כ איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות - דף 7 - סקס אדיר

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

62
אז ביקרתי את איב המדוברת ואתחיל מהסוף.
בגדול יצאתי עם תחושה מעורבת. היו דברים שנהניתי מהם כמו מציצה אלוהית וסופנית, ומצד שני תחושה קלה של תיקתוק וכנראה גם חוסר כימיה בינינו.
אז ראשית אהיה הגון עם איב ואציין כי איחרתי אליה באיזה חצי שעה (לא באשמתי. הפקקים באזור שלה בשישי מטורפים לחלוטין). איב היתה מאוד סבלנית וחיכתה לי למרות העיכוב ולמרות העובדה שהייתי למעשה המבקר האחרון באותו היום.
היא חיכתה לי עם בייבי דול וחיוך מתוק. והיא אכן מזכירה מעט את ניקול קידמן.
אחרי מקלחת תחלנו בסדרת נשיקות וגיפוים נעימים ומשם ירדנו למיטה. איב התחילה בליקוקים ובטיפול רימינג מהנה. משם עברה למה שבהחלט נחשב להתמחות הגדולה שלה - מציצה שלא מהעולם הזה. את הטיפול שהיא העניקה לזין שלי לא אשכח עוד הרבה זמן. זו היתה מציצה מציצה!!! איך שהיא העמידה אותו...הוא כבר כמעט התפקע לה בגרון... ואז החלטנו להלביש את הקונדום ולעבור לחדירות. כאן היתה לי אכזבה ראשונה. איב לא רצתה לרכב עלי בטענה שהוא גדול קצת למידותיה. הזדיינו במיסיונרית, שגם בה לא הפגינה לטעמי איב יכולות דומות לאלו שבמציצה. אחר כך עברנו לדוגי, אבל לא הצלחתי לגמור.
איב הורידה את הקונדום והתחילה במציצה מדהימה. חמש שבע דקות גג והתפוצצתי לה בפה. איב החמודה הציעה לי מסג' ונשכבתי על הגב לקבל אותו.
אחר כך ניסנו זיון נוסף ומציצה נוספת, אבל אני כבר הייתי שפוך לגמירה בסיבוב שני. לזכותה של איב יש לציין שהיא ניסתה, אבל גם נתנה לי תחושה שהיא כבר רוצה לסגור עניין.
בקיצור, היתה חוויה בהחלט נעימה עם בחורה שהיא מתוקה אמיתית. נהניתי מאוד מאוד מאוד במציצות, אבל קצת פחות בזיונים.

כל היום חושב על זיונים

איב פרטית בתל אביב (גרון עמוק) + תמונות אמיתיות

66

שיהיה לך המון בהצלחה חמודה

תנוחי הרבה כי נראה לי שכשתחזרי התור אלייך יהיה ארווווך מאוד.

אני בכל מקרה אשתדל להיות בראש התור

Есть много удачи меда

Отдых много, потому что я думаю, вам Scsthazri линия очень долго.

В любом случае я буду в верхней строке

אולי כשאני אהיה גדול אני אלמד רוסית (או שגוגל ילמדו לתרגם)
menice2009-11-16 17:12:13
משה מינייס

מי שחי על הקצה תופס פחות מקום

חזור אל “מודעות סקס | לוח סקס | פורום פרסומי חינם -מיועד לבחורות בלבד”