כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 25 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

241

"משאיבת פרטיותי"

מקסים ...

לאפשר לבני זוג ( אפילו לשעה קלה ) להתחבר לאנטימיות הפרטית שלנו על כל גווניה הם שעושים את ההבדל ממפגש למפגש.

בהשאלה מ :

o 50 ways To Leave Your Lover

50 שלבים לאנטימיות....

http://www.youtube.com/watch?v=b5--Sje98jI

ככה גם אמרתי לבת זוג אחרי מקלחות זהב הדדיות. חשתי עוד שלב באנטמיות.

אני זוכר גם דבר שאמרה לי חברה ( ממזמן ) אחרי שהזדיינו אנאלי בפעם הראשונה שלה.
היא סיפרה שהיא חשה כמו אחת שגדלה, ושהיא שונה, והייתה בטוחה שכל העולם רואה זוהר חדש בפניה.

את שמה לב מירב? את מושכת גילויים אנטימיים בכתיבתך...

היי שלום.

its 4 in the morning the end of December

243
ידידנו הרהוט, האינטליגנטי, המשקיף...

בוא נסגור כאן את הפינה הזו אחת ולתמיד.

הפוסט הוא של? של מי?
של:

[QUOTE=זונה מאושרת]

לאחר תיאום עם המנהלים וקבלת אישורם,

בהצהרה חד משמעית שלא לצורכי פרסום דירה דיסקרטית כזו או אחרת ! (אני לא עונה בפרטי ) ...

הנני כאן כדי להציג את הצד השני... מחשבותיה והגיגיה של נפקנית סקס ובלי לדפוק חשבון.

כרטיס הביקור שלי

שם בדוי: מירב

גיל עדכני: 30

B]

אחרי שהצגתי את עצמי זה המקום לציין שהייתה לי שיחת טלפון מעניינת עם עמית מנהל הפורום שבמהלכה הוא זרק לי כפפה, להתחיל לכתוב יומן אישי מדי יום/יומיים או יותר בהתאם למוזה, על חוויותיי עם לקוחות.

הכפפה הורמה ! והמהלך של עמית היה לאשר לי לכתוב (בהגבלות מסויימות והגיוניות ) כדי למנוע פרסום לדירות דיסקרטיות או לעצמי ולכן אני לא עונה להודעות פרטיות אבל אוכל לקרוא בכיף.
(חבל שאני לא זוכרת את החוקים בשח מט אחרת היו לי עוד משפט או שניים , אני חייבת ללמוד את זה שוב מתישהוא)

אחרי השיחה עם עמיתו'ש ישבתי לכתוב וזה מה שיצא [/QUOTE]

אולי תופתע,
אך אין כאן שום מילה לגביי, לגביך או לגבי אף 1 מן המשתתפים.

אנחנו (המשתתפים) מנסים ל"חזק את ידיה" של מירב
על מנת שתמשיך ותכתוב לנו דיווחים מעניינים - הצגת הצד השני.

מה בדיוק אתה מנסה לעשות מלבד להציג את הצד שלך?

אולי תפתח לך פוסט אישי דוגמת "דיעותיו של משקיף" או "המשקיף בשטח כולם במתח" ותגמור ענין?

להזכירך, הפוסט הוא של מירב.

אנא ממך, אל תנסה עוד להפכו ל"המשקיף נגד מירב"

וממש לא משנה לי באיזה "מצב רוח" הנך נמצא.

244
למשקיף

כל מי שמכיר אותי יודע שאני מלא בבוץ וסחף מכמות הפעמים שהלכתי נגד הזרם בחיי. העניין אם רוב הביקורת שלך, לטעמי, הוא שהיא מתאימה למשהי במדור סקס פירסומי. מהרגע שיווצר לינק בין הפוסט הזה למדור ההוא ביקורת ביצועית תהפוך ללגיטימית ביותר . יודע מה, ועדיף לפי מפרט בית שמאי. עד אז אני מציע לך לנהוג לפי השם שבחרת בניק שלך ולהשקיף באמת. מה שיפה אצל מירב זה שיש הרבה מאוד דברים שאפשר לקלוט עליה בין השורות למי שבאמת מקשיב ואולי אף ללמוד קצת. במקרה שלה מעניין אותי יותר הלך המחשבה שלה, על כל הכשלים שאני מוצא בו ושומר לעצמי, מאשר הביצועים בפועל כעוסקת בתחום.

רימינג מעשי2009-11-14 15:56:14

246

למשקיף:

בוא ואבהיר את דברי שלא כללו בתוכם רמיזות על כך שקיצרתי את זמן הפגישות עם לקוחות וגם לא הודיה בכך כי היה זה ערב חד פעמי בניגוד לדפוס ההתנהגותי הרגיל שלי.

העליתי באוב את רוחם של דקארט וארכימדס לשם החישוב הסבוך שלהלן: זמן ממוצע של לקוח בחדר עומד על עשרים וחמש דקות כאשר יש לקוחות המסתפקים ברבע שעה של עינוג מיני שלאחריו הם ממהרים לעזוב אף על פי תחינות קלות מכיווני להעניק להם עיסוי או סיבוב שני, יש לקוחות שנשארים חצי שעה מלאה ומנצלים כל דקה מענגת של חברתי, לעיתים רחוקות נשאר איתי לקוח במשך ארבעים דקות ממש כמו שלעיתים רחוקות יש לקוח שממהר לעזוב לאחר עשר דקות. סגרנו על ממוצע של 25 דקות? יפה! נחזור אל אותו הערב ונתור אחר הוכחות דדוקטיביות הנשענות על אקסיומות לוגיות כאשר כרגיל אתה יכול לאייש את תפקיד הצב ואני אדבר בקולו של אכילס.

יום העבודה מתחיל בשש בערב ומסתיים בשש בבוקר, התפלצת שבקוריוז הגיעה באיחור ניכר של שעתיים, נאמר שנכנסתי לעבודה בחדרים בסביבות תשע בערב, יש לי תשע שעות עבודה לפני, עתה נחלק תשע שעות עבודה בעשרים וחמש דקות שסגרנו עליהן קודם = 21 כניסות או כאופציה תיאורטית לכל אחת שתעבוד 12 שע' או יותר בסופ"ש = 29-30 כניסות.

המספר האמיתי של הכניסות על הדף בסיומו של הערב לא באמת עקרוני ויישאר כמוני חסוי במערכת אך בטוחני כי הצלחתי להוכיח בצורה אמפירית ככל שניתן את עיקר ההבהרה שביקשת.

אוסיף ואומר שגם אני שמחה שאתה בסביבה ולא כי הנחת את קולך ומעילך באופוזיציה.

ואסיים בציטוט האמא תרזה: "אם אתה עסוק בלשפוט אנשים כל העת, אין לך זמן לאהוב אותם".

M.

קישור לאתר הפרטי שלי:

248

[QUOTE=רימינג מעשי] למשקיף

כל מי שמכיר אותי יודע שאני מלא בבוץ וסחף מכמות הפעמים שהלכתי נגד הזרם בחיי. העניין אם רוב הביקורת שלך, לטעמי, הוא שהיא מתאימה למשהי במדור סקס פירסומי. מהרגע שיווצר לינק בין הפוסט הזה למדור ההוא ביקורת ביצועית תהפוך ללגיטימית ביותר . יודע מה, ועדיף לפי מפרט בית שמאי. עד אז אני ממציע לך לנהוג לפי השם שבחרת בניק שלך ולהשקיף באמת. מה שיפה אצל מירב זה שיש הרבה מאוד דברים שאפשר לקלוט עליה בין השורות למי שבאמת מקשיב ואולי אף ללמוד קצת. במקרה שלה מעניין אותי יותר הלך המחשבה על כל הכשלים שאני מוצא בו ושומר לעצמי מאשר הביצועים בפועל.
[/QUOTE]

כל ה- כבוד גבר, יש לך תגובות לעיניין !

למירב: האם את מורגלת ומיודעת לטיפולי רימינג ? (תעני רק אם את רוצה)

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”