[QUOTE=Harley]
תבוא לכם (ותרשו לי לרדת לעם) איזו מכשפה מחוצ'קנת 120 ק"ג, נראה לכם שיש מצב שאגע בה במקל (שלי)?
[/QUOTE]
אם תבוא, מיד יבואו איזה עשרה פה ויבקשו טלפון.
לגברים בלבד ! ! אני נערה עובדת ! ! !
12ת'אמת אני חושב שהתשובה קצת יותר מורכבת מהשאלה.
א.אני חושב שכדי להחליט אם בכלל לחשוב על כיוון של סקס - צריך קודם נסיון חיובי בסקס
פגשתי פעם מישהי שאמרה לי "אני צריכה שני דברים - את עצמי ומישהו שיגרום לי לגמור - ויש לי כרגע יזיז שעושה אחלה עבודה"
לעומת זאת פגשתי בנות שרק חוו טראומות מכל הנושא של יחסי מין - אם זה נסיון לאונס או לא גמרו בחיים.
לכן אם הייתי בחורה מהסוג הראשון - הייתי יותר לענות כן לכיוון של תומך או נערת ליווי יוקרתית !
אני בטוח שאפשר עוד להתעמק בפסיכואנליזה של הנושאים הללו - אבל לא נעים לחפור עוד !
א.אני חושב שכדי להחליט אם בכלל לחשוב על כיוון של סקס - צריך קודם נסיון חיובי בסקס
פגשתי פעם מישהי שאמרה לי "אני צריכה שני דברים - את עצמי ומישהו שיגרום לי לגמור - ויש לי כרגע יזיז שעושה אחלה עבודה"
לעומת זאת פגשתי בנות שרק חוו טראומות מכל הנושא של יחסי מין - אם זה נסיון לאונס או לא גמרו בחיים.
לכן אם הייתי בחורה מהסוג הראשון - הייתי יותר לענות כן לכיוון של תומך או נערת ליווי יוקרתית !
אני בטוח שאפשר עוד להתעמק בפסיכואנליזה של הנושאים הללו - אבל לא נעים לחפור עוד !
לגברים בלבד ! ! אני נערה עובדת ! ! !
13לגברים בלבד ! ! אני נערה עובדת ! ! !
14כדי שיהא קל יותר לענות, לדעתי יש לתקן קודם את השאלה, ולפסוח על הקטע של שינוי המין.
עכשיו יותר קל לבדוק את עצמנו.
סביר להניח שהצעירים יטו יותר לתשובות של כמות והתעמלות, ואילו המבוגרים יותר לכיוון הפרטי ואינטימי יותר.
(סליחה!!! הכוונה לרוב הצעירים ולרוב המבוגרים. זה עיניין של נסיון חיים, הכרת העצמי שלי וכמובן היכולות)
בגיל צעיר יותר, גם הכושר וגם כמות הפנטזיות גדולים יותר.
בגיל מבוגר יותר, מיצינו/גילינו/מימשנו את הנושאים, ולכן אנו יותר "מעודנים".
אז: האם הייתי ג'יגולו? יעזור להצבעתנו.
לפני שנים - היתי מצביע על משהו קרוב לזונת רחוב: לזיין כמה שיותר בכמות ובגיוון.
כיום (טוב, אני לא זקן, בכל זאת ) - זונה בדירה פרטית, שלי. אני בוחר מי ומה.
אני מצביע 2.
חייך לעולם, והעולם יחייך אליך
ואם לא, שילכו להזדיין! :-)
ואם לא, שילכו להזדיין! :-)