תודה לכולכם על הרוח הגבית, קשה לדווש אחרת...
.
סתם יום מושלם:
התעוררתי ליום חמישי אביבי שחייך אלי בשיניים מסנוורות של שמיים, קבעתי להיפגש איתו במסעדת דגים כשרה שאהובה עלי במיוחד, הגעתי בשעת צהריים ייעודה כשאני לובשת מראה מאופק והדור, חליפת עסקים נשית מחויטת ותחתיה חולצה מכופתרת בצבע סגול כהה כאשר את צווארון החולצה אני מוציאה אל מעל המקטורן השחור ובכך מדגישה את הדרך מטה אל גבעות השדיים הרצופה בשרשרת כסף עדינה בעלת תליון בצורת לב מרוצף באבנים קורצות.
בצעד גבוה על נעלי עקב דמויי זמש בצבע סגול אני ניגשת לשולחנו ומברכת אותו בנשיקה מקצועית על הלחי, מתיישבת מולו בכפיפה איטית נותנת למחשוף להבטיח לו סודות.
השיחה קולחת על ענייני עבודתו הלחוצה בבית המשפט ומייד משנה כיוון, מתנקזת במעשים שאני עומדת להרעיף עליו כשנגיע למיטה. המלצרית מתקרבת בחיוך מוכר, הייתי פה כבר מספר פעמים עם גברים מעונבים ועתה הניצוץ המשועשע בעיניה כמעט משוכנע כי אני זונת צמרת ורוצה גם הוא להזמין אותי למפגש, רק אני הוא והסדינים בלי המלצרית. הוא מזמין שמפניה אני מרלו, מזמן לא שתיתי והחמימות עוטפת אותי מייד, היין צבעו מזכיר לי את הדם שהוא ביקש לטעום עוד כשדיברנו בטלפון כאשר רציתי לבטל את הפגישה בעקבותיו. אנחנו חוזרים אל תחומי הפנטזיה שבתסריט, אני הסטאז'רית הפתיינית והוא עורך הדין המרוחק, המלצרית חוזרת בשנית ומניחה מולי מנה של קרפצ'יו טונה מזוגג ואני מסיטה מייד את השיחה בינינו לעניינים ברומו של בית משפט ממנפת את הידע האמיתי שלו כעורך דין המתמחה בפלילים לטובת הטעיית מסקנותיי המלצרית והניצוץ. המנה נימוחה על הלשון מגרה את בלוטות הטעם אל מחול של תחנונים לעוד, אני מציפה אותן בבועות מתנפצות של מים מוגזים ולאט משחררת את כף הרגל ממאסר הנעל הגבוהה מטפסת איתה לאט לאורך הירך הפנימית של מעסיקי, לפני שעלה ברגלי לבדוק את מצב רוחו של האיבר מגיעה המנה העיקרית בצורה של דג דניס שלם חרוך בגריל ותבלינים, הרגל בורחת חזרה למקומה הצפוף בתוך הנעל והדג מתפרק לו בשיטתיות אל קרביי כשכל לעיסה גוררת גל של הערצה טהורה לשף של המקום, אנחנו ממהרים לעזוב צלחות נקיות מבשר ימי וכוסות חצי מלאות בדם וזהב מבעבע ונכנסים ביחד למקלחת שבביתי כשזכר טעם הסעודה עוד ממלא את נשיקותינו.
אני מלטפת את ראשו עצום עיניים בסבון שמתפתל מטה אל איברו הזקור לעייפה, מסבנת כל איבר מגופו בשקדנות, נותנת לידיו הרטובות לחקור את קימורי גופי הערום מולו, לאחר שצף מים חמימים שמקלפים מעלינו את שכבת הסבון אני מסתובבת עם גבי אליו ומכוונת את כפות ידיו על שדיי כשהוא מחליק את איברו אל בין ירכיי הפנימיות ומתחכך בי ובקפלים המכסים את נקודת האלוהות שבי, מעיר את תשוקתי לחדירה אסורה של ימי נידה. אני נשכבת על המיטה מנוגבת והוא מפסק אותי וחוקר כל נקב וחלל בלשונו מתחיל מהעליונים שבהם יורד מטה אל הפרטיות המגורה מרעיונות לא ממומשים, הוא מלקק בתאווה את השפתיים החיצוניות חפות משיער ערווה וגבי מתקמר בחשמליות כשלשונו מתחפרת בתוכי המדמם שמשווע לחדירת הלשון שלו זה שעות, הוא לא מפסיק גם כשהטעם החמים ממלא את פיו וחודר אלי ביתר שאת עמוק יותר ויותר כמנסה להגיע אל מקור נסתר, הוא מרכז עתה את כולו בשאיבת הדגדגן המנופח ומחליק אל החור הפעור אצבעות עדינות ורוטטות כשהוא מענג בליטופים לשוניים ומביא אותי למרגלות הר של גמירה עצומה, אני מטפסת במהירות לא נשלטת עטופה בעננים עבים של תשוקה ומתפוצצת אל פיו שלא מרפה ממני גם שאני נאחזת רעידות תזזיתיות שמחשמלות אותי אל מימד אחר ולא מציאותי כמעט דקה שלמה. כשחזרתי למיטה הוא כבר היה עמוק בתוכי חופר את דרכו בתשוקה ולאחר שהצללים התפזרו מעיניי הבחנתי ששפתיו ואפיו נושאים זכר אדום משאיבת פרטיותי אך הוא לא הופרע מכך וגמר באנקת גבהים משלו.
הוא עזב אחרי מקלחת מטהרת משאיר אותי בחברת צלילים רמים של באך שערסלו אותי על כנפיים של תנומה ארוכה. קצתי כשהשמש נגמרה ויצאתי לטייל באפלה הקרירה שהחלה מטפטפת קילוחים דקיקים שואפת אלי ריח של אדמה רטובה ושלוש ערים מפהקות שצעדתי דרכן כדיי למצוא את עצמי על סף דלתה של חברה טובה.
בדרך חזרה הרהרתי במשפט של קרלוס רואיס סאפון: "הקושי הוא לא להרוויח כסף סתם, הקושי הוא להרוויח אותו בעבודה שראוי להקדיש לה את החיים".
אני יודעת שעוד לא מצאתי אותה אבל איך זה שכל כך טוב לי עכשיו?
סתם מין יום פיוטי....
באהבה
מירב
זונה מאושרת2009-11-13 11:34:55