כ מיומנה של מירב הזונה המאושרת - דף 32 - סקס אדיר

מיומנה של מירב הזונה המאושרת

311
[QUOTE=19LOLx8]

[QUOTE=אוסקר ווילד]האם מירב היא המלכה יסמין ? מה דעתיכם?[/QUOTE]

מירב היא בפירוש לא המלכה יסמין !

התזמון של כניסתה של המלכה יסמין לפורום הפרסומי נובע כנראה מהביקור של אפרודיזק אצלה (שכנראה עשה יחסי ציבור לפורום שלנו ) ואינו קשור לפוסט זה.

מצאתי לנכון להבהיר זאת לפני שיתחילו הספקולציות ... כדי לגדוע אותן באיבן.

אנחנו עדיין שוקלים אם לקשור את הפוסט העתידי של מירב לדיווחים הישנים של החברים בפורום ויש כמדומני כשלושה דיווחים חיוביים אודותיה

עמית,
המנהל הכללי של הפורום.

[/QUOTE]

עמית שאפו על הקישור....

לכבוד הוא לי

הכל מכל כל....

313
מהלילה, לאחרי קריעת הסדינים ואמבטיית שמנים מפנקת
התחלתי לעיין בפוסט, תיאור אחר תיאור ... עייפתי ופרשתי למיטתי.
כהרגלי, התעוררתי מוקדם ומ - 06.30 בבוקר תוך כדי התארגנות לעבודה
קראתי עוד ועוד ...

מירב !
ראוי לציין כי נהנתי עד מאוד מכתיבתך הקולחת והמרתקת.
כמו כן, הזדהתי ( כמעט ) עם כל אשר נכתב על ידך.

המשך יום מרגש ואוהב לכולנו

QY

316

סוף שבוע רגוע בגלגלצ:

יום שישי בערב נתקעתי עם אנרגיות עודפות שאיתם רציתי לצאת ולקרוע את העיר, למרות שכבר הגעתי למין גיל כזה שבו רוב המועדונים בנמצא לא קורצים לי במיוחד וכאשר אני מוצאת את עצמי באחד מהם יוצא שאני מבזבזת הרבה יותר מידי כסף על שתייה שתסווה את אי שביעות רצוני מהמועדון ואת סוף הערב אני סוגרת לבד במיטה שלי מחבקת את הפוך או הפיקה- תלוי בעונה, וקמה לבוקר של כאב ראש נוראי ורגשי חרטה עמוקים על הרעיון הראשוני הבדרך כלל אידיוטי.

בשעת חצות הלילה מצלצל הטלפון ובקו השני, לשמחתי, הבחור מהדיווח האחרון, בוא נקרא לו בשם: "לקוח בספק" כי הגבולות בינינו היטשטשו מזמן, ספק שואל ספק קובע- שיגיע אלי בשעה הקרובה ללילה שלם נוסף, שמחתי על הרעיון הנפלא והפיתרון הבריא יותר לשחרור אנרגטי של סוף שבוע מתסיס וחיכיתי לו בציפייה מתגברת.

בסביבות אחת בלילה הלקוח בספק שלי הופיע כמובטח ובירך אותי בחיבוק מחמם והתנפלות נשיקתית עוצרת נשימה מתובלת באדי בושם מוכרים שהספקתי להתגעגע אליהם.

למרות שנשא איתו בקבוק יין אדום מפתה הכנתי לנו את התה המפורסם שלי כי רציתי לזכור ממנו כל שנייה ולהרגיש אותו בתוכי הפעם מבלי לעטות מסכה אלכוהולית מטשטשת.

שוב מצאתי אותנו מפוזרים על המיטה, בוררים בינינו מילים שטחיות ומעניינות תוך כדיי תקשורת

א-מילולית עמוקה, כך עפנו לנו ביחד במשך שעה וחצי, מנסים להאריך את הזמן שמאיים לחלחל בחרמנות תוקפנית. בין מילה לטביעה אופטית הוא זורק לי מיני רמזים שגורמים לי לחשד קל שהוא יודע שאני היא מירב מהפורום ואף אולי הספיק וקרא את הדיווח עליו, אבל הרמזים שלו משתמעים לכל מיני פנים ואני לא יכולה לשאול אותו ישירות מבלי לחשוף את עצמי, לכן אני הודפת מעליי את החשדות ומייחסת אותן למוחי הקודח בדמיונות.

(אם אתה אכן קורא את הפוסט שלי אני מבקשת מראש סליחה אם אני פוגעת בך באיזו שהיא צורה)

בשתיים עשרים וחמש בדיוק, אין לי מושג למה אני זוכרת את השעה המדויקת, אני מבקשת ממנו להסתובב עם הבטן על המזרון ופושטת מעליו את החולצה, הוא במהלך משולהב משתחרר מכל שאר מחלפותיו ונרגע תחת ידי המיומנות בעיסוי ארוך ומושקע שמתיר כל קשר עצבני בגבו ומשחרר אותו בסופו של דבר אל ניתור חתולי לכיווני ההופך אותי על בטני.

הוא ממלא ידיו בקרם עיסוי ומחמם אותו בכפותיו לפני מגע עורו בעורי, הנגיעה הראשונה מצמררת אותי בכאב, כנראה שנגע בקשר עצבי עמוק ודואב, לכן שמחתי על העיסוי שממשמש ובא אך לאכזבתי הקלה הוא לא נמשך מעל לשלושת רבעי הדקה והוא מתחיל לנשק אותי בכתף בעדינות ומייד חודר אלי בכוח מאחור מבלי לבדוק את רמת הרטיבות שלי שהייתה זעומה, בראשי חולפות מחשבות בסגנון "רגע, מה לגבי העיסוי?" ו"אני עדיין לא מספיק משולהבת" המביאות אותי למסקנה שהוא אולי קצת אנוכי במיטה, לפחות כרגע, אבל המחשבות מתנדפות במהירות מפתיעה כאשר חדירת הזין שלו בלבד מצליחה להעיר אותי מינית ומנטאלית לזיון פראי ומענג, הוא שוכב עלי ביד אחת תופס בחוזקה את השד שלי וביד השנייה נתמך במיטה וכותש אותי לחלקיקים רטובים כאשר אני סוגרת עליו בחוזקה את חור הפרטיות החלקלק כמו צמח טורף שתפס בתפרחתו המטעה נחש עסיסי.

אני נאנקת ונושכת את ידו שהצליחה להתקרב לפניי ואז את ידי שלי כששלו מתרחקת לאזור אחר בגופי בכל פעם שהוא חודר עמוק, הזין שלו מקובע בתוכי מרוב מהירות ואני לרגע מתחננת בלי קול שיחדיר את עצמו אלי לאט יותר ובחושניות מוקצבת כדיי שאצליח להתקרב אל האורגזמה אך הוא לא מקשיב לגופי והולם בי בתקיפות מחרמנת שמדליקה אותי מאוד אבל מרחיקה אותי מגמירה.

הוא נרדם בסביבות שלוש וחצי בשקט מופתי וללא צל של נחירה כאשר אני נגררת אל לילה חסר שינה בעיניים חתומות אך ערה לעייפה, מפליגה על כנפי מחשבות טורדניות שלא נותנות לי מנוחה.

בגלל שלא שתינו אלכוהול המודעות שלי עובדת שעות נוספות ומזכירה לי עד כמה קשה לי להירדם עם מישהו חדש במיטה אחרי כמעט שלושים שנה- מינוס פלוס כמה חברים בדרך- של שינה לבד.

בסביבות תשע בבוקר הצלחתי להתעלף סופית עד שעת חצי היום וכשהתעוררתי ראיתי אותו מחייך וקורן אלי באושר. או לפני או אחרי הקפה שעשיתי לו עם חלב סויה כמובן הוא המשיך לזיין אותי בדבקות, קודם הוא נשכב על גבו ומבקש ממני: "תרדי לי", זה היה יכול להישמע כפקודה אבל הוא אמר את זה כל כך ברכות או ברגש ששמחתי להתנפל על האיבר המשועשע וליקקתי אותו בכל מאודי מנסה להחדיר אותו לגרוני עמוק ככל האפשר מבלי להיחנק, כשלא יכול היה יותר זינק עלי שוב, הפך אותי על ארבע ושוב חדר אלי מבלי לבדוק את רמת ההתעניינות שלי שהפעם הייתה בגדר הנכונה.

תוך כדיי חפירות ארכיאולוגיות בחלל גופי התחתון הוא מנסה להשתחל משם אל עבר החור השני שבאזור ומרטיב אותו כדיי להקל על כניסה מהירה, אני נרתעת כל פעם מחדש ומצליחה להשתחרר ממהלך אנאלי שלדעתי יעלה בי כאב רב מידי למראה גודל הזין שלו- שאמנם לא יוצא מגדר הרגיל אך גם לא יכול לבייש אף אחד בעולם- ואולי בגלל צורת החדירה שלו שהיא מהירה ופראית וכך מסוכנת לאנאלי לא מתוכנן. בסוף הוא יוצא ממני במהירות ובעמידה על המיטה מחדיר את האיבר שלו בפי, שופך את כולו לגרוני עד לרגיעה, כשהוא יוצא ממני אני בולעת הכול ואז פותחת את הפה ומוציאה את הלשון להראות כי הזרע שלו לא נפלט לשווא.

אחרי ארוחת בוקר קלה וכמה כוסות קפה שלו ותה שלי אני מבינה שלאף אחד מאיתנו לא בא לעשות שום דבר אחר חוץ מלהעביר את השבת ביחד וכשהוא שואל אותי אם אני רוצה שהוא יתפנה לי מסדר היום אני מרגיעה אותו ומציעה לשים סרט אהוב עלי שראיתי עשרות פעמים, לא אוכל לנקוב בשמו של הסרט כי זה מייד יסגיר את זהותי האמיתית למכריי בעיקר כי כל כך מעט אנשים מכירים אותו והוא לא הופיע מעולם בבתי הקולנוע בארץ, מיותר לציין שהלקוח בספק שלי התלהב קשות מהסרט וגם במהלכו ביקש ממני לאחוז לו את האיבר הרדום כדיי להרגיש מיוחד כנראה, אני מצידי שמחתי לעשות נעים לזיין שהמשיך לישון בבטחה כי החזקתי אותו ללא שמץ של ארוטיקה אך בעדינות נעלה.

בסוף הסרט הוא קפץ עלי בשלישית, הפעם הוא נכנס אלי בתנוחה מיסיונרית שעדיין לא ניסינו אותה עד כה ותוך כדיי לעיסות לשוניות הדדיות המשיך לחפור בי ואז הפך אותי על בטני והרים אותי לדוגי עצבני ומחרמן, לרגע עצר ופתח את שידת הלילה שליד המיטה, ממנה הוא הוציא את הוויברטור שלי ונתן לי אותו לשימוש חיצוני, הדבקתי את המכשיר הרוטט אל הדגדגן וכשהוא משלח בי את איברו גמרתי מהירות מטורפת והפעם נתתי לעצמי דרור להיאנח ולצעוק את דרכי בתוך האורגזמה החזקה שגרמה לי לרצות לקרוע מעליי בגדים בתוך תא טלפון עירוני ולצאת להילחם בפשע ( * התייחסות לסופרמן בסדרה "העשב של השכן").

אחרי שנתן לי להירגע בחיבוקים על קיבורת כתפו הזמנו פיצה בשבילו וסלט בשבילי, אני ראיתי קצת טלוויזיה והוא שיחק במחשב והעברנו את הזמן בדממה נעימה.

מאוחר יותר ראינו עוד סרט ואז שוב הזדיינו וכשהפיהוקים התחילו הוא נישק אותי באהבה ונעלם לי מהסוף שבוע ומהדירה- עד לפעם הבאה.

זה בטח יותר בריא להזדיין וליהנות מאשר להתעלף מרעש של מועדון, לבזבז מאות שקלים על שתייה מדוללת וללכת לישון לבד, לא?

שלכם, מירב המאושרת.

זונה מאושרת2009-11-23 20:38:18
קישור לאתר הפרטי שלי:

317

מירב היקרה,

לקח לי די הרבה זמן אבל עברתי פחות או יותר על הדיווחים שלך ועל כל הפולמוס שמתנהל סביבו. מבלי להיות גס רוח (זו ממש לא דרכי ואת יכולה לבדוק זאת בדיווחים ובתגובות שלי בפורום הנ"ל) נראה לי שהגיע הזמן ל"שורה התחתונה".

קצת קשה לראות את ידידי לפורום מבצעים תרגילים בחיבור ודיקדוק ואקרובטיקה מילולית רק בכדי לראות אם את קיימת או לא ואולי אף יותר מזה...

אני באופן כללי נוהג לתת אמון בבני אדם (אלא אם כן אדם ספציפי מראה לי את הצד השקרי שלו) וגם לך אני מאמין לכל מה שכתבת וכל מה שעומד מאחורי זה אבל... כל דבר נחמד וחביב (והכתיבה שלך אכן רהוטה וחביבה) נהפך מהר מאוד למשהו אחר אם אין עובדות שניתן לאמת ע"י אחרים.

הכדור בצד שלך...

סקס זה כמו כדורסל, צריך לדעת לקלוע.

חזור אל “סיפורי סקס | סיפורים אירוטיים - פורום לכתיבה מקורית”