כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 27 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

261

מתפתחת פה קבוצה...

כמנחה קבוצות אני מסתכל ומשתהה על הדינמיקה הבין אישית. והיא לא כולה בין מירב לאחרים, היא גם בין שאר המשתתפים לבין עצמם.

מתוך ההערכה הרבה שיש בי לקבוצות ככלי להתמודדות עם המקום שכל אדם בוחר בו להתמודד , שהרי הגדרת מצב כבעיה היא בחירה אישית. אוכל רק לומר, למירב ולכולם שהפתרון למה שנתפס כצריך פתרון נמצא אצל כל אחד. העצות מבחוץ במובן של התוכן ועשה ועל תעשה הם לא בבסיס האמונה שלי. הדיאלוג, של אחד עם השני וכל אחד עם עצמו על רקע הדיאלוג הקבוצתי כולל בתוכם את דרכי ההתמודדות עם החיים. הצגת כל דבר כבעיה שדורשת פתרון היא פשטנית.

סקרן לדעת ממך, מירב, האם הרב שיח פה בפורום חידד לך דבר או שניים במובן האישי זאת אומרת

. ואם בסקס עסקינן, אמש קניתי לחברה (לא "ה"חברה") ויברטור יעודי לנקודת הG . התנאי למתנה היה שאני זוכה לחנוך את השימוש הראשון כמפעיל ויברטור. התוצאה היתה מדהימה. בעוצמה של האורגזמה ובכונות שלה להשתחחר עד כדי ההתגברות על הצורך להשתין בתוך הגלי האורגזמות. לבסוף זכיתי לשפיכה הנשית. הזיון שלאחריו היה שיא שני.

האם היה כאן סקס בתשלום ? סקס תמורת ויברטור ( 880 ש"ח למי שמתעניין...)

מן הסתם הייתי מביא גם למירב ויברטור כזה, עם תנאים , וגם בלעדם.....

http://www.youtube.com/user/unicorn2005

its 4 in the morning the end of December

262
למירב היקרה

קראתי את רשימתך האחרונה ושוב היא נגעה לליבי. אין ספק כמו רובינו, את חיה יום יום בדואליות שבין תחושות/ צרכים להגיון/נסיון חיים תוך שאת שואלת על מנת למצא את הנתיב לדרך הפעולה. הסיפור שלך ללא ספק יחודי, אך הדרך שלך מאוד אנושית.

אז זהו, מירב, שגם סקס הוא סוג של דואליות. זו פעולה אנושית בסופו של דבר. הייתי אומר , אפילו, שסקס במהותו הוא ההצתלבות שבין רגש להגיון. יש בו מערך שלם של תחושות, רגשות, ופעולות שצריכות לבוא לידי ביטוי על מנת להגיע למימוש . תאמר לי איך אתה מזדיין ואגיד לך מה הצורך שלך. סקס בתשלום הוא יצרי במהותו, במיוחד אם אתה הלקוח ולפעמים אם אתה הספק. אך דבר אחד מאוד ברור בו: שני הצדדים צריכים לכבות הרבה ממערך הרגש על מנת לבצע אותו לאורך זמן ולשמור על שפיות מסוימת. אך כאן גם נקודת התורפה שלו. כי בסקס בתשלום אפשר שתהיה חיבה,תשוקה, והערכה לאדם שאתה נמצא איתו, אבל ממש מסוכן גם להתאהב . לא סתם שרו ה BEATLES
MONY CANT'T BUY ME LOVE. השאלה מה עושים שהצורך הזה קיים בך.

263

דיווי בוי שלושה דברים:

1. תתעסק בעניינים שלך (אם טרם הבנת אם משהו לא נראה למירב היא יודעת לומר זאת לבד).

2. תודה ! (להתבגר צריך ילד ואם זה מה שאתה חושב עליי אז אפילו המון תודה).

3. אתה יכול להפסיק לקוות !!! חירבשת באבו אבוה חירבשת.....אבל רואים שאתה ממש בחור רוחני.....

הכל מכל כל....

264

שלום מירב

כך כתבת..

- עד גיל 25 בערך לא פגשתי באף אדם בן המין השני שלא ניסה לנצל, להתעלל, לקחת בכוח בלי שום קשר לרצון הטבעי שלי, ולכן למן ההתחלה למדתי להתנתק, מגע מיני תמיד סימל כניעה, ניתוק מנטאלי והפרדות מהרגשות לכן הדרך היחידה בה הצלחתי ליהנות מיחסי מין הייתה בעבודה בזנות, למרות שברור לי שהבסיס רקוב = בעקבות מפגשים אין ספור עם גברים שלא שמו את טובתי לפני תאוותם אני לא מתייחסת אל העבודה בזנות כבניין המט לנפול אלא כדרך היחידה בה אני מצליחה לספק את עצמי בשלב זה של חיי.

בקול קטן מתוך מודעות של ילדה אני שומעת את עצמי אומרת: "אף אחד לא ייקח ממני בכוח יותר, אני אדון לגופי", בקול נוסף של ילדה שהתבגרה קצת ואז חזרה אל הזנות לא מתוך חוסר בברירות אחרות, אומר שכרגע אני בוחרת בדרך הזו בעיניים פקוחות לרווחה ומתוך מודעות מלאה לגבי מה מניע אותי ולגבי העובדה שבגלל העבר האפל אני מי שאני היום, אתם אולי תאמרו- צריך לתקן ולשפץ את

היסודות ואני פשוט לא מנסה להתנגד יותר לנטייה הטבעית שלי.

הייתי רוצה להוסיף- שעצם הידיעה או המודעות לסיבות שהביאו אותנו הלום ,לא בהכרח שמות אותנו במקום של בחירת דרך "נכונה" מה גם שאין נכון ולא נכון ! בלתי אפשרי לנקוט בעמדה שיפוטית מכיון שהפרשנות שלך שמגע מיני מסמל כניעה היא פרשנות לגיטימית כמו שהיו יכולים להיות פרשנויות אחרות וגם הן היו לגטימיות. הפרשנות נובעת מהתחושות האישיות שלך ואין כאן מקום להתערבות או נקיטת עמדה .

במסגרת תחושות ,תובנות,פרשנות,בחרת את הדרך שלך ,וכאן אולי המקום לנסות להבין למה בחרת בדרך הזו אבל לא לשפוט אותה .

איננו או אני (אם אכתוב בשם עצמי) צריך לתקן לך את היסודות,, אלא להראות לך, אולי ,וגם בזה אני בספק דרכים שונות ,אפשרויות שונות ו..לתת לך את חופש הבחירה בדרך שמתאימה לך .

כתבת שעד גיל 25 לא פגשת אדם שיכולת לתת בו אמון -יתכן, ויתכן שלא, היו אנשים בדרכך שדוקא כן ניסו לרכוש את אמונך אך ההבנה שלך להתנהולתם היתה שאין בכך אמון ויתכן שצדקת,אחרי הכל יש לך קצת נסיון ,

האם את יכולה לכתוב מה מסמן בענייך אמון במין השני ? ההכללה נשמעת בעיני גורפת מידי.

והאם השתנה משהו בין 25 ל- 30 ?

אז שוב כתיבתך מרתקת חיזקי ואימצי

265

"עד גיל 25 בערך לא פגשתי באף אדם בן המין השני שלא ניסה לנצל, להתעלל, לקחת בכוח בלי שום קשר לרצון הטבעי שלי, ולכן למן ההתחלה למדתי להתנתק, מגע מיני תמיד סימל כניעה, ניתוק מנטאלי והפרדות מהרגשות לכן הדרך היחידה בה הצלחתי ליהנות מיחסי מין הייתה בעבודה בזנות, למרות שברור לי שהבסיס רקוב = בעקבות מפגשים אין ספור עם גברים שלא שמו את טובתי לפני תאוותם".

מירב, פשוט קורע, מכמיר את הלב. אנשים אשר בשל תאוותם רמסו ושבשו מהלך חיים של נערה בת 14, נערה עתירת כישרון ויכולות שכל העולם מונח לרגליה. מה הלאה?, קטונתי, מה גם שנראה לי כי את חריפה, נבונה, רהוטה יותר ממני. אני לא יודע איפה קונים אינטימיות, ביטחון, אמון, מוכנות להקריב ולתת,,,,אהבה,,, העונג שבלראות אותה מחייכת,,, כל אותם דברים שבין גבר ואשה, אני חושש שלא ניתן למצוא אותם בבתי בושת עם X גברים למשמרת. קל לזהות בך אומץ, כח, שרידות,,, אז די,, שברי כיוון,, את העבר לא תשני, הצלקות לא תעלמנה אבל העבר הזה לא ראוי שיכתיב את העתיד

והערה: אני יושב מול המסך כבר חצי שעה ומתלבט אם לשלוח, השכל אומר לי אל תתערב, זה מתנשא, יהיר, פטרוני,,,, הלב אומר לי - לחץ על ה-send

מוגש בהתנצלות

267

מירב היקרה

הכנות והמודעות שלך מסמלים יותר מכל איזה אדם מיוחד את.....

ההתעללות שעברת בילדותך גרמה לך לאבד אמון ובצדק רב בהרבה דברים בחיים.

אבל אני בטוח שאת יודעת שאין זו אשמתך..ישנם אנשים רעים וחולים בכל מקום ! ולצערינו אחוז לא מבוטל של ילדים עוברים התעללות קשה...השאלה אם היה לך מספיק מזל לא ליפול למספר הסטטיסטי..

אבל חשוב לדעת שאדם חייב להשלים עם מגרעותיו וחסרונותיו ואני מאמין שכל אדם יכול להשתפר וזאת כדי שינהל חיים יותר טובים ומאושרים....אין דבר שהוא לא נכון אם שלמים איתן ומה שקובע בסוף היום הוא האם אנחנו מרוצים ומאושרים ממעשיונו....

התרשמתי שאת בחורה מאוד אינטליגנטית ופיכחית בעלת חושי השרדות מפותחים ואינטליגנציה רגשית גבוהה....ותמיד תזכרי שאנו אלו שקובעים ומנתבים את חיינו..וששינוי ניתן לעשות תמיד(לא קלישאה-הדבר מצריך כוחות ואנרגיות אדירות) אם רוצים בשינוי...

אז שיהי לך יום מקסים

268

מירב התרשמתי ממכלול כישורייך ובפרט מהדיווח על הסשן במפגש השני עם הקנדי.

לו רק יכולתי להניח את ידיי עלייך

אני מבקש מהמנהלים לבטל את החסימה של מירב ולאשר לה התקשרות עם המעוניינים מבינינו.

מי מצטרף לבקשה הזו שלי ?

dungeon

270

http://www.youtube.com/watch?v=BFr8Cs9uJDU

לא אומרת כלום

מטרופולין

מילים: עופר מאירי (גם לחן) וארז ברזוליק

היא לא אומרת כלום
לא מספרת כלום
רק לפעמים בלילה, בוכה קצת
אבל לא אומרת כלום