שבוע שעבר ביליתי אחה"צ בבייבי דולז, אמנם אני מעדיף בדרך כלל את הפוסיקט, אבל מאוד נוח שהמועדון פתוח מוקדם כך שלא צריך לצאת ב 24:00 ולסיים ב 3:00 בלילה שזה בעייתי משהו אם עובדים ביום שלמחרת.
באתי בשש והתיישבתי על הבר. חייבים להזמין משקה במינימום 45 ש"ח. לקחתי וודקה רד בול. היו במקום שש או שבע חשפניות, מדי רבע שעה יש מופע על הבמה של אחת מהן. לא היו במועדון יותר מעשרה לקוחות.   ; עברתי לספות והזמנתי את איב, רוסיה גבוהה עם שיער שחור וציצי קטן לכמה לאפ דאנסים. חיממה אותי טוב והתחרמנתי. שאלתי אם היא עולה לחדרים וענתה שכן, בתפריט הרגיל: מציצה והרפיה, 300 שקל... שאלתי אם יש מצב לסקס וקיבלתי שלילי בזנטי. טוב, אמרתי, בואי נלך על מציצה בלי גומי, עד הסוף ב 350, מתאים? כן, ענתה. כיוון שרציתי להיות בטוח שהובנתי היטב חזרתי על הדיל: מציצה בלי, וגמירה בפה? אין בעיות, ענתה. מה יש לך אתה כזה איש עסקים? טוב, אמרתי, ועלינו לחדר. שילמתי 350 ,התפשטנו לגמרי שנינו והתחלנו להתחרמן בעמידה תוך כדי נשיקות צרפתיות עמוקות ולוהטות. התיישבתי על הספה עם הפנים לכיוונה להתחיל במציצה, ירדה לכריעה ושלפה קונדום. מה זה? שאלתי, סיכמנו על מציצה בלי גומי וגמירה בפה! לא, ענתה, סיכמנו על מציצה, בלי גמירה בפה!!! טוב, נאנחתי, אני אוסיף לך חמישים - לא!! אין מצב שגומרים לי בפה.... טוב שיהיה, לפחות שהמציצה תהיה בלי קונדום, אמרתי. הסכימה והתחילה במציצה, שהיתה לא פחות ממצויינת!! רטובה, חמה וארוכה. הנערה בהחלט יודעת את המלאכה, ויותר מפעם אחת עצרתי אותה על מנת שלא לגמור ולהאריך את העונג. במהלך המציצה חלפה בראשי המחשבה לשחרר את השפריץ בפיה ולקיים את מה שסיכמנו מראש, אבל העדפתי שלא לעשות זאת... לקראת סוף הזמן עדכנתי אותה שאני גומר, וגמרתי בחוץ.
סה"כ מציצה טובה מאוד, אבל אם נכנסים איתה רצוי לבוא עם עורך דין למניעת אי הבנות....
משם חזרתי לעוד סיבוב של שתייה וסיגריה על הבר, ושמתי עין על ג'סיקה, נערה יפהפיה בלונדינית שיער חלק בת 19 עם גשר על השיניים (!) חזה מדהים, נראה כמו סיליקון עד שנוגעים בו, לא גדול מדי ולא קטן. פשוט מהמם. ירדתי איתה לספות ואחרי כמה לאפ דאנסים התחלתי לגשש מה אפשר להוציא ממנה בחדרים. סקס היא לא עושה אבל מציצה ללא קונדום וגמירה בפה כן. הפעם כבר למדתי מהניסיון וניסחתי את המשפט בחמש וריאציות שונות סבבה, רק שהיא רוצה 400. תראי, אמרתי, כבר הייתי עם איב, וזה יוצא לי הרבה כסף, ולא מתאים לי להשאיר פה אלפייה
. יש מצב ל 300? - אני לא נכנסת לחישובים שלך, אם אתה רוצה אז ב 400... בסוף ויתרתי והצלתי את שארית מעותי, אם כי מלכתחילה הייתי נכנס איתה, היא סקסית בטירוף וחמודה.
אולי בפעם הבאה.....