא מתאים בתקווה שהוא לא ירגיש בהבדל והכסף יישאר בידה. מה חבל שהבחור יודע להבדיל בין חור תחת לשאר ירקות ואחרי משא ומתן ממושך בתוך החדר קצה נפשו ועתה הוא רוצה את כל כספו חזרה. ובצדק. לאחר שנרגע הוא התלבש והסביר לי בניסוח רהוט ומאוזן שמגיע לו את כספו בחזרה כי היא הבטיחה לו סקס אנאלי ועוד לפני שאיברו חדר אליה היה לה מספיק טווח תגובה להבין שהזין שלו גדול מכדיי להיכנס לישבנה, להסביר לו את מצב הדברים ולתת לו אפשרות לבחור האם לצאת מהחדר עם רוב מכספו חזרה מבלי לחדור לאף אחד מנקבי גופה או להמשיך בחדירה רגילה איתה כשמאה השקלים יוחזרו אליו, אך מכיוון שזו בחרה לשקר ולומר כי כוס הוא תחת – תחת זאת יש להחזיר לו את הסכום במלואו.

היה צדק גמור בדבריו אך כמו שההיגיון לא עובר בש"ג הוא גם לא מבקר יותר מידי בדירות דיסקרטיות, כנראה הוא שומר אמונים למישהי, בעל הבית הגיע מייד לאחר שהתקשרתי להסביר על הפלונטר בהתהוות, לקח את הלקוח לשיחה מחוץ לקירות הדירה וכשחזר בלעדיו הסביר לכולנו שאין דבר כזה כסף חזרה, הלקוח תמיד לא צודק ואם עוד פעם הקרפדה עושה קונץ כזה כל תל אביב תשמע על הדברים שהיא עושה בחדר והעיר היחידה בארץ שהיא תוכל לעבוד בה לא הוקמה עדיין, בנוסף יש עליה לשבת עכשיו בעונש שעתיים מלאות מבלי להיכנס לעבוד ומבלי לצאת מהדירה כל הפרה של העונש תגרור פיטורין וצו הרחקה. לפני שהוא יצא מהמקום זרק לי בהיתול: "מירבי, אם בא לך לעבוד קצת בחדרים במקום המטומטמת, אני מסכים לך".

ואכן נכנסתי לעבודה בחדרים בלי היסוס בעוד שהקרפדה עונה בעצבנות לצלצולי הטלפון במקומי, גם בחלוף השעתיים שהוקצו לעונשה היינו אני והישראלית השנייה כל כך עסוקות שהיה עליה להמשיך ולענות לטלפון. אני לא זוכרת אף אחד מהלקוחות באותו הלילה אבל אני זוכרת ששאלתי את עצמי למה בזבזתי שבוע וחצי במענה סזיפי לטלפון כשיכולתי להזדיין בכיף.

אני זוכרת במדויק כמה כניסות עשינו באותו הלילה ובוא נאמר ששברנו שיא מחוזי שכמותו נראה רק בערב סילבסטר שנתי (שהוא כמו תמיד עמוס לעייפה) כשבעל המקום שמע שנכנסתי לעבודה בחדרים הוא הופתע אך כששמע כמה כניסות נרשמו על הדף בסוף המשמרת הוא כמעט הגיש בקשה לאמץ אותי חוקית.

נתתי במשרד של צהרי היום את הודעת התפטרותי וחזרתי לשטח בשיא הטבעיות (עד להודעה חדשה)......

שלכם עד חצי המלכות

מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

228

בוקר טוב

[QUOTE=זונה מאושרת]

אני זוכרת במדויק כמה כניסות עשינו באותו הלילה ובוא נאמר ששברנו שיא מחוזי שכמותו נראה רק בערב סילבסטר שנתי (שהוא כמו תמיד עמוס לעייפה) כשבעל המקום שמע שנכנסתי לעבודה בחדרים הוא הופתע אך כששמע כמה כניסות נרשמו על הדף בסוף המשמרת הוא כמעט הגיש בקשה לאמץ אותי חוקית.

[/QUOTE]

נשמע לי כמו שיא בתיקתוק, ועוד עם קרפדה מטומטמת בטלפון. כל הכבוד.

סוף שבוע נפלא

menice2009-11-12 6:36:59
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

230

מירב מה רוצים מחייך, את מספרת סיפור נפלא מהעבר (בהתאם לבקשת הקהל) וכבר יש טענות לגבי רמת השירות שלך. אני מקווה שזה לא מרפה את ידייך ותמשיכי במלאכת הקודש למען כל החברים שנהנים לקרוא .

קראתי לאחרונה את גירסתה של אנה למקצוע העתיק בעולם (בספרה הצד המואר של הירח), שבו היא מתארת בחלק הראשון איך מתנהלים החיים של נערה עובדת בכל מגוון האפשרויות - דירות דיסקרטיות, דירות פרטיות, ליווי, שרותי עיסוי, וכן את הסיבות שהובילו אותה לעסוק במקצוע. בחלקו השני של הספר היא מספרת על רומן מרגש שניהלה עם לקוח שלה לשעבר, תוך כדי נסיונות גמילה מהמקצוע וחזרה לחיים נורמטיביים.

המסר העיקרי שעולה מסיפורה הוא שברגע שהנערה חצתה את הרוביקון אין לה דרך חזרה, שכן זוהי התמכרות לכל דבר. היא מבהירה שזוהי התמכרות לכסף מהיר (ולא לסקס), את רוצה חיים נוחים, להגשים חלומות, לימודים, נסיעות לחו"ל, ולכן את נמשכת לתוך עולם הזנות ללא יכולת התנגדות ממשית. היא מנסה להיגמל אך חוזרת שוב ושוב, רק כדי להחזיר חוב, או רק להשלים שכ"ל לשנה הבאה ואני כבר נוטשת.וכך היא לכודה במעגל ללא מוצא.

האם גם את רואה את הדברים מאותה נקודת מבט ?

אוסקר.

בגמילה

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”