כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 26 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

251
[QUOTE=המשקיף]

לטוחן - צודק,מה שנכון נכון..אבל זאת לא אשמתי שכל זב חוטם מנסה להתהגג על חשבוני...

למלקק הישבנים - אני מבין שאתה לא מבין רמזים...

[/QUOTE]

טוב משקיף מחמדי הבנתי את הקטע שלך, כשאתה לא יכול להתמודד עם הדברים לוגית ישר יורד לפסים אישיים. בסופו של יום הרי אין לדעת האם אחד המביט עלינו מלמעלה הוא אלוהים, טייס , או סתם חבובה זקנה. יש מספיק אנשים הקוראים פוסט זה אז שכל אחד יחליט בעצמו. אתה רוצה להמשיך להעביר ביקורת מהמרומים? איך אומרים, תפאדל. מי יודע? אולי אתה באמת המלאך הגואל הרואה דברים ממקום שהרבה מאיתנו פה עיוורים לו. העיקר שאתה מאושר עם עצמך .

נב - רק לידיעה אישית הכיף שלי הוא שמלקקים את הישבן שלי.

רימינג מעשי2009-11-15 11:56:54

252

אחרי הרבה זמן שלא הייתי כאן נחשפתי לאחד הפוסטים הטובים בכל הזמנים. השקעתי כאן אחר צהריים שלם בקריאה של הפוסט הארוך והמדהים הזה.

ולאחר כל ההשקעה הזאת, כמה מילים אליך, מרב.

את אינטליגנטית וחריפה בצורה מדהימה. ההבחנות שלך לגבי החיים והמודעות העצמית הגבוהה שלך מעוררים הערצה. אין לי מילה רעה אחת להגיד על המקצוע שבחרת והעובדה שאת עושה הכל מרצון וממודעות עצמית עמוקה מראה שגם את שלמה עם ההחלטה שלך. למרות שכל מה שאת חושבת ועושה מגיעים מתוך המקומות הכי עמוקים שלך, אני מצליח להבין שבכל זאת יש לך בעיה כלשהי עם העיסוק שלך. ברור שהעבודה הזאת היא לא העבודה שהיית רוצה לרשום ברזומה שלך, אבל זאת גם עבודה שבאופן מודע היית רוצה לעזוב בהזדמנות הראשונה שתתאפשר לך. זאת אומרת שלמרות כל ההשלמה והמודעות שלך לעיסוק שלך, את יודעת מבינה שמדובר בברירת מחדל שמצריכה פרישה בשלב כלשהו, ועדיף מהר ככל האפשר...

באופן אישי אני חושב שיש בך סוג של התמכרות לעבודה הזאת. לטוב ולרע, לא נראה לי שתצליחי להשתחרר מהצורך הזה שקיים בך, וגם אם תעזבי את הזנות לתקופה מסויימת ואפילו ארוכה, את תמיד תחזרי לדבר המיוחד הזה, כי זה משרת את הצרכים הכי בסיסיים שלך בחיים - הצורך בשליטה מלאה והצורך לצרוך כמויות גדולות של מין ללא השתעבדות רגשית. בתת מודע, את יודעת שהעבודה הזאת היא הדבר הכי טוב שיכול להיות לך.

אני מזהה בין השורות את הפחד להקשר רגשית למישהו. אני חושב שאת צריכה לעבוד על עצמך על מנת להשתחרר מהפחד של הקשרות רגשית, לבד או באמצעות מאמן אישי או פסיכולוג. כי בלי זה, החיים ימשיכו על מי מנוחות ופתאום תמצאי את עצמך לבד בגיל 50..

אני יודע שזה לא סוף העולם להיות לבד, אבל זה לא מה שאת באמת רוצה... במקומות הכי עמוקים של הנשמה שלך...

בכל מקרה, מאחל שיהיה לך בהצלחה ותמשיכי להנות מהחיים

בסוף הזיונים יהרגו אותך...

253
הכלל הישן לפיו איכות מביאה איכות (ולהיפך) מתקיים כאן במלואו. יכולות ההתנסחות כאן, הן של מירב והן של רוב המגיבים מרקיעות שחקים, פשוט תענוג, מעדן אמיתי. לא נותר לי אלא להסיר בפניכם את כובעי החבוט בהערכה כנה (ובקנאה לא מבוטלת)

254
[QUOTE=W2F1]הכלל הישן לפיו איכות מביאה איכות (ולהיפך) מתקיים כאן במלואו. יכולות ההתנסחות כאן, הן של מירב והן של רוב המגיבים מרקיעות שחקים, פשוט תענוג, מעדן אמיתי. לא נותר לי אלא להסיר בפניכם את כובעי החבוט בהערכה כנה (ובקנאה לא מבוטלת) [/QUOTE]

כן, חלק מהיופי בפורום הזה הוא שדה פקטו נשברות בו כמה מוסכמות לגבי הלקוחות, נותני השירות בתעשיית המין, ומה שבינהם.

255

[QUOTE=W2F1]הכלל הישן לפיו איכות מביאה איכות (ולהיפך) מתקיים כאן במלואו. יכולות ההתנסחות כאן, הן של מירב והן של רוב המגיבים מרקיעות שחקים, פשוט תענוג, מעדן אמיתי. לא נותר לי אלא להסיר בפניכם את כובעי החבוט בהערכה כנה (ובקנאה לא מבוטלת) [/QUOTE]

מצטרף

מירב, ברשותך, שאלה ?

כתבת כאן היכנשהו שרוב הבנות לא נכנסות עם ערבים וקצת תהיתי ביני לביני בנושא...

אני יכול להבין מדוע את (תוך הנחה לא מופרכת לחלוטין שאת יהודיה וישראלית....) תחליטי שלא להיכנס עם ערבים,

מסקרן אותי לדעת למה רוב הבנות, כהגדרתך, בוחרות באותה שיטת פעולה ?

מה לרוסיה (הכוונה לא לעולה חדשה כמובן) להבחין בין יהודי לערבי ? למה זה משנה לה ?

תודה

הכל מכל כל....

256

ליאכטונר:
לא ברורה לי לגמרי שאלתך כי היא בעלת כפל משמעות:

1. האם האדון "רימינג מעשי" טיפל בי? אני חוששת שלא נפגשנו לדאבוני....
  2. האם אני מעניקה טיפולי רימינג? לא לכל אחד אבל אם האזור נקי, נטול שערות ככל האפשר והזרימה נכונה אני מאוד נהנית להעניק את זה ואפילו עם הגבר הנכון זה מחרמן אותי נורא.

לאפרודיזיאק:
אני לא אוהבת להכליל ומאמינה דווקא שרוב הבנות כן נכנסות עם לקוחות ממוצא ערבי וגם אני לא שוללת אדם ע"פ המבטא אלא ע"פ צורת ההתנהגות והריח הנידף, מי שכן מחליטה לא להיכנס עם לקוח ערבי כנראה חוששת מהסטריאוטיפ שדבק בהם כגברים אלימים אבל הם ככל בני האדם בעולם לפעמים אלימים ולפעמים עדינים ומלאי חיבה.

לצעיר לנצח:
יש בדבריך הרבה מן האמת ומאופי נימת הניתוח שלך אותי יכולים אנשים מסוימים ללמוד: נכתיר זאת כדוגמא מעשית לתגובה אובייקטיבית וכנה המאפשרת לצד הנחקר לקבל את הניתוח מבלי להרגיש צלוב, בעיקר מפני שגוון המשפטים נצבע באהבה.

פעמים רבות אני מרגישה לא נוח עם העיסוק שלי וכשזה קורה אני עוצרת ומחפשת את התשובות וכל פעם מחדש אני מגיעה למסקנה שהחוסר נוחות נובעת מהמוסכמות החברתיות ששולטות בעולם ומהאופן בו כולנו חונכנו להאמין ולחשוב, לראייה- החוסר בנוחות אמיתית עם מה שאני עושה מתעורר רק כאשר אני נפגשת עם אנשים חדשים ובגלל שאני לא יודעת מה דעתם בנושא אני גם לא יכולה לשתף אותם בפרטי עיסוקי דבר הגורר ריחוק אוטומטי מקשר בין אישי חדש.

אני מאמינה שבסופו של יום כולנו רוצים פחות או יותר את אותו הדבר: לחזור הביתה אל זרועות האדם שמאתגר אותנו כל פעם מחדש וגורם לנו לרצות להיות טובים יותר ואיתו להתמודד יחד בשארית חיינו, לבלות בחברת החברים האמיתיים שהיו איתנו גם ברע, להיות מסופקים מהמקצוע שבחרנו ולהמשיך ללמוד כל יום דברים חדשים תוך כדי בריאות גופנית ונפשית.

אבל....יש בי המון ניגודיות:

- בגלל מהלך חיים יוצא דופן הכולל בין השאר התעללות מינית בגיל צעיר בתוך המשפחה, אונס, הפרעות אכילה, ערפולי הכרה שונים ופגישות תכופות עם מלאך המוות- מצד אחד בגיל צעיר נזרקתי בכפייה אל הליך התבגרות מהיר מידי והסתובבתי בעולם כילדה עם נפש שהזדקנה- מצד שני את גיל ההתבגרות האמיתי שלי אני עדיין לא בטוחה שסיימתי ויכול מאוד להיות שאני תקועה נפשית בגיל 13.

- עד גיל 25 בערך לא פגשתי באף אדם בן המין השני שלא ניסה לנצל, להתעלל, לקחת בכוח בלי שום קשר לרצון הטבעי שלי, ולכן למן ההתחלה למדתי להתנתק, מגע מיני תמיד סימל כניעה, ניתוק מנטאלי והפרדות מהרגשות לכן הדרך היחידה בה הצלחתי ליהנות מיחסי מין הייתה בעבודה בזנות, למרות שברור לי שהבסיס רקוב = בעקבות מפגשים אין ספור עם גברים שלא שמו את טובתי לפני תאוותם אני לא מתייחסת אל העבודה בזנות כבניין המט לנפול אלא כדרך היחידה בה אני מצליחה לספק את עצמי בשלב זה של חיי.

בקול קטן מתוך מודעות של ילדה אני שומעת את עצמי אומרת: "אף אחד לא ייקח ממני בכוח יותר, אני אדון לגופי", בקול נוסף של ילדה שהתבגרה קצת ואז חזרה אל הזנות לא מתוך חוסר בברירות אחרות, אומר שכרגע אני בוחרת בדרך הזו בעיניים פקוחות לרווחה ומתוך מודעות מלאה לגבי מה מניע אותי ולגבי העובדה שבגלל העבר האפל אני מי שאני היום, אתם אולי תאמרו- צריך לתקן ולשפץ את היסודות ואני פשוט לא מנסה להתנגד יותר לנטייה הטבעית שלי.

- מצד אחד החיים לימדו אותי בחתכים עמוקים ומדממים שאין לי על מי לסמוך וכי האהבה היחידה שחשובה היא האהבה לעצמנו מצד שני אני עדיין מאמינה בתום מוחלט כי יש אהבה אמיתית בעולם אבל אני בספק שאצליח למצוא אותה בעקבות החוסר אמון הבסיסי שיש לי בבני אדם.

- מצד אחד קשה לי להאמין שבני האדם הם יצורים מונוגמים מטבעם והרעיון של לשכב עם אותו האדם כל החיים נראה לי עגום ובלתי אפשרי לביצוע, מצד שני קשה לי לקבל את הרעיון שהאדם שבחרתי בו יגע באישה אחרת, רעיון שכנראה אצטרך להשלים איתו ע"פ העובדות בשטח- בעבודתי- ובקריאה של נושאים שונים מגברים נשואים בפורום זה- באם ארצה לחלוק את חיי עם אחר. ואולי עדיף בעצם להיות לבד?

- זה אלפי שנים כבר שהגברים השתמשו בגוף הנשים כפי רצונם, שלטו בו ועשו בו חליפין כדי להעצים את קשרי הסולידאריות ביניהם ומכרו אותו לשימושם והנאתם- עתיקה יותר מהמקצוע העתיק של הנשים היא "הזכות" העתיקה של הגברים על גוף האישה. עובדה מפתיעה נוספת היא איך הצליחו ליצור תפיסה שמה ש"טבעי" לגברים – לא "טבעי" לנשים. במשך מאות שנים המודל הפילוסופי של "מין אחד" הצמיד לקוטב הנשי את הקשר הביולוגי, מיני, לא רציונאלי מול הקוטב המנוגד של הגברי- החושב, הרציונאלי, יוצר התרבות. כדיי להצדיק את הזנות והשימוש בגוף הנשים "יוצר התרבות" לא מהסס להציב את הטיעון שהוא עצמו יש לו דחפים מיניים "טבעיים", דחפים שהנשים הנשלטות ע"י הטבע חפות מהם (מתוך מאמר של לאה גולד גרינפטר)

למה קשה לאנשים להאמין כי מה שאני עושה גורם לי להנאה אמיתית? למה כשאני עסוקה בעבודתי אני מרגישה שלמה ורק כאשר אני צריכה לתרץ את עצמי לחברה הכביכול מונוגמית ומוסרית אני מרגישה שלא בנוח רק כי אני היחידה בנמצא שמודה בסטיותיי וחיה איתם בשלום?

אני יודעת שמתוך כל המילים שלי ניתן לדלות חומר רב המורה בדיוק על אותן הסיבות שבגינם עליי לעזוב את המקצוע אבל תהיו בטוחים שאני מודעת לכולן, על כל הניגודיות שבי לא צמצמתי את עצמי לאיבר מין בלבד ואני מאמינה באבולוציה טבעית שתהפוך אותי לפוטנציאל ממומש.

עד אז- אני נהנית מכל שנייה בלי רגשי אשם ולא מבזבזת את הזמן בהגדרה של דברים כטובים או רעים נכונים או מוטעים אלא חיה ע"פ מסגרות שלא הוכתבו מראש ומאמינה כי אלו יובילו אותי לפתחי תובנות מעניינים יותר ולעתיד מזהיר.

באהבה

מירב.

קישור לאתר הפרטי שלי:

257
מירב,
סיפור חייך נורא נוגע לליבי ואם היית פה לידי הייתי נותן לך
עכשיו חיבוק גדול וחם ונשיקה על המצח.
אני לא יודע אם וכמה למדת באופן פורמאלי אבל הכתיבה שלך
בהחלט
מזכה אותך בתואר דוקטור של כבוד.

אי לכך, הריני מתכבד בזאת להעניק לך תואר דוקטור של כבוד
מטעם
האוניברסיטה של החיים,
הפקולטה למינהל אשכים.

עוד מחשבה שעולה לראש בקשר לסיטואציה שבה את צריכה לספר
לאנשים חדשים במה את עובדת, אז את לא צריכה לספר, זה לא עסק
שלהם. כמה מחבריי הטובים ביותר ועוד אלפי אנשים בארצנו
עובדים בעבודות בטחוניות ולא מספרים לאף אחד במה הם עובדים.
בני / בנות הזוג שלהם יודעים איפה הם עובדים אבל לא יודעים
מה הם עושים בעבודה.
כששואלים אותם איפה הם עובדים הם עונים "משרד הביטחון".
אז תגידי שגם את עובדת במשרד הביטחון ונגמר הסיפור.maxmax2009-11-15 18:16:35
אז אגמור בשיר מזמור

258

מירב, הרשי לי לנסח מחדש....

דבר ידוע הוא שזונות רבות מסרבות להיכנס עם ערבים.

האם הניסיון שלך עם ערבים (גם אישי וגם מצפיה בשותפותיך לעבודה שנכנסו עימם) יכול להצביע על סיבה לתופעה ?

(אני אגב לא ערבי למען הסר ספק....)

האם הטענה על טבע אלים נכונה ? ובמה היא באה לידי ביטוי (שכן אם ינהגו באלימות בתיקתוקיה יש להניח שיקבלו מנה אחת אפיים) ? האם מדובר באמת בריח גוף ? משהו אחר ?

האם רק או בעיקר לבנות ישראליות/יהודיות יש בעיה עם ערבים או לכל הבנות ?

והאם יש עוד קבוצות אתניות/אחרות שמתקשות לקבל שירות (אתיופים נניח) ? ולמה לדעתך זה קורה ?

הנה לנו היכולת לנצל את היותך מהצד השני של המיטרס בכדי להבין קצת יותר את העולם שלך

הכל מכל כל....

259
מירבי, קשה לי להבין איך אחרי כל מה שכתבת פה, כל הסיפור חיים הקשה שלך, את מסוגלת לאהוב גברים, או להנות מיחסי מין, יש לך הרבה מאוד כח נפשי.

בני האדם לדעתי אינם יצורים מוניגמיים מטבעם, לפני אלפי שנים כאשר בני האדם חיו בשבטים היו האלפא-מייל המנהיג של השבט, אשר שכבו עם הרבה נשים, כל גבר רצה להיות האלפא בשבט שלו.
נשים רצו לשכב איתם בכדי שלצאצאים שלהן יהיו את הגנים הכי טובים, ומאידך הנשים היו צריכות גבר אשר יביא הביתה אוכל(הכל אז היה עניין של אינטרסים, את האהבה המצאנו אחר כך), הנשים בד בבד רצו שיהיה להן ילד עם גנים טובים וגם גבר שישאר איתן וידאג להן ולילדים שלהן.
הנשים העדיפו לחיות את כל החיים עם גבר שמביא אוכל הביתה ומגן אליהן ועל הילד(האלפא כמובן שלא היה עושה את זה), גם אם הילד אינו שלו. ומכך המונוגמיה נוצרה, הכל מאינטרסים ואינסטינקטים של השרדות. :-)

--

א.

260

אפרודיזאק..מירב שופכת את הנשמה שלה פה,כותבת על הרבדים הכי עמוקים אצלה ואתה מתעסק בקקה.

תתבגר!!

מירב,הפוסט האחרון שלך היה חזק ומרגש ואני מודה לך על הפתיחות שהפגנת ואת מראה לכל אורך הפוסט הזה.

אני מקווה שאת תביני את כוונתי בהגיג/שאלה הבאה: איבדת בגיל צעיר את חוזק הפנימי שלך,ועל ידי המין,שזה גירוי חיצוני את מחזקת את עצמך.והאם את מרגישה שאת קרובה/נמצאת בתהליך שבסופו החוזק שלך יבוא מבפנים ואז את פחות תהיה תלויה בו או שהוא יהיה משהו שבא פשוט ממקום אחר שהוא היום.

מקווה שלא סתם חירבשתי..

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”