כ חשפנית-נשמע כאגדה אורבנית אבל אמיתי לגמרי - דף 3 - סקס אדיר

חשפנית-נשמע כאגדה אורבנית אבל אמיתי לגמרי

21

שמעתי את גדי טאוב (כותב הספר "אלנבי", עיתונאי וסופר) מדבר על הספר, הוא אמר שהוא כבר ראה מקרים כאלה. אני מאמין לבנאדם, לא רק שאני מאמין, זו פנטזיה של כל אחד מאיתנו לדעתי. הלוואי עלי.

לקסר, אני יודע שאני לפחות מגיע למועדוני חשפנות לא כדי לקבל סקס מלא וגם לא כדי "לצפות בכוסיות מענטזות" אלא כדי לקבל לאפדאנסיפ, הרפיה ואולי מציצה, לפעמים זה בול מה שאני, וכנראה גם אחרים, מחפשים.

כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

22
[QUOTE=dark_me]

שמעתי את גדי טאוב (כותב הספר "אלנבי", עיתונאי וסופר) מדבר על הספר, הוא אמר שהוא כבר ראה מקרים כאלה. אני מאמין לבנאדם, לא רק שאני מאמין, זו פנטזיה של כל אחד מאיתנו לדעתי. הלוואי עלי.

לקסר, אני יודע שאני לפחות מגיע למועדוני חשפנות לא כדי לקבל סקס מלא וגם לא כדי "לצפות בכוסיות מענטזות" אלא כדי לקבל לאפדאנסיפ, הרפיה ואולי מציצה, לפעמים זה בול מה שאני, וכנראה גם אחרים, מחפשים.

[/QUOTE]

ל - dark me

תראה, הכוונה שלי בתגובה הקודמת לא הייתה לאנשים כמוך, שיודעים מהו מהות הבילוי במועדון חשפנות והציפיות שלהם בהתאם. התכוונתי לאנשים שהולכים למועדון חשפנות ומחפשים שם סקס נטו, או לפחות חושבים שכמעט בטוח שישיגו שם זיון. זה טוב מאוד שאתה יודע מה אתה מקבל שם, והכי חשוב שאתה נהנה.

לגבי אחרים - שכן מחפשים זיון נטו במקומות מסוג זה - אני שב ואומר שהסיכוי לזיין בחדרי הפיפ שואו במועדוני החשפנות אכן קיים, אבל הוא נמוך מאוד ויוצא יקר ביחס למספר מהיר אחד(וזה עוד מבלי להביא בחשבון את הכסף ששולם על כניסה, שתייה ולאפ דאנסים), ולכן אני ממליץ למי שרוצה נטו להתפרק למצוא מקומות אחרים שנועדו לכך מראש.

כמו שאמרו לפניי בשרשורים אחרים - מועדון חשפנות הוא בילוי מסוג שונה מאשר ביקור אצל פרטית/מסז'/תיקתוקיה. באים לשם יותר בשביל האווירה שמסביב לסקס, ואם יש מצב על הדרך - אולי אפשר להשיג הרפייה+מציצה בחדרי הפיפ שואו(לא כל הבחורות מסכימות לכך, ולא כולן נכנסות לחדרים. וגם לכל אחת שנכנסת יש מדיניות שונה לגבי מה היא מוכנה/לא מוכנה לעשות). אם משיגים זיון במקום כזה, זה משהו שצריך לבוא כזרימה מהבילוי עצמו, ולא כמטרה מוגדרת מראש כשנכנסים לשם.

בקיצור - אלו מקומות לאנשים כמו dark me שמחפשים לאפ דאנסים, הרפיות ואולי מציצות, ואם יש מזל - אולי משיגים גם זיון.

לעניין אחר:

הלכתי בעקבות ההמלצות כאן וקראתי גם אני את הספר 'אלנבי'. אכן זיהיתי שם מקומות שהייתי בהם בעבר(פוסיקאט, בורסה וכ'ו), וגם אהבתי את התיאורים לגבי כל הסצינה שמסביב למועדוני החשפנות. הספר עצמו ריאליסטי מאוד, אם כי יש שם טיפונת הגזמות לדעתי בעניין ליברליות היתר של החשפניות(נו בחייאת! מתארים אותן שם ככאלו שמחפשות כל היום סמים ו/או זין) וכל הקטע עם השומרים. זה נראה כאילו לקחו סיפורים שהם אמיתיים בבסיסם ו'ניפחו' אותם. אבל בכללי ספר טוב שמתאר 3 סיפורי התאהבות מקבילים כשברקע מתוארת סצינת החשפנות בת"א.

אגב, אני - עד לפני כשנה - הייתי די פעיל בתחום מועדוני החשפנות, ונהגתי לבקר בהם לעיתים די קרובות. די זנחתי את התחום, אך אני חייב להודות שהדיווחים האחרונים בפורום החשפניות כאן+הקריאה בספר עוררו אצלי תיאבון מסויים לעשות 'קאמבק' לתוך זה.... נראה...

zooz

23
לקסר, אם זאת הייתה כוונתך, אני מסכים איתך. אנשים צריכים לדעת לאן הם מגיעים. (אם כי, אפשר גם ללמוד מניסיון אישי, אני לדוגמא לא ידעתי שקיימים חדרי פיפ שואו בפעמיםה ראשונות שלי במועדוני חשפנות).
כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”